Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

rob do bagro
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la rob do bagro » 04 mar 2010, 17:13

Devil je napisao/la:@Rob ovde nije bila frka izmedju navijaca Marseille nego su se potukle rivalske hool grupe PSG-a.Bar sam tako cuo.
Cuj to, izmedju sebe prave frku, svasta, ja zato nisam cuo, a i moze biti. Mozda su Boulogne Boysi ucestvovali, koliko sam dobro cuo zabranili su im da postavljaju svoj udarni trans na ogradi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 17:16

rob do bagro je napisao/la:
Devil je napisao/la:@Rob ovde nije bila frka izmedju navijaca Marseille nego su se potukle rivalske hool grupe PSG-a.Bar sam tako cuo.
Cuj to, izmedju sebe prave frku, svasta, ja zato nisam cuo, a i moze biti. Mozda su Boulogne Boysi ucestvovali, koliko sam dobro cuo zabranili su im da postavljaju svoj udarni trans na ogradi.
Boulogne boys protiv Oteja je to bilo ,bio je kao neki interviju sa nekim momkom koji je kao posmatrao te nerede pa ako naidjem gde sam ih nasao postavicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 mar 2010, 17:18

Devil je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Boulogne boys protiv Oteja je to bilo ,bio je kao neki interviju sa nekim momkom koji je kao posmatrao te nerede pa ako naidjem gde sam ih nasao postavicu.
Vazi care, bas bih volio pogledati, ako uspijes naci postavi 8-)

SMRT FASIZMU!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 17:25

Jbg tekst je na cirilici posto je c/p a ne znam kako mogu da ga prebacim u latincu,posto ne znam da li svi znaju ovde cirilicu.Takodje ovo je prevedeno pomocu Google Translatea pa mozda ima gresaka ali shvata se poenta.

" " " $ у " јер протестују & $ ?, ? $ $ " " $ ? су ? $, то " ? стварно - у ? $ су $.
& " & " ? то је ' ? - у ", " ' $ " " Отеј у 7:15 " то је - " ? $, Отеј ($ 500, % је ") " ?, пуно гаса у $, све ? & ?. ' Отеј " су ? на $ & пуно гаса " ?. У 7:45 ' се $ 300 ? $ " $ $ Отеј, ? не на $ $ се 200 ? ? ? $ Отеј " "супрас на т'?" " " & ", стварно $ " " " у ?. На & Отеј је ' $ " ' $ су $ ? & $ ¥ " Отеј $ су ? $ групу " $ ?, ? ¥ $, за 100 ' " ' је стварно $ &, ? " " ЦФП је у "!. По " пут ' стварно ? ' " Отеј $ " ? . Отеј " " " су - на $ " " не ' " траже на " " "? на т'?", " су ? $ " врата $ ", ? $ је то ? " $ ? Отеј.

& ", Отеј " ' певају, " протест " ? ?, & 3. " ' & & су " на терену " Отеј " ? % $ $ у /, ? је ?.

& " " " " " ? на & стране $, јер су ? ? $ се " " & " Отеј " ? " '.

" се $ $ ? " " јеу " - ", он је " ? " $ ", " " ?. & ' овај рат " Отеј " ? - $ на " " " " & " у ", па & " & он опстане не ' % $ ' $ се $.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 mar 2010, 17:30

Haman se dobro zakuhalo izmedju njih, ovo nije dobro nikako, ne znam dokle ce ovo ovako trajati.

SMRT FASIZMU!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 17:31

Devil je napisao/la:Jbg tekst je na cirilici posto je c/p a ne znam kako mogu da ga prebacim u latincu,posto ne znam da li svi znaju ovde cirilicu.Takodje ovo je prevedeno pomocu Google Translatea pa mozda ima gresaka ali shvata se poenta.

" " " $ у " јер протестују & $ ?, ? $ $ " " $ ? су ? $, то " ? стварно - у ? $ су $.
& " & " ? то је ' ? - у ", " ' $ " " Отеј у 7:15 " то је - " ? $, Отеј ($ 500, % је ") " ?, пуно гаса у $, све ? & ?. ' Отеј " су ? на $ & пуно гаса " ?. У 7:45 ' се $ 300 ? $ " $ $ Отеј, ? не на $ $ се 200 ? ? ? $ Отеј " "супрас на т'?" " " & ", стварно $ " " " у ?. На & Отеј је ' $ " ' $ су $ ? & $ ¥ " Отеј $ су ? $ групу " $ ?, ? ¥ $, за 100 ' " ' је стварно $ &, ? " " ЦФП је у "!. По " пут ' стварно ? ' " Отеј $ " ? . Отеј " " " су - на $ " " не ' " траже на " " "? на т'?", " су ? $ " врата $ ", ? $ је то ? " $ ? Отеј.

& ", Отеј " ' певају, " протест " ? ?, & 3. " ' & & су " на терену " Отеј " ? % $ $ у /, ? је ?.

& " " " " " ? на & стране $, јер су ? ? $ се " " & " Отеј " ? " '.

" се $ $ ? " " јеу " - ", он је " ? " $ ", " " ?. & ' овај рат " Отеј " ? - $ на " " " " & " у ", па & " & он опстане не ' % $ ' $ се $.
mozes li mi jarane prepisati glavno iz ovog teksta posto neznam citati cirilicu?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 17:31

Marsejevi navijači nisu došli u Pariz jer protestuju zbog bezbednosnih uslova, ali da budem iskren ovi bezbednosni uslovi su bili opravdani, to bi bilo stvarno vruće u slučaju da su došli.
Čak i ako nisu pojavili to je veoma topla noć u Parizu, stigao sam ispred kompaniji Virage Otej u 7:15 i to je već bio veliki nered, Otej (možda 500, teško je reći) protiv policije, puno gasa u vazduhu, sve leti ka policiji. Mnogo Otej momci su ušli na stadion zbog puno gasa i policije. U 7:45 smo se možda 300 ULTRAS lambdas i dalje ispred Otej, ali ne na stadionu kada se 200 Bulonj hools pojavilo ipred Otej pevajući "supras na t'encule" rasistički i neke stvari, stvarno hardkor ekipa svih generacija u Bulonj. Na početku Otej je veoma iznenadila i mnogo lambdas su affraid ali nakon jednog čvrstog minuta Otej lideri su okupili dobru grupu i napadaju Bulonj, Bulonj otrča nazad, za 100 metters i tamo je stvarno hardkor borba, Bulonj tip iz CFP je u komi!. Po prvi put sam stvarno osetilo mržnj iz Otej ljudi protiv Bulonj . Otej svi momci koji su već na stadionu i koji ne mogu izaći traže na sceni pevajući "Bulonj na t'encule", oni su pokušali da razbiju vrata da izađe, ali kada je to policija i odvojeno Bulonj Otej.

Tokom utakmice, Otej nije mnogo pevaju, i protest protiv vlasnika kluba, nakon 3. cilj OM neke rakete su bačeni na terenu iz Otej i Bulonj pokušao da ode u polje, ali je policija.

Nakon utakmice neki novi nemiri protiv policije na obe strane stadiona, jer su blokirali ulice da se izbegne novi sukob između Otej i Bulonj sir Mer.

Iskreno se nadam da Bulonj tip koji jeu komi će opstati, on je stari član Povremeni Preduzeće Parizu, najpoštovanijih firma Bulonj. ako umre ovaj rat između Otej i Bulonj će dobiti na viši nivo i značiće kraj tifoscene u Parizu, pa čak i ako on opstane ne znam šta sada može da se desi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 17:32

@Neutral kako prebacujete sa cirilice na latinicu,posto kada kopiram ovako nesta pola ih ne zna cirilicu citati bas kao i juce onaj clanak o Ajaxu.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 17:36

@Neutral: hvala za "prevod" brate.

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 04 mar 2010, 17:37

Devil je napisao/la:@Neutral kako prebacujete sa cirilice na latinicu,posto kada kopiram ovako nesta pola ih ne zna cirilicu citati bas kao i juce onaj clanak o Ajaxu.
http://www.crosign.com/hr/cirilica-latinica-konverter

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 17:38

Devil je napisao/la:@Neutral kako prebacujete sa cirilice na latinicu,posto kada kopiram ovako nesta pola ih ne zna cirilicu citati bas kao i juce onaj clanak o Ajaxu.

http://www.crosign.com/hr/cirilica-latinica-konverter

Eto, lahko ti je to. Kopiraj tekst tu, pa idi dole na konvertuj na latinicu. Ja slovkam Ćirilicu, pa zato vamo prevodim, iako mi je Ćirilica dosta potrebna radi fakulteta i knjiga. Ipak se u Beogradu dosta knjiga piše, odnosno prevodi.

@Stevinho

Ma ništa, eto ovaj link gore, pa ti je tako lakše ;)

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 04 mar 2010, 17:39

Neutral spor si brate :P

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 mar 2010, 17:41

Policijska emisija na televiziji o Lech poznan

Dobra emisija, nije losa za pogledat.

SMRT FASIZMU!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 17:43

@Neutral: dobar link pravo. sto se tice cirilice, nije bilo vremena za ucit iako mi je 25 godina :D niti mi je potrebna ovdje gdje sam trenutno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 17:47

AFC Ajax je napisao/la:Neutral spor si brate :P

Heh, nisam, nisam, nego sam pisao mali tekst, pa zato hehe.

@stevinho

Pa dobro, uvijek je lijepo znati čitati, ali vjeruj mi i ja zapinjem do bola, zato i koristim ovaj program, ali morati ću se ako Bog da prije ili kasnije naučiti ;)

@Rob

Poljski ne znam, samo neke riječi , ali pogledati ću kasnije ako Bog da , evo otvorio sam da se puni, ali dobri su.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 mar 2010, 17:49

Ma ne znam ga ni ja, ali eto da se malo predpostavit o cemu pricaju :)

SMRT FASIZMU!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2010, 18:32

Nova preminula žrtva argentinskih huligana

U bolnici u La Plati je preminuo 38-godišnji policijski radnik koji je u srijedu pokušavao uvesti red među razbješnjelim huliganima, skrivenima pod navijačkim plaštom Estudiantesa iz La Plate.

Uoči prvenstvenog ogleda Estudiantesa i Argentinos Juniorsa na željezničkoj su se postaji sukobile dvije frakcije huligana, a tragične posljedice su ostale po spomenutog policajca koji je pogođen metkom u glavu, te je nekoliko sati nakon svega u bolnici podlegao teškim povredama glave.

Nova je ovo ovogodišnja žrtva argentinskih huligana, s tim da su još dvije osobe pogođene vatrenim oružjem u spomenutom sukobu, ali su trenutno izvan životne opasnosti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 04 mar 2010, 18:40

Juzna Amerika je katastrofa sto se tice huliganizma, žao mi ovog policajca sto je poginuo, RIP!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 19:24

rob do bagro je napisao/la:Ma ne znam ga ni ja, ali eto da se malo predpostavit o cemu pricaju :)

Vidi kako se udaraju samo šakama, a skoro niko nogama. To im je mana ;)

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 04 mar 2010, 20:17

Neutral je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ma ne znam ga ni ja, ali eto da se malo predpostavit o cemu pricaju :)

Vidi kako se udaraju samo šakama, a skoro niko nogama. To im je mana ;)
Huliganizam je, nije taek won do :mrgreen:
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.