Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
Cuva Bog Zelju svog!
Bravo care,nek si im ga sikno.harishp je napisao/la:Sta je.........![]()
Pojela maca jezik,pa nigdje komentara.
''E necemo tako Dino'',sto bi Sintor rekao.
Vala to i nije teško...za Mikada je i Ištuk Gus Hidinkmirzza je napisao/la:Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- BlueSharks
- Kontakt:
Kuku se Kinezimamirzza je napisao/la:Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
Strauss Junior
Drukcije Mikado nebi ni probali ha ja svejedno su im zubi nahereniBlueSharks je napisao/la:Kuku se Kinezimamirzza je napisao/la:Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta hocete reci ovim?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Pape je večeras zatvorio usta ovim ovdje "znalcima" il bolje internet-znalcima...
Svaka čast Pape i nadam se da će ovo bit samo jedna u nizu pobjeda...
Svaka čast Pape i nadam se da će ovo bit samo jedna u nizu pobjeda...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- majestic24
- Kontakt:
Hocu formaciju 4-4-2. Zar tako puno trazim???
Evo zadnje linije
Berberovic(Jahic) - Pandza-Spahic-Jahic(Papac)
Nema smisla igrati 3-5-2 ili 4-5-1 sa Salihovicem na boku. 4 odbranbena igraca+2 zadnja vezna (Rahimic-Bajramovic), to svaka ekipa mora imati.
Evo zadnje linije
Nema smisla igrati 3-5-2 ili 4-5-1 sa Salihovicem na boku. 4 odbranbena igraca+2 zadnja vezna (Rahimic-Bajramovic), to svaka ekipa mora imati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ispade da je Sušić igr'o sa čak tri špica drugo poluvrijeme, a u najavama je bilo da će sa jednim. Što se tiče postave i izmjena, ne bih ni ja bolje. 
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sa Papcem bi moglo.A Jahica umjesto Bajramovica.Jer je nas Bajro ni na nebu ni na zemlji.majestic24 je napisao/la:Hocu formaciju 4-4-2. Zar tako puno trazim???
Evo zadnje linije
Kad se vrati onda bi Jahic i Berber mogli ordinirati po desnoj strani.
inace jesi li ti bunike halisao pa ti Nadarevica nema,mora da ti je trebu u Buzimu pokupio onu noc.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
PAPE, Respect!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
a koja je to promjena od ćire ubacio je pjanića umjesto muratovića sve ostalo isto, čovjek je prepiso formaciju i sad je capello a ćiro nema pojmaharishp je napisao/la:Drukcije Mikado nebi ni probali ha ja svejedno su im zubi nahereniBlueSharks je napisao/la:Kuku se Kinezimamirzza je napisao/la:Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
- majestic24
- Kontakt:
Hehe,ma nije. Imao je on svoju trebicu (neka plavusa). Ma Pandza mi je bolji igrac od njega,jaci je,bolji skok ima.harishp je napisao/la:Sa Papcem bi moglo.A Jahica umjesto Bajramovica.Jer je nas Bajro ni na nebu ni na zemlji.majestic24 je napisao/la:Hocu formaciju 4-4-2. Zar tako puno trazim???
Evo zadnje linije
Kad se vrati onda bi Jahic i Berber mogli ordinirati po desnoj strani.
inace jesi li ti bunike halisao pa ti Nadarevica nema,mora da ti je trebu u Buzimu pokupio onu noc.![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Ponos Torina
- Kontakt:
Meni je bila dobra formacija sinoc stim da su Jahic i Salihovic vise bili na krilu nego u odbrani,transformacija iz 5-3-2 u 3-5-2 ili 3-4-1-2 kako se utakmica blizila kraju napad je djelovao nenormalno dobro
Susic je vec poceo da pravi tu tranformaciju kad je napad u pitanju i to mi se svidjelo 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mene je Dzeko iznenadio ako on vise ikoga moze iznenaditi.
Korneri,slobodni udarci protivnika Dzeko ko stopercina od 2 metra bub glavom.
Volja ti iz spica volja ta trane.Nema veze koje.Dva,tri igraca oko njega nije bitno,lako cemo to
I kad neko kaze 40 miliona puno.
Sta puno....... dvjesta,trista
Korneri,slobodni udarci protivnika Dzeko ko stopercina od 2 metra bub glavom.
Volja ti iz spica volja ta trane.Nema veze koje.Dva,tri igraca oko njega nije bitno,lako cemo to
I kad neko kaze 40 miliona puno.
Sta puno....... dvjesta,trista
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 mar 2010, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da bi ti, ukoliko se razumiješ u fudbal, trebao znati da komentar koji si postavio mogu ostaviti samo ljudi koji vole demagogiju i šuplju priču, a imaju jako površno poznavanje fudbalske igre i taktike.Željovac je napisao/la:Ispade da je Sušić igr'o sa čak tri špica drugo poluvrijeme, a u najavama je bilo da će sa jednim. Što se tiče postave i izmjena, ne bih ni ja bolje.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Koji? Ovaj što si citir'o? Pa nisam znao, Capello, da moram tako detaljno da obrazlažem stvari koje su mi se svidjele, da bi svima bilo potaman. Ti jasno kažeš da ja volim šuplju pričuAYAN je napisao/la:Mislim da bi ti, ukoliko se razumiješ u fudbal, trebao znati da komentar koji si postavio mogu ostaviti samo ljudi koji vole demagogiju i šuplju priču, a imaju jako površno poznavanje fudbalske igre i taktike.Željovac je napisao/la:Ispade da je Sušić igr'o sa čak tri špica drugo poluvrijeme, a u najavama je bilo da će sa jednim. Što se tiče postave i izmjena, ne bih ni ja bolje.
Još jedna kritika ide za nepostojanje presinga u prvih pola sata igre. Dešavalo se da Gana dođe od svoga do našega šesnaesterca sa dva najprostija moguća pasa. Tek kad smo gol primili, zaigrali smo agresivno i nismo im davali toliko vremena da čuvaju loptu i kombinuju. To opet ne znam čija je greška, možda igrači nisu dovoljno ozbiljno shvatili upute selektora. Kakogod, do gola Gane su se šetali po terenu.
Čekam studioznu analizu čovjeka koji ne voli šuplju, demagogiju i koji ima sjajno poznavanje fudbalske igre i taktike.
P.S. Baš sam ti trn u oku kad si me napao zbog onakvog mog posta, koji je bio krajnje normalan i nevin. Razumijem i zašto. Ranije si se provaljivao u odbrani Sušića, u nemoći da kažeš išta argumentovano.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sreca pa se rezultat pamti. Da ne bi Pjanica ne znam o cemu bi sad pricali. Samo se pitam sta bi bilo da smo igrali protiv jace i raspolozenije reprezentacije. Sinoc smo pobijedili samo zahvaljujuci potezima pojedinaca. Ni jednu izradjenu akciju nismo stvorili. Sramota je kako nam se Gana tako lako dovuce do 16-erca.
Pjanic & Dzeko : Gana = 2-1
- sarajlija89
- Kontakt:
a ti bas neki negativacszlaja je napisao/la:Sreca pa se rezultat pamti. Da ne bi Pjanica ne znam o cemu bi sad pricali. Samo se pitam sta bi bilo da smo igrali protiv jace i raspolozenije reprezentacije. Sinoc smo pobijedili samo zahvaljujuci potezima pojedinaca. Ni jednu izradjenu akciju nismo stvorili. Sramota je kako nam se Gana tako lako dovuce do 16-erca.
na drugoj strani viceprvak afrike....i sta je bilo... pobjeda????
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Naravno da je lijepo pobijeditina pocetku. Ali to ne znaci da zaboravimo losu igru u vecem dijelu utakmice. To se ne smije ponoviti. Nece uvijek biti Pjanica i Dzeke, ovako raspolozenih. Ovo nam je proslo protiv Gane, al ne budite sigurni da ce proc protiv Rumuna ili cak Francuza. Pojeli bi nas da igramo onako ko sinoc. BUDITE OBJEKTIVNI. Pjanicev gol nije plod zamisljene taktike, to je individualni potez, kojih treba nacekat da se dese.sarajlija89 je napisao/la:a ti bas neki negativacszlaja je napisao/la:Sreca pa se rezultat pamti. Da ne bi Pjanica ne znam o cemu bi sad pricali. Samo se pitam sta bi bilo da smo igrali protiv jace i raspolozenije reprezentacije. Sinoc smo pobijedili samo zahvaljujuci potezima pojedinaca. Ni jednu izradjenu akciju nismo stvorili. Sramota je kako nam se Gana tako lako dovuce do 16-erca.
Pjanic & Dzeko : Gana = 2-1![]()
igra nije bila ko sto bi se mogla ocekivat da je rijec o nekom takmicenju,razumljivo....prijateljska tekma i to par dana unazad saznali da igramo,prvo okupljanje papeta i igraca..neke je tek i upozno
na drugoj strani viceprvak afrike....i sta je bilo... pobjeda????solidno itdanje,mozda prvih pola sata da nismo toliko trke pruzili ostalo je sve manje vise na nivou bilo....svi su zadovoljni...pocetak je...a pobjedili smo snaznu reprezentaciju ne zaboravite.....uglavnom pocetak obecevajuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.