Pet dugih godina sam na ovom forumu pod istim nickom i bez ijednog bana, mogla bi to administracija nagraditi necim

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako prodjemo igramo u Sarajevo 10000%amypitar je napisao/la:E ****.
Potvrđeno: Ukoliko prođe Gladbach, Sarajevo će igrati u Zenici.
Mnogo ozbiljna stvar, a princip rada je kao u akademijama evropskih velikana. Zbog nedostatka vlastitih terena i smještajnih kapaciteta trenutno malo improviziramo, ali veoma brzo će se i taj problem rijesiti.ackeey je napisao/la:Moze li mi neko napisati nesto o vasoj akademiji, koliko je to ozbiljno, sam princip rada, ko radi sa klincima? Hvala unaprijed.
Ordagić iz moje Zvijezde je jako zanimljiv igrač,šteta što nema s kim igrati....Tele33 je napisao/la:Šta mislite koji bi se igrači iz drugih ekipa naše lige mogli uklopiti u ovakvo Sarajevo, kvalitetom i da pri tome nisu prestari za naše standarde () ? Ne moraju se povezivati s nama niti transferi moraju biti realni, samo da mislite da bi bili pojačanja.
Upravo tako.Head je napisao/la:Ako prodjemo igramo u Sarajevo 10000%amypitar je napisao/la:E ****.
Potvrđeno: Ukoliko prođe Gladbach, Sarajevo će igrati u Zenici.
Ledesma10 je napisao/la:Ovim putem želimo informisati sve naše navijače, vlasnike ulaznice za prošlu domaću utakmicu Sarajeva, protiv Zvijezde iz Gradačca, koja nije odigrana, da iste mogu zamijeniti za ulaznice za utakmicu protiv Veleža, u petak, 15 augusta.
Ulaznice se mogu vratit, odnosno preuzeti nove u periodu od 9 do 16 sati u odjelu za članstvo Fudbalskog kluba Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b, sprat I.
Vejrovatno je tehnički problem, skeniraju se karte na ulazu...shaman7 je napisao/la:Svaka čast vama na potezu, ali ne kontam što mjenjati karte. Jednostavno, ko ima kartu protiv Zvijezde, nek ulazi.
Pa je li problem poslati tri covjeka na ulaz za tri tribine koji ce na licu mjesta mijenjati karte?Babayaro je napisao/la:Vejrovatno je tehnički problem, skeniraju se karte na ulazu...shaman7 je napisao/la:Svaka čast vama na potezu, ali ne kontam što mjenjati karte. Jednostavno, ko ima kartu protiv Zvijezde, nek ulazi.
kod nas su od ove sezone karte sa bar kodom i na ulazu ti gospodin lijepo skenira kartu...dosta je vise svercanja i razlika u broju ulazaka i prodatih karti..znaci kad ati je skenira mozes je dat kome hoces al na istu uci necesmoustapha je napisao/la:Treba skenirati svaku ullaznicu. Ukoliko se to ne bi radilo, bilo bi vise ulazaka na jednu kartu.
Malo jeste komplikovano, zato se nadam da cemo stvari sa kartama jednog dana podici na visi nivo, kako se klub bude izdizao organizacijski.
Ocito da je problem. Nikom nije u interesu da komplikuje sam sebi bezveze.Aragon je napisao/la:Pa je li problem poslati tri covjeka na ulaz za tri tribine koji ce na licu mjesta mijenjati karte?Babayaro je napisao/la:Vejrovatno je tehnički problem, skeniraju se karte na ulazu...shaman7 je napisao/la:Svaka čast vama na potezu, ali ne kontam što mjenjati karte. Jednostavno, ko ima kartu protiv Zvijezde, nek ulazi.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, NeSamSafetee, TETRAPAK i 43 gosta.