FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amko27
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amko27 » 13 avg 2014, 18:20

Aragon je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme.. :roll:
Izbrisi ovaj post prije nego ga ko procita :)
:tokralju: :tokralju: :rol: :rol:

socrates
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 13 avg 2014, 18:20

Aragon je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme.. :roll:
Izbrisi ovaj post prije nego ga ko procita :)
Kakve koristi kad si ga ti sad copy... :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

bordoakapitar

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 13 avg 2014, 18:21

[quote="Aragon"][quote="socrates"]Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme.. :roll:[/

Misli se na nesrazmjerne cijene SJEVERA i JUGA, kao slicnih tribina na AFH!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 13 avg 2014, 18:23

Ma vidjet ces da karta koju kupis ako odes tamo nije skupa. To je drugi svijet za nase stadione. Nisam bio bas na tom, ali sam bio u Minhenu, Frankfurtu i Stutgartu. Uzivancija i komfor.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

High

Post Postao/la High » 13 avg 2014, 18:25

Ako je protiv Grka bilo 15-16 hiljada (a još je bila velika kiša), onda bi bilo realno očekivati da na ovoj utakmici bude bar 8-9 hiljada više nego na prethodnoj domaćoj utakmici u EL.

Posjeta na sjevernoj i istočnoj tribini uopće nije upitna jer se pod ovim uvjetima spomenute tribine lahko napune. Problem u vezi sa posjetom je u zapadnoj tribini i činjenici da je karta za tu tribinu 16 KM onima koji nisu članovi Kluba te u tome što, poznajući naš narod, to predstavlja veći problem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 avg 2014, 18:31

Aragon je napisao/la:Ma vidjet ces da karta koju kupis ako odes tamo nije skupa. To je drugi svijet za nase stadione. Nisam bio bas na tom, ali sam bio u Minhenu, Frankfurtu i Stutgartu. Uzivancija i komfor.
Naravno. Bio sam na Santiagu ove godine,nazalost u vrijeme mog boravka tamo nisam imao priliku pogledati tekmu Reala,ali sam svakako obisao stadion,muzej,svlacionice,znaci od-do,proveo puna tri ipo sata u obilasku,ulaznica za obilazak 19 eurica,i vrijedi svakog centa sve to vidjeti,a o tekmi cija je cijena karte otprilike na toj razini da i ne pricam,tako da dobro si ovo rekao,nije to samo karta-tekma,kao kod nas,mnogo vise je to tamo od toga..

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 avg 2014, 18:44

bordoakapitar je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme.. :roll:[/

Misli se na nesrazmjerne cijene SJEVERA i JUGA, kao slicnih tribina na AFH!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Buraz,hvala ti. Ali savrseno mi je jasno o kojem paralelizmu je rijec,medjutim to ti je kad hoces istovremeno jednim okom biti na poslovnom izvjestaju a drugim pratiti desavanja ovdje,halalite.. :facepalm: :bow: :)

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 13 avg 2014, 19:23

Ma kakve 3 milje švaba, pa valja to našim drotovima osigurat, valja to sve platit...izadje te organizacija utakmice 150 000km dok sve poplacas.Neka ih ovako oko milju, zaradit cemo i tako para na njima i svima fino :thumbup:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 13 avg 2014, 19:28

Nije realno da prodjemo, ali je bolje da neprolazimo, ako cemo igrati van Sarajeva....

Ne mogu da vjerujem da cemo igrat u Zenici ocm ccc daBogsacuvaj.....

Pod moranje je da pravimo stadion......za sledecu sezonu...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 avg 2014, 19:41

Ocekujem u subotu 7-8.000 ljudi na Kosevu.

High

Post Postao/la High » 13 avg 2014, 19:43

Hiljada gore-dolje, ali tu je to negdje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 avg 2014, 19:45

slika
1946

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 13 avg 2014, 19:48

Amca007 je napisao/la:Nije realno da prodjemo, ali je bolje da neprolazimo, ako cemo igrati van Sarajeva....

Ne mogu da vjerujem da cemo igrat u Zenici ocm ccc daBogsacuvaj.....

Pod moranje je da pravimo stadion......za sledecu sezonu...
:thumbdown:
Malo realnosti i mani se gluposti kad pises, isao bih na mjesec kad bi prosli a kamoli u Zenicu......
Sreca pa je Ojler mlad umro...

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 13 avg 2014, 19:55

Head je napisao/la:slika
Može li se ikako ukinut na starim telefonima sa ne dolaze poruke ?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 13 avg 2014, 19:57

Ako ima onih koji bi volili upotpuniti podršku Sarajeva u Njemačkoj i "proširiti" je na par dana , evo vam neke organizacije pa pogledajte :
PLAY OFF ZA UEFA EVROPA LIGU!

BORUSSIA MONCHENGLADBACH – FK SARAJEVO!

Frankfurt, Monchengladbach, 4 dana/BUS
26. - 29.08.2014.

FK Sarajevo nalazi se pred historijskim uspjehom! Nakon pobjeda u duelima sa norveškim Haugesundom i grčkim Atromitosom, na Koševo 21.08. dolazi bundesligaš Borussia Monchengladbah! Uzvratni susret u Monhengladbahu je 28.8.2014.g. Pođite sa nama u Njemačku, posjetite Frankfurt i podržite svoj klub na putu ka najvećem uspjehu u zadnjih 30 godina!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 26.8.2014. (UTORAK), SARAJEVO – FRANKFURT
Okupljanje putnika na Autobuskoj stanici u Sarajevu u 14.00h. Polazak autobusa u 14.30h. Slijedi putovanje preko Zagreba, Maribora, Graca, Regensburga do Frankfurta... Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, 27.8.2014. (SRIJEDA), FRANKFURT
Dolazak u Frankfurt oko 14.00h. Slijedi smještaj u hotel u širem centru grada. Slobodno vrijeme za upoznavanje ovog 5. po veličini njemačkog grada! Frankfurt je jedan od najbogatijih evropskih gradova, sjedište brojnih banaka i raskrsnica najvažnijih puteva u Njemačkoj. Noćenje.

3. DAN, 28.8.2014. (ČETVRTAK), FRANKFURT – MONCHENGLADBACH (UTAKMICA)
Nakon doručka slijedi polazak prema Monchengladbachu (cca 260km). Dolazak u Monchengladbach oko podneva. Slobodno vrijeme za druženje sa brojnim navijačima FK Sarajevo. Utakmica na stadionu Borussia Park kapaciteta 54.000 gledalaca u 20.45h. Po završetku utakmice slijedi povratak prema Sarajevu.

4. DAN, 29.8.2014. (PETAK), SARAJEVO
Dolazak u Sarajevo u petak oko ponoći.

CIJENA: 249,00 KM* (first minute cijena za rezervacije do 20.08.)
Cijena nakon 20.08. iznosi 279,00 KM.

POPUSTI: Djeca do 14 godina sa jednom odraslom osobom – 40,00 KM, dijete do 14 godina sa dvije odrasle osobe -60,00 KM.

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo – Frankfurt - Monchengladbach – Sarajevo,
- Smještaj u hotelu CITY 3* u Frankfurtu ili sličnom na bazi 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi,
- Usluge pratioca grupe tokom putovanja i boravka u Njemačkoj i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- PZ osiguranje 8,00 KM,
- Ulaznica za utakmicu (obezbjeđuje agencija),
- Individualni troškovi
* Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Za kontakt mi se javite u inbox da ne bih stavljao brojeve (mogu biti zloupotrijebljeni).

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 avg 2014, 20:00

izgleda da ce se morati spustiti cijene karata za jug biti manja... svabe ispale korektne i nisu trazile puno manju, koliko su mogli da traze ... raspon cijena u iste ili slicne tribine ne smije biti veci od 15%
karte izlaze u prodaju u ponedjeljak

tv prava 280 000 eura

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 13 avg 2014, 20:11

Znaci tu su samo kad je pare uzeti?
E pa ima i drugih agencija koje zele i rizik preuzeti i odvesti navijace bilo gdje.
Onda je posteno neka takvi i zarade.

A vidim sto nemas nista, nagovaras druge da ti se u inbox javljaju za detalje.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 avg 2014, 20:16

rammstein je napisao/la:izgleda da ce se morati spustiti cijene karata za jug biti manja... svabe ispale korektne i nisu trazile puno manju, koliko su mogli da traze ... raspon cijena u iste ili slicne tribine ne smije biti veci od 15%

tv prava 280 000 eura
Ok je i ovo. Opet ce se 'nakucati' oko miliona :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 avg 2014, 20:25

AdiFKS je napisao/la:
rammstein je napisao/la:izgleda da ce se morati spustiti cijene karata za jug biti manja... svabe ispale korektne i nisu trazile puno manju, koliko su mogli da traze ... raspon cijena u iste ili slicne tribine ne smije biti veci od 15%

tv prava 280 000 eura
Ok je i ovo. Opet ce se 'nakucati' oko miliona :mrgreen:
naravno :D gore dole, nije bitno ima nacina da se ta lova digne

pozz imate od fcsforevera!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 avg 2014, 20:27

slika

slika

slika

slika

:o :o :o :o :o

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], samoFKS, skoJaa i 61 gost.