Oporavio sam se drugLetach je napisao/la:Zelit ti brz oporavak, hahahhahahahahaha....Camoranesi je napisao/la:ObjasnioLetach je napisao/la:Evo, iako sam prije pisao da moramo misliti samo na sebe, i na to kako da podrzimo svoj Klub, nikako ne mogu da se ne osvrnem na ove "DOBRONAMJERNE" komentare komsija sa Zubanpolja ( inace navijaca izmedju ostalih i Kardifa, Dinama Drezdena, Borca iz Banjaluke, Plzena, Makabija, itd, isl...). Koliko smo veliki Klub, i kakva smo gospoda, govori i to da vam je nasa Uprava uputila cestitke za ovaj prolaz, za razliku od vas, koji ste niste udostojili, da cijelih 5 godina bar jednom cestitate ovih nasih 6, 7 , 8 ili koliko vec trofeja... Ne, ne jedemo se zbog vaseg uspjeha, jer nam je apsolutno svejedno. Imamo svoje probleme, i okrenuti smo njima, a isto tako bi bilo i da smo vec osigurali 50 miliona eura u kasu. Nebitno skroz... Necemo dobiti ni cir zbog svega sto se vama desava, ako sto vjerujem da niko od vas nije dobio cir proteklih sezona zbog nas... Mi smo gospoda, ma koliko problema imali, i ma koliko kokuzi bili. Gospodin se rodi, on se ne postaje... Ne smeta nam ama bas nista sto vam se desava, neka vam potraje koliko vam volja, ali vas molim da jednom prestanete sa vasim postovima tipa "je li vam krivo, jedete li se", itd... Ovdje se radi o F.K.Zeljeznicar, tako da vasi komentari o vasem klubu, vasoj utakmici, i svemu ostalom ovdje nisu potrebni... O tome koliko ste optereceni o svemu sto nam se desava, govori i broj komentara na vasem i nasem forumu. Kao sto vidite, duplo vise se komentarise o nama, sto sve objasnjava. Jos jednom ponavljam, samo se vi okrenite sebi, kao sto smo mi okrenuti sebi samima, i to je to. Svaki dobronamjeran komentar vas, ili bilo kojeg drugog navijaca je dobrodosao, i zasto ne, spremni smo ga i prihvatiti, ali treba znati da vec sutra i vi mozete doci u ovu situaciju. a da vas napomenem, bili ste to proteklu deceniju... To je sport, i stvari se vrlo brzo mijenjaju... Da ne generalizujem, ima i super momaka koji nisu Zeljovci, ali su prije svega civilizovani i normalni, te pisu normalne stvari. Ovi provokatori pisu svakakva sranja, a vjerujem da se radi samo o internet huliganima, praznih mozgova, i nista vise... Pravila Foruma su takva da mozes da seres i pises sta ti volja, pa znam da ce te i pored svega opet nastaviti po istom. Samo naprijed, BUJRUM, sto ja volim reci. Ovo pisem sa pravom, JER NIKAD, ALI BUKVALNO NIKAD, nisam ni otvorio bilo koju temu sem ove o F.K. ZELJEZNICAR, JER ME SAMO TO INTERESUJE. Jos za kraj, nisam se uopste pojeo, nemam cir, i nema problem sa ovim sto se "vama" desava.![]()
Eto ja sam morao operisati slijepo crijevo zbog njih i njihovog uspjeha

Ma ne vade nas kone iz usta, bili smo i ostali njihova najveća opsesija, sad su malo 'stali' na noge al' i to će brzo proći. Nego zna li iko kako nam je Ivica?