Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jer nije ista formacija, ova je mnogo kompaktnija na sredi gdje nema klasične desetke, veoma moguće da će se igrat ovako u jačim tekmama.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ko vam na kraju dolazi za DMa ? Jel to s carvalhom blizu potpisa ? ili ce kapiten da dominira i ovu sezonu  

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c)  José Mourinho
Vise mi lici da bi moglo biti ovo drugo,suhi je napisao/la:Ko vam na kraju dolazi za DMa ? Jel to s carvalhom blizu potpisa ? ili ce kapiten da dominira i ovu sezonu
 a sto se tice Crvalha sve se nesto usutilo,ali s mi svi nadamo,ili gotovo svi da ce doci,ili on ili neko terci samo da se makne Arteta
 a sto se tice Crvalha sve se nesto usutilo,ali s mi svi nadamo,ili gotovo svi da ce doci,ili on ili neko terci samo da se makne Arteta 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
						VOLIM TE ČELIK!!!!!
Flamini je u svim segmentima bolji od artete tu . Vise trci, vise terena pokriva , brzi,  ucinak prema naprijed  im je u najmanju ruku isti ,itd . pa opet je wengeru prvi pik kapiten. Tako da iako dodje carvalho sumnjam da ce biti starter.Mlad ,neiskusan,itd ,ne bi me zacudilo da je to i razlog sto wenger nije doveo khediru.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c)  José Mourinho
Da mi imamo pravog DM-a,ne bi bilo problema u defanzivi ni kad je Mesut u ovoj formaciji. Danas je Jack odrađivao dosta posla pomagajući Arteti (što je recimo teško očekivat od Ezela) i to je izgledalo dobro. 'Oćel Profa ovo koristit češće, ostaje da se vidi.L_blancos je napisao/la: Nije bolji, ali vezni red sa Ozilom, Ramizom, Jackom i Artetom je defanzivno slabiji od ovog danasnjeg.
Kazem da ovoj danasnjoj formaciji dosta vise pase Santi.
Ozil je kao igrac bolji od Cazorle
A.F.C. Bournemouth!
To i ja kazem. Bez DM, vise se dobije u napadu i na protoku lopte ali svi veznjaci moraju igrati odbranu. Danas su to svi dobro radili, a tesko da se to moze od Ozila ocekivati.

Al' na kraju dana,teško je donosit neke zaključke o našoj snazi na osnovu današnje tekme. Oni su igrali bez puno startera. Fernandinho,Zabaleta i Kompany su im falili,al' baš. I prije tekme sam rek'o da moramo iskoristit igranje Boyate i Fernanda i to smo iskoristili. Kad tu dodaš Kuna i Silvu, koji je pokazao klasu u drugom dijelu,dobiješ skroz drugu dimenziju ovog City-a.

A.F.C. Bournemouth!
Niko ne spominje da se Koscielny povrijedio ... vjerovatno propušta CP  

Gdje si to procito??

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
arseblog objavio, i mnogi drugi kasnijebega_afc je napisao/la:Gdje si to procito??
E jbga, nije bilo nista na ars.com pa mi zato nije jasno...Valjda se nece to propusta CP produzit na propusta 5-6...Svako jbno slavlje, nesto prisjedne...nedim93 je napisao/la:arseblog objavio, i mnogi drugi kasnijebega_afc je napisao/la:Gdje si to procito??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ahilova tetiva valjda, nezvanično je al znaš i sam da je 99% tačna informacija.

" onclick="window.open(this.href);return false;

- frankqqqqq
- Kontakt:
Sta ste umrli danas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Razmazila nas uprava previse, pa samo bacamo komentare kad osvajamo trofeje ili dovedemo pojacanje 

Nikakvih glasina nikakvi novosti, baš ništa   

Došli nijemci na trening i to je sve

Citav ove nase medije,kao Podolski i Campbell bi mogli u Galatasaray,pregovori u toku,imal kakve istine ili sve same patkenedim93 je napisao/la:Nikakvih glasina nikakvi novosti, baš ništa

Edit:
Hoce Wenger Konstantinosa Manolasa ili kako vec se zove,cjena 10 milki eura,23 godine,nije los gledao sam ga malo i u Olimpiyakosu i u Grckoj reprezentaciji
 neznam koliko ima istine
 neznam koliko ima istine  

Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 11 avg 2014, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
						VOLIM TE ČELIK!!!!!

Kod Santija najljepsi zubi

VOLIM TE ČELIK!!!!!
						VOLIM TE ČELIK!!!!!
brazzers.comtopnik1 je napisao/la:
Kod Santija najljepsi zubi

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
						Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.