3:0 Igra Čelik, vrijeme je da i Rudar počne igrat.rudarprijedor je napisao/la:pa sta se ono desava u Zenici![]()
![]()
rudarprijedor je napisao/la:ma kakva namjestaljka nego ovi nasi jednostavno ne znaju igrati na gostovanju....a jedino me danas raduje ovaj pocetak gradnje istoka
SVI NA STADION!!!I STARO I MLADOrudarprijedor je napisao/la:pa i nismo mi toliko losi bili u zenici kako rez kaze...prica mi igrac Rudara da nam je prvo ponisten cist gol...pa da nam nije svirao penal cist takodje to je sve bilo prije #penala# zenicana...ko zna sta bi bilo kad bi nasi iskoristile te sanse...al nema veze to je sad zaboravljeno ekipe se vade na #malom# Rudaru...sad nam dolazi Siroki veoma neugodna ekipa koja ce se probati vaditi za ovaj poraz kod kuce...ali mi moramo na pobjedu ili dovodimo sebe u jako losu situaciju...rekao bi odlucujuca tekma za nas...
nidje veze,,wow..koja objektivnost tog igraca koji ti je to reko,,trebaju njemu cvike s velkom dioptrijom,,i cuj niste tolko bili losi,a posjed lopte bio sigurno preko 80 % za nas i pored onih golova smo 4,5 100 % sansi promasili,,igrali ste ko drugoligasi bez jedne jedine izradjene akcije..samo ste napamet nabijali loptu i s 10 igraca se branilirudarprijedor je napisao/la:pa i nismo mi toliko losi bili u zenici kako rez kaze...prica mi igrac Rudara da nam je prvo ponisten cist gol...pa da nam nije svirao penal cist takodje to je sve bilo prije #penala# zenicana...ko zna sta bi bilo kad bi nasi iskoristile te sanse...al nema veze to je sad zaboravljeno ekipe se vade na #malom# Rudaru...sad nam dolazi Siroki veoma neugodna ekipa koja ce se probati vaditi za ovaj poraz kod kuce...ali mi moramo na pobjedu ili dovodimo sebe u jako losu situaciju...rekao bi odlucujuca tekma za nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.