FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nuerta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nuerta » 12 avg 2014, 22:47

I opet se po dvije stranice razglaba o necemu sto oni napisu ovdje. Vire. Razumijem ih. I zalim. Ali su nebitni. Jos bih volio da ima opcija "ignore" pa da mi se njihove izvale ne ukazuju nikako u obliku posta.

Uzivajmo i idemo dalje. Ostavimo donje gdje im je i mjesto.

Kome od igraca prijeti suspenzija za revans u Njemackoj?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 22:50

nuerta je napisao/la:I opet se po dvije stranice razglaba o necemu sto oni napisu ovdje. Vire. Razumijem ih. I zalim. Ali su nebitni. Jos bih volio da ima opcija "ignore" pa da mi se njihove izvale ne ukazuju nikako u obliku posta.

nikome?

akakve cemo mi trasnfere napraviti :D pa immam osjecaj da cemo imati od igraca budzet u ideuce tri godine....

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 avg 2014, 22:50

nuerta je napisao/la:I opet se po dvije stranice razglaba o necemu sto oni napisu ovdje. Vire. Razumijem ih. I zalim. Ali su nebitni. Jos bih volio da ima opcija "ignore" pa da mi se njihove izvale ne ukazuju nikako u obliku posta.

Nikome, 3 kartona u europi znace suspenziju.6-7 igraca ima po karton, znaci ako ne bude crvenih svi igraju ovaj dvomec.

DOSTA JE:BENOG PREPUCAVANJA BA.
SPUSTITE SE NA ZEMLJU!

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 12 avg 2014, 22:58

harishp je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
BordoMahala je napisao/la: Fol bi oni nesto da pricaju odakle ko navija za koga, a kod njiha na tribinama je svaki peti covjek iz Sarajeva.. Sve Fočaci (ili su im ocevi od tamo), pekari itd.. :kafa: A tu su naravno i ove sandze sto se dosele u glavni grad jedna nam jedine pa kad ih pitas "za koga navijaš bate?" "ada pa za želja zna se".

I da dodamo da ih u starom gradu ima ko Bosnjaka i Srba u NK Siroki Brijeg :mrgreen:
E yebo si nam svima znanje sa ovim postom ljudino. :clap: :tokralju:
I ti si jedan od njiha :mrgreen:
Jesam. Haj sad odleprsaj i nastavi pisati dubokoumne postove od 3 rijeci. Da jos ne bi svakome morao pisati pojedinacno kako ne znam kako se to "a" tu slucajno naslo... I ako te bas zanima svi od pradede su mi rodjeni u Sarajevu, naravno s oceve strane.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 avg 2014, 23:01

Ti nisi od njiha,@bagrcavi je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 23:04

Daj koji vam je, svako ima svoj način izražavanja...vjerovatno je greška...

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 12 avg 2014, 23:04

@bordomahala

Drug, opusti se, šta koga briga odakle je ko? Pusti anamo one što imaju kompleks pa moraju šatro nekoga prozivati odakle je itd. Pojedoše se živi bolan, moramo im halaliti, barem malo. :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2014, 23:07

halalolsun :D :D

FACE TV prenosi tekmu za područje BiH, Kabel 1 za Ger, Aus, CH.... ne treba se iznenaditi i ako se srpska i hrvatska arena sport uključe...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 avg 2014, 23:08

harishp je napisao/la:Ti nisi od njiha,@bagrcavi je.
Dabome Harkane. Iz Han Pijeska. :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 avg 2014, 23:11

bagrcavi je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ti nisi od njiha,@bagrcavi je.
Dabome Harkane. Iz Han Pijeska. :mrgreen:
5 kilometara od centra :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 12 avg 2014, 23:13

[youtube][/youtube]

Da razbijemo malo ovu prico OKLEN je ko.

SANDZAK BODRI BORDO slika :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 avg 2014, 23:18

Aragon je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su danas Handzic i Muharemovic igrali za U21, a Radovac, Burovic i Mihojevic za U19.
Dodamo li tome jos Cimiriora i Kovacevica, kao i juniore koji ostvaruju super dobre rezultate po turnirima u Evropi, zasigurno se moze reci da pored najboljeg prvog tima imamo i najbolje mlade igrace u drzavi.
Zaista je lijep period pred nama :thumbup:
Na osnovu cega ovaj dobija poziv :roll:
sekac je napisao/la:Pozdrav za braću i jedno pitanje: šta ćemo sa navijačima iz Makedonije ?Ja lićno znam trojicu i jedan je bio na Sinfo član a bit če opet(zadnje čiščenje foruma) bio je u Atini na utakmici imam i slike.Šta su oni je li i oni znaju za udbaški klub?Molim vas ne dijelite nas ima nas i u Americi St.Louis i u Evropi i širom svijeta i treba da nas ima. Da nas Bog dao ima i na mjesecu i bujrum svi dođite sve nas veže ista ljubav.Bit če i ovih koji če doći gledati Borusiju ne zamjerim i ja sam gledao Njukastl ali bit če i onih koji če moliti Boga da nam švabe natrpaju što više golova ali nek znaju kakav god bio rezultat čut če pjesmu i aplauze i sa Istoka,Sjevera i Zapada.Bit če ljudi koji če nas podržavati kao jedinog bosansko hercegovačkog predstavnika i hvala im na tome ali ja znam da če biti sigurno 20 000 bolesnika pitara i hordi a i svaki dan če nas biti sve više.Ovo govorim jer znam navijače Želje iz komšiluka(Švrakino)koji če ići na utakmicu sa raznim namjerama ali bitno je da idu. Eto toliko Ramo-Hilmo -Head-High-Sarajlija smorih li ja ahahahaha. ;)
glupa prica, i Sarajevo i Zeljeznicar imaju veliki broj navijaca sirom BiH.....poznajem jednog iz Zivinica koi je isao u Atinu...protiv Atromitosa na Kosevu sam usao ranije na stadion, i tamo sreo dosta navijaca Sarajeva iz Srebrenika i Gradacca, neki su imali preko 40 godina :)
Protiv svaba ocekujem puno Kosevo, npr ja dolazim sa nekim momcima koje nasa liga zanima ko prva islandska, ali kad su culi da dolazi borusia, odmah su rekli da idu na utakmicu, cak sam danas od njih prvo saznao kolike su cijene ulaznica ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 12 avg 2014, 23:20

hilmo je napisao/la:halalolsun :D :D

FACE TV prenosi tekmu za područje BiH, Kabel 1 za Ger, Aus, CH.... ne treba se iznenaditi i ako se srpska i hrvatska arena sport uključe...
Jel sigurno ovo za FACE? I jos me zanima da li se ovo sa Kabel 1 vodi kao signal u tri drzave, odnosno trostruka naplata tv prava?

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 12 avg 2014, 23:25

nuerta je napisao/la:
hilmo je napisao/la:halalolsun :D :D

Jel sigurno ovo za FACE? I jos me zanima da li se ovo sa Kabel 1 vodi kao signal u tri drzave, odnosno trostruka naplata tv prava?
Mi prodajemo agenciji tv prava, a agancija kasnije preprodaje kome zeli i za koliko zeli. Mi onda sa tim vise nista nemaomo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2014, 23:27

Za FACE TV 100% sigurno, objavila njihova facebook stranica.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 12 avg 2014, 23:29

Ima li ikakve šanse da dobijete Velež ? :cool:

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 12 avg 2014, 23:31

shaman7 je napisao/la:Ima li ikakve šanse da dobijete Velež ? :cool:
Moraš reći da se šališ. :kafa:
4.10.2009

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 12 avg 2014, 23:32

Neće biti jednostavno ali vjerujemo u svoje momke, u Divove, u Dženu i možemo do pobjede. Neka bude 1:0 ja presretan.

Živio! :salut:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2014, 23:36

Oni momci koji budu nastupili u subotu će dati sve od sebe da se dobije ta utakmica, a mi sa tribina ćemo napraviti dobru atmosferu u kojoj će svi uživati, a na kraju se nadam da ćemo mi slaviti.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 12 avg 2014, 23:38

Ne ložite se, volim kad neko od vaših upada na našu temu, sad ja malo to onako provociram ali do neke mjere :D

Sretno drugovi naši, naravno ja navijam za Velež, al eto ko što se kaže nek bolji pobijedi.

Puno sreće protiv Glabaša

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, Giuseppe1, miguelramos i 26 gostiju.