Joj ovih likova lafo navija za druge klubova, a jedva ceka los rezultat zelje pa da dodze i da se nasladzuje a i ovi nasi im odgovaraju, pa svi pravi navijaci zelje a i sarajeva ne boluju za tim,normalno da ima malo zezancije i podjebavanja al u granicama i opet svi zajedno idemo na kafu i pice, jer imas dosta u raji koji navijaju za zelju i sarajevo,tako ja sam danas bio s jaranom na picu koji je pitar i koji mi prica sinocne dozivljaje iz banjaluke, normalno da cu mu pruziti ruku i reci svaka cast igrate strasno fino i imate sjajnu ekipu, sto je i logicno kad su dobili pare i kupili ove mlade iz nase lige sto valjaju i svaka im cast neka ih jaki,a i mi cemo se vratiti jos jaci
Svaka cast Osimu i da je bogdom vise ovakvih likova u nasem fudbalu, covjek je harao ligom dok je bilo para,na nasu zalost rezultat u evropi je izostao tako da se nismo uspjeli rijesiti duga, pa sad moramo ponovo od pocetka krenuti al ovaj put bez para u pojacanja ,pa covjek sad mora da vraca dug koji je stvaran od rata i ne moze se dalje ici dok se to ne rijesi i to je svima jasno ko dan,samo mora se biti strpljiv vratice se zeljo jos jaci nego sto je bio cim odu ovi dugovi s ledza.
Meni samo bude krivo kad ovi iskusniji igraci budu duplo losiji od omladinaca, pa sinoc Antolovic takve greske radi da je to za ne povjerovati, pa daj malom Kjosovskom da igra niko mu gresku nece zamjeriti, sinoc je crveni trebao zaraditi Antolovic rad svojih gresaka, i da lopta u zivom zidu nekog ne pogodi opet bi go primio ko i na kosevu protiv metalurga, pa kad je tolka kriza daj malom sansu neka brani i nek primi i koji bezveze go,al ce zato dogodine biti igracina, malog Bajica milina gledat kako igra, bice klasa,mali sadikovic isto strasan zna da podvali loptu da doda ,da osuta,sta mu ne valja a to je sto ko tetka kakva trci za igracima nece da uklize ni jednom,da se malo gura ko sto to Memija il Zolotic sto je radio,al dobro valjda ce nadoc jos je mlad, raja se zali da smo tolko losi

a gdje varea, besa, nuspahic

pa mali nuspahic je cudo radio na kosevu protiv metalurga kako mali zna da udze u duel i da otvori prostor,bice strasno pojacanje
Zelji fali i istocna tribina, za ovu porodicnu raju ,da mogu doci sa svojom djecom na tekmu, da im to bude vecernji izlazak kakvo je lijepo vidjeti kad dodzu raja sa porodicom na utakmice,al to na grbavici raja izbjegava sto je i normalno .Na sjeveru sve se suje po redu, nema sta se ne nabraja a to opet nije okruzenje za malu djecu,dok opet na jugu ima svega i bolje se sklonuti u stranu jer nije se vise mlado da bi se gluposti radile, a zapad je skup da bi ti s porodicom dosao na tekmu
Opet ja sam optimistican sto se ove sezone tice,mogli bi mi izboriti evropu vrlo lahko, sta da je bio sinoc Varea,Nuspahic, Besa pa ako hocete i Svraka koja je to sirina u ekipi