nedim93 je napisao/la:Teletović forsira, izbaci ga

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nedim93 je napisao/la:Teletović forsira, izbaci ga
Pa čuj, naša dva centra su baš na početku sjajno počeli. Preko njih smo zabili najviše poena, a Mirza se čuvao za kraj četvrtine, pa ih onda on punio do poluvremena. Eto ti objašnjenja.mirzatele je napisao/la:Vrlo dobra utakmica s obzirom na veliki broj izostanaka..Dusko me prvih par minuta dobro zabrinuo,i nadam se da ima neko objasnjenje za Mirzin pocetak s klupe..
Najveća tuga je nerazumijevanje sarkazmalumani je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Teletović forsira, izbaci ga
Nekad je bolje pratiti sport u koji se razumijes![]()
Go BIH
Jest to,ali kad sam na pocetku vidio da nije u petorci 100 mi misli u glavi..te svadja,te povreda...Clutch je napisao/la:Pa čuj, naša dva centra su baš na početku sjajno počeli. Preko njih smo zabili najviše poena, a Mirza se čuvao za kraj četvrtine, pa ih onda on punio do poluvremena. Eto ti objašnjenja.mirzatele je napisao/la:Vrlo dobra utakmica s obzirom na veliki broj izostanaka..Dusko me prvih par minuta dobro zabrinuo,i nadam se da ima neko objasnjenje za Mirzin pocetak s klupe..
Ja sam te razumio. <3nedim93 je napisao/la:Najveća tuga je nerazumijevanje sarkazma
Jest napredovao je, prije je znao pasom promasiti covjeka za metar, sad promasuje za dva metra. Covjeku nedostaje kosarkaske inteligencije i to je to, sto se palite bezveze. Pa Mirza ga je cijelu utakmicu usmjeravao.Vedad87 je napisao/la:Ja čekam da se ovi padobranci sklone s teme pa da prozborimo koju pametnu![]()
Čuj Gordić veze nema...smiješni ste..ne kažem da je sama krema evropske košarke, ali ko ga je pratio, pogotovo kroz zadnja dva kluba Partizan i Igokeu, vidi se da je napredovaoŠteta što nema Zack-a, ali bez njega, Gordić nam je prvi plej i to je to
Haha pozdrav eskadriliHombre je napisao/la:Jest napredovao je, prije je znao pasom promasiti covjeka za metar, sad promasuje za dva metra. Covjeku nedostaje kosarkaske inteligencije i to je to, sto se palite bezveze. Pa Mirza ga je cijelu utakmicu usmjeravao.Vedad87 je napisao/la:Ja čekam da se ovi padobranci sklone s teme pa da prozborimo koju pametnu![]()
Čuj Gordić veze nema...smiješni ste..ne kažem da je sama krema evropske košarke, ali ko ga je pratio, pogotovo kroz zadnja dva kluba Partizan i Igokeu, vidi se da je napredovaoŠteta što nema Zack-a, ali bez njega, Gordić nam je prvi plej i to je to
Al' nema sta, Nemanja majstore cestitke, pozdravi od padobranske eskadrile.