Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ziko
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Ziko » 10 avg 2014, 23:23

Meni je jako dobro ne jedem tu tvoju ovčevinu već brate svinjetinu-krmetinu...... :crazy:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 avg 2014, 23:35

Ziko je napisao/la:Meni je jako dobro ne jedem tu tvoju ovčevinu već brate svinjetinu-krmetinu...... :crazy:
ako jedeš svinjetinu ne moraš da hrokčeš, jel se i u blatu valjas?

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 10 avg 2014, 23:53

I ti si je majstore jeo i sada je jedeš samo da te nitko ne vidi,ali to je tvoj problem i tvoj način života mene to ne gudi,ali ti očito dobar si glumac bar tako misliš.... kuknjava

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 avg 2014, 23:57

@Ziko treba ti hećim za mozak, a trebaće ti i kad te Seo nađe (za kosti) :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 avg 2014, 00:17

Ja se i dan danas pitam zašto naš momciluk nije igrao protiv Nigerije.

Onaj poteze Safeta Smrde je za prekrstiti se, prouciti fatihu i popisati se na njegovu sliku.

:puke:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 avg 2014, 00:22

Belmin6 je napisao/la:Ja se i dan danas pitam zašto naš momciluk nije igrao protiv Nigerije.

Onaj poteze Safeta Smrde je za prekrstiti se, prouciti fatihu i popisati se na njegovu sliku.

e jbg sad. ja kontao idem spavati i skoro sam zaboravio potez safeta i sad cu opet cijeli noc pitati sam sebe zasto seo rusilac kolasinac nije igrao.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 avg 2014, 00:22

Nerminovic je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Ja se i dan danas pitam zašto naš momciluk nije igrao protiv Nigerije.

e jbg sad. ja kontao idem spavati i skoro sam zaboravio potez safeta i sad cu opet cijeli noc pitati sam sebe zasto seo rusilac kolasinac nije igrao.
+1 ( najveca pogreska Safeta od kada vodi reprezentaciju je "taktika" protiv Nigerije kao i neigranje Sea )

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 avg 2014, 00:29

Ajax je napisao/la:

+1 ( najveca pogreska Safeta od kada vodi reprezentaciju je "taktika" protiv Nigerije kao i neigranje Sea )
NAJVECA :!: :!: :!:

Reci mi, kako je moguce tako retardiranu taktiku postaviti, ja stvarno ne znam kako. Lulic protiv Emenikea, stvarno sve sam vidio...

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 avg 2014, 00:37

Reci mi, kako je moguce tako retardiranu taktiku postaviti, ja stvarno ne znam kako. Lulic protiv Emenikea, stvarno sve sam vidio...
Bolja da ne komentarisem sve je vec receno. Lulic nije bio protiv Emenikea zato jer je igrao vise od 50% vremena krilo. Miske koji mora da igra se je ( ocekivano ) izvlacio u sredinu terena. Tako da je Spaha drzao dvije pozicije i stopera i beka. I to priznaju i mnogi koji inace brane Papeta na ovom forumu. Ali dzaba sad to. Spaha ispade glavni i jedini krivac od svih igraca i struke.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 avg 2014, 00:41

Papetovu diverziju protiv Nigerije,pricacemo svojoj djeci i unucadima...to historija nije zabiljezila... :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 avg 2014, 00:44

Stavljanje Sea na klupu protiv Nigerije je u rangu državnog udara.

Safete, na dženazi cu ti reci HARAM, a ne HALAL.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 avg 2014, 00:47

Ajax je napisao/la:

Bolja da ne komentarisem sve je vec receno. Lulic nije bio protiv Emenikea zato jer je igrao vise od 50% vremena krilo. Miske koji mora da igra se je ( ocekivano ) izvlacio u sredinu terena. Tako da je Spaha drzao dvije pozicije i stopera i beka. I to priznaju i mnogi koji inace brane Papeta na ovom forumu. Ali dzaba sad to. Spaha ispade glavni i jedini krivac od svih igraca i struke.
Jos ne mogu da vjerujem, nikako da razumijem zasto Kolasinac nije igrao. Naravno da nije samo Spahic krivac, samo ne bi on bio sam protiv Emenikea ako je Kolasinac igrao a to je druga prica. :plac:

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 avg 2014, 00:50

Belmin6 je napisao/la:Stavljanje Sea na klupu protiv Nigerije je u rangu državnog udara.

Safete, na dženazi cu ti reci HARAM, a ne HALAL.
potez za zatvora. godinu dana u pakao ako gdje ima pakao od zatvora kod nas.

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 avg 2014, 00:52

Jos ne mogu da vjerujem, nikako da razumijem zasto Kolasinac nije igrao. Naravno da nije samo Spahic krivac, samo ne bi on bio sam protiv Emenikea ako je Kolasinac igrao a to je druga prica. :plac:
Da je Kolasinac igrao protiv Nigerije izvukli bi najmanje remi. Bosna bi se nadigravala protiv Francuza bez imperativa i mozda bi Dzeko tada procepio. Cijeli svijet bi se divio nasoj reprezentaciji. Vise igraca bi se prodalo i za vece pare nego sada. Spahic se nebi oprostio. I Papeta bi slavili skoro svi osim hejtera. Znaci i oni koji ga ovdje kritikuju i oni koji ga hvale. Vjerovatno je upropastio najbolju priliku zlatne generacije za drugi krug ikad. Zato jer na EP nece biti ekipa kao sto su Iran i donekle Nigerija. Spaha se je vec oprostio. Sada ce biti sve teze i teze. Najgore od svega je sto nikad neznas dali ce nas Pape iznenadit sa svojim "taktickim" novinama. Mislim da bi nas Ciro odveo u drugi krug sa ovakvim igracima. A poslje ko zna :( :( Jedna stvar je sigurna kod Cire nebi igrali bez ljevog beka. A i igraci bi letjeli po terenu. Svi pa i Dzeko jer bi ih motivisao da igraju za svoj narod i drzavu kako to samo on zna. Igraci bi preorali teren.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 avg 2014, 01:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 avg 2014, 01:03

Ajax je napisao/la:
Cijeli svijet bi se divio nasoj reprezentaciji. Vise igraca bi se prodalo i za vece pare nego sada. Spahic se nebi oprostio.
Boli me srce... :(
Brate, nije ni lako igrati za drzavu kad je nas narod ovako tvrdoglav i mogu samo misliti kako je bilo Spahicu kad su ga svi napali, zaista mislim da taj potez selektora protiv Nigerije puno znaci sto Spahic danas vise ne igra za reprezentaciju. Ispao je krivac ali sta ce covjek.

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 avg 2014, 01:08

@ Nerminovic
Lakse bi prebolio i taj odlazak Spahe samo da smo prosli u taj **** drug krug a poslje ko zna. I pokazali svijetu da nismo samo zalutali na SP. Ovako realno nismo pokazali skoro nista. I jos teze cemo proci grupu na EP bez Spahe. Jer sve i jedan drugi stoper ima svoje mane. Koje ce iskusan trener iskoristiti. Pod uslovom da ne bude pogresaka u taktici. Tek tada ce biti lose.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 avg 2014, 01:13

Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
Lakse bi prebolio i odlazak Spahe samo da smo prosli u taj **** drug krug a poslje ko zna. I pokazali svijetu da nismo samo zalutali na SP. Ovako realno nismo pokazali skoro nista.
Sta ces'... :(
I meni je krivo al' zato se nadam da je selektor naucio sta za drugi put, ako bog da. :thumbup:

BackSpace United

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 avg 2014, 13:25

Šuti te, dobro je pa nije počeo bez golmana. :lol:

Kad sam vidio sastav, ovaka faca :shock: , bukvalno sam 20 puta pročitao sastav, možda nisam dobro vidio, gdje je Seo. Nikad mi neće biti a vjerovatno i Paptu što je kren'o bez See. Koji klinac mjenjaš bilo šta nakon 3 odlične tekme, vidjelo se da nam ta formacija odgovara. Hajd da je tako krenuo protiv Irana pa i protiv Argentine, opet bi nekako i razumio ali u najbitnijoj tekmi pravit neke eksperimente. :crazy: :crazy:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 avg 2014, 13:34

Unofficialpage je napisao/la:Šuti te, dobro je pa nije počeo bez golmana. :lol:

Kad sam vidio sastav, ovaka faca :shock: , bukvalno sam 20 puta pročitao sastav, možda nisam dobro vidio, gdje je Seo. Nikad mi neće biti a vjerovatno i Paptu što je kren'o bez See. Koji klinac mjenjaš bilo šta nakon 3 odlične tekme, vidjelo se da nam ta formacija odgovara. Hajd da je tako krenuo protiv Irana pa i protiv Argentine, opet bi nekako i razumio ali u najbitnijoj tekmi pravit neke eksperimente. :crazy: :crazy:
I ja sam 10 puta procitao sastav na temi o toj utakmici . I govorio da to mora da je neka greska :eh: :eh:
Kao sto je bila protiv Meksika pa je izasao skroz drugi sastav. Pa kompjuter nije znao kako da nam sastavi formaciju. Pa je pisalo da ce Medunjanin igrati beka. Vjerovatno je to bio prvi i posljednji put na SP da je kompjuter 5 min prije utakmice fulio sastav.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 avg 2014, 13:59

Kix opet forsira priču kako Man Utd, tj. Van Gaal želi Sea, nakon što nisu doveli Vermaelena, a pozivaju se na britanske medije

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Drum, HariTz, hurem i 22 gosta.