BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
@micron,
Da malo vise pratis fudbal, znao bi da su Sunjic i Bicakcic desni stoperi, sto znaci da ce igrati zajedno samo ako moraju. Spaha je lijevi stoper i nama treba lijevi stoper umjesto njega.
U ovoj postavi ti Kolasinac fali.
Zukanovic i eventualno Kolasinac mogu biti zamjena Za Spahu, naravno ako Kolasinac ne bude na lijevom beku
Da malo vise pratis fudbal, znao bi da su Sunjic i Bicakcic desni stoperi, sto znaci da ce igrati zajedno samo ako moraju. Spaha je lijevi stoper i nama treba lijevi stoper umjesto njega.
Zukanovic i eventualno Kolasinac mogu biti zamjena Za Spahu, naravno ako Kolasinac ne bude na lijevom beku
FKS❤️1946
Moja greska, imas Kolasinca. Fali ti Sejo Salihovic na zadnjem veznom.
Ali kao sto napisah ranije, samo Zukanovic i Kolasinac mogu biti zamjena Za Spahu jer mogu odigrati to mjesto
Ali kao sto napisah ranije, samo Zukanovic i Kolasinac mogu biti zamjena Za Spahu jer mogu odigrati to mjesto
FKS❤️1946
Sjajan si opet. Jarane jesi li ti svjestan da raja čita ovo što pišeš?Ajax je napisao/la:Prvo igra bez desnog krila
Pa onda igra bez obadvojice zadnjih veznih
Pa dobijemo Besica i onda igramo bez jednog pravog zadnjeg veznog
Pa onda protiv Nigerije bez ljevog beka
I sada bi trebali opet bez desnog krila.
Miske nebi trebao da igra ispred Hajrovica ako on bude standardan za svoj klub. Odnosno Ili Ibisevic ili Miske trebaju da idu na klupu umjesto Hajrovica. Ne mozemo igrati sa laznim krilima vise. Protiv ovih amatera mozemo ali to nam nece nista koristiti kada se bude igralo protiv jacih protivnika.
Eh, dobro, opet Učitelj Gangsta mora sina Ajaxa da nauči elementarnim stvarima

Krenimo od posljednjeg.
Miske ne treba biti standardan ispred Hajrovića ako Hajrović bude standardan za svoj klub? Hajrović ti nije igrač za prvih 11, može samo u formaciji 4-5-1, koju ne treba igrat, jer smo najbolje utakmice igrali u formaciji 4-3-1-2 (koju smo najčešćei igrali), gdje nema mjesta za Hajrovića jer ta formacija NEMA KRILA (ni lažnih ni pravih) a on ne može igrati desnog beka. Ibišević je naš drugi najbolji napadač, mnogo pomaže Džeki kad je sa njim na terenu jer odvlači pažnju protivničkih napadača od Džeke. Hajrović osim bombe u nogama nema neki poseban kvalitet, često šuta po golu i tako upropaštava akcije, a i kad hoće da doda, to nije baš kako treba da bude. Misimović je i u ovakvom stanju kakvom je sad bolji igrač od Hajrovića. Džeko se ne slaže na terenu (ni privatno) sa Hajrovićem, sa Misimovićem da. Misimović je riješio bezbroj utakmica naših jednim potezom (da ne bi novozelandskih debila njegov asist Džeki za onaj go bi nas odveo u 1/8 finala na SP), Hajrović samo jednu (Slovačka).
Mi smo rijetko igrali sa lažnim krilima u smislu da je takvu formaciju Sušić poslao na teren (Ibišević lažno krilo bio protiv Francuske na Koševu, Pjanić lažno krilo bio u Parizu protiv istog protivnika, Misimović igrao lažno lijevo lriko protiv Nigerije). To što se nekad Ibišević izvuče na desnu stranu ili Džeko na lijevu (kao protiv Litvanije kada je asistirao Ibiševiću za plasman na SP), ne znači da ih je Sušić postavio na lijevo ili desno krilo.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 09 avg 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
djokica je napisao/la:@micron,

mislim da bi najbolji stoperski par bili zukanovic i bicakcic, a prvih 11 bi po mom misljenu trebalo izgledati ovako:
------------------Begovic---------------------
-Mujdza--Bicakcic--Zukanovic---Kolasinac
------------Besic------------------------------
-----------------------Salihovic---------------
---Hajrovic--------Pjanic------------Lulic---
-------------------Dzeko-----------------------
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Slazem se sa izborom igraca i sa taktikom 4-2-3-1. Jedino sto bi isprobao Maria Vrancica i Prcica na poziciji na kojoj ti igra Salihovic. Sa ostalim igracima se slazem.ZZtop10 je napisao/la:cuj desni i lijevi stoper
![]()
mislim da bi najbolji stoperski par bili zukanovic i bicakcic, a prvih 11 bi po mom misljenu trebalo izgledati ovako:
------------------Begovic---------------------
-Mujdza--Bicakcic--Zukanovic---Kolasinac
------------Besic------------------------------
-----------------------Salihovic---------------
---Hajrovic--------Pjanic------------Lulic---
-------------------Dzeko-----------------------

Desni i lijevi stoper naravno postoje,nema tu nista smijesno.Mozda malo nespretan naziv,moze i stoper koji igra lijevo i onaj koji igra desno.Spahic je cijelu karijeru recimo igrao lijevog.Tako je i sa ostalima,uglavnom igraju stalno na istom mjestu,ako zamijene pozicije ne moze se reci da ih im to nije poremecaj.
da su tako ograniceni igraci da se ne mogu snaci na poziciji i "lijevog i desnog" stopera ne bi bili u repci bar po meni
drugo su bekovi npr ... a i iskreno zaboravio sam na zukanovica kad sam pisao post
a sto se tice ove pozicije do besica gledam svi nekako izbjegavaju medunjanina, koji je vala regularno odradio svoj dio posla dok se igralo sa defanzivnim veznim tj zahirovicem odnosno rahimicem i ima bas ono sto mu treba za te pozicije tu neku smirenost, precizan pas, pregled igre, tehnicki jedan od "najpodkovanijih" sto je dovoljno da odradi svoj dio posla prenese loptu iz odbrane i rastereti pjanica i msm da bi on trebao igrati dok ne dodju prcic vrancic pa se oni isprobaju
drugo su bekovi npr ... a i iskreno zaboravio sam na zukanovica kad sam pisao post

a sto se tice ove pozicije do besica gledam svi nekako izbjegavaju medunjanina, koji je vala regularno odradio svoj dio posla dok se igralo sa defanzivnim veznim tj zahirovicem odnosno rahimicem i ima bas ono sto mu treba za te pozicije tu neku smirenost, precizan pas, pregled igre, tehnicki jedan od "najpodkovanijih" sto je dovoljno da odradi svoj dio posla prenese loptu iz odbrane i rastereti pjanica i msm da bi on trebao igrati dok ne dodju prcic vrancic pa se oni isprobaju
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce Vedo igrati...znaci sa dva napadaca...4-1-3-2
Iza njih Lulic-Pjanic-Zoi
Besic sam na razbijacu...mislim da je sposoban iznijeti teret..
Nisam siguran ko bi mogao/trebao biti drugi CD...Zukanovic?? On mi je nekako i najblizi tome..
Saznacemo ubrzo..
Iza njih Lulic-Pjanic-Zoi
Besic sam na razbijacu...mislim da je sposoban iznijeti teret..
Nisam siguran ko bi mogao/trebao biti drugi CD...Zukanovic?? On mi je nekako i najblizi tome..
Saznacemo ubrzo..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
To sto neki misle da ne postoje desni i lijevi stoper ( centralni bek ili defanzivac ) samo pokazuje koliko znaju o fudbalu.
Postoje itekako, i velika je razlika igrati desno i lijevo kao stoper u odbrani!
Postoje itekako, i velika je razlika igrati desno i lijevo kao stoper u odbrani!
FKS❤️1946
- bistrikboy
- Kontakt:
----------------Begovic---------------
Mujdza---Bicakcic---Kolasinac----Lulic
-----------Besic-----Medunjanin-------
Pjanic-------------------------Hajrovic
----------Ibisevic-----------------------
-----------------Dzeko-----------------
Moze ovako dok Arsla ne sredi papire
Mujdza---Bicakcic---Kolasinac----Lulic
-----------Besic-----Medunjanin-------
Pjanic-------------------------Hajrovic
----------Ibisevic-----------------------
-----------------Dzeko-----------------
Moze ovako dok Arsla ne sredi papire

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne znam zasto bicakcica gurate ispred sunjica 

Ne guraju svi Bičakčića ispred Šunjića, samo neznalice i nacionalisti. Ja Bičakčića guram iza Šunjića, Zukanovića i Vranješa npr. Da Arslanagić može igrat za nas, guro bi Bičakčića iza Arslanagića.mravojed je napisao/la:ne znam zasto bicakcica gurate ispred sunjica
Miske no. 1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igrat isto ko pripreme za SP, samo štoperski par stavit Sunjić-Bičakić. Možda Ibiševića umjesto Misketa ubacit a Pjanića pomjerit malo više i to je to.
-----------------------Begović--------------------------
---Mujdža-----Šunjić-----Bičakčić-------Kolašinac---
-----------------Pjanić-----Bešić------------------------
-----Hajrović-------Misimović---------Lulić-----------
------------------------Džeko----------------------------
ili
------------------------Bešić----------------------------
-----Hajrović----------Pjanić---------Lulić-----------
-----------------Džeko--------Ibisević-----------------
-----------------Pjanić-----Bešić------------------------
-----Hajrović-------Misimović---------Lulić-----------
------------------------Džeko----------------------------
ili
------------------------Bešić----------------------------
-----Hajrović----------Pjanić---------Lulić-----------
-----------------Džeko--------Ibisević-----------------
Da ne citam temu sve redom, zanima me jedna informacija.. gdje i kad se igra tekma sa Lihtenstajnom?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
u Tuzli cetvrtog SeptembraFliX je napisao/la:Da ne citam temu sve redom, zanima me jedna informacija.. gdje i kad se igra tekma sa Lihtenstajnom?
- Nerminovic
- Kontakt:
Nista, sad ce Mujdza fino na klupu kod Freiburga, Riether je tu prvi. Ja sam sebe pitam hoce li Vranjes igrati kao #1. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pronaci ce Pape neko rijesenje ne sekiraj se. Makar Avdija ako zagusti.Nerminovic je napisao/la:Nista, sad ce Mujdza fino na klupu kod Freiburga, Riether je tu prvi. Ja sam sebe pitam hoce li Vranjes igrati kao #1.
Ma kakav Riether, Mujdži u formi on ne može cipela očistiti.Nerminovic je napisao/la:Nista, sad ce Mujdza fino na klupu kod Freiburga, Riether je tu prvi. Ja sam sebe pitam hoce li Vranjes igrati kao #1.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Nerminovic
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Pronaci ce Pape neko rijesenje ne sekiraj se. Makar Avdija ako zagusti.Nerminovic je napisao/la:Nista, sad ce Mujdza fino na klupu kod Freiburga, Riether je tu prvi. Ja sam sebe pitam hoce li Vranjes igrati kao #1.

Zaboravi ja ''Speed Demon''.
Nije sad da je Mujdza bio jedan od standardnih igraca u Freiburgu, Sorg je dobar igrac i sad Riether...

Nije dobra situacija, samo si dobro rekao - Pape ima rijesenje.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.