Prvo, srram i stid da bude onoga ko bracu iz drugih gradova ili mjesta naziva seljacima i papcima, gori ste vi uggurbeti koji drkate po tastaturi u svom gradu a ne idete na utakmice nego palamudite, vise ovi ljudi sa strane vole klub od vas i vi se pravite pametni... ljudi za jednu tekmu Saraejeva potrose 50 maraka, U SARAJEVU, plus iddu na gostovanja, i neko onda prica kako su "seljaci, došlje"... moj djed je rodjen u Sarajevu pa mi srce ko džamija kad se javi momak iz Krajine i kaze da bi dosao na tekmu, javi se momak iz zenice, iz Maglaja... meni je to PONOS I ČAST!
i svakako da mi je drago da ljudi u drugim gradovima vide da je nas klub krenuo naprijed i da pocinju se povezivati sa nasim klubom, osjecati nesto... tako i treba, u tom smjeru ici, jer kako treba vratii ljude na kkosevo, tako treba i privoliti ljude iz citave Bih da bodre nas klub...
Drugo, smarači mislim da ste do sad ispucali sve moguce laži... mozda jos neku izvucete ali....
-tan ne postoji, amidža se uslika sa osmicom na dresu
-tan ovdje pere pare- frajer skoro milion baci na donacije
-tan je samo ubleha dine feningga- nasi igraci postadose najplaceniji u drzavi
-dino sve pare strpo na svoj racun-dino i poslije dva dolaska tana osta na svojoj poziciji i dobija pohvali, mozda je tan izgubio negdje onih 6 000 000

-ibrakovic taldžija a mi imamo najjacu ekipu u BiH s tim da nismo osim velkoskog nikoga KUPILI
-dzeno bacen u vatru, nema pojma on, dzeno dva puta napravio ono sto nije niko nikada u evropi od BH klubova, kod kuce izgubio u gostima okrenuo rezultat i prosao dalje
-dzeno uzeo prvi put u historiji kup kao igrac i kao trener
-dzaba vam mislioni, nemate titula- ima KUP a sad ako Bog da i koja titulica
-dzaba mislioni kad cete ispasti od nekog haugesunda.... fenjerasi... prodjosmo
-to vam je to sto se tice evrope, atromitos igrao koliko mu je trebalo pa ih razbucasmo
-borac , umorni ne mozete.... DOMINACIJA
I BRAĆO, OVO NIJE SVE
-AKADEMIJA
-STADION
-POJAČANJA
-OBRT NOVCA U EVROPI
-PRODAJA IGRACA
sve je to sto nas ceka! ! ! ! UZIVAJMO I OKRENIMO SE SAMO NASEM KLUBU, SAMO NASIM NAVIJACIMA, SAMO NASOJ BRACI IZ EVROPE, DRUGIH GRADOVA BIH, IZ NASIH ULICAM FORUMA... SVI KAO JEDAN... ONI VISE NISU BITNI I NISU VRIJEDNI RASPRAVE, CAST ONIMA KOJI SU NORMALNI I ZNAJU KOMUNICIRATI...
JER TI SI MENI U ZIVOTU SVE!!!!!!!!!!!!!1