FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 12 avg 2014, 00:22

fkzeljeznicarba je napisao/la:Kosorić može igrati zadnje veznog.
To je igrao pred kraj utakmice protiv Famosa i bio je solidan, koliko je Famos mjerilo. Sad smo sa tim zadnjim veznim u situaciji kao sto je bila reprezentacija dok se nije pojavio Besic. Dosta igraca se okusalo tu, ali od Nyeme kvalitetnog igraca na toj poziciji nije bilo. Tada je i Svraka dao najbolje od sebe jer mu je Nyema cuvao ledja, a sada kad nasi veznjaci krenu gore, odbrana ostaje na vjetrometini. Odatle greske Zeljkovica, Kosorica, pa i Antolovica...

Protiv dosta ekipa na Grbavici zadnji vezni i nije toliko vazan, ali u gostima i protiv kvalitetnijih ekipa moras imati razbijaca na sredini, da ti Wagner ne bi prsima mogao spustati loptu do svog igraca na 30 metara od naseg gola.

Ako vec necemo dovesti igraca na tu poziciju, a ocigledno necemo, nek Adzem u kadru nadje igraca. Hasanovic je po meni najozbiljniji kandidat jer je to igrao dosta dobro dok Zole nije bilo, kontinuitet utakmica bi mu dobro dosao da opet ponovi te partije. Zaboraviti na mogucnost da to igraju Jamak, Tomic, Sadikovic, Svraka... nemaju oni tu trku, start na loptu, duel... Tu je i Kosoric, mozda bi se na treninzima mogao uigravati na toj poziciji. Moje licno zapazanje je da i Memija moze to odigrati, mozda i prije nego na krilu. Brz je, jak u duelu, borben...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 00:22

lolfgoptica je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Varea ima potpisan ugovor jedna plus jedna godina tj. ako budemo zadovoljni sa njim ove sezone automatski se aktivira ta klauzula o dodatnoj godini ugovora..
i ja jedva cekam da vidim ponovo Anesa na djelu,a isto tako jedva cekam da vidim i Basu,na treninzima i prijateljskim utakmicama je ostavio jako dobar dojam,moglo bi od njega nešto biti..
http://fkzeljeznicar.ba/foto-juan-manue ... ave/10232/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedna godina, a ne jedan plus jedan.
na godinu? :crazy: zar nije amar rekao u intervjuu jednom dane zeli takve ugovor potpisivati? :thumbdown:

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 12 avg 2014, 00:29

rammstein je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Varea ima potpisan ugovor jedna plus jedna godina tj. ako budemo zadovoljni sa njim ove sezone automatski se aktivira ta klauzula o dodatnoj godini ugovora..
i ja jedva cekam da vidim ponovo Anesa na djelu,a isto tako jedva cekam da vidim i Basu,na treninzima i prijateljskim utakmicama je ostavio jako dobar dojam,moglo bi od njega nešto biti..
http://fkzeljeznicar.ba/foto-juan-manue ... ave/10232/" onclick="window.open(this.href);return false;

na godinu? :crazy: zar nije amar rekao u intervjuu jednom dane zeli takve ugovor potpisivati? :thumbdown:
Ili imas 15 godina ili namjerno provociras,a ova prva opcija je realnija.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 12 avg 2014, 00:30

rammstein je napisao/la:

jedan plus jedan je ugovor.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 00:36

cuj odgooovora molim te, jel imam 15...

pa vas covjek napisao da je na godinu dana, a Amar je rekao da to nece dozvoliti...
drugo, ugoovori 1+1 zavisi jel se igrac pita o produzenju ili klub, dakle, sve zaavisi od toga sto u ugovoru pise...
boze sacuvaj ne smijes ni pitati nista da njih 5 ne uleti sa doskočicama

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 12 avg 2014, 00:38

rammstein je napisao/la:cuj odgooovora molim te, jel imam 15...

pa vas covjek napisao da je na godinu dana, a Amar je rekao da to nece dozvoliti...
drugo, ugoovori 1+1 zavisi jel se igrac pita o produzenju ili klub, dakle, sve zaavisi od toga sto u ugovoru pise...
Rečeno je, ali se u njegovom slučaju napravio ustupak jer nam je napadač potreban. I u 1+1 situacijama mislim da je do kluba, ako klub želi da produži ugovor, igrač vjerovatno treba pristati. Ponavljam, mislim, nisam siguran.

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 12 avg 2014, 00:45

Moje misljenje je da je dosta vise price o tribini ...
Uzeti Slaviju aBd za vikend i onda protiv Zrinjskog uzeti bod, jer to je nasa realnost protiv ovih malo "vecih" ekipa ..
Volim te Željo !
Volim te Željo !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 avg 2014, 00:47

Rečeno je, ali se u njegovom slučaju napravio ustupak jer nam je napadač potreban. I u 1+1 situacijama mislim da je do kluba, ako klub želi da produži ugovor, igrač vjerovatno treba pristati. Ponavljam, mislim, nisam siguran.
ono sto ja licno znam, iz vremena kad je sarajevo takve ugovore potpisivalo, da ide ovako
1+1 je ako igrac zadovolji odstaje. . . to je uvjet kluba
a igrac u koliko dobije ponudu puno bolju ima pravo da ide, u koliko mu nisu isplacene plate i ddogovorena lova također moze da ide... sad kako je ovo regulisano, ne znam...
zar niste imali ni jednog mladog igraca da igra vareinu poziciju, ja kkad sam ga vidio pri dolasku u sarajevo imao je stomak

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 12 avg 2014, 01:09

rammstein je napisao/la:

ono sto ja licno znam, iz vremena kad je sarajevo takve ugovore potpisivalo, da ide ovako
1+1 je ako igrac zadovolji odstaje. . . to je uvjet kluba
a igrac u koliko dobije ponudu puno bolju ima pravo da ide, u koliko mu nisu isplacene plate i ddogovorena lova također moze da ide... sad kako je ovo regulisano, ne znam...
zar niste imali ni jednog mladog igraca da igra vareinu poziciju, ja kkad sam ga vidio pri dolasku u sarajevo imao je stomak
Tako je vjerovatno i kod nas. A što se Varee tiče ja sam čuo priče da je zapušten, a nekoliko ljudi na forumu je to i potvrdilo, što ne mora značiti da je istina, vidjećemo protiv Slavije.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 12 avg 2014, 01:20

Zar ne pretjerujete malo sto se tribine tice? Org. :pinokio:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 avg 2014, 01:28

InatSilanBosanski je napisao/la:Zar ne pretjerujete malo sto se tribine tice? Org. :pinokio:
Car je go!
Inace to je phickon dim sta je bilo oko mog kluba pa se opet preguralo i predeveralo i evo, sad hvala bogu, mnogi se ne mogu cudom da nacude na kojem smo levelu u odnosu na sve ostale :kafa:

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 12 avg 2014, 01:48

Igra moj Zeljo sinoc utakmicu i ja dosao da kupim kartu za juznu tribinu 15 minuta prije utakmice i tamo ispred one kucice sta je vec, guzva.. Haj reko strpit cu se malo, stati u red. Al tu reda nema, galama neka, psovke, balavurdija neka to se dere galami na covjeka unutra. Pocese gurati, tresti, izvivljavati se na onoj kucici.. Ja ostah bez teksta, okrenuh se i kupih kartu za sjever. Bio sam fino iznenadjen brojem navijaca. I fino mi bogme bi na sjeveru, jeste da se tu psuje, svasta prica, al tu ima i prave raje, raje koja zivi za Zelju. Pa kad zagrmi ono Zeljooo ja se sav najezim. I na kraju sam zakljucio da necu ni ici vise na jug, a cuo sam i da dosta raje poslije svega onoga isto misli. I normalno da treba da se prica o svemu tome treba sve da se zna, pa neka ih ostane na jugu 200 i nek se svi poubijaju. I nek se ne brinu za prave Zeljovce oni ce se vec snaci otici na sjever naci tih dodatnih 5 maraka (kad vec uprava nesto ne poduzme, jer samo kod nas tribina iza gola kosta 10 KM) al nema veze meni nije tesko odvojiti za Zelju i nikad nece biti. I za kraj da svima bude jasno:
ZA ZELJU SE NE NAVIJA ZELJO SE VOLI !
Mi smo Željini, Željo je naš!

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 12 avg 2014, 08:31

Svraka najvjerovatnije karijeru nastavlja u Iranu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 avg 2014, 08:51

bilo bi super.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 avg 2014, 09:25

Prvu fudbalsku loptu, u grad su 1903. donijeli učenici gimanzije Emil Najšul, Feodor Lukač i Zdravko Jeftanović, koji su se u Zagrebu susreli s ovom zanimljivom igrom, i odlučili drugove u Sarajevu obradovati zanimljivim poklonom – fudbalskom loptom.

Pet godina bilo je potrebno sarajevskoj omladini da napravi veliki korak naprijed. Prvi fudbalski klub osnovan u Sarajevu bio je FK Osman. Bilo je to 1908. godine, a u mjesecima poslije, osnovani su i klubovi s nacionalnim predznacima: srpska Slavija, hrvatski SAŠK, muslimanski Đerzelez i jevrejski Makabi.

Prvih godina po osnivanju, klubovi su kuburili s brojnim poblemima, najveći je bio nedostatak adekvatnog i snažnog takmičenja, zatim loši fudbalski tereni u Sarajevu, teška ekonomska situacija i put do opreme...

Osnivanje Željezničara

Do krupnijih promena u sarajevskom fudbalu dolazi početkom dvadesetih godina prošlog stoljeća osnivanjem prvog multietničkog sarajevskog fudbalskog kluba. Radnici željeznice nisu bili sretni sve većom popularnosti ''nacionalnih'' klubova, pa su odlučili osnovati svoj, radnički klub, a ideja je bila da okuplja radnike željeznice svih nacionalnosti. Nekoliko godina poslije, upravo je ovaj klub postao najpopularniji i najveći u gradu, a decenijama poslije, i jedan od najvećih i najtrofejnijih na prostoru cijele zemlje.

U vrijeme Željinih početaka, respektabilni klubovi u gradu bili su još i Barkohba, Troja i Šparta. Svi oni su do Drugog svjetskog rata igrali u Prvom i Drugom razredu sarajevskog fudbala, a to vrijeme, sport u gradu prolazio je kroz relativno mirno razdobolje.

Početkom rata, gubi se interes za sportom, a do reaktivacije klubova dolazi okončanjem sukoba 1945. Tadašnja vlast zabranila je nastupe klubova organizovanih na nacionalnoj osnovi, a svoj rad počinju i neki novi klubovi.

Ima vise na radio sarajevo
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 12 avg 2014, 09:55

Koliko vidim po ovim pojedinim komentarima, mislim da bi pola stvari moglo biti rijeseno i bez neke materijalne baze, vec cisto onako da smo samo vise azurniji. Evidentno je da je posjeta mala, da je iz godine u godinu sve manja, da je tribina sve slabija, i da se na samom stadionu za vrijeme utakmice desavaju situacije da recimo jedna porodica ne moze provesti vece na stadionu, da pogleda utakmicu, kao sto je vani slucaj. Moji rodjaci sa familijom vec godinama tako idu na utakmice Verdera iz Bremena. Daleko od toga da smo mi i blizu toga, ali dajem primjer. Ovo sto raja pise da se ne osjeca sigurno, da nema uslova da gleda utakmicu sa malom rajom, da su guzve za kupovinu karata velike, da nema reda pri kupovini istih, je apsolutna istina, jer sve to i sam prozivljavam svakog vikenda. Ako ljudi ne budu dovodili malu raju na utakmice dok su jos djeca, ni ona sam nece imati osjecaj da nekada sami krenu na tu istu utakmicu kad budu za to sposobna, vec ce se okrenuti totalno drugim navikama, a da to nije utakmica. Moze se i za 10 maraka otici na bazen umjesto na nesigurni stadion. A STO NAM TO TREBA. Evo mi koji ovdje normalno komentarisemo na forumu, a smatram nas normalnim i pametnim, potenciramo da zovemo raju, prijatelje, i familiju na utakmicu, vjerovatno ponekad pomislimo imamo li argument da ih zovemo da dodju na taj stadion. Da sjede na prljavim stolicama recimo. Stolice koje se mogu ocistiti za jedan dan. Svakako postoje ljudi koji su placeni da ciste tribine poslije utakmice. Kada nas na derbiju odvoje od pitara na ulazu onim celicnim elementima, mogu tako napraviti i prolaz do kucice sa kartama, postavis zastitara i specijalca, kojeg svakako placas, i nema guzve, i prevrtanja kucica. Vec sam i pisao mail odredjenim instancama u Klubu po tom pitanju, i nisam dobio odgovor. Za raju sa malom djecom odvojiti onaj dio na sjeveru, koji je do zapada, i koji je uvijek prazan, i tu se raja moze smjestiti. To je uvijek prazno, natkriveno je, poprilicno sigurno, i pregledno u svakom slucaju. Cak je i fizicki odvojeno od ostatka sjeverne tribine onom mrezom. Za ovaj potez. kao i ove prije nabrojane ne trebaju pare, vec dobra volja. Moramo se prvo sami srediti, i to u domenu u kojem to objektivno mozemo, pa kad to uradimo, i postanemo pravi prijatelji svog Kluba, onda mozemo i traziti odredjene poteze od uprave. Evo, neko je gore pametno napisao da nam ne treba novi stadion kad protiv Borca sami slupamo 700 stolica, i sje..mo kompletan sektor. Sada nam na onom ruglu bez stolica fali slovo "O", i izgleda jadno. Pravi poziv za investitore. Kazem, samo od sebe moramo poceti, i srediti stvari u svojim glavama. Evo podatak direkto iz Kluba. Oko 300000 maraka smo platili zadnje 3 sezone na osnovu kazni zbog raznih sranja koje smo mi sami napravili. Halo, 300000, to je da sjednes i places. To znaci da smo recimo Zolotica dali djaba Belgijancima. Jos na to i one utakmice bez prisistve publike. Amar je jednom prilikom na televiziji rekao doslovno da PLATE 5 MARAKA ZA KARTU, NAPRAVE 5000 STETE. I sto skupis para za ono malo plata, das u Savez, jer imas NAVIJACE. I da imamo nekoga ko ce upravljati Klubom i davati pare, ko ce placati tudja sra.. i divljastva. Ja volim Zelju, zivim za njega, ali i sam bi stavio rampu na to kada bih ga finansirao, cini mi se. Hajmo se malo zapitati, mozemo li malo bolje, vise i pametnije od ovoga, ili smo zasluzili samim nasim ponasanjem ovu situaciju... ZELJEZNICAR kao brend, kao sportski gigant, i kao filozofija ne zasluzuje ovo sto nam se desava, da ne kazem da mi ne zasluzujemo ZELJEZNICAR, zbog nasih gluposti. Trebamo u svojim glavama razmisliti, prije nego upalimo tu baklju, nekome opsujemo majku (usta..., cet....), razmisliti kakve to posljedice nosi sa sobom, i koliko ce zbog takve jedne kazne plate nasim fudbalerima kasniti, i hoce li je uopste dobiti za taj mjesec. Trebamo BITI ZELJO, i ZIVJETI ZELJU svakog trenutka kada to mozemo uraditi, ali isto tako slusati i nekad razum prije srca, pa postupati ispravno. DUSA ME BOLI DOK OVO PISEM, vjerovatno kao i vecinu vas, i boli me sto nas pojedini politicari slagase za stadion, sto nas i onako mali broj svaki dan postaje sve manji, i sto se takvi opet dijelimo...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 12 avg 2014, 10:16

Rijetko komentarišem struku,njene postavkei zamisli.Ljudi u stručnom štabu rade sa onim šta imaju i čime raspolažu.Dobro je što sada djeca iz juniorskog pogona lakše dobivaju šansu.Naravno doziranje je ključ uspjeha kako za njih tako i za klub.Ono što je bar kod mene izazvalo reakciju su izjave mladog Adžema.Prije tekme euforično izjavi da je na slatkim mukama kad je izbor igrača u pitanju a onda poslije veli da nemamo JOŠ snage za devedeset min.naravno da treba stati iza ovog tima,neko napisa da u suštini nemamo izgubljen meč sa Admirom na čelu.Dakle podrška je tu ali nikad i nikako ne mogu prihvatiti argument da igrači nemaju snage .Isključivi krivac je šef struke kako za kondiciju tako i za snagu u duelima.Pritom mislim na to da smo mi dobrano u takmičarskom ritmu.Greška može,pogrešno istrčavanje,pas ali nemati snage i ne lomiti protivnika trkom kad već fali druge kvalitete e to ne može.
I da letach sjajno promišljanje.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 12 avg 2014, 10:36

Svraku smo trebali prodati prije 2 godine kad je cijena bila 3x veca nego sad, ali jok kontaju nasi doci ce neko sa milioncetom pa onda. Eto sad cemo ga prodati po bagateli..
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 12 avg 2014, 10:59

acab je napisao/la:Moje misljenje je da je dosta vise price o tribini ...
Uzeti Slaviju aBd za vikend i onda protiv Zrinjskog uzeti bod, jer to je nasa realnost protiv ovih malo "vecih" ekipa ..
Volim te Željo !
Druze da iskren budem, vise ce me zaboliti bod protiv Zrinjskog nego protiv Sirokog. Po meni je prosle sezone prvak bila ekipa koja nije jaca ni od Sarajeva ni od Sirokog ni od Zelje. Zrinjski se mora pobjediti!

Dodatni je plus sto cemo biti konacno kompletni.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 12 avg 2014, 11:09

Letach je napisao/la:Koliko vidim po ovim pojedinim komentarima, mislim da bi pola stvari moglo biti rijeseno i bez neke materijalne baze, vec cisto onako da smo samo vise azurniji. Evidentno je da je posjeta mala, da je iz godine u godinu sve manja, da je tribina sve slabija, i da se na samom stadionu za vrijeme utakmice desavaju situacije da recimo jedna porodica ne moze provesti vece na stadionu, da pogleda utakmicu, kao sto je vani slucaj. Moji rodjaci sa familijom vec godinama tako idu na utakmice Verdera iz Bremena. Daleko od toga da smo mi i blizu toga, ali dajem primjer. Ovo sto raja pise da se ne osjeca sigurno, da nema uslova da gleda utakmicu sa malom rajom, da su guzve za kupovinu karata velike, da nema reda pri kupovini istih, je apsolutna istina, jer sve to i sam prozivljavam svakog vikenda. Ako ljudi ne budu dovodili malu raju na utakmice dok su jos djeca, ni ona sam nece imati osjecaj da nekada sami krenu na tu istu utakmicu kad budu za to sposobna, vec ce se okrenuti totalno drugim navikama, a da to nije utakmica. Moze se i za 10 maraka otici na bazen umjesto na nesigurni stadion. A STO NAM TO TREBA. Evo mi koji ovdje normalno komentarisemo na forumu, a smatram nas normalnim i pametnim, potenciramo da zovemo raju, prijatelje, i familiju na utakmicu, vjerovatno ponekad pomislimo imamo li argument da ih zovemo da dodju na taj stadion. Da sjede na prljavim stolicama recimo. Stolice koje se mogu ocistiti za jedan dan. Svakako postoje ljudi koji su placeni da ciste tribine poslije utakmice. Kada nas na derbiju odvoje od pitara na ulazu onim celicnim elementima, mogu tako napraviti i prolaz do kucice sa kartama, postavis zastitara i specijalca, kojeg svakako placas, i nema guzve, i prevrtanja kucica. Vec sam i pisao mail odredjenim instancama u Klubu po tom pitanju, i nisam dobio odgovor. Za raju sa malom djecom odvojiti onaj dio na sjeveru, koji je do zapada, i koji je uvijek prazan, i tu se raja moze smjestiti. To je uvijek prazno, natkriveno je, poprilicno sigurno, i pregledno u svakom slucaju. Cak je i fizicki odvojeno od ostatka sjeverne tribine onom mrezom. Za ovaj potez. kao i ove prije nabrojane ne trebaju pare, vec dobra volja. Moramo se prvo sami srediti, i to u domenu u kojem to objektivno mozemo, pa kad to uradimo, i postanemo pravi prijatelji svog Kluba, onda mozemo i traziti odredjene poteze od uprave. Evo, neko je gore pametno napisao da nam ne treba novi stadion kad protiv Borca sami slupamo 700 stolica, i sje..mo kompletan sektor. Sada nam na onom ruglu bez stolica fali slovo "O", i izgleda jadno. Pravi poziv za investitore. Kazem, samo od sebe moramo poceti, i srediti stvari u svojim glavama. Evo podatak direkto iz Kluba. Oko 300000 maraka smo platili zadnje 3 sezone na osnovu kazni zbog raznih sranja koje smo mi sami napravili. Halo, 300000, to je da sjednes i places. To znaci da smo recimo Zolotica dali djaba Belgijancima. Jos na to i one utakmice bez prisistve publike. Amar je jednom prilikom na televiziji rekao doslovno da PLATE 5 MARAKA ZA KARTU, NAPRAVE 5000 STETE. I sto skupis para za ono malo plata, das u Savez, jer imas NAVIJACE. I da imamo nekoga ko ce upravljati Klubom i davati pare, ko ce placati tudja sra.. i divljastva. Ja volim Zelju, zivim za njega, ali i sam bi stavio rampu na to kada bih ga finansirao, cini mi se. Hajmo se malo zapitati, mozemo li malo bolje, vise i pametnije od ovoga, ili smo zasluzili samim nasim ponasanjem ovu situaciju... ZELJEZNICAR kao brend, kao sportski gigant, i kao filozofija ne zasluzuje ovo sto nam se desava, da ne kazem da mi ne zasluzujemo ZELJEZNICAR, zbog nasih gluposti. Trebamo u svojim glavama razmisliti, prije nego upalimo tu baklju, nekome opsujemo majku (usta..., cet....), razmisliti kakve to posljedice nosi sa sobom, i koliko ce zbog takve jedne kazne plate nasim fudbalerima kasniti, i hoce li je uopste dobiti za taj mjesec. Trebamo BITI ZELJO, i ZIVJETI ZELJU svakog trenutka kada to mozemo uraditi, ali isto tako slusati i nekad razum prije srca, pa postupati ispravno. DUSA ME BOLI DOK OVO PISEM, vjerovatno kao i vecinu vas, i boli me sto nas pojedini politicari slagase za stadion, sto nas i onako mali broj svaki dan postaje sve manji, i sto se takvi opet dijelimo...
sve sto je napisano je apsolutno tacno i ispravno...
ja prvi vise ne idem na jug, da mi se neko s***re u subotnji/nedeljni ceif, ma nema sanse...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.