FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

let3
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 03:48

JoseMourinho je napisao/la:E jbg onda ispade isto izgubit 1-0 i 7-0 al haj...
a nisi mi jasan, jer je osvojio duplu krunu u nikad laksoj konkurenciji njemu se nebi nikad losa riječ ne smije uputit?? Cak i kad zajebe, nista lose se onda nebi trebalo napisat??

Usro sinoć usro i tu je forum da ga se kudi isto kad počne u ligi dobijat vise ce lijepi komentara bit ko za svakog trenera isto ko i vi za enriqea sto će te ;)
ma nije frka kritikovati, eh ko da vama dežurnim kriticarima Pepa kojih ima pun Q - neko može zabraniti kritiku :mrgreen: ali nešto nisam vidio ni da si ga hvalio kad je uzeo duplu krunu ;) a to malo papi na licemjerstvo, priznat ces i sam ;)

ili ce se potegnuti ona stanradna šuplja kako je lako osvajati duple po Bundesu (al u qrcu)... i na taj nacin omalovažavati i umanjivati covjekov uspjeh :puke:
Jer tom logikom se trebao i Jupp kritikovati kad je Borusija uzimala vezane titule i dominirala ;) kao i svaki drugi trener.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 03:53

Iskreno **** mi se za njeg volio vi ga vidjet u kakvoj slabijoj ekipi sa limitiranijim igračima a da ga kritikujem cesto satra se

Ja ti kažem realno stanje je negdje na sredini, jer činjenica je da je imo slabu konkurenciju isto ko sto je činjenica da ju je uvjereno osvojio
kritikovalo se i van gala i juppa prvu godinu neznam što nebi i njeg
a da on hoce da izmisli toplu vodu, i da sere sa lamom u vezi je isto bas cinjenica zbog koje se i kritikuje ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 03:58

:mrgreen: :D hajd dobro

a da li bi volio vidjeti jozuna (ciji nick nosiš) da vodi Almeriju, Lecce ili Crystal Palace - umjesto Reala, Intera ili Čelzija...pa da se tamo dokazuje :D :mrgreen:

ali necemo više u off...bježi, otjerace nas bavarci odavde kamenjem :mrgreen: :crazy:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 04:05

Ne mora u almeriu al može u Milan i Benficu et oni su u rangu Intera/porta cisto to je moja zelja da vidim kakav ce biti ;)

ma Bavarci na spavanju odavno hahaha

Ahonen
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Ahonen » 14 avg 2014, 04:12

a cuj klopp izdominirao juppa. pa ne moze se porediti taj tim s ovim danas. jupp je stvorio masineriju koju je guardiola unazadio i sto je najgore ne nazire se bolja igra. + je ta borussija puno jaca od ove danas.
yea uzeo duplu krunu. pa s ovim roosterom i osakacenom borussijom bi svaki prosjecan trener uzeo duplu krunu , to je minumum. pep je doveden da nastavi dominaciju u ligi prvaka gdje je debelo podbacio.
sto se tice onog ' bayern mora svake godine osvojiti LP'. ne mora bayern od prije 5 godina ali bayern kojeg je jupp napravio i postavio temelje za dominaciju ravne onoj barcinoj ,naravno da je titula lp svake sezone glavni prioritet kao sto je i barci bila.
nemaju se ni mou ni pep dokazivati. mou je uzeo lp sa portom i trofeje sa svim klubovima, dok je pep od barce napravio goat ekipu. ali ovo sto on radi od bayerna je lose.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 avg 2014, 07:21

A da malo razmislite o realnoj situaciji u kojoj je danas Bayern, broju igraca koji se vratio sa Sp, u kakvom stanju i kada, o broju povrijedjenih, o tome kako je jucer npr izgledao vezni red, o Javijevoj povredi, izostancima i sl.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 14 avg 2014, 07:23

Klare

fantastican post, slazem se u svemu samo jos dodat sto svi znaju, imamo strasan roster i kad udju jos ovi sto su bili odsutni ocekujem cjepanje bundeske i borbu za klempu, bayern trenutno nije bayern bez roberija svajnija lahma, za pepa neznam sta reci, od jupovog bayerna je prvo promjenio taktiku prosle god a sad i formacija dali je to pametno pokazat ce ova sezona, kapitena sigurno necemo gletat na beku pa da se i nebo srusi i to je gotova stvar, mislim da od stopera nista nece biti u prelaznom roku, krpit ce se svim i svacim al nece ga dovest, daj boze da grijesim al tako je, ja cu vjerovat do kraja da ce meho doc al nista od toga!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 avg 2014, 08:13

Prevara od trenera opet pokazuje svoje pravo lice.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 avg 2014, 08:48

sve kolege koje brane ćelavca ja ne podržavam i neću nikad i rekao sam sam sebi dok god pep bude naklupi pa makar posto i prvak evrope ja ga nikad neću cijenit,lik sebi dopušta takve blamaže sada će on protiv Wolsburga ubacit osam startera i dobit 3-0 i onda ćemo mi pričati hvalospjeve o pepu o igri Bajerna itd. a kad dođemo do ozbiljnije ekipe topa Reala i tako to onda smo pušiona ,uzeće će on bundesligu bez problema a to bih i ja mogao sa onakvim igračima ali u evropi smo opet pušiona i to je suština pepove ziheraške igre i potezai još Lama u sredinu zacementiraj,javi neka mu luta po terenu ako i to bude u stanju nemogu stvarnoda shvatim onog tupana glupog šta on traži u Bajernu

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 avg 2014, 08:56

ako je i ovo tačno za Javija stvarno mi je žao najboljeg defanzivca želim mu svu sreću i brz oporavak a s druge strane volim zbog peponje što se ovo desilo da vidimo hoćel sad Milera staviti na stopera...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 avg 2014, 10:43

Vratite nam Hitzfelda ili don Heynckes dok sa ćelavcem neode sve u 3pm.

Mislio sam da će Pep mašinu zvanu Bayern usavšiti i vjerovao sam mu u to prošle sezone i onda je dobio lijepi šamar od Reala gdje nismo stvorili šanse. To isto se desilo jučer da nebi Manua bilo bi i gore.

Šteta što se sve ovo desilo oko Javija. Želimo ti Javi što brži oporavak.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2014, 10:57

Kao ljubitelj Guardiole i njegovog rada, moram priznati da me (i) jucer razocarao. Moze se pricati kako je utakmica nevazna (ili manje vazna), ali Bayern je jucer skoro od prve minute bio u konopcima. Nisu znali sta ih je snaslo. To ide na dusu iskljucivo Pepu. Jeste kombinovao, isprobavao neke igrace (samim tim i takticke varijante), no igrao je protiv naspanovanog i gladnog Dortmunda (a i oni su bili bez nekoliko veoma vaznih igraca). Sve u svemu, Pepu ovo ide na dusu.

Pep fakat podsjeca na LvG-a. Navijaci i Barcelone i Bayerna mogu povlaciti paralele. Ne odnosi se toliko na igru, vec iskljucivo na njihov veeeeeilki problem - tvrdoglavost.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 14 avg 2014, 11:17

Prošle godine kombinovao na početku sezone izmišljao nove formacije pa ekipa nije bila uigrana. Ove godine ista stvar, nove formacije se izmišljaju :bow:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 avg 2014, 11:28

Bilo kako god, Pepomrza ili ljubac, mora se priznati da ova generacija je polako u silaznoj putanji, što radi trenera što radi godina ... Dok Guardiola ode tj. za godinu dvije to će biti i očiglednije ... Bundesliga i DFB Cup se mogu osvojiti prije svega zahvaljujući širini ekipe ali LP, šanse za to su uveliko umanjene sa tvrdoglavšću Pepa ...

Upravo zbog širine sastava teško da će se desiti LvG scenario kada je trener doslovno otjeran ali et odlazak priželjkujem a osvajanje BL i Kupa ne vidim kao uspjeh ako se desi kakva blamaža u LP i sumorna igra u knockout fazi...

Trener jednostavno uništava ugled i ime Bayerna ... Ima veliku sreću što se oko Ulija dešavaju ove stvari oko tužbe/zatvora inače bi bilo rumenko ( :oops: ) u akciju pa trener van kluba...

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 avg 2014, 11:41

Za Javija se ne zna jos 100% tacno kolika je ozbiljnost povrede.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 avg 2014, 11:45

Ma Guardiola je ocigledno prevara od trenera koliko god ga neki pokusavaju braniti.
Prosle godine u polufinalu Lige Prvaka je pokazao kolika je razlika izmedju njega i Ancelottija.
Nama je trebao trener koji ce samo nastaviti Heynckessovu dominaciju, na jako slican nacin.
Onaj stil igre ne moze biti procitan, kad je protivnik jaci u svakom segmentu igre. Imali smo svjetsku klasu na svakoj poziciji osim stoperskoj i bili smo nezaustavljivi.

Medjutim Guardiola je sve promijenio iz temelja i otislo sve u pm ...
Sad je ovakva generacija jos godinu starija, istrosenija i jos vise udaljena od Klempe.
Klempe koji se realno, s obzirom na konkurenciju, mogao osvojiti na misice sa ovakvim rosterom.

Sve ide na dusu Pepa, i kad mu zaslijepljeni Barcelonini navijaci kao ovaj @let3 sidju sa qurca, shvatice da je ovaj stil igre davno procitan, nepotrebno komplikovan i najbitnije, nemoguc za implementirati na Njemacku ekipu !!!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 14 avg 2014, 12:14

Ipak mislim da previse osporavate pepa, svakako da je on veliki krivac al ako uprava to dozvoljava i nemaju namjeru da ga sankcionisu na bilo kakav nacin onda nema uzbune. Nije ovo kako smo ocekivali al i da pobjedi svaku utakmicu u sezoni opet bi mi nesta srali i falilo bi nam nesto, hocu reci ako ljudi koji ga placaju misle da je dobar onda mi djaba tupimo zube. Ova sezona ce biti mjerilo njegovog rada u bayernu, prvenstveno je opet cilj bundeska pa onda liga prvaka. A pojedini strucnjaci na forumu sto misle da su bolji od pepa i da bi oni osvojili bundesku, u najmanju ruku ste smjesni da nebudem grub.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 avg 2014, 12:49

Neka neka polako počinje nadolaziti ... Po štampi se već vide negativni naslovi a vala i po komentarima ništa bolje (njemačkoj štampi), pritisak tek počinje da raste ...

"Unser größtes Problem ist der Trainergott und sein Ballbesitz-Tiki taka-Mist"

Pep više nema izgovor treba mi vremena da moja taktika počne raditi...

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 avg 2014, 12:51

Ja sam za Finka ili Slomku, odmah da se izjasnim.

MHummels
Kontakt:

Post Postao/la MHummels » 14 avg 2014, 13:53

Pep se ne smije svrstavati u klub velikih trenera , on je perfektan trener za jedan sistem :arrow: "tika-taka" , da se razumijemo niko drugi na svijetu nije sposoban podignuti nivo igre Barcelone na nivo koji je bio za njegovo vrijeme.

Anceloti je osvajao sa Milan-om ( kad je trebao igrati "italijanski"), osvojio sa Realom ( kad je trebao igrati "madridski "-napadacki), zelim da kazem da se prilagodjavao sredini u koju dolazi i od igrackog kadra koji posjeduje izvlacio maximum, to Pep ne radi :nene: :nene:

Pep trazi da se cijeli Bayern prilagodi njemu , u tome ne lezi velicina !!!
Jednodimenzionalan trener !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.