FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 11 avg 2014, 02:37

IlProfessore je napisao/la:Pa ako ti je već toliko stalo do tribine onda se ne iznosi njen prljavi veš na javni forum i pokša se doći do riješenja u saradnji sa grupom/klubom ili posegni za nekim radikalnijim stvarima, javnim blaćenjem po forumu i hranjenjem dušmanskog ega nam u globalu činiš jednu medvjeđu uslugu.
blatim samo narkomana i njegove pajdaše,za ostale normalne Manijake imam samo lijepe riječi,jer su raja prava..sve dok se budu problemi gurali pod tepih i sve dok se bude šutilo i dozvoljavalo ljudima poput doticnog da pametuju i prosipaju silu nikad mi necemo imati normalnu državu jer je takva stvar u cijeloj državi,nepismeni vladaju,a pametni šute i gledaju .. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 avg 2014, 02:40

bluesaa je napisao/la:sad bi svi redom guzice dali da imamo vodju od prije 4-5g koji je bogove krsio na mikrofon pred 10k ljudi. to je brate bio rahatluk.
Rahatluk bio dok je Bogove krsio :?
Ljudi dosta s tim stvarima na forumu .

Gdje onaj jaro @super imal sta za stopera ili jos kakvo pojacanje ?ili smo zavrsili sto se tice toga.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 11 avg 2014, 02:42

MuhamedTM je napisao/la:
bluesaa je napisao/la:sad bi svi redom guzice dali da imamo vodju od prije 4-5g koji je bogove krsio na mikrofon pred 10k ljudi. to je brate bio rahatluk.
Rahatluk bio dok je Bogove krsio :?
Ljudi dosta s tim stvarima na forumu .

Gdje onaj jaro @super imal sta za stopera ili jos kakvo pojacanje ?ili smo zavrsili sto se tice toga.
rahatluk je bio jer se znalo ko kosi a ko vodu nosi, al dosta o tome. ;)
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 avg 2014, 02:54

@bluesaa ti si još jedan veći komad budale ukoliko misliš da je on "čistiji" ili bilo šta drugo, to nije bio autoritet nego strah... jedva čekam jutro da modovi pobrišu ove gluposti na koje sam se primio i vrate temu u normalu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 avg 2014, 02:58

Malo da se vratim na tekmu sa Širokim,svakog igrača cu prokomentarisati
Antolovic:nesiguran,i odbrana djeluje nesigurno kad je on na golu,krivac za gol i sreća pa je dobio samo žuti kod one situacije,volio bih da Kjosevski dobije šansu,da ga vidimo na djelu,mali je bio zvjerka u omladinskim kategorijama..
Kvesa-ne znam šta da kažem,ocekujem više od njega uglavnom u budućim tekmama
Zeljković-bar meni on nije za stopera,lagano ga svako može pretrcati,vrlina mu je što je u duelu dobar,i što se postavlja dobro,njegove duge lopte ce me doci života
Kosorić-krivac za gol,kasnije se iskupio golom,ni tamo ni vamo,imao je par dobrih poteza pa onda napravi grešku pa tako u krug
Benjo-prvo poluvrijeme katastrofalan,dok se u drugom baš popravio,solidno je odigrao,mada može i mora još bolje..
Sadiković-boji se duela,isto maneken,ima 19 godina a teško mu da potrci,pa kad ceš crni Dado trcati ako neceš sad kad si u cvijetu mladosti, ima odličan pregled igre,eto upisao je asistenciju,ali je igračima Širokog namjestio 3 kontre ..
Tomo-meni je bio jedan od najlošijih veceras,puno trke malo koristi od toga,van forme,ali nikad mu neću zaboraviti da je igrao povrijeđen neko vrijeme i pod injekcijama igrao neke važne tekme prošle sezone..
Jamak,dok je imao snage bio je dobar kasnije katastrofa
Memija-borben pravo,nek Dado ode na časove borbenosti kod Memije,nek mu pokaže Kerim kako se bori za sveti dres, mislim da mu ona pozicija ne odgovara,na kojoj je igrao,mada se dobro nosio sa iskusnim igračima Širokog
Stana-katastrofalan,i evropske je odigrao tako,kao i tekmu protiv Olimpica,totalno pao u formi ..
Bajić-kakva igra :tokralju: sa kakvom se lakocom hrvao sa štoperima Širokog,kakvu tehniku ima Baja :tokralju: pretrcao je puno,pokrivao prostor,po meni igrač utakmice,imao je i onu 100% šansu koju nije iskoristio,ali mu to nisam zamjerio jer se borio do zadnjeg atoma snage,nadam se da će nastaviti sa ovakvim partijama,a biće mu i lakše kad pored njega tu bude i Varea..
Protiv Slavije očekujem našu pobjedu mada trebaju igrači da ostave srce na terenu jer danas svi znaju igrati fudbal..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 11 avg 2014, 03:22

Izvještaj: FK Željezničar - NK Široki Brijeg 1:1

" onclick="window.open(this.href);return false;

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 11 avg 2014, 07:37

Uz jutarnju kahvu moja zapažanja:
Antolović kriv za gol, spasio nas poraza u zadnjoj minutu. Ocjena 2.
Kvesić ja ga naprijed brate nisam ni primijetio kao da nije igrao. Par puta mu dali pogrešan pas, nazad solidan, Ocjena 3.
Čolić neznam čemu tolika kuknjava na čovjeka. Ganjo Zakarića i pošteno govoreći dobro ga zaustavio. Naprijed sa Memijom i u drugom onakvim Stanom uradio šta je mogao.Ocjena 4.
Zeljković u odbrani dobar, al brate ne može glumit veznog, kamaru lopti poslao u bunar. Ocjena 3.
Kosorić ništa posebno. Kod gola ostavio samog Wagnera. Dao dobar gol. Ocjena 3.
Memija - dosta se trudio, al još on mora hljeba jest. Ocjena 3.
Sadiković solidan, u drugom se vidjelo da nema snage. Odradio par dobrih kontri za Široki. Ocjena 3.
Jamak ja od njega očekujem više. Daje prosječno. Ocjena 2.
Stanić izgubljeni slučaj Ocjena 1.
Bajić dobar igrač, al ne treba ga dizat u nebesa. Ono se daje, ako si veliki igrač. Ocjena 4.

Po meni najbolji Čolić i Bajić.

Sve u svemu ja sam zadovoljan. Očekujem sve bolju igru. Ipak smo igrali sa Širokim, a kada smo bili daleko moćniji ljudi su nas znali razbucat.

Dizaćemo se mi u nastavku, ne strahujem za Evropu.

I još nešto, ne može se trpit više stadion bez istoka. To upravi treba jasno reći. Neka idu u k...c, ako jedan Vitez može složit tribinu za par mjeseci e ebaji ga. Dokle ćemo gledat sa sjevera igračima u guzice.

Što se tiče juga on se davno raspao i donio više štete klubu nego koristi. Očekujem sito i rešeto. Neka Želju vole iz ljubavi a ne iz koristi koju pojedinci po svaku cijenu žele zadržati.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 11 avg 2014, 08:09

Nisam upratio, a jel mi imamo trenera golmana?

centrala
Kontakt:

Post Postao/la centrala » 11 avg 2014, 08:11

Stanic ide u Hajduk
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2014, 08:27

kako su i naše jače ekipe znale gubiti od širokog, ja i nisam TAKO nezadovoljan. neki komentari mi baš nisu jasni, pa svi ste prije utakmice navijali za memiju od prve. a normalno je da momak ne može sam riješiti utakmicu protiv u najgorem slučaju top 3 ekipe u nas kad cijela ekipa igra 'nako. za trud i trku svaka čast, ima i šlifa i ako ovako nastavi sigurno će biti igrač. stanić i antolović totalno ograjisali, ne liče na sebe i to je ono što sam govorio za stanića i prodaju...dabogda da ćemo išta uzeti za njega ako nastavi ovako.

bajića po meni treba nastaviti gurati na špicu, sa vareom iza da gurne zadnju loptu (sinoć na terenu nisi imao igrača te klase) i nuspahićem ovo mora biti još bolje.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2014, 08:30

centrala je napisao/la:Stanic ide u Hajduk
izvor?

bilo bi super, kao što kažem, on kod nas može samo nagore. a na krilima imamo bučana, nuspahića, bašu, pa i vareu, pa i memiju, pa i bajića, pa malog kašića...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 11 avg 2014, 09:01

90 minuta i niko ne smije da osuta sa 15-20 metara.. :thumbdown: :facepalm:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 avg 2014, 09:03

Da vas je neko pitao 4 boda u prva 2 kola da ili ne, 99% bi nas reklo da. Prema tome nema razloga za kukanje. Znamo da je ekipa podmladjena i da nam fali minimum 4-5 igraca da bi se mogli borit za titulu ali ako cemo ovako rijesit problem dugovanja e onda neka ide sve svojim tokom ali evo nesto za razmisljanje; za nekih godinu ipo dana kad se rijesimo tih nekih 1 ipo milion dugovanja na plate i sl sta mislite sta cemo radit sa tim parama koje budu visak kansije?? Harat opet ligom i kraj price zato strpljenja malo.

http://www.****.ba/clanak/29966672052 ... ani%C4%87a" onclick="window.open(this.href);return false; Stanic ;) (S.-o-u-r..c,.,e)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2014, 09:07

pa bi. ali stanić se mora prodati.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 11 avg 2014, 09:12

Amir81 je napisao/la:Nisam upratio, a jel mi imamo trenera golmana?
Imamo trenera golmana, ali posto znam na sta aludiras (i to opravdano), znas da Marijan nije branio godinu dana, i da je izgubio kontinuitet, tako da pravi neke greske koje mu nisu svojstvene. Imao je par krupnih greseka, kod onog igranja rukom van 16 metara, pa onda kod gola stoji na liniji, ali je imao i onaj cisti zicer odbranjen na kraju, sto nas je spasilo poraza. Trebace mu jos koja utakmica da se "vrati", ali kako nadolazi ekipa, nadocice i on. Nadam se da mi neces uzeti za zlo sto sam ovo prokomentarisao, ali ako moramo istrpiti madost i neiskustvo, mozemo i sacekati da Marijan opet bude onaj stari... A bice to sve dobro na kraju, ovaj Siroki je u ovom trenutku bolji protivnik od nas, tako da samo najvecim zalaganjem svakog pojedinca mozemo igrati protiv ovakvih ekipa. Ja nisam nezadovoljan rezultatom, a treba biti realan, i posjeta je bila poprilicno dobra...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 avg 2014, 09:25

Sinoc mi je bas nekako zapelo za oko da su igraci Sirokog mahom snazniji u duelima,a vrlo cesto i puno grublji. S te fizicke strane smo nekako najvise hendikepirani. Naravno,trebace nam vremena i da se zadnja linija uhoda. Ali to su oboje faktori koji se vremenom mogu bas dobro nadoknadit.
Ja sam prilicno zadovoljan.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 11 avg 2014, 09:28

Cuj Adzema jos uvijek nemamo snage za 90 minuta :) evo ide rrece kolo pa bila europa liga i kvalifikacije pa pripreme i mi snage nemamo. Ja kazem odavno slabiji treninzi nisu bili...valjda se promjeni. Dajte molim Vas kada Sadikovic uleti klizeci da taj trenutak obiljezimo i proslavimo :)

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 11 avg 2014, 09:33

Sječam se da sam nakon poraza od Širokog 0:3, a već smo tada bili ispali i iz Kupa rekao da je to bio definitivno kraj jedne petogodišnje naše dominacije i od tada sam relativno miran, gledam realno, ne očekujem neke velike igre i rezultate. Vidim ima iznervirane i ljute raje. Razumijem i to, treba se navići na trenutne okolnosti nakon 5 godina.
Ako smo pravi Željovci moramo to dostojanstveno prevazići i boriti se adekvatno s tim i uvijek biti podrška ma šta bilo.
Starija raja zna da smo mi decenijama igrali ligu, a vjerujte da nismo znali ni za šta se borimo. Znali smo da prvaci ne možemo biti, da u Evropu teško možemo izaći čak je izvjesnije bilo da ćeš se boriti da ne ispadneš, a i to se je znalo desiti iako nismo bili najslabiji. Međutim, nikad ali nikad podrška nije izostala.
Zato Željovci zbijmo redove, tako nam je kako je. NIkad nas nije mazilo od osnivanja. J.eb.ava.li nas u to vrijeme nacionalni klubovi, pa poslije toga režimski pa onda nas rat vratio ne na nulu nego u minus. Poslije rata siromašno društvo, bezakonje i anarhija, opet nacionalni klubovi, pitarski konstantni dušmanluk itd. uglavnom situacija u kojoj se nismo baš najbolje snašli ili barem nismo kako smo mi mislili da ćemo, ali smo uvijek bili cijenjeni najviše zbog vjernih navijača i afirmacije igrača. Rijedak je ovo klub i fala Bogu da smo i mi dio toga, ali to treba cijeniti i podržati bez obzira na sve.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 11 avg 2014, 09:34

sinocnom posjetom sam zadovoljan...zao mi je sto mnogo raje izlazi razocarani sa stadiona ne zbog rezultata nego zbog osoba koje se ponasaju na tribini ..da ne komentarisem ,ko je bio zna o cemu pricam...ako se ovako nastavi vise ce raje biti na sjeveru nego na jugu a to nam ne treba...e sto se tice igre nisam toliko zadovoljan al tek je pocetak tako da ne trebamo biti razocarani....igrali smo protiv ekipe koja je po meni najbolja u ligi ,fizicki su spremni od nas,uigrani...ono sto nama fali jeste jedan znalac,majstor sa loptom,koji je zna gurnuti,nadam se da ce to biti varea...i fali nam dobar zadnji vezni,igrac koji ima srca ,koji ce uvaliti lakat ,pa malo i jace udarati da se zna ko je domacin...a ne da igraju ko manekeni pa nas ljudi udaraju ko da smo mi gosti...fali nam tipa culum igrac...mislim da ce ovo biti puno bolje sa nuspahicem,vareom,basom...kad je jamak izasao mi nismo povezali 5 dodavanja...sadikovic me razocarao zbog nezalaganja ...bajic dobar :)

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 09:35

Zadovoljan sam igrom u prvom, al' u drugom smo pali, vile su nas pronosale tako da moramo biti zadovoljni bodom. Bajic nije mogao nista sam u napadu, uvodjenje Nede tek u 83 min je bespotrebno bilo morao ga je ranije Adzem ubaciti. Colic, Sadikovic i Stanic su bili zreli za izaci, ali hajde valjda trener najbolje zna. Tomic nece da se pokrene i da potrci ne znam sta mu je. I na kraju, moze na pp zbog cega one varnice na Jugu, bio sam na utakmici vidio sve ali ne znam razlog..
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], antibot, avalPacidoroP, Proximic, WeekendOffender i 87 gostiju.