Sarajlijc@ je napisao/la:Ko sad ne dodje, a dodje protiv Borusije nek se zapita dobro.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sarajlijc@ je napisao/la:Ko sad ne dodje, a dodje protiv Borusije nek se zapita dobro.
odlicno si to rekao, doci ce ljudi iz cijele BiH, samo sto ti ljudi zive u Sarajevu, sljegli su poslije rata i da bi postali instant sarajlije poceli su navijat za udbaski klub jer nosi ime grada, drago mi je sto dijelimo isto misljenjemellow je napisao/la:Bit će sigurno 30000. Na utakmicu će doći ne samo navijači Sarajeva nego i ljudi iz cijele BiH.samozeljo1987 je napisao/la:Znači ti očekuješ da navijača bude 17000 + 8000 + 5500 + 4000 = 34500 ?Dzanelemi je napisao/la:zapad prima 18 000 neka na njemu bude 17000 ljud po 15 KM = 255 000 KM
istok prima 8 000 i sigurno ce biti krcat po 10 KM = 80 000 KM
sjever prima 5500 po 5 KM = 27 500 KM
jug prima 5000 neka ih bude 4000 svaba po 40 KM= 160 000 KM
.
3:1Ledesma10 je napisao/la:Eh, da malo prokomentarišemo Velež, tj. šta nas očekuje u subotu?
Jesi li to i ti s Mejtaša ?TeaM87 je napisao/la: odlicno si to rekao, doci ce ljudi iz cijele BiH, samo sto ti ljudi zive u Sarajevu, sljegli su poslije rata i da bi postali instant sarajlije poceli su navijat za udbaski klub jer nosi ime grada, drago mi je sto dijelimo isto misljenje
Nadam se da nas očekuje izmijenjen sastav prvih 11 da vidimo neke igrače na djelu, lijepu atmosferu na tribinama, a za pobjedu se ne trebamo sekirati.Ledesma10 je napisao/la:Eh, da malo prokomentarišemo Velež, tj. šta nas očekuje u subotu?
" onclick="window.open(this.href);return false;TeaM87 je napisao/la:
odlicno si to rekao, doci ce ljudi iz cijele BiH, samo sto ti ljudi zive u Sarajevu, sljegli su poslije rata i da bi postali instant sarajlije poceli su navijat za udbaski klub jer nosi ime grada, drago mi je sto dijelimo isto misljenje
uNbx je napisao/la:Nadam se da nas očekuje izmijenjen sastav prvih 11 da vidimo neke igrače na djelu, lijepu atmosferu na tribinama, a za pobjedu se ne trebamo sekirati.Ledesma10 je napisao/la:Eh, da malo prokomentarišemo Velež, tj. šta nas očekuje u subotu?
Tesko svima ako se pocnu brojati krvna zrnca na obe stranebv071 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;TeaM87 je napisao/la:
odlicno si to rekao, doci ce ljudi iz cijele BiH, samo sto ti ljudi zive u Sarajevu, sljegli su poslije rata i da bi postali instant sarajlije poceli su navijat za udbaski klub jer nosi ime grada, drago mi je sto dijelimo isto misljenje
Sikter papci...
pa sto se ovdje onda javlja, jasno je svima da je Sarajevo kao grad dozivjelo velike demografske promjene, i to je sasvim normalno za velike gradove, posebno ako se uzmu ona nesretna desavanja, al frajer bez razloga dodje ovdje i govori protiv navijaca Sarajeva, i kluba, ne moze to tako !!likusa je napisao/la:Tesko svima ako se pocnu brojati krvna zrnca na obe stranebv071 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;TeaM87 je napisao/la:
Sikter papci...
Stojcevu je zamjena malo Faris, igraju istu pozicijuLedesma10 je napisao/la:Bandović
Berberović, Kovačević, Mitrevski, Puzigaća
Kostić, Radovac
Todorović(pa kol'ko mogne), Stojčev(ovaj zamjenu nema), Duljević
Velkoski
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, kontra, napoleon72, Noke995, Proximic, Rule_hz, soe, voltron30 i 67 gostiju.