FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
znam ja da je tebi muka dole igrat kad tvoj voljeni klub uvik dole popuši,a da ne bi ti htio sad igrati malo sa sturmom,besiktasom,baselom,a malo sutra...čamac je napisao/la:Bit će teško ne zbog zbivanja na terenu jer mi možemo odigrati na rezultat. Treba izdržati prvih pola sata i staviti im do znanja da će teško do gola. Mene brine druga stvar. Zbivanja van terena. Napaliće se seljadija jer dolazi Željo iz glavnog grada. Napala će biti pogotovo nakon onog svirepog ubistva. Ne smijem ni zamisliti šta bi se moglo desiti da pobjedimo. Mene je fakat stid što moramo dole igrati jer to nije sredina koja se zna ponašati kada dođe u dodir za nečim drugačijim, nečim vrijednim itd. Da ne dužim znamo svi o čemu se radi. Hoću samo da kažem da mi je muka kad moramo igrati sa klubovima onog tipa. Volio bi da startamo ligu svake godine sa -6 nego igrati sa onim dole jadom.
Neću da polemišem s vama. Nema fajde. Istina, vi ste prerasli ovu ligu, hajte u kakvu drugu živi bili. Ne bi vam dali ni da se registrujete a kamoli da igrate. Bio sam dole more puta. Užas.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
pitarska posla, umjesto da posalje pp on likuje pardon dobronamjerno javno ukazuje na lapsus...i to na utube...Play.Blue.Minded je napisao/la:bil tebi smetalo da neko napiše fk željezmičar? mislim, m, n, isti qrac, ne treba cjepidlačit. č i ć su dva različita slova, ko to ne razumije ne može se nazvat pismenim čovjekom.vjeran1987 je napisao/la:ja ovih cjepidlaka u pm.....pa daj seyo kinone ostavite se tog posla sviju vam vidis da ima ovih pametnjakovica dovoljno
Grijesit ce se i dalje, fala bogu, jer onda znamo da se radi...a dobronamjerni...nek se jedu...
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:
Meni stvarno nije jasno kako Stila nema mjesta u reprezentaciji ......
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Morace ga bar prva cetri kola pozvaC.Ronaldo_9 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:
Meni stvarno nije jasno kako Stila nema mjesta u reprezentaciji ......
Evo zbog cega je stilic bio u timu kola...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ma jadan nebio sta ce, KOMPLEKSI sve veći i veći!!! dokaz i ovaj postčamac je napisao/la:Bit će teško ne zbog zbivanja na terenu jer mi možemo odigrati na rezultat. Treba izdržati prvih pola sata i staviti im do znanja da će teško do gola. Mene brine druga stvar. Zbivanja van terena. Napaliće se seljadija jer dolazi Željo iz glavnog grada. Napala će biti pogotovo nakon onog svirepog ubistva. Ne smijem ni zamisliti šta bi se moglo desiti da pobjedimo. Mene je fakat stid što moramo dole igrati jer to nije sredina koja se zna ponašati kada dođe u dodir za nečim drugačijim, nečim vrijednim itd. Da ne dužim znamo svi o čemu se radi. Hoću samo da kažem da mi je muka kad moramo igrati sa klubovima onog tipa. Volio bi da startamo ligu svake godine sa -6 nego igrati sa onim dole jadom.
e je nam jad i ova televizijaNK Široki Brijeg je ponudio televiziji da utakmicu prenose kao derbi kola i dobili smo odgovor od Euromedije da televizija nije u mogućnosti prenositi ovaj derbi. Iako malo klubova u ligi želi prenose domaćih utakmica u N.K. Širokom Brijegu su uvijek bili otvoreni za tu opciju, obzirom da Željezničar ima veliki broj simpatizera a u cilju popularizacije nogometa na ovim prostorima ponuđeno je da se utakmica prenosi. Iako je sve bilo dogovoreno na sastanku 02.03.2010 sa prestavnicima klubova i Euromedije, taj dogovor se na kraju izjalovio. Još jednom će sportska javnost biti uskraćena za prijenos utakmica Premijer lige iako je sa strane N.K. Široki Brijeg kao i uvijek do sada postojala dobra volja za istim.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Kako nam fali ovakav igrac da gurne zadnji pas, a iako je u reprezentaciji najveca konkurencija na njegovom mjestu(misimovic, pjanic, medunjanin) mislim da bi stila mora imati mjesta bar u 22 igraca koja pozove, covjek igra konstantno dobro, a ima par igraca koji se zovu i neigraju u svojim klubovima
Štilić majstor... Rutiner
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kod druge asistencije, 99% igraca bi primilo i pucalo, 0,99% bi primilo i dodalo, a 0,01% bi onako na prvu dodaloŽeljovac je napisao/la:Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!

Fakat! I mene je baš iznenadilo kako je onako reagovao na prvu vanjskom. Prava rijetkost.Seyo_TM je napisao/la:Kod druge asistencije, 99% igraca bi primilo i pucalo, 0,99% bi primilo i dodalo, a 0,01% bi onako na prvu dodaloŽeljovac je napisao/la:Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo ne treba zaboraviti ni onog igraca koji je nasao Stilu kad je ulijetao u sesnaest ...Seyo_TM je napisao/la:Kod druge asistencije, 99% igraca bi primilo i pucalo, 0,99% bi primilo i dodalo, a 0,01% bi onako na prvu dodaloŽeljovac je napisao/la:Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sto?Stole iz Bora je napisao/la:Samo ne treba zaboraviti ni onog igraca koji je nasao Stilu kad je ulijetao u sesnaest ...Seyo_TM je napisao/la:Kod druge asistencije, 99% igraca bi primilo i pucalo, 0,99% bi primilo i dodalo, a 0,01% bi onako na prvu dodaloŽeljovac je napisao/la:Ranije sam vidio onu drugu asistenciju Štilića, ali prva je još veća perverzija! Strašno!
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 04 mar 2010, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka čast Štiliću, ali kod druge asistencije, realno, "pravi igrač" bi asistirao desnom nogom 

saraj'vo je napisao/la:Svaka čast Štiliću, ali kod druge asistencije, realno, "pravi igrač" bi asistirao desnom nogom
sto ti je zavist jos covjek neigra vise u zelji ali djaba...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nisu se treneri žalili ni na Quaresmu kad centrira desnom s lijeve strane. Dok god je to učinkovito. Dobar igrač je pravi igrač. Ni onaj eurogol Ronaldinha Chelseau špicem nije školski. Ovo ti je ŽELJINA školasaraj'vo je napisao/la:Svaka čast Štiliću, ali kod druge asistencije, realno, "pravi igrač" bi asistirao desnom nogom

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.