FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ledesma10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 17:23

collector je napisao/la:
Ledesma10 je napisao/la:Bandović

Berberović, Kovačević, Mitrevski, Puzigaća

Kostić, Radovac

Todorović(pa kol'ko mogne), Stojčev(ovaj zamjenu nema), Duljević

Velkoski
Stojcevu je zamjena malo Faris, igraju istu poziciju

Da, znam. Ali ipak je ovo jaka utakmica, ne igramo protiv Obarske ;) Mislio sam da bez njega ne možemo igrati :D

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 12 avg 2014, 17:24

TeaM87 je napisao/la:Ne vidim ni jednu ruznu rijec u svom postu, ne znam zasto si se uvrijedio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nek si ti Sarajlija :thumbup:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2014, 17:24

Uz duzno postovanje prema nasim sportskim prijateljima iz Mostara,ova tekma uz kombinovani sastav bi trebala posluziti kao predigra uoci susreta kontra svaba,tako da ce dvicak biti sasvim dovoljan,a i da napravimo presjek ovog niza od 3:1 :mrgreen:

Iskreno se nadam da cu konacno vidjeti neke nase pulene koji jos nisu imali priliku odigrati ni minute,prije svega Mitrevski,Kostic,pa i taj vec odavno famozni Kalassi. Ne sumnjam u kvalitete ni jednog od navedenih,ovog zadnjeg posebno,ali bas zato kao i da ne daj Boze ne bi se desilo nesto nepredvidjeno zelim prije svih vidjeti ovu trojicu. Tacno mi bude nekad i zao Tatka,koliko se covjek daje na svakoj tekmi,i nikad da predahne,a ima dostojnu zamjenu sigurno.

Sto se tice tekme protiv Borussie,nadam se da ce celnici kluba povuci odredjene poteze kad se tice samog dekora cijelog stadiona (npr.Levski) jer ova tekma bez obzira na krajnji ishod ispisat ce jednu novu historiju kluba,i uci u anale kao jedna od najatraktivnijih,s tim u vezi neodoljivo me podsjeca na tu tekmu protiv HSV-a,a smatram da ce takodje biti golova na ovoj kao i na toj tekmi. Kako god bilo,niko sa stadiona ne moze i nece otici nezadovoljan. A divovi zasigurno ce ostaviti i zadnji atom snage,i to je ono sto me unaprijed izmedju ostalog cini sretnim,jer mi respektujemo svakog protivnika,ali se nijednog ne plasimo :!: :salut: :kralj: :tokralju:
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 12 avg 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 17:26

uNbx je napisao/la:Slažem se za Mitrevskog, također bih i Kostića volio vidjet bar poluvrijeme jer prema pričama je izuzetno dobar igrač. Iskreno se nadam da je strašan, jer ako nam sad ode Radovac/Cimi (a mislim da neće nijedan), treba nam kvalitetna alternativa, Kovačeviću još treba iskustva i utakmica da postane kompletan igrač, iako još nisam siguran jel ga Dženo planira više forsirat na poziciji štopera il zadnjeg veznog.

Mitrevski i Kostić, ono što sam vidio su prava pojačanja. I nadam se da će ih Dženo već početi uigravati u PL, jer vidim u Evropi ne želi eksperimentisati, što mu se isplatilo. Tatko i Amer trebaju malo odmora, ma da sto se tice vezne linije umjesto Radovca staviti Kovačevića, a Barića na stoer, zbog svježine.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 avg 2014, 17:26

TeaM87 je napisao/la:Ne vidim ni jednu ruznu rijec u svom postu, ne znam zasto si se uvrijedio

ja se uvrijedio nisam,i nemam razloga na kraju krajeva, al ima naroda koji se doselio u Sarajevo ne svojom voljom (iz dobro poznatih razloga) i ti pricas kako je neko dosao ovdje pa poceo navijati za udbaski klub, da te citiram !!!

e to meni smeta ta generalizacija, svi smo ljudi !!! meni barem ne smeta niko sa strane ko dodje
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Nera80
Kontakt:

Post Postao/la Nera80 » 12 avg 2014, 17:27

socrates je napisao/la:Uz duzno postovanje prema nasim sportskim prijateljima iz Mostara,ova tekma uz kombinovani sastav bi trebala posluziti kao predigra uoci susreta kontra svaba,tako da ce dvicak biti sasvim dovoljan,a i da napravimo presjek ovog niza od 3:1 :mrgreen:

Iskreno se nadam da cu konacno vidjeti neke nase pulene koji jos nisu imali priliku odigrati ni minute,prije svega Mitrevski,Kostic,pa i taj vec odavno famozni Kalassi. Ne sumnjam u kvalitete ni jednog od navedenih,ovog zadnjeg posebno,ali bas zato kao i da ne daj Boze ne bi se desilo nesto nepredvidjeno zelim prije svih vidjeti ovu trojicu. Tacno mi bude nekad i zao Tatka,koliko se covjek daje na svakoj tekmi,i nikad da predahne,a ima dostojnu zamjenu sigurno.

Sto se tice tekme protiv Borussie,nadam se da ce celnici kluba povuci odredjene poteze kad se tice samog dekora cijelog stadiona (npr.Levski) jer ova tekma bez obzira na krajnji ishod ispisat ce jednu novu historiju kluba,i uci u anale kao jedna od najatraktivnijih,s tim u vezi neodoljivo me podsjeca na tu tekmu protiv HSV,a smatram da ce takodje biti golova na ovoj kao i na toj tekmi. Kako god bilo,niko sa stadiona ne moze i nece otici nezadovoljan. A divovi zasigurno ce ostaviti i zadnji atom snage,i to je ono sto me unaprijed izmedju ostalog cini sretnim,jer mi respektujemo svakog protivnika,ali se nijednog ne plasimo :!: :salut: :kralj: :tokralju:
:clap: :clap:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2014, 17:29

Ma vala ono sto sam dozivjeo na istoku protiv Norvezana i Atromitosa je katastrofa..znam da nije isto al na ovim"jacim"utakmicama se pojavi odjednom toliko papanluka i kvazi strucnjaka da je to za nepovjerovati...odmah se na prvom pogresnom pasu igracu pocne **** mater ,ma to je sramota...vec se bojim seljakluka kontra Svaba iskreno..ono para usi da te Bog mili sacuva..najdraze mi je kad je lijep dan istok ,haman prazan ,standardna raja u sredini svakoga znas...i lagano.. :cool: :cool:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 12 avg 2014, 17:38

Igrat ce prvi sastav, ne naglabajte dalje ;)
1946

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 12 avg 2014, 17:39

mma_hz je napisao/la:Ma vala ono sto sam dozivjeo na istoku protiv Norvezana i Atromitosa je katastrofa..znam da nije isto al na ovim"jacim"utakmicama se pojavi odjednom toliko papanluka i kvazi strucnjaka da je to za nepovjerovati...odmah se na prvom pogresnom pasu igracu pocne **** mater ,ma to je sramota...vec se bojim seljakluka kontra Svaba iskreno..ono para usi da te Bog mili sacuva..najdraze mi je kad je lijep dan istok ,haman prazan ,standardna raja u sredini svakoga znas...i lagano.. :cool: :cool:
Bolje prazan stadion? Daj ne zajebavaj.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2014, 17:42

UltraSA je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ma vala ono sto sam dozivjeo na istoku protiv Norvezana i Atromitosa je katastrofa..znam da nije isto al na ovim"jacim"utakmicama se pojavi odjednom toliko papanluka i kvazi strucnjaka da je to za nepovjerovati...odmah se na prvom pogresnom pasu igracu pocne **** mater ,ma to je sramota...vec se bojim seljakluka kontra Svaba iskreno..ono para usi da te Bog mili sacuva..najdraze mi je kad je lijep dan istok ,haman prazan ,standardna raja u sredini svakoga znas...i lagano.. :cool: :cool:
Ja govorim kako je kad je meni potaman.. :D :D ne govorim za sjever..volim da je sjever pun...
al ako si ikad bio na jacoj tekmi na istoku sve ti je jasno...ono vise demolarise igraca nego bilo sta..mislim vrijedjanje i psovanje sa istoka.. :damn: :damn:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 avg 2014, 17:48

collector je napisao/la:

ja se uvrijedio nisam,i nemam razloga na kraju krajeva, al ima naroda koji se doselio u Sarajevo ne svojom voljom (iz dobro poznatih razloga) i ti pricas kako je neko dosao ovdje pa poceo navijati za udbaski klub, da te citiram !!!

e to meni smeta ta generalizacija, svi smo ljudi !!! meni barem ne smeta niko sa strane ko dodje
Ja sam iz stare sarajevske porodice i meni smeta kad mi dodje seljak i pocne nesto pricati, sta cu ti ja sto si (mozda) jedan od njih. Ima i kod vas fine raje, ne kazem ja, ali zna se koji je gradski klub, iz raje.

necu vise da vam yebem temu, uzivajte dok mozete
FKŽ !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 17:49

Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!

i svakako da mi je drago da ljudi u drugim gradovima vide da je nas klub krenuo naprijed i da pocinju se povezivati sa nasim klubom, osjecati nesto... tako i treba, u tom smjeru ici, jer kako treba vratii ljude na kkosevo, tako treba i privoliti ljude iz citave Bih da bodre nas klub...

Drugo, smarači mislim da ste do sad ispucali sve moguce laži... mozda jos neku izvucete ali....

-tan ne postoji, amidža se uslika sa osmicom na dresu
-tan ovdje pere pare- frajer skoro milion baci na donacije
-tan je samo ubleha dine feningga- nasi igraci postadose najplaceniji u drzavi
-dino sve pare strpo na svoj racun-dino i poslije dva dolaska tana osta na svojoj poziciji i dobija pohvali, mozda je tan izgubio negdje onih 6 000 000 :D
-ibrakovic taldžija a mi imamo najjacu ekipu u BiH s tim da nismo osim velkoskog nikoga KUPILI
-dzeno bacen u vatru, nema pojma on, dzeno dva puta napravio ono sto nije niko nikada u evropi od BH klubova, kod kuce izgubio u gostima okrenuo rezultat i prosao dalje
-dzeno uzeo prvi put u historiji kup kao igrac i kao trener
-dzaba vam mislioni, nemate titula- ima KUP a sad ako Bog da i koja titulica
-dzaba mislioni kad cete ispasti od nekog haugesunda.... fenjerasi... prodjosmo
-to vam je to sto se tice evrope, atromitos igrao koliko mu je trebalo pa ih razbucasmo
-borac , umorni ne mozete.... DOMINACIJA

I BRAĆO, OVO NIJE SVE

-AKADEMIJA
-STADION
-POJAČANJA
-OBRT NOVCA U EVROPI
-PRODAJA IGRACA

sve je to sto nas ceka! ! ! ! UZIVAJMO I OKRENIMO SE SAMO NASEM KLUBU, SAMO NASIM NAVIJACIMA, SAMO NASOJ BRACI IZ EVROPE, DRUGIH GRADOVA BIH, IZ NASIH ULICAM FORUMA... SVI KAO JEDAN... ONI VISE NISU BITNI I NISU VRIJEDNI RASPRAVE, CAST ONIMA KOJI SU NORMALNI I ZNAJU KOMUNICIRATI...

JER TI SI MENI U ZIVOTU SVE!!!!!!!!!!!!!1

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 12 avg 2014, 17:52

rammstein je napisao/la:Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!
To je to. Ko ne shvata, ima problem sa glavom.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 12 avg 2014, 17:54

mma_hz je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:
Ja govorim kako je kad je meni potaman.. :D :D ne govorim za sjever..volim da je sjever pun...
al ako si ikad bio na jacoj tekmi na istoku sve ti je jasno...ono vise demolarise igraca nego bilo sta..mislim vrijedjanje i psovanje sa istoka.. :damn: :damn:
Nemaju se igrači tu šta demoralisati, ako si profesionalac onda si profesionalac.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 12 avg 2014, 17:54

rammstein je napisao/la:Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!

i svakako da mi je drago da ljudi u drugim gradovima vide da je nas klub krenuo naprijed i da pocinju se povezivati sa nasim klubom, osjecati nesto... tako i treba, u tom smjeru ici, jer kako treba vratii ljude na kkosevo, tako treba i privoliti ljude iz citave Bih da bodre nas klub...

Drugo, smarači mislim da ste do sad ispucali sve moguce laži... mozda jos neku izvucete ali....

-tan ne postoji, amidža se uslika sa osmicom na dresu
-tan ovdje pere pare- frajer skoro milion baci na donacije
-tan je samo ubleha dine feningga- nasi igraci postadose najplaceniji u drzavi
-dino sve pare strpo na svoj racun-dino i poslije dva dolaska tana osta na svojoj poziciji i dobija pohvali, mozda je tan izgubio negdje onih 6 000 000 :D
-ibrakovic taldžija a mi imamo najjacu ekipu u BiH s tim da nismo osim velkoskog nikoga KUPILI
-dzeno bacen u vatru, nema pojma on, dzeno dva puta napravio ono sto nije niko nikada u evropi od BH klubova, kod kuce izgubio u gostima okrenuo rezultat i prosao dalje
-dzeno uzeo prvi put u historiji kup kao igrac i kao trener
-dzaba vam mislioni, nemate titula- ima KUP a sad ako Bog da i koja titulica
-dzaba mislioni kad cete ispasti od nekog haugesunda.... fenjerasi... prodjosmo
-to vam je to sto se tice evrope, atromitos igrao koliko mu je trebalo pa ih razbucasmo
-borac , umorni ne mozete.... DOMINACIJA

I BRAĆO, OVO NIJE SVE

-AKADEMIJA
-STADION
-POJAČANJA
-OBRT NOVCA U EVROPI
-PRODAJA IGRACA

sve je to sto nas ceka! ! ! ! UZIVAJMO I OKRENIMO SE SAMO NASEM KLUBU, SAMO NASIM NAVIJACIMA, SAMO NASOJ BRACI IZ EVROPE, DRUGIH GRADOVA BIH, IZ NASIH ULICAM FORUMA... SVI KAO JEDAN... ONI VISE NISU BITNI I NISU VRIJEDNI RASPRAVE, CAST ONIMA KOJI SU NORMALNI I ZNAJU KOMUNICIRATI...

JER TI SI MENI U ZIVOTU SVE!!!!!!!!!!!!!1

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 12 avg 2014, 17:56

rammstein je napisao/la: -ibrakovic taldžija a mi imamo najjacu ekipu u BiH s tim da nismo osim velkoskog nikoga KUPILI
14.000 eura za Mitrevskog Metalurgu :)

manning18
Kontakt:

Post Postao/la manning18 » 12 avg 2014, 18:07

Borussia will be without striker Max Kruse for the next two weeks.

The Germany international underwent surgery for a ureteral stone at the end of last week and continues to receive treatment. Kruse won’t be able to train this week and it is also likely that he will be missing from team training next week too. He will therefore be sidelined for the DFB Cup match at FC Homburg (16th August), the Europa League play-off at FK Sarajevo (21st August) and the Bundesliga opener against VfB Stuttgart (24th August).

Ukoliko vec neko nije objavio na forumu.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 12 avg 2014, 18:08

TeaM87 je napisao/la:
collector je napisao/la:

Ja sam iz stare sarajevske porodice i meni smeta kad mi dodje seljak i pocne nesto pricati, sta cu ti ja sto si (mozda) jedan od njih. Ima i kod vas fine raje, ne kazem ja, ali zna se koji je gradski klub, iz raje.

necu vise da vam yebem temu, uzivajte dok mozete
Nije bitno ko si, kako se zoveš, prezivaš, koje si vjere, odakle si.. Bitno je koji klub nosiš u srcu i duši, a papaka ima svuda (ne seljaka, već papaka) :hmmmmm:
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 12 avg 2014, 18:09

manning18 je napisao/la:Borussia will be without striker Max Kruse for the next two weeks.

The Germany international underwent surgery for a ureteral stone at the end of last week and continues to receive treatment. Kruse won’t be able to train this week and it is also likely that he will be missing from team training next week too. He will therefore be sidelined for the DFB Cup match at FC Homburg (16th August), the Europa League play-off at FK Sarajevo (21st August) and the Bundesliga opener against VfB Stuttgart (24th August).

Ukoliko vec neko nije objavio na forumu.
Niko ovdje nista korisno ne pise. Ovo nije losa stvar sto on nece igrati, ali svejedno tesko da ista mozemo.
1946

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 12 avg 2014, 18:09

Mislim da pojedini 21.08. iz kuca nece od zavisti izaci.
Dobro ramo rece, ispucali su sve lazi.
Ovo sto se nama trenutno desava izgleda nestvarno i jeste nestvarno za nase podneblje i uslove a to i nasi dusmani jako dobro znaju. Moglo ste vidjeti Grediceve gestikulacije u onoj emisiji i sve vam je jasno. LJUBOMORA I ZAVIST!!!
Ali manimo se ublehasa i njihove price. Okrenimo se onom sto predstoji a puno lijepog nas ceka.
Jedva cekam da u slijedeci cetvrtak puno kosevo zapjeva nasu himnu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.