FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2010, 12:05

Čamac 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 04 mar 2010, 12:22

čamac je napisao/la:Bit će teško ne zbog zbivanja na terenu jer mi možemo odigrati na rezultat. Treba izdržati prvih pola sata i staviti im do znanja da će teško do gola. Mene brine druga stvar. Zbivanja van terena. Napaliće se seljadija jer dolazi Željo iz glavnog grada. Napala će biti pogotovo nakon onog svirepog ubistva. Ne smijem ni zamisliti šta bi se moglo desiti da pobjedimo. Mene je fakat stid što moramo dole igrati jer to nije sredina koja se zna ponašati kada dođe u dodir za nečim drugačijim, nečim vrijednim itd. Da ne dužim znamo svi o čemu se radi. Hoću samo da kažem da mi je muka kad moramo igrati sa klubovima onog tipa. Volio bi da startamo ligu svake godine sa -6 nego igrati sa onim dole jadom.
znam ja da je tebi muka dole igrat kad tvoj voljeni klub uvik dole popuši,a da ne bi ti htio sad igrati malo sa sturmom,besiktasom,baselom,a malo sutra...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 mar 2010, 12:32

Neću da polemišem s vama. Nema fajde. Istina, vi ste prerasli ovu ligu, hajte u kakvu drugu živi bili. Ne bi vam dali ni da se registrujete a kamoli da igrate. Bio sam dole more puta. Užas.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 mar 2010, 12:50

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 mar 2010, 12:51

Play.Blue.Minded je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:ja ovih cjepidlaka u pm.....pa daj seyo kinone ostavite se tog posla sviju vam vidis da ima ovih pametnjakovica dovoljno :evil:
bil tebi smetalo da neko napiše fk željezmičar? mislim, m, n, isti qrac, ne treba cjepidlačit. č i ć su dva različita slova, ko to ne razumije ne može se nazvat pismenim čovjekom.
pitarska posla, umjesto da posalje pp on likuje pardon dobronamjerno javno ukazuje na lapsus...i to na utube...
Grijesit ce se i dalje, fala bogu, jer onda znamo da se radi...a dobronamjerni...nek se jedu...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 04 mar 2010, 12:57

Stole iz Bora je napisao/la:slika

Meni stvarno nije jasno kako Stila nema mjesta u reprezentaciji ......
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 04 mar 2010, 13:00

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:slika

Meni stvarno nije jasno kako Stila nema mjesta u reprezentaciji ......
Morace ga bar prva cetri kola pozva

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 mar 2010, 13:06

Evo zbog cega je stilic bio u timu kola...

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 04 mar 2010, 13:08

čamac je napisao/la:Bit će teško ne zbog zbivanja na terenu jer mi možemo odigrati na rezultat. Treba izdržati prvih pola sata i staviti im do znanja da će teško do gola. Mene brine druga stvar. Zbivanja van terena. Napaliće se seljadija jer dolazi Željo iz glavnog grada. Napala će biti pogotovo nakon onog svirepog ubistva. Ne smijem ni zamisliti šta bi se moglo desiti da pobjedimo. Mene je fakat stid što moramo dole igrati jer to nije sredina koja se zna ponašati kada dođe u dodir za nečim drugačijim, nečim vrijednim itd. Da ne dužim znamo svi o čemu se radi. Hoću samo da kažem da mi je muka kad moramo igrati sa klubovima onog tipa. Volio bi da startamo ligu svake godine sa -6 nego igrati sa onim dole jadom.
ma jadan nebio sta ce, KOMPLEKSI sve veći i veći!!! dokaz i ovaj post

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 mar 2010, 13:14

NK Široki Brijeg je ponudio televiziji da utakmicu prenose kao derbi kola i dobili smo odgovor od Euromedije da televizija nije u mogućnosti prenositi ovaj derbi. Iako malo klubova u ligi želi prenose domaćih utakmica u N.K. Širokom Brijegu su uvijek bili otvoreni za tu opciju, obzirom da Željezničar ima veliki broj simpatizera a u cilju popularizacije nogometa na ovim prostorima ponuđeno je da se utakmica prenosi. Iako je sve bilo dogovoreno na sastanku 02.03.2010 sa prestavnicima klubova i Euromedije, taj dogovor se na kraju izjalovio. Još jednom će sportska javnost biti uskraćena za prijenos utakmica Premijer lige iako je sa strane N.K. Široki Brijeg kao i uvijek do sada postojala dobra volja za istim.
e je nam jad i ova televizija
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 04 mar 2010, 13:15

Kako nam fali ovakav igrac da gurne zadnji pas, a iako je u reprezentaciji najveca konkurencija na njegovom mjestu(misimovic, pjanic, medunjanin) mislim da bi stila mora imati mjesta bar u 22 igraca koja pozove, covjek igra konstantno dobro, a ima par igraca koji se zovu i neigraju u svojim klubovima

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 mar 2010, 13:20

Štilić majstor... Rutiner
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 mar 2010, 13:44

Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 mar 2010, 13:49

Željovac je napisao/la:Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!
Kod druge asistencije, 99% igraca bi primilo i pucalo, 0,99% bi primilo i dodalo, a 0,01% bi onako na prvu dodalo :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 mar 2010, 14:13

Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!
Kod druge asistencije, 99% igraca bi primilo i pucalo, 0,99% bi primilo i dodalo, a 0,01% bi onako na prvu dodalo :mrgreen:
Fakat! I mene je baš iznenadilo kako je onako reagovao na prvu vanjskom. Prava rijetkost.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 mar 2010, 14:31

Seyo_TM je napisao/la:
Samo ne treba zaboraviti ni onog igraca koji je nasao Stilu kad je ulijetao u sesnaest ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 mar 2010, 14:44

Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Samo ne treba zaboraviti ni onog igraca koji je nasao Stilu kad je ulijetao u sesnaest ... ;)
Sto?
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 04 mar 2010, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

saraj'vo
Kontakt:

Post Postao/la saraj'vo » 04 mar 2010, 14:54

Svaka čast Štiliću, ali kod druge asistencije, realno, "pravi igrač" bi asistirao desnom nogom ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 mar 2010, 14:59

saraj'vo je napisao/la:Svaka čast Štiliću, ali kod druge asistencije, realno, "pravi igrač" bi asistirao desnom nogom ;)

sto ti je zavist jos covjek neigra vise u zelji ali djaba... :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 mar 2010, 15:06

saraj'vo je napisao/la:Svaka čast Štiliću, ali kod druge asistencije, realno, "pravi igrač" bi asistirao desnom nogom ;)
Nisu se treneri žalili ni na Quaresmu kad centrira desnom s lijeve strane. Dok god je to učinkovito. Dobar igrač je pravi igrač. Ni onaj eurogol Ronaldinha Chelseau špicem nije školski. Ovo ti je ŽELJINA škola 8-)

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon, doncarlo, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Laudrup, maho_sa, Taree i 75 gostiju.