Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mozambik je napisao/la:i osvojio bi puno trofeja.
Druže, ne zamjeri, ali stvarno si malo dosadio sa ovom pričom.Ajax je napisao/la:Mozambik je napisao/la:i osvojio bi puno trofeja.![]()
![]()
I bio bi opet jedan od najboljih 7-8 napadaca na svijetu. Pa ovaj Immobile je puno losiji od njega. Aubameyang nije ni blizu jednog Dzeke. A drugih napadaca ni nemaju. Gledajuci ovu utakmicu posjetilo me je malo na Dzeku iz Wolfsburga i kako je prekucao Bundesku i sta je tamo znacio.
25+ bi sigurno. E sad dali je to 26 ili 31 gol to je nemoguce predvidjeti. Ali sigurno minimalno oko 25 ligaskih. Plus jedno 5-6 u ligi prvaka.Mozambik je napisao/la:Danasnji Dzeko bi u bundesligi zabijao 35 po sezoni.
I onda bi prešao u CityAjax je napisao/la:25+ bi sigurno. E sad dali je to 26 ili 31 gol to je nemoguce predvidjeti. Ali sigurno minimalno oko 25 ligaskih. Plus jedno 5-6 u ligi prvaka.Mozambik je napisao/la:Danasnji Dzeko bi u bundesligi zabijao 35 po sezoni.
Prema mojoj kalkulaciji postigao bi tačno 29 golova.Ajax je napisao/la:25+ bi sigurno. E sad dali je to 26 ili 31 gol to je nemoguce predvidjeti. Ali sigurno minimalno oko 25 ligaskih. Plus jedno 5-6 u ligi prvaka.Mozambik je napisao/la:Danasnji Dzeko bi u bundesligi zabijao 35 po sezoni.
Dzeko bolji iz Vukova?rambo16 je napisao/la:I ja raspravljam sa likom koji ima Ronalda na avataru xd
Džeko iz Vukova je miljama ispred Džeke iz City-a!!! Zabio bi možda 20-ak. Jedan Lewandowski je sa 20 prošle sezone bio najbolji strijelac,a da Džeko ide na 35. Yeah right!!
HariTz je napisao/la: Ovaj trenutni Džeko je bolji u igri glavom, u hold up igri, dosta je snažniji, bolji i pregled igre ima.. Ima tu još par stvari.Jedino u čemu je hajmo reci lošiji je brzina i ono samopuzdanje koje je nekada imao. U Engleskoj je dosta napredovao. Barem po meni, dosta su kvalitetniji protivinci nego u Bundes ligi. Sad' kad' bi se vratio u Njemačku, bio bi Bog i batina tamo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kaskada1922, torbica i 25 gostiju.