a sto se tice igre mogu reci samo da nam je odbrana kriminalna,a "gore" i nismo losi jos kad se prikljuce Varea,Nuspahic.. bit ce to ok

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne može Elvis Karić biti trener golmana, možda i može al ne brate u Želji. Daj Bože da on nekog napravi golmanom, al hajd....Nadam se da Marijanu neće dugo trebati da se vrati u formu, mada koliko ga ja pamtim uvijek je imao problema s izlascima s gol linije.Letach je napisao/la:Imamo trenera golmana, ali posto znam na sta aludiras (i to opravdano), znas da Marijan nije branio godinu dana, i da je izgubio kontinuitet, tako da pravi neke greske koje mu nisu svojstvene. Imao je par krupnih greseka, kod onog igranja rukom van 16 metara, pa onda kod gola stoji na liniji, ali je imao i onaj cisti zicer odbranjen na kraju, sto nas je spasilo poraza. Trebace mu jos koja utakmica da se "vrati", ali kako nadolazi ekipa, nadocice i on. Nadam se da mi neces uzeti za zlo sto sam ovo prokomentarisao, ali ako moramo istrpiti madost i neiskustvo, mozemo i sacekati da Marijan opet bude onaj stari... A bice to sve dobro na kraju, ovaj Siroki je u ovom trenutku bolji protivnik od nas, tako da samo najvecim zalaganjem svakog pojedinca mozemo igrati protiv ovakvih ekipa. Ja nisam nezadovoljan rezultatom, a treba biti realan, i posjeta je bila poprilicno dobra...Amir81 je napisao/la:Nisam upratio, a jel mi imamo trenera golmana?
JA SAM BIO NA SJEVERU, I TAMO IMA "BOLESNIKA" KOJI BAS VOLE I ZIVE ZA ZELJU. PAR NJIH ZNAM SA JUGA, JOS IZ VREMENA KAD SU KENO I JAVA BILI NA SIPCI. STA JE BILO NA JUGU, I O CEMU SE VODI POLEMIKA, NEMAM POJMA, I O TOME NE KOMENTARISEM. POSJETA JE BILA LIJEPA, ONA PAROLA ZA RAHMETLI CATU JE BILA DA ZAPLACES. TOLIKO...likusa je napisao/la:Bit ce ovo teska sezona...i sto se tice igre i navijanja...sinoc sjever bolji..kad se zagrmi Željooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
sigurno da mjesto nije ovdje,ako ne znas o cemu je rijec onda bolje sutiti..ima fino sjever i gledaj tekmu na miruCamoranesi je napisao/la:A gdje je mjesto? I ko si ti da nekome govoris dosta.. Sve dok budemo sutili i govorili ma pusti to, bice sve gore pa na kraju neces moci otici na utakmicu.
Camoranesi je napisao/la:Zato sam i trazio na pp da ovdje ne vodim diskusiju. Na Jugu sam 15 godina, tu cu i da ostanem pasa moj..
pa i ovo je treao biti poraz jer je Širokom poništen čist gol, a za igranje rukom van 16 se po PRAVILIMA dobija crveni karton... tako da... sudija vas dobro pogledao sinoc...rodom s Mejtaša je napisao/la:Sječam se da sam nakon poraza od Širokog 0:3, a već smo tada bili ispali i iz Kupa rekao da je to bio definitivno kraj jedne petogodišnje naše dominacije i od tada sam relativno miran, gledam realno, ne očekujem neke velike igre i rezultate.
koji penal (Nisma gledao prvih 20 min)Camoranesi je napisao/la:Ako si gledao utakmicu, i mi smo osteceni Ramo. Penal, pa su i crveni trebali dobiti..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], svrakino1921 i 40 gostiju.