KK_Bosna je napisao/la:neno, provaljen siRockyMaivia je napisao/la:A ko je taj Neno??![]()
Da se mozda Konakovic ne krije iza tog profila??
![]()
Pa tu su oni po godinama

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
KK_Bosna je napisao/la:neno, provaljen siRockyMaivia je napisao/la:A ko je taj Neno??![]()
![]()
Ma bjaazi,kakav nenoKK_Bosna je napisao/la:neno, provaljen siRockyMaivia je napisao/la:A ko je taj Neno??![]()
![]()
ništa od toga.Bassha je napisao/la:http://www.****/sport/kosarka/nurkic ... nuggetsima
Bio je i u rodnom Svojatu, kako mi jaran prica. Merdzo je sad u pitanjuarmin dju je napisao/la:Vidjoh nurkica danas u tuzli, da se nije mozda vratio u tim?
Vidio sam ga i ja u Svojatu,ima malonogometni turnir,bude on tu gotovo svake godine.rogeRF je napisao/la:Bio je i u rodnom Svojatu, kako mi jaran prica. Merdzo je sad u pitanjuarmin dju je napisao/la:Vidjoh nurkica danas u tuzli, da se nije mozda vratio u tim?
Sent from my ST18i using Tapatalk
Dodjem i ja tamo gledat', kad mi je bas dosadno. Trebao bih te poznavati ako si tu gdje, iz blizinejuanitomaravillaa je napisao/la:Vidio sam ga i ja u Svojatu,ima malonogometni turnir,bude on tu gotovo svake godine.rogeRF je napisao/la:Bio je i u rodnom Svojatu, kako mi jaran prica. Merdzo je sad u pitanjuarmin dju je napisao/la:Vidjoh nurkica danas u tuzli, da se nije mozda vratio u tim?
Sent from my ST18i using Tapatalk
E, onda je mala vjerovatnoca da se znamo, moguce iz vidjenja.juanitomaravillaa je napisao/la:D.Lukavica.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 26 gostiju.