On i Boateng cine najbolji Bayernov stoperski tandem, buduci kapiten Bayerna (kako bi navijaci Rome rekli "El Capitano Futuro"

a sto se tekme tice nista , samo da se svi igraci vrate i vraća se dominacija nad Bvb
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Super Cup Njemacke igra prvak protiv osvajaca kupa...Besic je napisao/la:A kako je BVB prošle godine dospio u Super Cup bili drugi u ligi a nisu igrali u finalu kupa ..valjda je štutgart trebo igrat
Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa NjemačkeBundesliga je napisao/la:Ne znam, stekao sam dojam da je ovdje pojedinima drazi Guardiola od samog Bayerna![]()
Pustite se suplje price nije bitna utakmica, svaki trofej je bitan ali jednostavno Guardiola unistava ono sto se gradilo godinama. Ja ne spadam ni u grupu Pepomrzca ili Pepoljupca kako nazivate te pojedine frakcije. Ja sam za snazni Bayern, a takav nece postati postavljanjem prahistorijske formacije 3-5-2 u zamjenu za 4-2-3-1 ili 4-5-1 koja je djelovala tako mocno. Danas se moglo vidjeti kako nam Dortmund bokove probija kada god je htio, ova formacija ne valja! Misljenja sam da i mnogo slabiji timovi bi pobijedili ovakav Bayern. Dobro sezona nije pocela, mnogi igraci su umorni i treba im jos vremena da se vrate u optimalnu formu, medjutim veliki sam skeptik po pitanju ove formacije i Guardiole kojemu je previse dopusteno. Samo se pitam da li bi Uli dopustio ovakvu saradu da je jos uvijek glavni u Bayernu. Podredit ce se Bayernu my ass
Dobro druze shvatam da ti i ostali navijaci Barcelone imate potrebu da glumite advokata Guardioli s obzirom na sve sto je uradio za taj klub, ali vjeruj nema potrebe za tim dovoljno on zaradjuje igrajuci se managera u Bayernu pa moze priustiti odlicnog advokata.let3 je napisao/la:Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
ok druže, shvatam ja tebe da ti jedva cekaš poraz sopstvenog tima i da imaš povoda da opleteš po mrskom Pepu kojeg ocito imaš na piku od prvog dana, ali cinjenice ostaju cinjenice....3-5-2 nije nikakv "prahistorijska formacija", vec nepoznavanje fudbala i višak provedenog vremena na football menageruBundesliga je napisao/la:Dobro druze shvatam da ti i ostali navijaci Barcelone imate potrebu da glumite advokata Guardioli s obzirom na sve sto je uradio za taj klub, ali vjeruj nema potrebe za tim dovoljno on zaradjuje igrajuci se managera u Bayernu pa moze priustiti odlicnog advokata.let3 je napisao/la:Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
Nije on nista shvatio kao trening, na press konferenciji pred Supercup je rekao da Bayern ide na pobjedu i da zeli taj trofej.
I taj mec u finalu je bio neizvjestan, a Borussia je bila desetkovana povredama, 3-5-2 se vec pokazala kao smijesna formacija s kojom Juventus u Europi nista nije mogao uraditi.
Jest ja jedva cekam poraz Bayerna, kakva psihoanalizalet3 je napisao/la:ok druže, shvatam ja tebe da ti jedva cekaš poraz sopstvenog tima i da imaš povoda da opleteš po mrskom Pepu kojeg ocito imaš na piku od prvog dana
Niko mu ne trazi da bude copy paste trener, ali covjek forsira taktiku koja ne moze proci u Bayernu i na taj nacin ga slabi.let3 je napisao/la:i sad on treba da bude copy-paste Juppove taktike
Kakvo dominiranje? Prvu sezonu pod Juppom, Bayern u svemu bio drugi (LP,Bundesliga i DFB kup), a klupe gotovo da nije ni imao, umor je na kraju prevladao i izgubili su se trofeji. Borussia s druge strane ispala u grupnoj fazi Lige Prvaka i odmorna docekala najbitnije utakmice u Bundesligi i DFB kupu. Vidjeli smo zato sljedece godine kada je Bayern pojacao kadar ko je dominirao, ista ta Borussia je bila iza Bayerna u Bundesligi, u DFB kupu izgubili od Bayerna koji je i osvojio to takmicenje i na kraju izgubili u finalu LP od Bayerna.let3 je napisao/la:što je najgore i za vrijeme Juppa, Borusija je dominirala i uzela dvije titule.
Boze sacuvaj da sam ja umislio da se Triple moze uzimati svake godine, to niko ne moze traziti, medjutim vidi se iz aviona da je Guardiola unazadio Bayern eksperimentisanjem prvenstveno postavljanjem igraca na neprirodne pozicije, forsiranjem formacije koja ne odgovara Bayernu, gusenjem krila kao najjacih oruzja itd. I mnogi ne shvataju da nama ovdje nije krivo toliko zbog izgubljenih trofeja, krivo nam je sto Guardiola onemogucava ovaj tim da pokaze svoj maksimum. Protiv Reala je potpuno promasio strategiju, danas je promasio strategiju, ali ocigledno je da ce mnogima trebati jos poraza kako bi shvatili da Bayern prvenstveno mora biti Bayern, onaj stari da igra igru koja mu odgovara. Eto samo primjer Barcelone, dok su igrali tiki-taku koja im lezi bili su najbolji, cim je to postala neka mjesavina kontraskog fudbala i posjeda lopte odmah je ta dominacija nestala.let3 je napisao/la:Valjda ste vi umislili da se mogu triple uzimati svake godine, ko iz pic.ke - pa je sad drvlje i kamenje na Pepa kad se negdje izgubi...može, ali u Q
samo mi reci, jesam li ja išta slagao - pa tako vatreno reaguješ ko da sam ti nekog opsovaoJoseMourinho je napisao/la:Pitanje na koje bi volio da mi ovaj leteći odgovori, sto toliko braniš pempa?? On koliko ja znam je otišao tacnije pobjegao od svoje voljene barse, po meni to nije neki dokaz ljubavi, samo nemoj pričat dojadilo mu to je prica za malu djecu
uredu posatovat ga za sve uspjehe al svaki put kad se na bayernovoj temi on spomene je.bo majku ko kakav alarm da se vama aktivira pa dodjete ga branit ko da vam je babo a ne jedan od bivših trenera tima kojeg simpatisete
pa koji ga koji Q kritikujete, kad covjek osvaja duple kruneJoseMourinho je napisao/la:Nije vatreno reagovanje nego pitanje na koje ne dobi odgovor, a i dojadili ste bogu i narodu svaki put kad se kritikuje pemp dodjete ga branit
pa i on je lani nadmudrio KlopaJoseMourinho je napisao/la:Koji argument?? Da ga je sinoć borusia razbila, da ga je klopp nadmudrio?? Da običnom fudbalsku gledaocu je Bayern postao nevidjeno dosadan za gledanje tj. da ce radije preskočiti, dok prije dvije godine ih je bilo milina gledat?
jesul i ovo argumenti protiv njega i to sve ih nisam ni nabrojo??
Nije ni propalica al nije ni bog kako ga predstavljas, neka sredina
i to 6-2 ili 5-0 je normala, isto kao i 7 up koji je titova Barca popila od Bayerna.....sve je to fudbal, dešava se, zalomi se i jbgJoseMourinho je napisao/la:Čekaj nije sramota bilo nako da real te nabusi?? Pa kako je onda bila sramota 6-2 pobjeda pempa protiv reala?? Onda je i to normalan poraz nije prvi set dobijen kako je bila zajebancija?
Onda finale kupa nisi gledo sigurno jer je čist gol ponisten Dortmundu, tako da tu pobjedu ne ukivaj u zvijezde a i duel cijele godine protiv Dortmunda kojem pola ekipe je bilo povrijedjeno kao neki mega uspjeh
Dalje jel se to božanstvu ne smije bi na forumu ružna riječ uputit, to neće moć on spavat? Jel usro sinoć? = jeste, jel mu sinoć taktičko izmišljanje bilo ravno nuli? = jeste
I sta sad nesmije se kritikovat?? Sto ko je to on sad da ga se nesmije kritikovat? Još navijač barse dodje ga branit, a navijač Chelsea(ja) ga kritikovat(al bar se držimo teme
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.