FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja se najvise bojim vaseg istoka. I ovo je uspjeh ne bih volio da sada ako pocnu gubiti odma pocnu pljuvati po njima ipak su oni par klasa ispred svaki rezultat je uspjeh ! I ja bih samo volio da ih ne stavlja pod prevelik pritisak ako nesto pogrijese nego podrska ipak je to jedan Gladbach koji vjerovatno nikad u zadnjih 20 tak godina nije bio jaci i spada sigurno u top 30 timova u evropi sa ovim igracima i pojacanjima. Jer pratim i sta novinari po njemackoj predvidjaju da ce zavrsiti medju 5 ekipa u Bundesligi ove godine. Bayern, Borussia Dortmund , leverkusen, Schalke i Gladbach tako da nije mala stvar kako god
LP

Istok se emancipirao. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: FK Sarajevo
PpKaunas je napisao/la:de reci nam koji je to timGunnerS je napisao/la:Nije, al taj tim može nas kupiti 10 puta![]()
Al, uglavnom, vidi se da nas prate, žestoko...

Uglavnom, vjerojatno svi jedva čekamo Velez

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ovo je istina, izgubili smo dvije domace a igraci su sa istoka dobili aplauz.High je napisao/la:Istok se emancipirao.
1946
Ima napretka ima, ali još nije onako kako bi trebalo biti.High je napisao/la:Istok se emancipirao.

Scekic je ušao u formu u subotu zabija bar jedan

@gunners
Sad lijepo i meni pošalji na pp koji je to tim u pitanju, sam si tražio

Hilmo, zar je moguće da ti ne znaš 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne mozemo gledat' samo napadacki ucinak nasih ofanzivnih igraca. Mene je Okic odusevio, obavlja jako puno posla i u defanzivi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Lijepo je vidjeti da su danas Handzic i Muharemovic igrali za U21, a Radovac, Burovic i Mihojevic za U19.
Dodamo li tome jos Cimiriora i Kovacevica, kao i juniore koji ostvaruju super dobre rezultate po turnirima u Evropi, zasigurno se moze reci da pored najboljeg prvog tima imamo i najbolje mlade igrace u drzavi.
Zaista je lijep period pred nama
Dodamo li tome jos Cimiriora i Kovacevica, kao i juniore koji ostvaruju super dobre rezultate po turnirima u Evropi, zasigurno se moze reci da pored najboljeg prvog tima imamo i najbolje mlade igrace u drzavi.
Zaista je lijep period pred nama

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Još Samke kapiten U-19.

Pozdrav za braću i jedno pitanje: šta ćemo sa navijačima iz Makedonije ?Ja lićno znam trojicu i jedan je bio na Sinfo član a bit če opet(zadnje čiščenje foruma) bio je u Atini na utakmici imam i slike.Šta su oni je li i oni znaju za udbaški klub?Molim vas ne dijelite nas ima nas i u Americi St.Louis i u Evropi i širom svijeta i treba da nas ima. Da nas Bog dao ima i na mjesecu i bujrum svi dođite sve nas veže ista ljubav.Bit če i ovih koji če doći gledati Borusiju ne zamjerim i ja sam gledao Njukastl ali bit če i onih koji če moliti Boga da nam švabe natrpaju što više golova ali nek znaju kakav god bio rezultat čut če pjesmu i aplauze i sa Istoka,Sjevera i Zapada.Bit če ljudi koji če nas podržavati kao jedinog bosansko hercegovačkog predstavnika i hvala im na tome ali ja znam da če biti sigurno 20 000 bolesnika pitara i hordi a i svaki dan če nas biti sve više.Ovo govorim jer znam navijače Želje iz komšiluka(Švrakino)koji če ići na utakmicu sa raznim namjerama ali bitno je da idu. Eto toliko Ramo-Hilmo -Head-High-Sarajlija smorih li ja ahahahaha. 

Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Amidza generalni sponzor i Seville? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@sekac
To prebrojavanje krvnih zrnca pocelo je zbog mentola koji gricka svoja muda pa baca kost jer nema cim drugim da bocne. Samo ogranicena budala moze razmisljat u tom smjeru, nama trebaju navijaci koji ce pomagati nas klub kako finansijski tako i grlima i dlanovima na tribinama. Sad je li on iz Sandzaka, Srebrenice, Foce, Visokog, Doboja ili iz Makedonije to je nebitno. Samo kompleksasi potezu za tim gdje je ko odrast'o i odakle mu je porijeklo.
To prebrojavanje krvnih zrnca pocelo je zbog mentola koji gricka svoja muda pa baca kost jer nema cim drugim da bocne. Samo ogranicena budala moze razmisljat u tom smjeru, nama trebaju navijaci koji ce pomagati nas klub kako finansijski tako i grlima i dlanovima na tribinama. Sad je li on iz Sandzaka, Srebrenice, Foce, Visokog, Doboja ili iz Makedonije to je nebitno. Samo kompleksasi potezu za tim gdje je ko odrast'o i odakle mu je porijeklo.
1946
Samo da pozdravim fanove F.K. Sarajevo
ljudi nezz sta da kezm ulazimo u raspravu sa manijacima beze nama tako dobro ide na svim stranama da me strah da se ne probudim....kakvu samo mi ekipu imamo kako cemo da se prosetamo ovom nasom sabanijom....jos ova pojacanja kakva smo doveli ja sam sanjao duljavica oni doveli ja sanjao dzemu oni doveli samo da znate da sad sanjam saida 

Samo Sarajevo
Mer'abaRajvosa1 je napisao/la:Samo da pozdravim fanove F.K. Sarajevo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ma vidio sam brate i žao mi onog momka iz Zenice nalijepiše ga kao da je haman ne znam ti šta uradio .Slažemo se u mišljenju dakle normala svaki brat je dobro došao ma odakle god bio.Head je napisao/la:@sekac
Sarajevo ljubavi moja!
Rajvosa1 je napisao/la:Samo da pozdravim fanove F.K. Sarajevo

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Protiv Svaba ocekujem samo musku igru i da se pokazamo u sto boljem svijetlu.
I sa ovim smo jako PUNOOOO uradili.
Po meni, jos jedna stvar do kraja mjeseca nam je potrebna, da prodamo jednog igraca i da uzmemo dobre pare na njemu.
Radi cega?
Sa tim bi dodatno potvrdili svoju dominaciju i pokazali nekim buducim igracima da se iz naseg kluba mogu dobro prodati i da im je nas klub dobra stanica u gradjenju karijere.
I sa ovim smo jako PUNOOOO uradili.
Po meni, jos jedna stvar do kraja mjeseca nam je potrebna, da prodamo jednog igraca i da uzmemo dobre pare na njemu.
Radi cega?
Sa tim bi dodatno potvrdili svoju dominaciju i pokazali nekim buducim igracima da se iz naseg kluba mogu dobro prodati i da im je nas klub dobra stanica u gradjenju karijere.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Eh kad bi se potrefilo pa da prođete u grupnu fazu
Pozdrav iz Tuzle

Pozdrav iz Tuzle

I ti si jedan od njihabagrcavi je napisao/la:E yebo si nam svima znanje sa ovim postom ljudino.BordoMahala je napisao/la: Fol bi oni nesto da pricaju odakle ko navija za koga, a kod njiha na tribinama je svaki peti covjek iz Sarajeva.. Sve Fočaci (ili su im ocevi od tamo), pekari itd..A tu su naravno i ove sandze sto se dosele u glavni grad jedna nam jedine pa kad ih pitas "za koga navijaš bate?" "ada pa za želja zna se".
I da dodamo da ih u starom gradu ima ko Bosnjaka i Srba u NK Siroki Brijeg![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, bordospartanac, Burberry46, MaroonWhite1946, MSOZ101, Paromlinac, perodeformero, SamoDaKazeem i 140 gostiju.