FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FranckRibery
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FranckRibery » 13 avg 2014, 20:08

nije mi jasan ovaj guardiola ali nikako... lik ima najbolju ekipu na svijetu 6 svjetskih prvaka, bilo bi i vise da nije povrijedjen bio badstuber, generalno govorim, kad bi ih poredoo na svoje pozicije sve bi osvojili. koji qurac izmislja toplu vodu...

a sto se tice ove utakmice, vidim komentare B tim ovo ono, i kod borussije fale svi glavni igraci, reus hummels, gundogan, widenfeller sahin i ostali tako da to nije nikakav izgovor...

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 13 avg 2014, 20:10

A hebem ti supercup, povrijedi nam se Javi sad cemo do kraja prelaznog roka morati reagovati na trzistu i dovesti jednog stopera koji moze igrati i na poziciji zadnjeg veznog ili mozda desnog beka!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 13 avg 2014, 20:26

sta je ovo grob te kalaiso ,ribac napusta francuksu.E **** ga oo sve otislo u tri lijep pare su danas preve **** ti ovo vise :|
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 avg 2014, 20:35

Nasi se jedva vuku po terenu.
Domuzari nas ubili starim receptom tj. pritiskom na zadnju liniju.
Steta za Javia, najvjerovatnije da ce bit jos neko prinudno pojacanje.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 avg 2014, 20:36

Ova utakmica pokazuje puno toga, ali i ništa.

Kak se kroz ovu tekmu more ocjenjivati Bayern kojem su glavni igrači tek počeli sa pripremama (mnogih nije biti bilo), ima ozlijeđenog Rafinhu, Riberya i Thiaga, te mu mladi Gaudino i dečec Hojberg igraju u vezi?

No opet vidio sam igru iz vremena van Gaala i to me deprimira. Svega ima samo nema napada i one prave kontrole tekme. Još uz to vidim Alabu na štoperu, Bernat mi je zasad razočaranje, Lahm uđe i ode u sredinu. Sve to zasad loše izgleda i prihvaćam da će dosta vremena trebati prije nego stvari sjednu na mjesto.

Znam što se smije dogoditi i kakve stvari jednostavno moram prihvatiti, no bojim se da se nismo preračunali i da nismo dovoljno osvježili momčad, te da loša igra i što je najbitnije loši rezultati predugo traju te da se nađemo u krizi. Inaće očekujem šlepanje u prvom djelu sezone i ak se ostvare minimalni ciljevi tipa na knap 1. u skupini LP-a do 4 boda se ostaje za BvB-om nebum još sve osudio na propast. Zima mora biti spas ove godine za Bayern...

I da, nažalost ja taktiku sa 3 obrambena nemrem smisliti i ak je Lahm već veznjak onda nažalsot moramo po onog **** Cuardada! :x

PS

Kad je Lahm ušo u drugom poluvremenu za Mullera pomislio sam da ćemo igrati 4-3-3 sa Bernatom, Lahmom, Boatengom i Danteom u obrani, Hojbergom, Rodeom i Gaudinom u vezi, te Šakom i Alabom na krilima. Teško je bilo gledati Lewu onako samog u vrhu napada bez da mu se itko pridodaje...Ne bi sam htio sada izazivati vraga i da nam momčad zbog Pepove filozofije ne bude na razini fizičke spremnosti na kojoj bi trebala biti.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Klare

Post Postao/la Klare » 13 avg 2014, 20:54

anton! :!:

Ovo je prva utakmica u ovim pripremama koju sam sa paznjom pogledao.

Rode je car! :!:

Ranije sam pisao kako on nama moze puno vise vrijediti nego li Gustavo.

U Frankfurtu je bio odlican, ali da ce se ovako brzo prilagoditi novoj sredini i jos fizicki biti medju najspremnijim, to nisam znao.
Malac je stvarno odlicno pojacanje.

Lewa je definitivno najjaci igrac kojeg sam u zivotu gledao,
zar je moguce da onakva grdosija od Sokrata skoci na njega, zalakta ga, a ovaj se ni centa ne pomakne. :shock:

Ili u raskoraku lik, ne stoji cvrsto na nogama, jos u trku, Pišonja bum po stajnoj nozi, u normalnim okolnostima ode ovaj na Lewinom mjestu 3 metra u aut, ali jok, ode Pišo. :shock:

Bernat ima znanje, ima mekan dodir, to me raduje, bolji je od Kontenta, znaci novci nisu baceni, nego se ima brasna napraviti hljeb vrhunskog kvaliteta. :cool:
Nije tako sve ni bijelo. ;)

Za Sacira rekoh kako nema prostora za napredak, i nema. ;)
Nije on kalibar za ovu ekipu, to jest prvu zamjenu, on je vise ovako za Liverpula, Intera, Juventusa, to je definitivno.

Slozio bih se sa antom, a vec sam i ranije pricao Kvadrado bi nama legao kao samar budali,
ne mogu vjerovati kakvo bi ono nama pojacanje bilo. ;)

Bojim se da smo ove godine puno ustekali i skrtarili, to obicno kod nas lose prodje,
a od izjave Kalleta mi se i danas povraca kad kaze nije lose sacuvati pare imamo skupe igrace. :facepalm:

Huh je.bemti odoh ga skinuti sa avatara.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 avg 2014, 21:13

prešla vam kletva sa povredama od Arsenala :hmmmmm:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 13 avg 2014, 21:23

Novi sistem novi samar za pepa ,bayern nema stopera za ove formacije ,falilo je tu igraca,ali isto ni bvbu nije falilo nista manje .Pamtim samo onaj sut sacira na pocetku,bayo razbijen u tiptike. Steta za javia,bas nema srece s povredama,i ono malo jadnik sto odigra ,igra stopera,a mogao je imati karijeru kao najbolji dmf .

Ocekujem ove sezone izjednacenu bitku za titulu izmedju vecerasnjih suparnika.

EDIT: Izgleda da je kod javia ozbiljna povreda,peponja kaze da ce dugo biti van terena(marca).
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 avg 2014, 22:11

Hajd' sto izgubismo u nebitnoj utakmici, nego ostadosmo bez jednog od glavnih igraca. :thumbdown:

slika

:facepalm: :facepalm:

6 Mjeseci...
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 13 avg 2014, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 avg 2014, 22:13

anelbavarac je napisao/la:Kako stvari stoje stradali su ligamenti u Javia, te ga ocekuje pauza od minimum 3 mjeseca :facepalm:
Hajd' sto izgubismo u nebitnoj utakmici, nego ostadosmo bez jednog od glavnih igraca. :thumbdown:
Nebitna utakmica :D
Da ste vi osvojili bila bi itekako bitna,nego vas ljudi potukli do clanaka,pa pricas gluposti ;)
Steta za Javia,momak je dobar igrac, :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 avg 2014, 22:44

Naravno da je utakmica bila bitna. :kafa:
Steta za Javia, mislim dacemo vidjeti koji novi stoper sad kad nam nema Javi dugo. :plac:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 13 avg 2014, 22:48

Sve ono da nemamo odbrane, da je treba dići na viši nivo. Treba uzet benatiju. Da neki igrači nisu za bayerna poput šaćira ili badstubera, da treba uložit novce u kvadrada i benatiju. Da treba tražit zamjenu robbenu i riberyu to je tako.. Al bayern boli **** i većinu naših navijača.. Treba se brukat kao i do sada.. :D

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 avg 2014, 22:49

jesu prednji križni ? :problem:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 13 avg 2014, 22:55

Jesam popio al ne mogu više ovo gledat da nam prosječni klubovi drže lekciju, jbm mu škrtost više i sranje! ja ovo ne mogu podnijet! Uzmite di mariju ili kvadrada i benatiju u odbranu jbm ti više martineza koji nije za odbrane i prosječnog badstubera i dantea! DOSTA VIŠE!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 13 avg 2014, 22:59

Evo ne mogu spavat' što smo izgubili :kafa:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 avg 2014, 23:00

rotweiss je napisao/la:Jesam popio al ne mogu više ovo gledat da nam prosječni klubovi drže lekciju, jbm mu škrtost više i sranje! ja ovo ne mogu podnijet! Uzmite di mariju ili kvadrada i benatiju u odbranu jbm ti više martineza koji nije za odbrane i prosječnog badstubera i dantea! DOSTA VIŠE!!!
Pravac u Minhen i sve im tako reci mozda se sazale :urnebes:

Par losih utakmica i odma vese ni ribery, ni roben,ni dante ,niko nevalja,pa imaju i oni pravo izgubiti :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 avg 2014, 23:03

Dante se danas izgubio, katastrofa. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 13 avg 2014, 23:05

Ma nije u tome što smo izgubili, nego što igraju ljudi koji nebi trebali igrat jbm mater. I ljudi to ne vide.. hoćeš bitti najbolji plati igrače koji su na tome nivuo a ne kupi otpadke i polovnjače.. Uzmi štopera ako hoćeš odbranu, uzmi veznjaka ako hoćeš vezu ili krilo...
Nije u tome stvar da oni ne valjaju ljudi su u godinama ovaj naš robbery al odbrana je sranje!
Neka su oni izgubili , nije u tome al klempu ovako neće dobit znam..

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 avg 2014, 23:06

Nerminovic je napisao/la:Dante se danas izgubio, katastrofa. :kafa:
Hoce to poslije guzenja i pijancenja po Copacabani. :P
Muller nije istrcao 2 postena sprinta, kud ces dalje. :kafa:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 avg 2014, 23:26

Ista situacija je bila i prosle godine. Rastavise nas na proste faktore u Superkupu, a onda ih cijelu sezonu nema nigdje. Vjerujem da ce Pep uspjeti izgurati ovaj sistem igre, ali da ce nam pokidati jos dosta zivaca dok se to ne desi.

Javi :damn:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.