+1plavapruga je napisao/la:Najlakse je pljuvat od kuce,uvijek su pljuvali oni sto dolaze na tekme kad je Zeljo prvi,gledam juce hamarbi 2.liga 15.000 ljudi,kvalitet lige 0,treba podrzat ovo, kupim sezonsku svake godine,kupio sam 2 dresa ove god,moze se ustedit,svi mozemo izdvojit za godinu tih65km za clansku I godisnju.najlakse je trazit izgovore,mane,pomozi klubu budi dio njega kad je najteze..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
U potpunosti podržavam da se pomogne klubu na bilo koji način....... kupovina članski, godišnji, dresova i sl bi trebalo da je normalna stvar....al isto tako makar da se obezbjede minimalni uslovi za normalno gledanje utakmice...npr na sjever kad ulaziš bude ti muka koliko se osjete wc-i, pa makar to ne kosta puno da se okreči i sredi kanalizacija. Pa nismo stoka!Letach je napisao/la:+1plavapruga je napisao/la:Najlakse je pljuvat od kuce,uvijek su pljuvali oni sto dolaze na tekme kad je Zeljo prvi,gledam juce hamarbi 2.liga 15.000 ljudi,kvalitet lige 0,treba podrzat ovo, kupim sezonsku svake godine,kupio sam 2 dresa ove god,moze se ustedit,svi mozemo izdvojit za godinu tih65km za clansku I godisnju.najlakse je trazit izgovore,mane,pomozi klubu budi dio njega kad je najteze..
"Izgledao je baš mali to veče naš Jugo 45" (čitaj Željo).
A šta sada ponovo pisati o igri pojedinaca, Benjo Izgubljen, Kosorić izgubljen (osim datog gola), Sadiković izgubljen, itd, itd. A kako je Adžem uspio od prošlogodišnjeg najboljeg Željinog igrača Zeljkovića napraviti izgubljenog čovjeka to ni čarobnjak Merlin nebi uspio. Na dobrom je putu da mu to uspije i sa Stanićem. On više ne zna bili Stanu stavio na lijevu stranu, bi li na desnu, bi li na beka, bi li počeo sa Bučanom ili nebi, sada će garant Memiju ili Benju sklanjati i tako u nedogled. Amare molim te bar zbog Amaroljubaca, objasni nam zašto je skinut Džurbuzović telefonskim putem (koji je haman osvojio titulu) i kakva će biti sudbina Adžema ako u ovoj sezoni zakažemo, jer on sam kaže da nemamo nikakav cilj. Ili da li znači kako moramo istrpiti pojedine igrače, da isto tako par sezona moramo istrpiti i Adžema.
O navijačima sa juga (namjerno ih ne zovem Manijaci), ne samo večeras, nego i u zadnje vrijeme volio bih da neko stručan "izvaga" ko zadnje dvije sezone ima veći pad: oni ili klub.
Jedino sinoć što je dobro ispalo to je što se Široki za.je.bao za dva sigurna boda.
A šta sada ponovo pisati o igri pojedinaca, Benjo Izgubljen, Kosorić izgubljen (osim datog gola), Sadiković izgubljen, itd, itd. A kako je Adžem uspio od prošlogodišnjeg najboljeg Željinog igrača Zeljkovića napraviti izgubljenog čovjeka to ni čarobnjak Merlin nebi uspio. Na dobrom je putu da mu to uspije i sa Stanićem. On više ne zna bili Stanu stavio na lijevu stranu, bi li na desnu, bi li na beka, bi li počeo sa Bučanom ili nebi, sada će garant Memiju ili Benju sklanjati i tako u nedogled. Amare molim te bar zbog Amaroljubaca, objasni nam zašto je skinut Džurbuzović telefonskim putem (koji je haman osvojio titulu) i kakva će biti sudbina Adžema ako u ovoj sezoni zakažemo, jer on sam kaže da nemamo nikakav cilj. Ili da li znači kako moramo istrpiti pojedine igrače, da isto tako par sezona moramo istrpiti i Adžema.
O navijačima sa juga (namjerno ih ne zovem Manijaci), ne samo večeras, nego i u zadnje vrijeme volio bih da neko stručan "izvaga" ko zadnje dvije sezone ima veći pad: oni ili klub.
Jedino sinoć što je dobro ispalo to je što se Široki za.je.bao za dva sigurna boda.
sa službene željine:
ko god ga piše nije realan sekunde..to se barem napiše koji je poništen prema mišljenju sudaca, a ne opravdano, a svi kasnije vidimo da nije opravdano nego da je čist gol 
U 53. minuti su gosti postigli pogodak, ali je opravdano poništen zbog nedozvoljene pozicije.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ultrassa1921
- Kontakt:
realno cist go,ali sta sad,koliko je zeljo samo bio ostecen pa nikom nista
Manijaci Zeljini
Ekipa nema kvalitet, to se vidjelo i protiv Metalurga a i sinoc. Bice ovakvih rezultata sigurno jos puno, a mi to moramo istrpiti. Cilj ove sezone je jasan a to je vracanje dugova. Sve i da smo se pojacali, da izborimo evropu, sanse da dobijemo licencu su 5%, to je tako. Sustiglo nas je sve i svasta, to se moralo jednom desiti, nase je da pomognemo klubu da se iscupa iz nevolje sto prije. Clanska je 20 KM, fulite jedan izlazak za vikend, kupite tu clansku, kupite nesto u fan sopu, vjerujte mi da cete puno pomoci klubu.
Vidim tribinu mnogi spominju i nista im nije jasno, evo onako ukratko. S tribinom je gotovo, imalo ozbiljniji momci vise nece biti tu u navijackom dijelu juga. Probleme pravi Benjamin D. uz nekoliko svojih klosara koji su podpomognuti sa par aktivnih momaka (fol ultra navijaca) iz jedne podgrupe. Problem je nemoguce rijesiti, jer momci koji su najvise pomagali tribini su momci koji imaju puno toga izgubiti, nisu nikakvi klosari i ne pada im na pamet ulaziti u probleme radi navijaca kojima je Željo samo furka.
Ova djeca i fol ultra navijaci su odlucni da klubu nanesu stetu, neka im je na obraz i nicija nije do zore sjala.
VOLIM TE ŽELJO!
Vidim tribinu mnogi spominju i nista im nije jasno, evo onako ukratko. S tribinom je gotovo, imalo ozbiljniji momci vise nece biti tu u navijackom dijelu juga. Probleme pravi Benjamin D. uz nekoliko svojih klosara koji su podpomognuti sa par aktivnih momaka (fol ultra navijaca) iz jedne podgrupe. Problem je nemoguce rijesiti, jer momci koji su najvise pomagali tribini su momci koji imaju puno toga izgubiti, nisu nikakvi klosari i ne pada im na pamet ulaziti u probleme radi navijaca kojima je Željo samo furka.
Ova djeca i fol ultra navijaci su odlucni da klubu nanesu stetu, neka im je na obraz i nicija nije do zore sjala.
VOLIM TE ŽELJO!
Nema potrebe o tome pricati ovdje, vecina nas zna cijelu pricu i to je to, ne trebamo od toga praviti medijsku atrakciju, doci ce i njima kraj, kad-tad. I svim agentima prije njih je, tako da... Glavno, NIJE NI VRIJEME NI MJESTO za ove price, imaju drugi forumi, pogodniji.wsxedc je napisao/la:
VOLIM TE ŽELJO!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- champions1921
-
- Kontakt:
Koga ti branis Valtere? Ocigledno si navijac pobijednika nikako Zelje. Sinoc je Siroki trebao zasluzeno slaviti. Jer ima jaku uigranu i iskusnu ekipu. Nemoj zaboraviti da je Siroki prosli put na Grbavici podero Zelju. Ovo je veliki napredak. Volio bi da Siroki radi isto ko Zeljo, a ne da dijeli talente hrvatskim klubovima. Svaka cast Osimu, zna covijek znanje.
@Rooney88
Kakvi ba pogodniji
Pa neki pitar neki dan postavio sliku sa foruma naseg navijackog od kojeg mu šifru dala neka "trebica" sa tribine poslije sexa...
Nisam za to da se ovdje pise sta se desilo al imaju ostali pristup nasem forumu
Nasa uprava ponavljam mora razmisliti o odvajanju djela mozda sjevera sa kartama i cijenom od juga za roditelje sa djecom
Kakvi ba pogodniji

Pa neki pitar neki dan postavio sliku sa foruma naseg navijackog od kojeg mu šifru dala neka "trebica" sa tribine poslije sexa...

Nisam za to da se ovdje pise sta se desilo al imaju ostali pristup nasem forumu

Nasa uprava ponavljam mora razmisliti o odvajanju djela mozda sjevera sa kartama i cijenom od juga za roditelje sa djecom
Željeznicar za život cijeli !
Ko kaze da problem tribine treba gurati pod tepih ? Ko je on (vecina zna o kome pricam) da dolazi na trening i šamara i davi igrace, ko je on da dodje i otjera ekipu koja je na jugu godinama i da uvodi neku strahovladu i pri tome prebije jednog od prijasnjih vodja i na kraju krajeva nije bitno ko ce vodit navijanje, ali zar ja kao normalan navijac moram da strepim na jugu hoce li mi neko samar opalit ili ce me zbog tog nekog drot prebit, haj meni je i lako, ali sta ce neki roditelj sa djetetom reci kada vidi kako dva narkomana jebu majku svima od do na jugu i prijete da ce sve prebit, zato nam i posjeta jest ovakva kakva je.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Udarilo nas sa svih strana. sad smo na prekratnici, prije svega u oganizacionom a onda i u sportskom, infrastrukturnom smislu. ali najgore je što je previše dušmanukla "iznutra" pa se to odražava i na trbinu i atmosferu ukupnu. nekad je cjeli stadion pjevao a gubilo se a danas nam je na igračima i ljudima koji bukvalno nosaju klub na ramenima (bez adekvatne pomoći "legendi kluba, bez ikoga da zaštiti - i u bukvalnom, fizičkom smislu- od raznih napada) ogroman pritisak. pregrmilo bi se ovo sigurno samo da je raja zdravija i hrabrija, mada neko reče koji post iznad - imamo mi nešto i izgubiti a ovi...pogan vakat je ali je i dalje vjerujem u našu mudrost, sabur, pa i hrabrost. da ipak stanemo na crtu kad za to dođe vrijeme. da se i sami izorganizujemo i da čuvamo željkana sad kad je baš zeznuto. istrpit momke (lično vjerujem da je sadiković za 2 godine, uz pravilan razvoj evropski igrač) - bajića ne moraš ni trpiti (već igra) i biće to na kraju dobro. ali mi smo ti koji moramo biti glasniji i mudriji. BŽOŠ
TOJEMOJTIM je napisao/la:Udarilo nas sa svih strana. sad smo na prekratnici, prije svega u oganizacionom a onda i u sportskom, infrastrukturnom smislu. ali najgore je što je previše dušmanukla "iznutra" pa se to odražava i na trbinu i atmosferu ukupnu. nekad je cjeli stadion pjevao a gubilo se a danas nam je na igračima i ljudima koji bukvalno nosaju klub na ramenima (bez adekvatne pomoći "legendi kluba, bez ikoga da zaštiti - i u bukvalnom, fizičkom smislu- od raznih napada) ogroman pritisak. pregrmilo bi se ovo sigurno samo da je raja zdravija i hrabrija, mada neko reče koji post iznad - imamo mi nešto i izgubiti a ovi...pogan vakat je ali je i dalje vjerujem u našu mudrost, sabur, pa i hrabrost. da ipak stanemo na crtu kad za to dođe vrijeme. da se i sami izorganizujemo i da čuvamo željkana sad kad je baš zeznuto. istrpit momke (lično vjerujem da je sadiković za 2 godine, uz pravilan razvoj evropski igrač) - bajića ne moraš ni trpiti (već igra) i biće to na kraju dobro. ali mi smo ti koji moramo biti glasniji i mudriji. BŽOŠ
to je to!!! Pomozimo klubu, sad smo najpotrebniji, vjerujte mi na rijec izacicemo iz ovoga jos jaci, na pravom smo putu. Nekada smo cekali po 5-6 godina, mozemo sada jednu godinu halaliti.
Jos jednom pravac Grbavica i uzmite clansku, a u fan sopu ima se kupiti od 1KM do .... Odvojite malo vremena i para, moramo sad stati svi ko jedan.
Usput dusmanima od do se sjetim, posbeno onim iz politicke stranke koja vlada u opcini NS.
@likusa
Uhhhh.... ne znam ni sam odakle poceti. Mozda bolje da preskocim bilo kakav esej i samo kazem poentu. Postoje naravno pogodnija mjesta za rasprave o tribinni os ss.ba foruma, mislim da su cak i u pravilniku navijacke price i one o tribini zabranjene tako da se nadam da ce neko od moderatora sve obo pobrisati, ovim postovima nije ovdje mjesto. Ne mora biti ni na org-u, davno sam govorio da je najbolje imati javni i otvoreni navijacki forum kao grupa na kojem se ionako nece pisati nista bitno. Slike, klipovi, izvjestaji i to je to, imaju sastanci i drustvene mreze za sve ostalo.
I da, opet - ovo nije mjesto za ove price, znas to i sam/a.
Uhhhh.... ne znam ni sam odakle poceti. Mozda bolje da preskocim bilo kakav esej i samo kazem poentu. Postoje naravno pogodnija mjesta za rasprave o tribinni os ss.ba foruma, mislim da su cak i u pravilniku navijacke price i one o tribini zabranjene tako da se nadam da ce neko od moderatora sve obo pobrisati, ovim postovima nije ovdje mjesto. Ne mora biti ni na org-u, davno sam govorio da je najbolje imati javni i otvoreni navijacki forum kao grupa na kojem se ionako nece pisati nista bitno. Slike, klipovi, izvjestaji i to je to, imaju sastanci i drustvene mreze za sve ostalo.
I da, opet - ovo nije mjesto za ove price, znas to i sam/a.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- champions1921
Uprava treba razmisliti o nekoj kompromisnoj cijeni karata za sjever i mozda pustiti raju sa godisnjim za jug da ih mogu koristiti i za sjever.. Jug je postao nesigurna i tribina na kojoj se normalni navijaci ne osjecaju ugodno.. Kada bi uprava kojim slucajem odreagovala slicno mom prijedlogu mislim da na jugu nebi ostalo 200 ljudi..
BUDI ŽELJO !!!
@Rooney88
Sve je to tako kako ti kazes al nece sinoc 4.500 hiljada koji su bili sutiti,nema sanse ...svi sad imaju pristup internetu,ma svemu tako da...doduse ne vuce se ovo od juce i svi znaju kakva je situacija.
Sve je to tako kako ti kazes al nece sinoc 4.500 hiljada koji su bili sutiti,nema sanse ...svi sad imaju pristup internetu,ma svemu tako da...doduse ne vuce se ovo od juce i svi znaju kakva je situacija.

Željeznicar za život cijeli !
champions1921 je napisao/la:Nikako da shvatim kako se mi ne mozemo fizicki pripremiti kako treba.. Dok je Amar bio na klupi mi smo vecinu tekmi bukvalno dobijali na misice.. Mljeli protivnike u zadnjih pola sata.. Pa onaj djuturum Vagner trci citavu tekmu a Jamak koji bi trebao bez konkurencije biti nas vodja na terenu ne moze vise od poluvremena kako treba.. Pa zar se nije moglo prije odlaska na pripreme otici 10-15 dana na Igman i samo raditi na trci i kondiciji?
Bezveze neki napadaju Stanica.. On se na desnom beku preporodio i tu poziciju bi u svakom slucaju morao igrati.. Odgovara mu kada ima vise prostora i kada se ubacuje iz drugog plana. Ako ce Stana ici negdje onda je opravdano sto se Benjo forsira da bi se vratio u formu ali ako ostane Srdjan mora na beka..
Kako mislis nismo dobro fizicki spremni?? Kako ces to znati kada igras protiv takticki bolje uigrane ekipe i iskusnije ekipe a to je Siroki sinoc bio u odnosu na nas? Par puta su nasi igraci ispadali i to protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele moze biti opasno. Drugo imas pripreme koje te u sezonu uvedu 100% jakog ali zato si nakon 10 kola donji a onda imas pripreme koje te u sezonu uvedu sa nekih 90% snage da bi nakon nekih 10 kola bio 100% spreman i tako odradis ostatak sezone, drugim rijecima tempiranje forme.
100% si upravu, sad ce ti doci neko i napisat palile su i palit ce sewsxedc je napisao/la:Ekipa nema kvalitet, to se vidjelo i protiv Metalurga a i sinoc. Bice ovakvih rezultata sigurno jos puno, a mi to moramo istrpiti. Cilj ove sezone je jasan a to je vracanje dugova. Sve i da smo se pojacali, da izborimo evropu, sanse da dobijemo licencu su 5%, to je tako. Sustiglo nas je sve i svasta, to se moralo jednom desiti, nase je da pomognemo klubu da se iscupa iz nevolje sto prije. Clanska je 20 KM, fulite jedan izlazak za vikend, kupite tu clansku, kupite nesto u fan sopu, vjerujte mi da cete puno pomoci klubu.
VOLIM TE ŽELJO!

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- corleone87
- Kontakt:
Kakvi su ono papci sinoc po tribini.Gdje ona stara ekipa sto je vodila navijanje.Niko ko je vodio navijanje protiv Olimpika i od one standardne ekipe u kopu nije bio na stadionu,bar ih ja nisam vidio,osim jednog momka.Vode navijanje ne znaju ni kako idu pjesme.Onaj stao na ogradu i snima.Na kraju utakmice je uvijek bilo da se igraci pozovu prema jugu da im se da podrska ovi nista.Sinoc u odnosu na protekle utakmice odlicna posjeta na Grbavici ali s obzirom kakvi su se kreteni uhvatili ograde sumnjam da ce tako biti i u narednim utakmicama.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- champions1921
Protiv Metalurga padamo totalno zadnjih pola sata.. Sinoc nam jedan od najboljih igraca izlazi u 60.oj minuti, a odredjeni igraci su bili totalno nemocni kako u skoku tako i u duelu sa igracima Sirokog.. U prvom poluvremenu je bolje izgledalo.. Bili smo dosta borbeniji i rastrcaniji.. Pa i sam Adzem kaze da jos nismo spremni za devedeset minuta.. Mozda eto, kako ti kazes, tempiraju formu..zeljocity je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Nikako da shvatim kako se mi ne mozemo fizicki pripremiti kako treba.. Dok je Amar bio na klupi mi smo vecinu tekmi bukvalno dobijali na misice.. Mljeli protivnike u zadnjih pola sata.. Pa onaj djuturum Vagner trci citavu tekmu a Jamak koji bi trebao bez konkurencije biti nas vodja na terenu ne moze vise od poluvremena kako treba.. Pa zar se nije moglo prije odlaska na pripreme otici 10-15 dana na Igman i samo raditi na trci i kondiciji?
Bezveze neki napadaju Stanica.. On se na desnom beku preporodio i tu poziciju bi u svakom slucaju morao igrati.. Odgovara mu kada ima vise prostora i kada se ubacuje iz drugog plana. Ako ce Stana ici negdje onda je opravdano sto se Benjo forsira da bi se vratio u formu ali ako ostane Srdjan mora na beka..
Kako mislis nismo dobro fizicki spremni?? Kako ces to znati kada igras protiv takticki bolje uigrane ekipe i iskusnije ekipe a to je Siroki sinoc bio u odnosu na nas? Par puta su nasi igraci ispadali i to protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele moze biti opasno. Drugo imas pripreme koje te u sezonu uvedu 100% jakog ali zato si nakon 10 kola donji a onda imas pripreme koje te u sezonu uvedu sa nekih 90% snage da bi nakon nekih 10 kola bio 100% spreman i tako odradis ostatak sezone, drugim rijecima tempiranje forme.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, Lokomotifa, riki46 i 46 gostiju.