FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ledesma10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 19:05

GunnerS je napisao/la:Haha, već stižu ponude milionske al glatko odbijene ;)
Jesu timovi iz petice?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 avg 2014, 19:07

Nije, al taj tim može nas kupiti 10 puta ;)
Al, uglavnom, vidi se da nas prate, žestoko...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 12 avg 2014, 19:07

Mihojevic pojeo Bajica

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 19:18

Nagio je napisao/la:Mihojevic pojeo Bajica
Semjonov čovjek :D :D :clap: :clap: :clap:

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 12 avg 2014, 19:19

Bravo rammo, to je to!
O nasoj braci koja dolazi iz daleka i zadnju kintu trosi da bi gledala FKS, sram svakog bilo ko ruznu rijec uputi.
Doduse jedino je to radio zeljin navijac...
Na drugoj strani ima bruka ljudi koji pjeske zive 10 minuta od koseva pa dodju 1 il nijednom... ti strucnjaci su mi najgori i bice svi oni protiv svaba i pjevat Do Zadnjeg Dana Zivota mog...
Al neka i njih, dugo se cekaju ove stvari i to je znak da je saraj'vo ponovo "in", i predvidjam da cemo nagurati na 8000 clanova do kraja sezone.
Zato bujrum bordo braco ma odakle dolazili.

A ko jednom dodje i osjeti onaj nas huk taj ce opet dolaziti!
Samo jos jednom da se ponovim, za ostale: bez dresova drugih timova jer cete sigurno imati problema. Lagano bordo ili bijela majica, put koseva i uzivajte!
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 12 avg 2014, 19:35, ukupno mijenjano 5 puta.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 avg 2014, 19:20

GunnerS je napisao/la:Nije, al taj tim može nas kupiti 10 puta ;)
de reci nam koji je to tim :D
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 19:20

kazao je Cimirot, dodavši:
"U Veležu je bilo nekoliko promjena u ovom prelaznom roku, ali su sigurno kvalitetni. Prvi rezultati ništa ne moraju reći. Siguran sam, da će se pokazati svoj maksimum na Koševu, a mi želimo tri boda. Nadam se velikom broju gledalaca, koje ovim putem pozivam da dođu u subotu na Koševo".

Ovaj se momak mora ispoštovati :D

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 avg 2014, 19:46

TeaM87 je napisao/la:
mellow je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:
Znači ti očekuješ da navijača bude 17000 + 8000 + 5500 + 4000 = 34500 ?

:lol: :lol: , ako vas bude 20.000 budi sretan ;) .
Bit će sigurno 30000. Na utakmicu će doći ne samo navijači Sarajeva nego i ljudi iz cijele BiH.
odlicno si to rekao, doci ce ljudi iz cijele BiH, samo sto ti ljudi zive u Sarajevu, sljegli su poslije rata i da bi postali instant sarajlije poceli su navijat za udbaski klub jer nosi ime grada, drago mi je sto dijelimo isto misljenje
Dok se na jugu pjevalo: kuku lele, lele kuku, šiptari nam vode grupu - slogan by bitići pekara (donedavno)! :lol: :lol: :lol:

PS. Nemoj predozirati apaurin, srce će ti otkazati! :lol:
rammstein je napisao/la:Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!

i svakako da mi je drago da ljudi u drugim gradovima vide da je nas klub krenuo naprijed i da pocinju se povezivati sa nasim klubom, osjecati nesto... tako i treba, u tom smjeru ici, jer kako treba vratii ljude na kkosevo, tako treba i privoliti ljude iz citave Bih da bodre nas klub...

Drugo, smarači mislim da ste do sad ispucali sve moguce laži... mozda jos neku izvucete ali....

-tan ne postoji, amidža se uslika sa osmicom na dresu
-tan ovdje pere pare- frajer skoro milion baci na donacije
-tan je samo ubleha dine feningga- nasi igraci postadose najplaceniji u drzavi
-dino sve pare strpo na svoj racun-dino i poslije dva dolaska tana osta na svojoj poziciji i dobija pohvali, mozda je tan izgubio negdje onih 6 000 000 :D
-ibrakovic taldžija a mi imamo najjacu ekipu u BiH s tim da nismo osim velkoskog nikoga KUPILI
-dzeno bacen u vatru, nema pojma on, dzeno dva puta napravio ono sto nije niko nikada u evropi od BH klubova, kod kuce izgubio u gostima okrenuo rezultat i prosao dalje
-dzeno uzeo prvi put u historiji kup kao igrac i kao trener
-dzaba vam mislioni, nemate titula- ima KUP a sad ako Bog da i koja titulica
-dzaba mislioni kad cete ispasti od nekog haugesunda.... fenjerasi... prodjosmo
-to vam je to sto se tice evrope, atromitos igrao koliko mu je trebalo pa ih razbucasmo
-borac , umorni ne mozete.... DOMINACIJA

I BRAĆO, OVO NIJE SVE

-AKADEMIJA
-STADION
-POJAČANJA
-OBRT NOVCA U EVROPI
-PRODAJA IGRACA

sve je to sto nas ceka! ! ! ! UZIVAJMO I OKRENIMO SE SAMO NASEM KLUBU, SAMO NASIM NAVIJACIMA, SAMO NASOJ BRACI IZ EVROPE, DRUGIH GRADOVA BIH, IZ NASIH ULICAM FORUMA... SVI KAO JEDAN... ONI VISE NISU BITNI I NISU VRIJEDNI RASPRAVE, CAST ONIMA KOJI SU NORMALNI I ZNAJU KOMUNICIRATI...

JER TI SI MENI U ZIVOTU SVE!!!!!!!!!!!!!1
OBJASNIO, ŠAH-MAT! :kralj: :salut:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 avg 2014, 19:55

bagrcavi je napisao/la:
BordoMahala je napisao/la: Fol bi oni nesto da pricaju odakle ko navija za koga, a kod njiha na tribinama je svaki peti covjek iz Sarajeva.. Sve Fočaci (ili su im ocevi od tamo), pekari itd.. :kafa: A tu su naravno i ove sandze sto se dosele u glavni grad jedna nam jedine pa kad ih pitas "za koga navijaš bate?" "ada pa za želja zna se".

I da dodamo da ih u starom gradu ima ko Bosnjaka i Srba u NK Siroki Brijeg :mrgreen:
E yebo si nam svima znanje sa ovim postom ljudino. :clap: :tokralju:
Bas su emancipovani u starom gradu :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 12 avg 2014, 19:59

Ovo je neka teška bolest kada ljudi jedva dočekaju da pričaju o parama i koliko će klub zaraditi od utakmica protiv Borusije. :facepalm:

Sirotinjo, i Bogu si teška. :tokralju:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 20:00

likusa je napisao/la:
da napravimo jedan video vaseg predsjednika sa emisije na OBN-u da ljudi vide kakve on rijeci i izraze koristi, a o SBF prezentaciji da ne pricam :)
mislim, glupa rasprava, ali... nemojte kvariti temu

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 avg 2014, 20:03

GunnerS je napisao/la:Nije, al taj tim može nas kupiti 10 puta ;)
:hmmmmm: :opaopa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 12 avg 2014, 20:03

rammstein je napisao/la:
likusa je napisao/la:
da napravimo jedan video vaseg predsjednika sa emisije na OBN-u da ljudi vide kakve on rijeci i izraze koristi, a o SBF prezentaciji da ne pricam :)
nemoj ih Ramo brate, ubijeni su oni u mozak sami od sebe... nije im dobro nikako ovih dana...

p.s. pozdrav nakon dugo vremena !!! :salut:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 20:05

pa gdje si ti bolan :D ni na mapi te nema :D

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 12 avg 2014, 20:06

rammstein je napisao/la:pa gdje si ti bolan :D ni na mapi te nema :D
ma nauka me uzela pod svoje :P al' dobro je hvala Bogu, sve dok Amidza i FKS redaju pobjede !!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 12 avg 2014, 20:07

fkv123 je napisao/la:Ovo je neka teška bolest kada ljudi jedva dočekaju da pričaju o parama i koliko će klub zaraditi od utakmica protiv Borusije. :facepalm:

Sirotinjo, i Bogu si teška. :tokralju:
Je li ti kontas sta dugorocno znace te pare?
Meni i tebi ni iz dzepa ni u dzep, ali to za FK Sarajevo znaci dugogodisnju dominaciju ligom i dalji napredak kluba.
Je li tebe zadovoljavaju trenutni rezultati?
Mene ne. Ne zelim da nam ova predkola u narednim godinama budu neko cudo nego realnost i da za dvije, tri godine budemo redovan ucesnik grupnih faza.
To je jedino moguce uz dalji napredak i uz pare.
Ove cifre koje se pominju samo su dokaz da smo na pravom putu.
Ali ti si vjerovatno jedan od onih kojima je bitnija informacija ko je vecu bakljadu napravio ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 20:08

BeSha1992 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:pa gdje si ti bolan :D ni na mapi te nema :D
ma nauka me uzela pod svoje :P al' dobro je hvala Bogu, sve dok Amidza i FKS redaju pobjede !!
nadam se da te nikad necu upoznati na radnom mjestu :D gluho i daleko bilo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 avg 2014, 20:11

rammstein je napisao/la: da napravimo jedan video vaseg predsjednika sa emisije na OBN-u da ljudi vide kakve on rijeci i izraze koristi, a o SBF prezentaciji da ne pricam :)
Normalno da je glupa rasprava kad se u ovom gradu svakih 40-50 godina dešavaju migracije stanovništva iz ovih ili onih razloga, a najviše zbog rata. I normalno je da će se struktura stanovništva promjeniti. I ta priča da samo za Želju navijaju šiptari i i sandžaklije (koje ja veoma cijenim i poštujem iz mnogo razloga) je glupa. Jer svako od vas zna minimalno 3-4 momka koja navijaju za vaš klub, kao i na drugoj strani a roditelji su im porijeklom iz Sandžaka. Tako da je smiješno uopšte trošiti vrijeme na ovakve rasprave, ali eto. Dječija furka.
DRUG NEBI TI PUNCA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 20:13

bagrcavi je napisao/la:
rammstein je napisao/la: da napravimo jedan video vaseg predsjednika sa emisije na OBN-u da ljudi vide kakve on rijeci i izraze koristi, a o SBF prezentaciji da ne pricam :)
Normalno da je glupa rasprava kad se u ovom gradu svakih 40-50 godina dešavaju migracije stanovništva iz ovih ili onih razloga, a najviše zbog rata. I normalno je da će se struktura stanovništva promjeniti. I ta priča da samo za Želju navijaju šiptari i i sandžaklije (koje ja veoma cijenim i poštujem iz mnogo razloga) je glupa. Jer svako od vas zna minimalno 3-4 momka koja navijaju za vaš klub, kao i na drugoj strani a roditelji su im porijeklom iz Sandžaka. Tako da je smiješno uopšte trošiti vrijeme na ovakve rasprave, ali eto. Dječija furka.
upravo tako... znam na sjeveru tonu momaka iz sandzaka, znam raje sto navija za sarajevo a da su iz albanije, kosova, znam ih iz tuzle, maglaja, sanskog mosta, biahca, cazina,,.. da ne nabrajam dalje, i svi su meni oni isti kao i ja! :) sve do jednog i to brojanje krvnih zrnaca je gnusno

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 12 avg 2014, 20:14

Toliko im je muka zbog uspjeha FKS, da su krenuli pricati price o migracijama i strukturi stanovnistva. Nije im lahko :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.