Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzatele
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la mirzatele » 13 avg 2014, 22:54

nedim93 je napisao/la:Teletović forsira, izbaci ga :think:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 avg 2014, 22:57

mirzatele je napisao/la:Vrlo dobra utakmica s obzirom na veliki broj izostanaka..Dusko me prvih par minuta dobro zabrinuo,i nadam se da ima neko objasnjenje za Mirzin pocetak s klupe..
Pa čuj, naša dva centra su baš na početku sjajno počeli. Preko njih smo zabili najviše poena, a Mirza se čuvao za kraj četvrtine, pa ih onda on punio do poluvremena. Eto ti objašnjenja.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 avg 2014, 23:00

lumani je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:Teletović forsira, izbaci ga :think:

Nekad je bolje pratiti sport u koji se razumijes :)

Go BIH
Najveća tuga je nerazumijevanje sarkazma :cry:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 13 avg 2014, 23:00

Ja čekam da se ovi padobranci sklone s teme pa da prozborimo koju pametnu ;)

Čuj Gordić veze nema...smiješni ste..ne kažem da je sama krema evropske košarke, ali ko ga je pratio, pogotovo kroz zadnja dva kluba Partizan i Igokeu, vidi se da je napredovao ;) Šteta što nema Zack-a, ali bez njega, Gordić nam je prvi plej i to je to ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 avg 2014, 23:01

svi nasi poeni :bih:

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 avg 2014, 23:02

Clutch je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Vrlo dobra utakmica s obzirom na veliki broj izostanaka..Dusko me prvih par minuta dobro zabrinuo,i nadam se da ima neko objasnjenje za Mirzin pocetak s klupe..
Pa čuj, naša dva centra su baš na početku sjajno počeli. Preko njih smo zabili najviše poena, a Mirza se čuvao za kraj četvrtine, pa ih onda on punio do poluvremena. Eto ti objašnjenja.
Jest to,ali kad sam na pocetku vidio da nije u petorci 100 mi misli u glavi..te svadja,te povreda...
Mislim da ipak treba pocinjati Mirza,nikakvo cuvanje za kraj cetvrtine,al dobro malo eksperimentisanja protiv slabe ekipe se moze oprostiti

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 avg 2014, 23:05

Kikanović je lomio utakmicu za Britance, Gordić je postigao najbitniju dvojku i nije bio ni blizu loš koliko se pljuje :crazy:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 avg 2014, 23:06

nedim93 je napisao/la:Najveća tuga je nerazumijevanje sarkazma :cry:
Ja sam te razumio. <3

@mirzatele

Dodaj još da je to bio faktor iznenađenja za Britance. Ma ništa strašno za pričati o tome.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 avg 2014, 23:11

Cestitke momcima na veoma vaznoj pobjedu. Svi znamo da je ova utakmica predstavljena kao najteza za nasu reprezentaciju u ovim kvalifikacijama, a nasi momci su je poprilicno lako rijesili u svoju korist. Jedino je na kraju malo bilo gusto, ali sve se dobro zavrsilo. Mirza jos jednom dokazao da je on nivo iznad ovoga, a Ivanoviceva odluka da Mirza pocne sa klupe me uopste nije iznenadila. Andrija i Kikan saradjuju jako dobro i dok su oni u igri prakticno da nema napada gdje pojedinac pokusava nesto. Uvijek se izradi neka akcija i ubace lagani poeni. Kada se oni umore, onda ulazi Mirza, uzme nekoliko suteva i ubaci svoje.

Sada pobijediti Island i jednom nogom otici na EP.

:bih: :bih: :bih:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 13 avg 2014, 23:27

Pa je li moguće da nam opet ne valjaju? :D Pa mi smo u Bosni eksperti za košarku, svi živi se razumiju u ovaj sport i daju sebi da pravo da nazivaju igrače koji ginu za sveti dres svakakvim imenima.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 13 avg 2014, 23:50

Vedad87 je napisao/la:Ja čekam da se ovi padobranci sklone s teme pa da prozborimo koju pametnu ;)

Čuj Gordić veze nema...smiješni ste..ne kažem da je sama krema evropske košarke, ali ko ga je pratio, pogotovo kroz zadnja dva kluba Partizan i Igokeu, vidi se da je napredovao ;) Šteta što nema Zack-a, ali bez njega, Gordić nam je prvi plej i to je to ;)
Jest napredovao je, prije je znao pasom promasiti covjeka za metar, sad promasuje za dva metra. Covjeku nedostaje kosarkaske inteligencije i to je to, sto se palite bezveze. Pa Mirza ga je cijelu utakmicu usmjeravao.
Al' nema sta, Nemanja majstore cestitke, pozdravi od padobranske eskadrile. :wave:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 avg 2014, 23:57

Generalno gledano jedino što večeras nije valjalo je ulazak u Q4, malo je nedostajalo da prokockamo ogromnu prednost, protiv jačeg protivnika možda bi do toga i došlo. Ono što je prava stvar i što je, pokazat će se, prelomilo utakmicu je odličan početak i stvaranje komforne prednosti nakon Q1, to je ono što svi želimo da gledamo. Trenutni kvalitet VB i generalno kvalitet Islanda je takav da ovdje sve zavisi od nas i uz potrebnu ozbiljnost imaćemo 4-0 i u stilu završiti posao, što bih priželjkivao i inače, a pogotovo u ovim okolnostima.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 14 avg 2014, 00:00

Joj stručnjaka za košarku,kada Nemanja zabije sljedeću 25 bit' će košarkaški Maradona.

Inače,solidna utakmica,treba ovo još ozbiljnije,ali Mirza će uvijek povući kada bude trebalo,makar u kvalifikacijama,tako da 4-0 ne bi trebalo dolaziti u pitanje.

Bravo momci.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 00:01

Ja sam zadovoljan prikazanom igrom, imamo i dalje taj pad u igri medjutim sad je taj pad opravdan zbog izostanaka nositelja igre naseg tima. Drugo, i dalje imamo problema sa defanzivnim skokom, jedva cekam da Juka zaigra pa da vidimo hoce li to izgledati bolje. Ostalo je sve super.

slika :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 14 avg 2014, 00:26

Hombre je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Ja čekam da se ovi padobranci sklone s teme pa da prozborimo koju pametnu ;)

Jest napredovao je, prije je znao pasom promasiti covjeka za metar, sad promasuje za dva metra. Covjeku nedostaje kosarkaske inteligencije i to je to, sto se palite bezveze. Pa Mirza ga je cijelu utakmicu usmjeravao.
Al' nema sta, Nemanja majstore cestitke, pozdravi od padobranske eskadrile. :wave:
Haha pozdrav eskadrili :D

U ozbiljnijem tonu, Gordić je imao lošiju utakmicu nego inače, ali kao i takav je naš prvi plej. U prijateljskim utakmicama je pokazao da se na njega može računati pa i na evropskom gdje je imao sjajnih minuta. Šteta samo što nema Zacka da ga mijenja ili obratno. I nema potrebe da se odmah ovdje piše protiv naših igrača, a nije se ni završila utakmica ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 14 avg 2014, 00:32

ja ne znam kako neko moze pljuvati repku i sve a pobjedili pfffffffffff :evil: yebo te sta bi bilo da smo izgubli.... pa jedna Rusija velesila u kosarci ima vec 2 izgubljene tekme a likovi milione imaju i ulazu u kosarku ;) skontajte vise da danas svi igraju kosarku i da svi vise ulazu nego mi

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 14 avg 2014, 00:37

Nominalno najteža utakmica je riješena i sad će sigurno biti još lakše. Dovoljne su i dvije domaće pobjede, iako svi očekujemo 4-0, što nije nerealno. Ovo nije naša najjača ekipa, ali i pored toga prolazak neće doći u pitanje. Na EP ćemo u punoj snazi, ako Bog da. :bih:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 14 avg 2014, 00:42

Niko ne uzima u obzir činjenicu da smo igrali sa šest igrača (Gordić, Šutalo, Mitrović, Teletović, Kikanović, Stipanović) plus Vrabac i Pašalić koji su igrali desetak minuta. Do pada je moralo doći kad-tad i oni su ljudi, umore se normalno. Kada se priključe Amerikanac, Đedović, Peršić, Todić i Nurkić, to je cijela petorka naša odma će i ovi drugi imati više odmora, a i grist će više da dobiju svoje minute.

Nimalo se ne bojim Evropskog prvenstva ako svi budemo zdravi. Ovo je naša najbolja selekcija u historiji bh. košarke i ovi momci zaslužuju sve pohvale, a također i podršku.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 avg 2014, 00:43

Svaka čast momci! :clap:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

abraham
Kontakt:

Post Postao/la abraham » 14 avg 2014, 00:47

Ja zadovoljan pobjedom, uz konstataciju da će nas island vrlo vjerovatno uzeti tamo. Gleda se ono što je ne terenu a ne ono što je na papiru, a teren kaže da su oni ekipa čiji način igre nama ne odgovora i da nas vrlo lako mogu razbucati sa dalekometnim šutevima i brzom igrom.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 9 gostiju.