FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 13 avg 2014, 23:35

jes ovaj navalio da Badstuber ne valja :crazy: ,a Badstuber do one povrede bio najbolji stoper Bayerna i sad je 100%...
On i Boateng cine najbolji Bayernov stoperski tandem, buduci kapiten Bayerna (kako bi navijaci Rome rekli "El Capitano Futuro" :D )

a sto se tekme tice nista , samo da se svi igraci vrate i vraća se dominacija nad Bvb
Zadnja izmjena: phily, dana/u 13 avg 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 avg 2014, 23:36

A kako je BVB prošle godine dospio u Super Cup bili drugi u ligi a nisu igrali u finalu kupa ..valjda je štutgart trebo igrat :eh:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2014, 23:48

Besic je napisao/la:A kako je BVB prošle godine dospio u Super Cup bili drugi u ligi a nisu igrali u finalu kupa ..valjda je štutgart trebo igrat :eh:
Super Cup Njemacke igra prvak protiv osvajaca kupa...
Ukoliko je ekipa X osvojila duplu krunu, onda ta ekipa Super Cup utakmicu igra protiv drugoplasirane ekipe prvenstva.

Sezona 2012/13 - Bayern osvojio duplu krunu, BVB bio viceprvak
Sezona 2013/14 - Bayern osvojio duplu krunu, BVB bio viceprvak

Takodjer na utakmici Super Cupa pobjednika kupa Njemacke, odnosno viceprvak prema pravilniku DFL-a ima prednost domaceg terena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2014, 00:54

Ne znam, stekao sam dojam da je ovdje pojedinima drazi Guardiola od samog Bayerna :?
Pustite se suplje price nije bitna utakmica, svaki trofej je bitan ali jednostavno Guardiola unistava ono sto se gradilo godinama. Ja ne spadam ni u grupu Pepomrzca ili Pepoljupca kako nazivate te pojedine frakcije. Ja sam za snazni Bayern, a takav nece postati postavljanjem prahistorijske formacije 3-5-2 u zamjenu za 4-2-3-1 ili 4-5-1 koja je djelovala tako mocno. Danas se moglo vidjeti kako nam Dortmund bokove probija kada god je htio, ova formacija ne valja! Misljenja sam da i mnogo slabiji timovi bi pobijedili ovakav Bayern. Dobro sezona nije pocela, mnogi igraci su umorni i treba im jos vremena da se vrate u optimalnu formu, medjutim veliki sam skeptik po pitanju ove formacije i Guardiole kojemu je previse dopusteno. Samo se pitam da li bi Uli dopustio ovakvu saradu da je jos uvijek glavni u Bayernu. Podredit ce se Bayernu my ass :roll:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 01:18

Bundesliga je napisao/la:Ne znam, stekao sam dojam da je ovdje pojedinima drazi Guardiola od samog Bayerna :?
Pustite se suplje price nije bitna utakmica, svaki trofej je bitan ali jednostavno Guardiola unistava ono sto se gradilo godinama. Ja ne spadam ni u grupu Pepomrzca ili Pepoljupca kako nazivate te pojedine frakcije. Ja sam za snazni Bayern, a takav nece postati postavljanjem prahistorijske formacije 3-5-2 u zamjenu za 4-2-3-1 ili 4-5-1 koja je djelovala tako mocno. Danas se moglo vidjeti kako nam Dortmund bokove probija kada god je htio, ova formacija ne valja! Misljenja sam da i mnogo slabiji timovi bi pobijedili ovakav Bayern. Dobro sezona nije pocela, mnogi igraci su umorni i treba im jos vremena da se vrate u optimalnu formu, medjutim veliki sam skeptik po pitanju ove formacije i Guardiole kojemu je previse dopusteno. Samo se pitam da li bi Uli dopustio ovakvu saradu da je jos uvijek glavni u Bayernu. Podredit ce se Bayernu my ass :roll:
Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ;) ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
Šteta zbog povrede Martineza :? stvarno je momak peh

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2014, 01:31

let3 je napisao/la:Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
Dobro druze shvatam da ti i ostali navijaci Barcelone imate potrebu da glumite advokata Guardioli s obzirom na sve sto je uradio za taj klub, ali vjeruj nema potrebe za tim dovoljno on zaradjuje igrajuci se managera u Bayernu pa moze priustiti odlicnog advokata.
Nije on nista shvatio kao trening, na press konferenciji pred Supercup je rekao da Bayern ide na pobjedu i da zeli taj trofej.
I taj mec u finalu je bio neizvjestan, a Borussia je bila desetkovana povredama, 3-5-2 se vec pokazala kao smijesna formacija s kojom Juventus u Europi nista nije mogao uraditi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 avg 2014, 01:37

Bas nam je taj Dortmund uklet.
Badstuber je u mecu sa njima pokidao ligamente a evo i Javi je izgleda dozivio istu sudbinu.
Zao mi momka pravo, jer se prosle sezone nije naigrao a evo ove ce izgleda jos manje. :cry:

I daj, prebolite vise taj supercup, kao da se radi o finalu LP-a.

Probali smo sa najnovijom formacijom, ne ide bas najbolje a kako i bi kada se ista uigrava svega mjesec dana, cak i manje.
Mozda ne bi bilo lose da sacekamo ligaske utakmice pa da vidimo kako ce to sve izgledati pa tek onda mozemo osuti paljbu, ovako smatram da je jos uvijek prerano.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 01:41

Bundesliga je napisao/la:
let3 je napisao/la:Pep je sa 3-5-2 pobjedio tu istu Borusiju u finalu Kupa Njemačke ...a ovo danas je ocito doživio kao neki trening, zato i jest izveo neki B tim....za razliku o napaljene Borusije.
Dobro druze shvatam da ti i ostali navijaci Barcelone imate potrebu da glumite advokata Guardioli s obzirom na sve sto je uradio za taj klub, ali vjeruj nema potrebe za tim dovoljno on zaradjuje igrajuci se managera u Bayernu pa moze priustiti odlicnog advokata.
Nije on nista shvatio kao trening, na press konferenciji pred Supercup je rekao da Bayern ide na pobjedu i da zeli taj trofej.
I taj mec u finalu je bio neizvjestan, a Borussia je bila desetkovana povredama, 3-5-2 se vec pokazala kao smijesna formacija s kojom Juventus u Europi nista nije mogao uraditi.
ok druže, shvatam ja tebe da ti jedva cekaš poraz sopstvenog tima i da imaš povoda da opleteš po mrskom Pepu kojeg ocito imaš na piku od prvog dana, ali cinjenice ostaju cinjenice....3-5-2 nije nikakv "prahistorijska formacija", vec nepoznavanje fudbala i višak provedenog vremena na football menageru

Finale kupa Njemačke 2014 (Bayern - Borusija 2-0)

u fazi napada
http://spielverlagerung.com/wp-content/ ... fensiv.png" onclick="window.open(this.href);return false;

u fazi odbrane
http://spielverlagerung.com/wp-content/ ... fensiv.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Pep sam sebe nije doveo u Bayern ;) vec se bavarci borili sa Čelzijiem i Cityem da ga dovedu sebi...slomili se da bi ga doveli i još ga placaju 14 miliona po sezoni....i sad on treba da bude copy-paste Juppove taktike :lol: how yes no...mislim, to je mogao i neki Juppov pomocnik za 10 puta manje para...što je najgore i za vrijeme Juppa, Borusija je dominirala i uzela dvije titule.
Valjda ste vi umislili da se mogu triple uzimati svake godine, ko iz pic.ke - pa je sad drvlje i kamenje na Pepa kad se negdje izgubi...može, ali u Q ;)
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 avg 2014, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2014, 01:47

Dzaba ti to objasnjavas, kada ovi jedva cekaju da Bayern izgubi i da odma krene pljuvacina po Guardioli.
E jest bitan taj Supercup nema govora :lol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2014, 02:33

let3 je napisao/la:ok druže, shvatam ja tebe da ti jedva cekaš poraz sopstvenog tima i da imaš povoda da opleteš po mrskom Pepu kojeg ocito imaš na piku od prvog dana
Jest ja jedva cekam poraz Bayerna, kakva psihoanaliza :clap:, boli me ona stvar za Pepom, zanima me jedino Bayern i uspjeh tog tima.
let3 je napisao/la:i sad on treba da bude copy-paste Juppove taktike
Niko mu ne trazi da bude copy paste trener, ali covjek forsira taktiku koja ne moze proci u Bayernu i na taj nacin ga slabi.
let3 je napisao/la:što je najgore i za vrijeme Juppa, Borusija je dominirala i uzela dvije titule.
Kakvo dominiranje? Prvu sezonu pod Juppom, Bayern u svemu bio drugi (LP,Bundesliga i DFB kup), a klupe gotovo da nije ni imao, umor je na kraju prevladao i izgubili su se trofeji. Borussia s druge strane ispala u grupnoj fazi Lige Prvaka i odmorna docekala najbitnije utakmice u Bundesligi i DFB kupu. Vidjeli smo zato sljedece godine kada je Bayern pojacao kadar ko je dominirao, ista ta Borussia je bila iza Bayerna u Bundesligi, u DFB kupu izgubili od Bayerna koji je i osvojio to takmicenje i na kraju izgubili u finalu LP od Bayerna.
let3 je napisao/la:Valjda ste vi umislili da se mogu triple uzimati svake godine, ko iz pic.ke - pa je sad drvlje i kamenje na Pepa kad se negdje izgubi...može, ali u Q
Boze sacuvaj da sam ja umislio da se Triple moze uzimati svake godine, to niko ne moze traziti, medjutim vidi se iz aviona da je Guardiola unazadio Bayern eksperimentisanjem prvenstveno postavljanjem igraca na neprirodne pozicije, forsiranjem formacije koja ne odgovara Bayernu, gusenjem krila kao najjacih oruzja itd. I mnogi ne shvataju da nama ovdje nije krivo toliko zbog izgubljenih trofeja, krivo nam je sto Guardiola onemogucava ovaj tim da pokaze svoj maksimum. Protiv Reala je potpuno promasio strategiju, danas je promasio strategiju, ali ocigledno je da ce mnogima trebati jos poraza kako bi shvatili da Bayern prvenstveno mora biti Bayern, onaj stari da igra igru koja mu odgovara. Eto samo primjer Barcelone, dok su igrali tiki-taku koja im lezi bili su najbolji, cim je to postala neka mjesavina kontraskog fudbala i posjeda lopte odmah je ta dominacija nestala.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 02:54

Jah, zanima te Bayern i njegov uspjeh...pa eto, covjek lani (i to u svojoj prvoj sezoni) donese duplu krunu....eto ti uspjeha, time je valjda svima zacepio usta, pa i onim najvecim hejterima koji mu traže dlaku u jajetu. Usput obori neke ligaške rekorde, u rekordnom roku osvoji ligu i opet ne valja...ne valja mu taktika, ne valja mu prahistorijska formacija, ne valju mi igra, ne valja ovo ono, nosio ga džavo iz bavarije...e ko fol svima stalo do uspjeha Bayerna ;)
Malo li je kume dupla kruna :? :o trebala je i tripla, jelde

a inace triple redovno osvajate, ono svakih 114 godina ;)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 03:03

Pitanje na koje bi volio da mi ovaj leteći odgovori, sto toliko braniš pempa?? On koliko ja znam je otišao tacnije pobjegao od svoje voljene barse, po meni to nije neki dokaz ljubavi, samo nemoj pričat dojadilo mu to je prica za malu djecu ;)
uredu posatovat ga za sve uspjehe al svaki put kad se na bayernovoj temi on spomene je.bo majku ko kakav alarm da se vama aktivira pa dodjete ga branit ko da vam je babo a ne jedan od bivših trenera tima kojeg simpatisete ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 03:04

JoseMourinho je napisao/la:Pitanje na koje bi volio da mi ovaj leteći odgovori, sto toliko braniš pempa?? On koliko ja znam je otišao tacnije pobjegao od svoje voljene barse, po meni to nije neki dokaz ljubavi, samo nemoj pričat dojadilo mu to je prica za malu djecu ;)
uredu posatovat ga za sve uspjehe al svaki put kad se na bayernovoj temi on spomene je.bo majku ko kakav alarm da se vama aktivira pa dodjete ga branit ko da vam je babo a ne jedan od bivših trenera tima kojeg simpatisete ;)
samo mi reci, jesam li ja išta slagao - pa tako vatreno reaguješ ko da sam ti nekog opsovao :?: :?

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 03:06

Nije vatreno reagovanje nego pitanje na koje ne dobi odgovor, a i dojadili ste bogu i narodu svaki put kad se kritikuje pemp dodjete ga branit ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 03:08

JoseMourinho je napisao/la:Nije vatreno reagovanje nego pitanje na koje ne dobi odgovor, a i dojadili ste bogu i narodu svaki put kad se kritikuje pemp dodjete ga branit ;)
pa koji ga koji Q kritikujete, kad covjek osvaja duple krune :shock: nidje veze jbt....i šta vam onda smeta kad neko argumentima odreaguje
ne znam odakle crpite toliki hejt prema Pepu :roll: baš bolesno

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 03:15

Koji argument?? Da ga je sinoć borusia razbila, da ga je klopp nadmudrio?? Da običnom fudbalsku gledaocu je Bayern postao nevidjeno dosadan za gledanje tj. da ce radije preskočiti, dok prije dvije godine ih je bilo milina gledat?
jesul i ovo argumenti protiv njega i to sve ih nisam ni nabrojo??
Nije ni propalica al nije ni bog kako ga predstavljas, neka sredina ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 03:21

JoseMourinho je napisao/la:Koji argument?? Da ga je sinoć borusia razbila, da ga je klopp nadmudrio?? Da običnom fudbalsku gledaocu je Bayern postao nevidjeno dosadan za gledanje tj. da ce radije preskočiti, dok prije dvije godine ih je bilo milina gledat?
jesul i ovo argumenti protiv njega i to sve ih nisam ni nabrojo??
Nije ni propalica al nije ni bog kako ga predstavljas, neka sredina ;)
pa i on je lani nadmudrio Klopa ;) i u ligi i u finalu kupa, u mnogo bitnijim utakmicama....pa šta s tim :?: to se ne racuna, jelde
to se ne smije Pep više ni nadmudriti, dokle je došlo :o ne smije mu se to desiti :lol: ...odmah sjekira za vrat ako se to desi :crazy: ...ispade Pep bezgriješan :mrgreen: ispade sramota izgubiti od jednog Reala, koji je btw. prvak Evrope.

de ba, dozovite se, dogovorite se u cemu je problem, pa izađite sa zajednickim stavom

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 03:29

Čekaj nije sramota bilo nako da real te nabusi?? Pa kako je onda bila sramota 6-2 pobjeda pempa protiv reala?? Onda je i to normalan poraz nije prvi set dobijen kako je bila zajebancija?

Onda finale kupa nisi gledo sigurno jer je čist gol ponisten Dortmundu, tako da tu pobjedu ne ukivaj u zvijezde a i duel cijele godine protiv Dortmunda kojem pola ekipe je bilo povrijedjeno kao neki mega uspjeh ;)

Dalje jel se to božanstvu ne smije bi na forumu ružna riječ uputit, to neće moć on spavat? Jel usro sinoć? = jeste, jel mu sinoć taktičko izmišljanje bilo ravno nuli? = jeste
I sta sad nesmije se kritikovat?? Sto ko je to on sad da ga se nesmije kritikovat? Još navijač barse dodje ga branit, a navijač Chelsea(ja) ga kritikovat :D (al bar se držimo teme :P)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 avg 2014, 03:35

JoseMourinho je napisao/la:Čekaj nije sramota bilo nako da real te nabusi?? Pa kako je onda bila sramota 6-2 pobjeda pempa protiv reala?? Onda je i to normalan poraz nije prvi set dobijen kako je bila zajebancija?

Onda finale kupa nisi gledo sigurno jer je čist gol ponisten Dortmundu, tako da tu pobjedu ne ukivaj u zvijezde a i duel cijele godine protiv Dortmunda kojem pola ekipe je bilo povrijedjeno kao neki mega uspjeh ;)

Dalje jel se to božanstvu ne smije bi na forumu ružna riječ uputit, to neće moć on spavat? Jel usro sinoć? = jeste, jel mu sinoć taktičko izmišljanje bilo ravno nuli? = jeste
I sta sad nesmije se kritikovat?? Sto ko je to on sad da ga se nesmije kritikovat? Još navijač barse dodje ga branit, a navijač Chelsea(ja) ga kritikovat :D (al bar se držimo teme :P)
i to 6-2 ili 5-0 je normala, isto kao i 7 up koji je titova Barca popila od Bayerna.....sve je to fudbal, dešava se, zalomi se i jbg ;) zato i volimo i pratimo ovu igru.

pojedinci preozbiljno shvataju sve to, meni je to smiješno...napada se covjek koji je donio duplu krunu u svojoj prvoj sezoni (jer je valjda bio dužan donijeti i triplu, koju su btw. samo jednom osvojili u svojoj 114-godina historije :!: i to prije dvije godine)...i još znamo da nikad niko nije odbranio naslov LP....pa mislim onooo, e **** više...odvadite malo te kritike :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 avg 2014, 03:43

E jbg onda ispade isto izgubit 1-0 i 7-0 al haj...
a nisi mi jasan, jer je osvojio duplu krunu u nikad laksoj konkurenciji njemu se nebi nikad losa riječ ne smije uputit?? Cak i kad zajebe, nista lose se onda nebi trebalo napisat??

Usro sinoć usro i tu je forum da ga se kudi isto kad počne u ligi dobijat vise ce lijepi komentara bit ko za svakog trenera isto ko i vi za enriqea sto će te ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.