Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Za medunjanina vazi isto sto I za ibricica... Klasicna 10tka dizelas kao I misimovic , koji osim tehnike u malom prostoru I ponekog dobrog pasa kad nije pod pritiskom nema ama bas nista. Ne da je spor nego protivnicki igraci npr nnigerijci su setajuci izgledali brzi od njega kad trci.znaci brzina nula,kretanje 0,pokrivanje prostora 0. Defanziva katastrofalan, duel dobit, uzeti loptu misaona imenica. Ubaciti se iz drugog plana , ne to kod njega nepostoji.. Lik osim meljanja lopte po sredini, stalnog usporavanja napada I dodavanja prvog do sebe nista drugo nije uradio a ovdje ga mnogi dizu u nebesa kao da je iniesta jbt a u biti je ispodprosjecan igrac koji ni po cemu nebi trebao biti tu prije prcica,vrancica,scuka.. Samo senilni covjek teleceg pogleda nevidi koliko je medunjanin ustvari limitiran...
Inace imamo prevelik izbor kvalitetnih fudbalera, prica se da Iniesta uzima nase drzavljanstvo?! Taman da zauzme HAretovo mjesto???gruezi je napisao/la:Za medunjanina vazi isto sto I za ibricica... Klasicna 10tka dizelas kao I misimovic , koji osim tehnike u malom prostoru I ponekog dobrog pasa kad nije pod pritiskom nema ama bas nista. Ne da je spor nego protivnicki igraci npr nnigerijci su setajuci izgledali brzi od njega kad trci.znaci brzina nula,kretanje 0,pokrivanje prostora 0. Defanziva katastrofalan, duel dobit, uzeti loptu misaona imenica. Ubaciti se iz drugog plana , ne to kod njega nepostoji.. Lik osim meljanja lopte po sredini, stalnog usporavanja napada I dodavanja prvog do sebe nista drugo nije uradio a ovdje ga mnogi dizu u nebesa kao da je iniesta jbt a u biti je ispodprosjecan igrac koji ni po cemu nebi trebao biti tu prije prcica,vrancica,scuka.. Samo senilni covjek teleceg pogleda nevidi koliko je medunjanin ustvari limitiran...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Glupostima nikad kraja, stvarno nevjerovatno. Medunjanin je bio jedan od naših najboljih igrača u kvalifikacijama za prošli EURO, i u kvalama za SP je bio dobar. Jedini igrač kojeg se ne bojim kad ima loptu. Medunjanin i Misimović su godinama davali smirenost našem veznom redu i držali stvari pod kontrolom u kritičnim momentima.
Strašno je koliko malo vam treba da popljujete igrače koji su toliko dali ovom timu.
Strašno je koliko malo vam treba da popljujete igrače koji su toliko dali ovom timu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Deportivo? Ako mozes bjezi iz Turske prvim vozom...
Samo bjež' iz Turske,
ako uopšte ima istine u ovome što se piše za Deportivo
ako uopšte ima istine u ovome što se piše za Deportivo

- Consigliere
- Kontakt:
Bilo bi odlicno, ako je tacno 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Deportivo working to finalize arrival midfielder Haris Medunjanin Bosnian, 29. The former Coruña Valladolid come to club property and not on loan, and who got the freedom of Turkish club that was active, Gaziantepspor, with whom he had a contract until 2016. The Bosnian midfielder would thus become the eighth signing of Deportivo after arrivals Salomão, Isaac Cuenca, Canella, José Rodríguez, Lucas Perez and Luis Fariña Cavaleiro

Bas bi mi bilo drago zbog Harisa. Dobar je on momak ali neke odluke u karijeri mu bas i nisu bile najpametnije. U svakom slucaju, ako je istina, sretno Hare.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja isto ne razumijem odakle najednom ovoliko kritika prema Harisu? Mene momak nikad nije razocarao ( Nigeriju ne pikam jer ondje se nije znalo kud ko goni) ali uvijek se trudio i momak bas zna da igra lopte sto bi se reklo. Nije mi jasno uopste.Virtu4l je napisao/la:Glupostima nikad kraja, stvarno nevjerovatno. Medunjanin je bio jedan od naših najboljih igrača u kvalifikacijama za prošli EURO, i u kvalama za SP je bio dobar. Jedini igrač kojeg se ne bojim kad ima loptu. Medunjanin i Misimović su godinama davali smirenost našem veznom redu i držali stvari pod kontrolom u kritičnim momentima.
soccerfan je napisao/la:Ja isto ne razumijem odakle najednom ovoliko kritika prema Harisu? Mene momak nikad nije razocarao ( Nigeriju ne pikam jer ondje se nije znalo kud ko goni) ali uvijek se trudio i momak bas zna da igra lopte sto bi se reklo. Nije mi jasno uopste.Virtu4l je napisao/la:Glupostima nikad kraja, stvarno nevjerovatno. Medunjanin je bio jedan od naših najboljih igrača u kvalifikacijama za prošli EURO, i u kvalama za SP je bio dobar. Jedini igrač kojeg se ne bojim kad ima loptu. Medunjanin i Misimović su godinama davali smirenost našem veznom redu i držali stvari pod kontrolom u kritičnim momentima.

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Znači i njega repka prodala, ne vjerujem da su to igre u Gaziantepu. A i bilo je vrijeme 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
U La Corunu, ma valja mu ispast, realno slaba ekipa, kandidat za Segundu, dugorocno on tesko da moze u ovom transferu profitirat.
Ako ima ponudu iz Njemacke, tu onda ne bi smjelo biti dileme.
Svejedno, sretno mu.
Svejedno, sretno mu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.deportivo-la-coruna.com/n-news.php?cid=6169

Još jedan u ligama 5
Sretno brate, Allah te nagradio, brada ovo ono

Još jedan u ligama 5

dobar ce ovo biti transfer za bradonju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Dosta je kandidata za ispadanje, i ne mozes reci da je Depor sigurni kandidat za 2.ligu. Mozda i iznenadedr.van nostrand je napisao/la:U La Corunu, ma valja mu ispast, realno slaba ekipa, kandidat za Segundu, dugorocno on tesko da moze u ovom transferu profitirat.
Svejedno, sretno mu.

Sretno Hare

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Obrijao se i odmah potpisao za ligu petice, brada jer znaci minusSheyi je napisao/la:http://www.deportivo-la-coruna.com/n-news.php?cid=6169
![]()
Još jedan u ligama 5

-
- Kontakt:
Izgleda da je gotovo čim je Transfermarkt objavio da je prešao.Izgleda da će nositi dres sa brojem 4