FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 04 mar 2010, 10:41

FC Barcelona Pedro: “Rivaldo was my idol when I was young” / 8-) 8-) zna Pedro na koga se treba furati :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2010, 16:56

Večeras svi na frekvenciju RSG radija od 21:00 do 23:00 sata. Naravno, govori se o FC Barceloni i osnivanju zvanične navijačke grupe u našoj zemlji. Domaćin i voditelj Marjan Mijajlović!
http://rsg.software.ba/ba/ za slusanje RSG preko neta ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 mar 2010, 18:14

miky_hz je napisao/la:Večeras svi na frekvenciju RSG radija od 21:00 do 23:00 sata. Naravno, govori se o FC Barceloni i osnivanju zvanične navijačke grupe u našoj zemlji. Domaćin i voditelj Marjan Mijajlović!
http://rsg.software.ba/ba/ za slusanje RSG preko neta ;)
Odkad ovo Arsenal ima ;) I Naravno Marijan i nas komentarisao :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 mar 2010, 20:21

znam da su anvijaci manchestera ljubomorni, znam da su navijaci reala ljubomorni, znam i da su navijaci bayerna ljuti nas nas(Barcu) al da su navijaci arsenala ljubomorni na nas u toj kolicini nisam znao... pa kolko je njima krivo sto preferiramo slican fudbal kao oni i to na puno bolji nacin i uspjesniji, koliko im je samo krivo sto cesc zeli u domovinu (cataloniu), i da zeli igrat u boljem klubu. klubu koji ima njegovu dnk...
zao mi vas je gunnersi zao! :ugeek: :ugeek:
slika

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 mar 2010, 20:28

haveru ni ti pojma nemas :D Barca ne preferira fudbal ko Arsenal nego je Arsenal blijeda kopija Barce ! Barca ovaj stil gaji decenijama i decenijama a Arsenal od vremena Wengera ;)
Barca nikad se nije imala ugledat na nekog nego se vecina ugleda na njih :D
btw: Wenger jest pedofil evo reko mi rodjak od 9 god zvao ga na poseban tretman :D
Ako je takav dragulj taj Mongol onda se i treba otimat za njega :P

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 mar 2010, 20:49

paja_patak je napisao/la:Kao prvo svaka cest cescinhu sto je ovo postavio da se zna ko su ustvari pravi pedofili i ko dovodi razne klince od Spanije do Japana koji ni u pubertet usli nisu!

Nema nikakve slicnosti izmedju dosadne igre Barcelone i brze, leprsave i atraktivne igre Arsenala tako da ne mozemo na te klaune koje sudije guraju biti ljubomorni! Wenger kopira igru Barcelona a Barcelona svake godine zainteresovana za igrace Arsenala hahaha ko tu koga pokusava kopirati?

Ovi navijaci Barcelone su takvi lazovi da je to cudo napisao sam ovo ali evo da ponovim(Fabregas za radio katalonija uzivo: Vraticu se u Barcelonu kad odem u penziju tamo sam oduvijek htio da zivim to je za mene najljepsi grad, Mediji i navijaci: Zelim da odem iz Arsenala i igram za Barcelonu :mrgreen: ahaha komedija)
-Dobro ba,ne mora doci Fabregas,sto ste dosadni,a uostlom sve cemo vidjeti.Moja zelja nije on,vec Silva.

-Arsenal igra bolje od Barce ? Leprsavije,atraktivnije ? :lol: :lol:

Al,ja tebe,kao i ostalu tvoju druzinu ne shvatam ozbiljno,tako da...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 mar 2010, 20:52

Ispade Barca kopira Arsenala :lol: :lol: :lol: moze se ovdje svasta procitat. to je recimo kad bi za nba ligu rekli da phoenix sunsi kopiraju new york knickse, :lol: . barca je i bez cesca najbolja ekipa na svijetu, tako da cesc ustvari trenutno nije ni potreban.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 mar 2010, 20:53

Wolverine je napisao/la:Ispade Barca kopira Arsenala :lol: :lol: :lol: moze se ovdje svasta procitat. to je recimo kad bi za nba ligu rekli da phoenix sunsi kopiraju new york knickse, :lol: . barca je i bez cesca najbolja ekipa na svijetu, tako da cesc ustvari trenutno nije ni potreban.
Mah,pusti ih,covjek se moze fino ismijat kad pocnu ovakvi pisati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2010, 20:58

CESC Fabregas (22), veznjak Arsenala i španjolske nogometne reprezentacije, i dalje želi ostati u Arsenalu i osvajati s njim trofeje, ali istovremeno osjeća zov svog matičnog kluba, Barcelone.

Fabregasovo se ime u kontekstu transfera u Barcelonu spominje već dugi niz godina, te se praktički u svakom prijelaznom roku otvara isto pitanje. Tako je i ovaj put.

"Želim osvajati trofeje. Kada igrač završi svoju karijeru, želi se osvrnuti na svoju igračku karijeru i vidjeti osvojene trofeje kako bi znao da je ona bila uspješna. Tomu teži svaki igrač. Ja želim pobjeđivati i sretan sam u Arsenalu, ali mi u klubu nismo ništa osvojili četiri godine i za igrača koji jako želi osvajati trofeje, to je dugi period posta", rekao je Fabregas za El Mundo Deportivo.

"Kada me Arsenal učinio kapetanom dobio sam dodatne odgovornosti i to me je s klubom povezalo još jače. Sada je sljedeći korak osvajanje trofeja."

Arsenalov se kapetan tada osvrnuo i na mogućnost da jednom zaigra za Barcelonu, odakle ga je Arsene Wenger odveo kao 16-godišnjaka u London.

"Bio bih oduševljen da me Guardiola želi. Pep je oduvijek bio moj idol. Oduvijek sam igrao na poziciji na kojoj je on nekad igrao i nosim dres s brojem četiri, poput njega. Bio je moj idol u mladosti i stalno sam ga oponašao. On je netko tko je jako utjecao na moj život", dodao je Arsenalov veznjak.

Na kraju je Fabregas komentirao i novinarski upit bi li mogao igrati u Barçinom veznom redu zajedno uz Iniestu i Xavija.

"To mi je teško odgovoriti jer nisam Barcelonin trener. Mislim da svi dobri igrači mogu zajedno igrati i sporazumijevati se na terenu, ali ja inzistiram da sam Arsenalov igrač i stoga ne mogu dalje pričati o tome

ovo je za PERNATOG TOPNIKA PAJU :D ...nadam se da je dovojno..kapiten vam sanja Barsu :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 mar 2010, 21:02

Cesc uopste nije ni prioritet neki, ja opet kazem najbolje bi bilo Di Mariju dovesti, a Cesc ako je pametan doci ce na ljeto, ak ne dodje, nek uziva i dalje u brzoj i leprsavoj igri Arsenala, al samo protiv Blackburna, Wigana i takvih ekipa. Vidjeli smo kako ste lijepo, brzo i lepršavo gubili od Čelzija i Manchestera, a i sto tako i u Ligi prvaka protiv bilo koje ozbiljnije ekipe cete proci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 mar 2010, 21:05

fabregas ce dobro doci za godinu -dvije do tada jesti pure i gledati xavia i iniestu na TV sam je rekao da redovno prati primeru :D a wenger je rekao prije par dana da arsenal pokusava igrati kao barca tacnije da se oni ugledavaju na blaugranu 8-)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2010, 21:09

paja_patak je napisao/la:Ne sikiraj se Bebeto, Romario ili kako vec bolje ce proci nego Barcelona protiv Svaba a i vidjeli smo strasnu Barcelonu protiv drvosjeca iz Chelskija pa Arsenal i protiv njih igra svoju igru a vi u dvije utakmice niste centar presli!
vidjeli smo pet lakih komada u dvije tekme od drvosječa iz Chelskija :D ...opet 5 od Man Utd... :D ..da ne nabrajam vise.. :D

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 mar 2010, 21:10

aj matereti pogledaj sastave tih timova i uporedi ih sa nekakvim wiganom ,stokeom,huul,burnely za koje niko nije cuo :) i morel mi neko reci kako da slusam preko neta radio nece da mi otvori nesto :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 mar 2010, 21:14

CRNI_SA je napisao/la:aj matereti pogledaj sastave tih timova i uporedi ih sa nekakvim wiganom ,stokeom,huul,burnely za koje niko nije cuo :) i morel mi neko reci kako da slusam preko neta radio nece da mi otvori nesto :?
Meni ide nista ne steka super... probaj ponovo!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 mar 2010, 21:15

Wenger je na početku ove sezone rekao da će od sada igrati kao i Barca sa tri napadača.Jer ne mogu da igraju samo sa jednim napadačem nisu efikasni itd... .

Barca kopira Arsenala :D :lol: :mrgreen:slika
FK Pjetlovi

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 mar 2010, 21:17

reds je napisao/la:Wenger je na početku ove sezone rekao da će od sada igrati kao i Barca sa tri napadača.Jer ne mogu da igraju samo sa jednim napadačem nisu efikasni itd... .

Barca kopira Arsenala :D :lol: :mrgreen:slika
to sam i neaveo jedan od razloga zasto su ljubomorni, krivo im sto nisu jedini klub koji tako igra pa da u necemu budu najbolji zato se i pale ovoliko ko koga kopira...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2010, 21:19

paja_patak je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
paja_patak je napisao/la:Ne sikiraj se Bebeto, Romario ili kako vec bolje ce proci nego Barcelona protiv Svaba a i vidjeli smo strasnu Barcelonu protiv drvosjeca iz Chelskija pa Arsenal i protiv njih igra svoju igru a vi u dvije utakmice niste centar presli!
vidjeli smo pet lakih komada u dvije tekme od drvosječa iz Chelskija :D ...opet 5 od Man Utd... :D ..da ne nabrajam vise.. :D
Jel se to Bavarac javlja hahahaha Bundesliga hahahahaha nesto Wolfsburg pet komada pa ti nemas pravo da ucestvujes u diskusijama sramota....

slazem se..ali gospon Paja ovdje se prica o Barsi i Arsenalu :D ...i da zavrsim ovu disuksiju..ono sto Barcelona osvoji u jednoj sezoni Wengerova slozna braca ne mogu za 20 godina.. :D

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 mar 2010, 21:19

i jos neshto kad otvore vitrinu sa peharima na fly emiratesu izleti samo muha iz trofeja "karine" cupa!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 mar 2010, 21:21

barca protiv svakog protivnika igra svoju igru. samo sto se chelsea usro i igrao bunker, protiv vas nemoraju ni bunker igrat. a stim da barca nije presla centar dovoljno si rekao, barca je vise napadala nego chelsea u toj utakmici.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 mar 2010, 21:23

nemojte tako ipak kod njih igra Fabregas :lol: vjerovatno najbolji igrac svijeta ipak je on tata za xavia i iniestu a sigurno je bolji igrac od messia :oops:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.