Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Avdija Vrsajevic
Sports Tonight Live@SportsTonightTV
Avdija Vrsajevic. has passed medical at Middlesborough
https://twitter.com/SportsTonightTV" onclick="window.open(this.href);return false;
Avdija Vrsajevic. has passed medical at Middlesborough
https://twitter.com/SportsTonightTV" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
- Consigliere
- Kontakt:
Avdija, cestitke! Sretno u C'shipu!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
jbg koje sad u pravu ovi kazu da ne ide u Middlesborough, a ovi da ide 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Consigliere
- Kontakt:
Samo cestitaj i produzi daljephily je napisao/la:jbg koje sad u pravu ovi kazu da ne ide u Middlesborough, a ovi da ide

Tako je ovo je dobar potez ( ako je istina ) i za njega i za reprezentaciju. A i Hajduk ce itekako zaraditi.Consigliere je napisao/la:Avdija, cestitke! Sretno u C'shipu!![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Sarkazam, druzeAjax je napisao/la:Tako je ovo je dobar potez ( ako je istina ) i za njega i za reprezentaciju. A i Hajduk ce itekako zaraditi.Consigliere je napisao/la:Avdija, cestitke! Sretno u C'shipu!![]()

ja ne mogu vjerovati da bi nekome bilo drago da ne predje u Boro, da kao pokazete da ste bili u pravu, fuj 

Gamad i sitne duse...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Ja bi volio da ode u Boro i da zaradjuje 10 miliona godisnje ako je to ikako moguce, ali isto tako bi volio da nikad vise ne zaigra ni minute za reprezentaciju.
Yebi ti to, ja dok ga ne vidim da se ovako slika ne vjerujem u transfer.

DRUG NEBI TI PUNCA
neko ko igra za Boro automatski igra za nasu reprezentacijuMozambik je napisao/la:Ja bi volio da ode u Boro i da zaradjuje 10 miliona godisnje ako je to ikako moguce, ali isto tako bi volio da nikad vise ne zaigra ni minute za reprezentaciju.
- DonCorleone
- Kontakt:
Veoma brz igrac a i zna sa loptom
, stoga me ne cudi moguci transfer. Bilo je samo pitanje vremena kada ce se neki tim prekalkulisati
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ko kaze da ce igratgiannini je napisao/la:neko ko igra za Boro automatski igra za nasu reprezentacijuMozambik je napisao/la:Ja bi volio da ode u Boro i da zaradjuje 10 miliona godisnje ako je to ikako moguce, ali isto tako bi volio da nikad vise ne zaigra ni minute za reprezentaciju.
dobro, neko ko je u rosteru Boroa automatski igra za nasu repMozambik je napisao/la:Ko kaze da ce igratgiannini je napisao/la:neko ko igra za Boro automatski igra za nasu reprezentacijuMozambik je napisao/la:Ja bi volio da ode u Boro i da zaradjuje 10 miliona godisnje ako je to ikako moguce, ali isto tako bi volio da nikad vise ne zaigra ni minute za reprezentaciju.
**** ga sad jarane ?? Sta ti to znaci igra ?? Igra u prvih 11. Jedan od prvih 15 ili jedan od 23-ice igraca ??giannini je napisao/la: dobro, neko ko je u rosteru Boroa automatski igra za nasu rep
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 avg 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro Avdija.
pa rekao sam, neko ko je uopste na spisku M'BoroaAjax je napisao/la:**** ga sad jarane ?? Sta ti to znaci igra ?? Igra u prvih 11. Jedan od prvih 15 ili jedan od 23-ice igraca ??giannini je napisao/la: dobro, neko ko je u rosteru Boroa automatski igra za nasu rep
evo idemo ponovo u krug, treci put cestitke 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nisi me razumio. Mislio sam sta ti to znaci da automatski igra za reprezentaciju. Kakvu ulogu bi trebao imati u reprezentaciji ako je u rosteru Boroa ?? Kao starter umjesto Mujdze ??giannini je napisao/la:pa rekao sam, neko ko je uopste na spisku M'BoroaAjax je napisao/la:**** ga sad jarane ?? Sta ti to znaci igra ?? Igra u prvih 11. Jedan od prvih 15 ili jedan od 23-ice igraca ??giannini je napisao/la: dobro, neko ko je u rosteru Boroa automatski igra za nasu rep
a to, pa ne mora biti u 11 naravno, nego zasluzuje poziv, a ostalo po potrebiAjax je napisao/la:Nisi me razumio. Mislio sam sta ti to znaci da automatski igra za reprezentaciju. Kakvu ulogu bi trebao imati u reprezentaciji ako je u rosteru Boroa ??giannini je napisao/la:pa rekao sam, neko ko je uopste na spisku M'BoroaAjax je napisao/la:
**** ga sad jarane ?? Sta ti to znaci igra ?? Igra u prvih 11. Jedan od prvih 15 ili jedan od 23-ice igraca ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.