FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fkv123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fkv123 » 12 avg 2014, 20:20

@Aragon, ne, ja sam jedan od onih kome dosta više znači da se dobro pokažemo ili da eventualno, uz malo sreće, prodjemo u grupnu fazu. Taj pun stadion 21-og će dati odredjenu financijsku injekciju, ali mnogo je bitnije da mi dobro odigramo! Onda je lako doći do para kada budu ekipe tražile da dovedu naše momke, kada mi budemo u stanju da diktiramo iznos transfera i kada na osnovu prodaje jednog igrača budemo mogli da obezbijedimo budžet za cijelu sezonu. ;)

Da Bog da stadion bi krcat i klub fino zaradio, ali čemu to sve ako naši zaborave da igraju i Švabe ubiju Boga u nama? Neka oni dobro odigraju, poslije će biti lako doći do para. ;)

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 12 avg 2014, 20:28

rammstein je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
rammstein je napisao/la: da napravimo jedan video vaseg predsjednika sa emisije na OBN-u da ljudi vide kakve on rijeci i izraze koristi, a o SBF prezentaciji da ne pricam :)
mislim, glupa rasprava, ali... nemojte kvariti temu
Normalno da je glupa rasprava kad se u ovom gradu svakih 40-50 godina dešavaju migracije stanovništva iz ovih ili onih razloga, a najviše zbog rata. I normalno je da će se struktura stanovništva promjeniti. I ta priča da samo za Želju navijaju šiptari i i sandžaklije (koje ja veoma cijenim i poštujem iz mnogo razloga) je glupa. Jer svako od vas zna minimalno 3-4 momka koja navijaju za vaš klub, kao i na drugoj strani a roditelji su im porijeklom iz Sandžaka. Tako da je smiješno uopšte trošiti vrijeme na ovakve rasprave, ali eto. Dječija furka.
upravo tako... znam na sjeveru tonu momaka iz sandzaka, znam raje sto navija za sarajevo a da su iz albanije, kosova, znam ih iz tuzle, maglaja, sanskog mosta, biahca, cazina,,.. da ne nabrajam dalje, i svi su meni oni isti kao i ja! :) sve do jednog i to brojanje krvnih zrnaca je gnusno
Riječ Rami, jedan od rijetkih koji zna pametnu da kaže :thumbup:
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 12 avg 2014, 20:29

odlicno si to rekao, doci ce ljudi iz cijele BiH, samo sto ti ljudi zive u Sarajevu, sljegli su poslije rata i da bi postali instant sarajlije poceli su navijat za udbaski klub jer nosi ime grada, drago mi je sto dijelimo isto misljenje
Aha...poceli za nas navijati...super...a vi ste vjerovatno zadrzali stare prijeratne navijace...Srbe koji su izvrsili migraciju u ratu..Kad sam upalio TV za vrijeme utakmice olimpic zeljo vidio sam papanskih faca ko sto ih vidim kad gledam bilo koju nasu utakmicu...mi smo "prvaci svemira", a vi ste propale masinovodje koje su vec od maja poceli da jedu svoja muda jer su izgubili prevlast u gradu i to ce izgleda da traje jako dugo...ili se odseli iz grada ili pocni da navijas za Borussiu Monchengladbach....jer jedino oni mogu sjebati "pitarsku bagru" :beba:

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 12 avg 2014, 20:55

likusa je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
BordoMahala je napisao/la: Fol bi oni nesto da pricaju odakle ko navija za koga, a kod njiha na tribinama je svaki peti covjek iz Sarajeva.. Sve Fočaci (ili su im ocevi od tamo), pekari itd.. :kafa: A tu su naravno i ove sandze sto se dosele u glavni grad jedna nam jedine pa kad ih pitas "za koga navijaš bate?" "ada pa za želja zna se".

I da dodamo da ih u starom gradu ima ko Bosnjaka i Srba u NK Siroki Brijeg :mrgreen:
E yebo si nam svima znanje sa ovim postom ljudino. :clap: :tokralju:
Bas su emancipovani u starom gradu :mrgreen:
A vi ste neki lektori, lingvisti ili sta pa samo gledate ko je kakvu gramaticku gresku napravio na forumu? Ne pise ovde niko pismenu vjezbu pa da moramo paziti gdje stavljamo zarez, barem ja nisam u tom fazonu pisanja pismenih godinama a vi i velika vecina ovog foruma izgleda jeste.

I da ne bude zabune ovo "a" fakat ne znam odakle se naslo tu ali eto, vjerovatno sam slucajno kliknuo ili sta, a vi mislite sta hocete, zaboli me.
bagrcavi je napisao/la: Normalno da je glupa rasprava kad se u ovom gradu svakih 40-50 godina dešavaju migracije stanovništva iz ovih ili onih razloga, a najviše zbog rata. I normalno je da će se struktura stanovništva promjeniti. I ta priča da samo za Želju navijaju šiptari i i sandžaklije (koje ja veoma cijenim i poštujem iz mnogo razloga) je glupa. Jer svako od vas zna minimalno 3-4 momka koja navijaju za vaš klub, kao i na drugoj strani a roditelji su im porijeklom iz Sandžaka. Tako da je smiješno uopšte trošiti vrijeme na ovakve rasprave, ali eto. Dječija furka.
Slazem se. Ja sam to za sandzaklije i sipce spomenuo da se nadovezem na onaj post od @TeaM87 u kojem je pisao gluposti koji si vec vjerovatno procitao pa ti ne moram citirati post.
Zadnja izmjena: BordoMahala, dana/u 12 avg 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 12 avg 2014, 20:58

Šta im uradi gospodin Feningaš pa ovo je milina za vidjet/pročitat .. :kafa:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 12 avg 2014, 20:58

Pa bolje ja koji sam iz Doboja da navijam za Sarajevo, nego ko neki Levati što kontaju da su neki nazovimo ih navijači Real Madrida, Liverpula, Frajburga...

Nego jest nam moderan ovaj Sponzor "visit malasya" Eno i Sevilja ih nosi :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 avg 2014, 21:03

BelminM23 je napisao/la:Nego jest nam moderan ovaj Sponzor "visit malasya" Eno i Sevilja ih nosi :D
Prepoznatljivi samo tako, milina :thumbup:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 12 avg 2014, 21:33

Ja se fakat nekad pitam koliko godina imaju pojedinci kad ovdje pisu postove. Inace ne mogu da vjerujem da neko za nekoga kaze da je seljak samo ako nije iz Sarajeva,pa ljudi dragi imam komsiju u svojoj mahali koji je rodjeni Sarajlija a njegovo ponasanje kao i mnogih rodjenih Sarajlija je ispod svakog nivoa civilizacije da nas Allaha sacuva.

Sasvim normalno je da Sarajevo ako misli postati "veliki" klub mora imati navijaci van okvira grada,svaki veliki klub naravno da ima navijace u cijeloj drzavi pa i sire.

Pozdravljam sve navijace Sarajeva van okvira grada i drzave i kad god su u mogucnosti nek dodju bodriti nas klub,i nek ne slusaju ove Sarajevske papke.

Kad vidim na Istoku i ostalim tribinama ko se dici da je Sarajlija Allaha mi pozelim da nisam isti taj,krezav.pjan,psuje napusen nema osnovne kulture i on nekome dobacuje seljak....

Mi ne mozemo birati mjesto rodjenja,al brate mozemo nauciti osnovnu kulturu.

Sellam svim navijacima bordo boje :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2014, 21:37

U subotu očekujem onaj sastav koji je počeo utakmicu u BL, ja bih još možda odmorio Okića, nije se puno pokazao protiv banjalučana.....

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 avg 2014, 21:39

hilmo je napisao/la:U subotu očekujem onaj sastav koji je počeo utakmicu u BL, ja bih još možda odmorio Okića, nije se puno pokazao protiv banjalučana.....
Okić me nije impresionirao ni u jednoj evropskoj utakmici..U Norveškoj je dao 2 gola, ali što se tiče same igre, previše je odsječen, i premalo učestvuje u igri. Duljević i Bilbija ako ovako nastave, njemu je klupa.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 12 avg 2014, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 avg 2014, 21:39

Igracemo 4-4-2 protiv Veleza mislim...
1946

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 21:40

EKSLUZIVNO!!! Amidža pregovara sa Florentinom Perezom, oko eventualnog prelaska A. Di Marie u redove Koševskog diva!!! :P :P :P

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 21:41

Clutch je napisao/la:
hilmo je napisao/la:U subotu očekujem onaj sastav koji je počeo utakmicu u BL, ja bih još možda odmorio Okića, nije se puno pokazao protiv banjalučana.....
Okić me nije impresionirao ni u jednoj evropskoj utakmici..U Norveškoj je dao 2 gola, ali što se tiče same igre, previše je odsječen, i premalo učestvuje u igri. Duljević i Bilbija ako ovako nastave, njemu je klupa.
mislim da grijesis, okic strasno puno trci i priticsce odbranu protivnika, a u fazi napada razvlaci na svoju stranu protivnike sto otvara prostor duljevicu... moze i obrnuta situacija da duljevic otvara stranu a okic da ima prostora, kao u norveskoj :)
takva je formacija gdje je potrebno da zrtvujes bukvalno jednog ili dva ofanzivca ali zato napadac i vezni rešetaju kad stignu

i sto neko napisa, kad predjemo na 4-4-2 mene tacno strah :D

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 12 avg 2014, 21:44

rammstein je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
mislim da grijesis, okic strasno puno trci i priticsce odbranu protivnika, a u fazi napada razvlaci na svoju stranu protivnike sto otvara prostor duljevicu... moze i obrnuta situacija da duljevic otvara stranu a okic da ima prostora, kao u norveskoj :)
takva je formacija gdje je potrebno da zrtvujes bukvalno jednog ili dva ofanzivca ali zato napadac i vezni rešetaju kad stignu

i sto neko napisa, kad predjemo na 4-4-2 mene tacno strah :D
Slazem se sa Ramom, Okic pretrci skoro duplo vise od duljevica. Dulja je prejak, al sa vracanjem i pomaganjem u defanzivi ne moze sa Sevkom nikako. Sevko je do sad pokazao da je pravo pojacanje.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2014, 21:46

Meni u prvoj evropskoj utakmici nije bio nešto, al reko haj prva tekma još po desnoj strani djeluje sa igračem kojeg je sreo prije mjesec dana i koji je isto tako novi u timu, nisam prema toj utakmici stvarao mišljenje o njemu. U Norveškoj je bio dobar, da ne kažem odličan po meni, i prvu protiv Grka je odradio na nivou, drugu nisam gledao i ne mogu reći ništa. Ali onu u BL nije bio na nivou, a uzrok može biti i umor, nisu svi ko Gojko :P

PS. Danas ja u firmi i obavljajući svoje poslove pjevušim onu "lešinari....... Banja Luku....." onako poluglasno, i nekoliko puta prolazim pored jednog kupca, ne obraćam pažnju an njega a on me sve nekako gleda. I kad je on sravnjavao račune sa kolegicom, kaže: "Ma dolazio bih ja vama često ali daleko sam, nije Banja Luka blizu"..

Ja :oops: :oops: :oops: :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 12 avg 2014, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 avg 2014, 21:48

joj hilmo, gengbengeru :mrgreen:
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 12 avg 2014, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 avg 2014, 21:48

Ma dobro što se tiče borbenosti tu mu niko ne može ništa zamjeriti, ali eto kažem, barem ja, sam očekivao malo više.

@hilmo

:lol: :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2014, 21:48

Mene brine protiv Borrusije ko ce na desni bok.Ja bi licno volio da to bude Baric,mada mislim da ce Uscuplic gurnuti Dzemu.Ono sto se moglo vidjeti i u Banja Luci da je Dzemo totalno van forme, i ako bude u sastavu protiv Borrusije, mislim da cemo sa njim imati igraca manje.

High

Post Postao/la High » 12 avg 2014, 21:54

Loše je on igrao u Banja Luci. Da se ja pitam, igrao bi Barić.
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 avg 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 avg 2014, 21:54

Protiv Veleza zabija Scekic. :cool:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, StevieG8, TETRAPAK i 56 gostiju.