FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ultrassa1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ultrassa1921 » 11 avg 2014, 09:38

dosta price o tribini,nije tome mjesto ovdje...
a sto se tice igre mogu reci samo da nam je odbrana kriminalna,a "gore" i nismo losi jos kad se prikljuce Varea,Nuspahic.. bit ce to ok ;)
Manijaci Zeljini

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 11 avg 2014, 09:39

Letach je napisao/la:
Amir81 je napisao/la:Nisam upratio, a jel mi imamo trenera golmana?
Imamo trenera golmana, ali posto znam na sta aludiras (i to opravdano), znas da Marijan nije branio godinu dana, i da je izgubio kontinuitet, tako da pravi neke greske koje mu nisu svojstvene. Imao je par krupnih greseka, kod onog igranja rukom van 16 metara, pa onda kod gola stoji na liniji, ali je imao i onaj cisti zicer odbranjen na kraju, sto nas je spasilo poraza. Trebace mu jos koja utakmica da se "vrati", ali kako nadolazi ekipa, nadocice i on. Nadam se da mi neces uzeti za zlo sto sam ovo prokomentarisao, ali ako moramo istrpiti madost i neiskustvo, mozemo i sacekati da Marijan opet bude onaj stari... A bice to sve dobro na kraju, ovaj Siroki je u ovom trenutku bolji protivnik od nas, tako da samo najvecim zalaganjem svakog pojedinca mozemo igrati protiv ovakvih ekipa. Ja nisam nezadovoljan rezultatom, a treba biti realan, i posjeta je bila poprilicno dobra...
Ne može Elvis Karić biti trener golmana, možda i može al ne brate u Želji. Daj Bože da on nekog napravi golmanom, al hajd....Nadam se da Marijanu neće dugo trebati da se vrati u formu, mada koliko ga ja pamtim uvijek je imao problema s izlascima s gol linije.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 09:44

A gdje je mjesto? I ko si ti da nekome govoris dosta.. Sve dok budemo sutili i govorili ma pusti to, bice sve gore pa na kraju neces moci otici na utakmicu.
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 11 avg 2014, 09:45

Hajmo raja malo vise optimizma. Bice sve dobro, stvari se moraju posloziti. Ovaj Siroki je dobra ekipa, i malo ko ce njima uzeti bodove. Fizicki su spremni, vec godinama ne mijenjaju ekipu, za razliku od nas koji smo u totalnom remontu. Ono sto je za pohvalu, i ono cega se mi moramo drzati, je sinocnja posjeta, koje je bila poprilicno dobra. Sa njom MORAMO nastaviti, jer je ambijent bio u najmanju ruku lijep, da ne kazem nesvakidasnji za nase uslove. Bice dobro, nema razloga da ne bude, i realno, ova 4 boda iz dvije utakmice uopste nisu losa. Tu smo, jos se niko nije odvojio, a svakako nemamo nikakav rezultatski imperativ. sad Slavija, pa Svinjski Mostar kuci, opet prilika da lijepo popunimo tribine. Opet pisem, po milioniti put, BICE TO DOBRO.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 09:52

Stvarno ne zelim ni sa kim da se svadjam ili prepirem. Eto sinoc posjeta neocekivano dobra, vidjecete posjete u narednim utakmicama. Sto nam to treba, radi par likova, da ispasta normalna raja.. Manje ljudi na utakmicama manje novca za klub i kako onda da pomognemo Zelji u teskim trenucima? Ovo nije samo moje misljenje vjerujte mi

1921

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 avg 2014, 09:58

Bit ce ovo teska sezona...i sto se tice igre i navijanja...sinoc sjever bolji..kad se zagrmi Željooooooooooooooooooooo :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2014, 10:02

vala ako je neko trčao sinoć to je tomić. samo je bitno i gdje trčati i šta ćeš onda, tu je malo podbacio :problem:

dešavanja na tribini neću komentarisati kao takva. samo bih htio reći da šta god da se dešava pravom navijaču to ne smije biti izgovor za nedolazak na utakmicu. ima sjever, ima jugoistok, ima jugozapad. sve se to već dešavalo i dešavaće se opet, sve to bude i prođe, ali željo je veći i važniji od toga.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 11 avg 2014, 10:08

likusa je napisao/la:Bit ce ovo teska sezona...i sto se tice igre i navijanja...sinoc sjever bolji..kad se zagrmi Željooooooooooooooooooooo :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
JA SAM BIO NA SJEVERU, I TAMO IMA "BOLESNIKA" KOJI BAS VOLE I ZIVE ZA ZELJU. PAR NJIH ZNAM SA JUGA, JOS IZ VREMENA KAD SU KENO I JAVA BILI NA SIPCI. STA JE BILO NA JUGU, I O CEMU SE VODI POLEMIKA, NEMAM POJMA, I O TOME NE KOMENTARISEM. POSJETA JE BILA LIJEPA, ONA PAROLA ZA RAHMETLI CATU JE BILA DA ZAPLACES. TOLIKO...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 10:08

Naravno da ne smije biti izgovor, ali hajde valjda bude bolje sve je prolazno i da na ovom zavrsi.. Zna li iko jel mali Kolicic bio na klupi nisam dobro cuo spikera na pocetku?

1921

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 11 avg 2014, 10:10

Camoranesi je napisao/la:A gdje je mjesto? I ko si ti da nekome govoris dosta.. Sve dok budemo sutili i govorili ma pusti to, bice sve gore pa na kraju neces moci otici na utakmicu.
sigurno da mjesto nije ovdje,ako ne znas o cemu je rijec onda bolje sutiti..ima fino sjever i gledaj tekmu na miru ;)
Manijaci Zeljini

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 10:13

Zato sam i trazio na pp da ovdje ne vodim diskusiju. Na Jugu sam 15 godina, tu cu i da ostanem pasa moj..

1921

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 11 avg 2014, 10:18

Camoranesi je napisao/la:Zato sam i trazio na pp da ovdje ne vodim diskusiju. Na Jugu sam 15 godina, tu cu i da ostanem pasa moj..
:thumbup:
Manijaci Zeljini

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 avg 2014, 10:43

rodom s Mejtaša je napisao/la:Sječam se da sam nakon poraza od Širokog 0:3, a već smo tada bili ispali i iz Kupa rekao da je to bio definitivno kraj jedne petogodišnje naše dominacije i od tada sam relativno miran, gledam realno, ne očekujem neke velike igre i rezultate.
pa i ovo je treao biti poraz jer je Širokom poništen čist gol, a za igranje rukom van 16 se po PRAVILIMA dobija crveni karton... tako da... sudija vas dobro pogledao sinoc...
inače fizička sprema vam je loša skroz... ako bude puno napora eto ozljeda..

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 10:47

Ako si gledao utakmicu, i mi smo osteceni Ramo. Penal, pa su i crveni trebali dobiti..

1921

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 avg 2014, 10:50

Camoranesi je napisao/la:Ako si gledao utakmicu, i mi smo osteceni Ramo. Penal, pa su i crveni trebali dobiti..
koji penal (Nisma gledao prvih 20 min)
ako mislis na ona dva puta kad ste trazili ruku, nije bilo ni jednom...
za crveni ne znam, moze objasnjenje?

ova zakaric e biti strasan...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 avg 2014, 10:52

Nikako da shvatim kako se mi ne mozemo fizicki pripremiti kako treba.. Dok je Amar bio na klupi mi smo vecinu tekmi bukvalno dobijali na misice.. Mljeli protivnike u zadnjih pola sata.. Pa onaj djuturum Vagner trci citavu tekmu a Jamak koji bi trebao bez konkurencije biti nas vodja na terenu ne moze vise od poluvremena kako treba.. Pa zar se nije moglo prije odlaska na pripreme otici 10-15 dana na Igman i samo raditi na trci i kondiciji?

Bezveze neki napadaju Stanica.. On se na desnom beku preporodio i tu poziciju bi u svakom slucaju morao igrati.. Odgovara mu kada ima vise prostora i kada se ubacuje iz drugog plana. Ako ce Stana ici negdje onda je opravdano sto se Benjo forsira da bi se vratio u formu ali ako ostane Srdjan mora na beka..
BUDI ŽELJO !!!

plavapruga
Kontakt:

Post Postao/la plavapruga » 11 avg 2014, 10:56

Najlakse je pljuvat od kuce,uvijek su pljuvali oni sto dolaze na tekme kad je Zeljo prvi,gledam juce hamarbi 2.liga 15.000 ljudi,kvalitet lige 0,treba podrzat ovo, kupim sezonsku svake godine,kupio sam 2 dresa ove god,moze se ustedit,svi mozemo izdvojit za godinu tih65km za clansku I godisnju.najlakse je trazit izgovore,mane,pomozi klubu budi dio njega kad je najteze..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 avg 2014, 11:03

Uh kakvu je golcinu zabio Hajradinovic...

[youtube][/youtube]
Sport je lijek za tijelo i duh.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 11 avg 2014, 11:07

Ovi sto kazu da se ovdje ne treba razgovarati o ponasanju navijaca grijese, nisu navijaci samo oni u kopu, mnogo je vise navijaca koji su rasporedjeni na drugim dijelovima tribina i niko nema pravo da ugrozava njihovu sigurnost, nisam razocaran rezultatom niti igrom, Boze moj u takvoj smo trenutnoj finansijskoj situaciji, imamo takav igracki kadar i sa merakom cu sve istrpiti,jer moj klub to zasluzuje.Ali me stvarno nerviraju dvije stvari, prva javasluk nase uprave.Licno sam kupio gidisnju ali sam na tekmu dosao sa jaranom 50 minuta ranije, covjek je poludio cekajuci 15 minuta da kupi kartu.Onaj jedan cumez za prodaju je stvarno ciganija, masa raje je propustila desetak minuta tekme radi toga.Druga stvar je ponasanje oni "velikih" navijaca na jugu, covjek je ispred mene pokupio zenu i dvoje djece,i iste sekunde napustio stadion.Ako nasoj upravi nije u interesu da ima vecu posjetu i sto vise onih pravih normalnih navijaca, u redu, ta ce im se zelja izgleda veoma brzo i ispuniti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 11:07

@plavapruga - kapa dole! To se trazi.. Dresovi idu ko halva, ne mogu u Fan Shopu da nasvoje, lijep kvalitetan dres a nije ni skup..

1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, bvsic, J1897, Stanceski i 50 gostiju.