FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Aragon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 12 avg 2014, 22:30

extra je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Koliko znači play off i igranje u evropi...
Evo pitari stavili Jug 40KM,navijači Borusije najavili dolazak od 3.000 do 5.ooo navijača,eto nek dođe 4.000 x 40KM=160.000 KM bez TV prava bez sponzora bez domaćih navijača bez uefe...
Više od pola našeg duga siguran sam... :crazy:
to cijena neće proći jer je 5-6 puta skuplja od iste tribine za domače navijače ,po ovoj logici bih borusija mogla staviti kartu za navijače sarajeva 300 eura
Je li ti krivo? :clap: :clap: :clap:

Posalji pismo UEFI i prijavi nas :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 12 avg 2014, 22:35

IlProfessore je napisao/la:Samo se nadam da će se u skorije vrijeme skupiti muda onih koji stoje za prave ideale i da se krene u obračun sa lopovima i mafijašima iz saveza...
Polako, svi će oni za Munibom.. :P
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 12 avg 2014, 22:36

Ovo bih volio vidjeti da može :D

Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Kvesić - Kosorić, Jamak, Sadiković (Tomić), Nuspahić (Čolić, mijenja se onda sa Stanom), Baša (Varea)- Bajić.

Lijepi Football manager.

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 12 avg 2014, 22:38

Ide li stanic u hajduk?sta je on desni bek??koliko trazite za njega ?

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 12 avg 2014, 22:39

fkzeljeznicarba je napisao/la:Ovo bih volio vidjeti da može :D

Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Kvesić - Kosorić, Jamak, Sadiković (Tomić), Nuspahić (Čolić, mijenja se onda sa Stanom), Baša (Varea)- Bajić.

Lijepi Football manager.
Samo Tomić umjesto Sadikovića i borba za titulu može početi.. mada više sam pristalica formacije 4-4-2 ali može i tako :cool:

1921

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 12 avg 2014, 22:41

zeljocity je napisao/la:Nadali smo se prilivu veceg novca sa strane (investicije, evropa itd..) ali nazalost ono malo sto se uzme u evropi bum ode na plate dugove itd.. i jednostavno u jednom smo zacaranom krugu iz kojeg bez nekih milion dva kesa odjednom nemozemo izaci i zato idemo duzim putem tj, vracanje dugova svakog mjeseca i kresanjem izdataka tako sto imamo dosta mladih igraca u ekipi itd.. Sarajevu se eto posrecilo eh sad hoce li se posrecit i nama u nekoj blizoj buducnost to ostaje da se vidi.
mi smo bili na konju i bez evrope i investicija ali smo za jednu godinu imali pehova ko neko za deset godina.Kvesić 7 dana prije potpisivanja ugovora dozivi najgoru moguću povredu u nogometu po mahali ugovor oko 500 000 eura,najmlađi i među najboljim igračima Zolotić doživi povredu kao u ratu.Ako je poslije povrede zeljo uzeo 250 000-300 000 eura koliko je vrijedio prije povrede.Benjo sve zavrsio sa Cirihom na oproštajnoj tekmi katastrofa.Kad tome dodaš da nisi dobio planirane pare od Šehića skontaš da ni mnogi veci klubovi od želje ne bih izbjegli krizu.Slusam hvale na upravu Sarajeva ali zamislite da su se na pripremama nedaj Bože teško povrijedili cimirot,stojčev i velkovski u kakvo bih oni šupku sad bili ,puno uloženo a nema povrata para.Koliko nas je pehova pratilo prošlu godinu možda nam se posreći sa Amirom u sitiju i vratimo sve od jednom,,nikad se ne zna.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 avg 2014, 22:47

pare od šehića će doći. a negdje mora očepiti, amir, peti ili deseti ali negdje mora.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 avg 2014, 22:52

Jao danas Amira na treningu :o :o :tokralju: :tokralju:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 22:55

extra je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Nadali smo se prilivu veceg novca sa strane (investicije, evropa itd..) ali nazalost ono malo sto se uzme u evropi bum ode na plate dugove itd.. i jednostavno u jednom smo zacaranom krugu iz kojeg bez nekih milion dva kesa odjednom nemozemo izaci i zato idemo duzim putem tj, vracanje dugova svakog mjeseca i kresanjem izdataka tako sto imamo dosta mladih igraca u ekipi itd.. Sarajevu se eto posrecilo eh sad hoce li se posrecit i nama u nekoj blizoj buducnost to ostaje da se vidi.
mi smo bili na konju i bez evrope i investicija ali smo za jednu godinu imali pehova ko neko za deset godina.Kvesić 7 dana prije potpisivanja ugovora dozivi najgoru moguću povredu u nogometu po mahali ugovor oko 500 000 eura,najmlađi i među najboljim igračima Zolotić doživi povredu kao u ratu.Ako je poslije povrede zeljo uzeo 250 000-300 000 eura koliko je vrijedio prije povrede.Benjo sve zavrsio sa Cirihom na oproštajnoj tekmi katastrofa.Kad tome dodaš da nisi dobio planirane pare od Šehića skontaš da ni mnogi veci klubovi od želje ne bih izbjegli krizu.Slusam hvale na upravu Sarajeva ali zamislite da su se na pripremama nedaj Bože teško povrijedili cimirot,stojčev i velkovski u kakvo bih oni šupku sad bili ,puno uloženo a nema povrata para.Koliko nas je pehova pratilo prošlu godinu možda nam se posreći sa Amirom u sitiju i vratimo sve od jednom,,nikad se ne zna.
povrede u dobrom dijelu ne dolaze same od sebe nego od lose ishrane, losih treninga, loseg terena, losih uvjeta itd...
Npr, igrac u organizmu ima energije za 60% ritma treninga a trener ga natjera na 100%
negdje mora to da se odrazi... nije slucajnost sto igraci sarajeva se rijetko ozlijede vjeruj mi

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2014, 22:58

Koga boli racku za vase igrace i sto se uopste ti uplices u diskusiju i tamo nesto valjas i pricas, kako cete se i povredivati kad ste odron bili i svakih 6 mj mijenjali kompletan tim nisu ljudi kako treba par treniga odradivali. Ne repliciraj samo produzi, zdraoo..

titulesutu
Kontakt:

Post Postao/la titulesutu » 12 avg 2014, 23:06

Mene kao navijača zanimaju samo rezultati, ali ako realno sagledamo situaciju činjenica je da nismo iskoristili ni 10% onoga što smo trebali na osnovu dominacije u prethodnom periodu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 avg 2014, 23:07

arelinho je napisao/la:Jao danas Amira na treningu :o :o :tokralju: :tokralju:
Strasan je, a ima pregled igre i sut strasan, lopte idu ko rukom majek mi, u par navrata Benji poslao dijagonalu tacno na nogu, nemam rijeci...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 avg 2014, 23:07

možda da u dortmundu priupitaju divove za savjet po pitanju fizičke spreme i izbjegavanja povreda, i oni su očito nešto krivo radili jer je u pola prošle sezone pola tima bilo povrijeđeno. a gundogan lično da dođe na sesije sa ibrakovićem, nema mu druge.

al' samo polako, sleti i spejs šatl nazad na zemlju.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 12 avg 2014, 23:10

Umjesto kod Marijane Kovačević, sad svi kod Ibrakovića na tretman..

1921

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 avg 2014, 23:16

tm8782 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Jao danas Amira na treningu :o :o :tokralju: :tokralju:
Strasan je, a ima pregled igre i sut strasan, lopte idu ko rukom majek mi, u par navrata Benji poslao dijagonalu tacno na nogu, nemam rijeci...
ali onaj gol na povratnu nemam rijeci za to nikako :clap:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 12 avg 2014, 23:46

Mene lično pravo brine Stanina igra. Ima on dosta kredita i lično mi je drag igrač ali meni se čini da je najslabija karika u dosadašnjem dijelu prvenstva i evrope.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 12 avg 2014, 23:59

Treba gurati ove mladice malo po malo, nema veze sto je tek prekomandovan u prvi tim, u njima se krije konacno vracanje dugova..

RedBullSA
Kontakt:

Post Postao/la RedBullSA » 12 avg 2014, 23:59

U trećem kolu klub iz Istočnog Sarajeva će ugostiti ekipu Željezničara, a prema posljednjim informacijama susretu će moći prisustovati i gostujući navijači, popularni Manijaci.

Na tribini stadiona u Foči su u toku završni radovi na osposobljavanju prostora za prihvat gostujućih navijača te će na taj dio tribine moći stati oko 300 navijača.

''Morali smo krenuti u ovaj posao jer je kazna za neprihvatanje navijača protivničkog tima ogromna. Biće sve spremno za nedjelju, a moraćemo povesti i računa o putnim pravcima kojima se kreću pristalice jednog i drugog kluba. Mi ćemo tražiti da navijači Željezničara do Foče dođu preko Rogatice i Goražda, a naše pristalice putem preko Miljevine. Na taj način će se izbjeći eventualni susret na drumu. O svemu ovome moramo da vodimo računa i tražićemo pomoć policije'', kazao je predsjednik Upravnog odbora Slavije Zdravko Šavija.

Odlicnoo :mrgreen:

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 13 avg 2014, 00:03

Iz Slavije poručili: Manijaci dođite u Foču!

Pa bgm ovi se i trude da nas ugoste,uprava im je korektna na rijecima a kako ce ovo spovesti s murijom ostaje da vidimo..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 avg 2014, 00:23

arelinho je napisao/la:[quote="tm8782"
ali onaj gol na povratnu nemam rijeci za to nikako :clap:
Zato sam i naglasio dobar ŠUT, nema puno srljanja sve ide na prvu, razigravanje, sut itd... Dragulj...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.