FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jaooo Bajic... kakva steta.. Koja ce ovo klasa igrac biti! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Ovaj Žutih kartona dobijamo ko u priči evo 6 komada u 2 utakmice dosad ima još poluvrijeme..
Dobro igramo, veoma pokretljivi, mnogo trke, kombinatorike, još uvijek fali taj zadnji pas, ali kad vidim koliko se bore sve bi im oprostio. Bajić strašan, nema gdje ga nema, šteta za onu šansu pred kraj, ali biće ih još. Ne znam koliko su pametne ove duge lopte i preskakanje igre.
Ponekad izađemo previše naprijed, pa bi Široki mogao da nas ugrozi iz kontre, ali nadam se da je i Ado to primjetio.
Ponekad izađemo previše naprijed, pa bi Široki mogao da nas ugrozi iz kontre, ali nadam se da je i Ado to primjetio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sasvim OK prvo poluvrijeme. Ipak igramo protiv jednog od najbolji timova u drzavi a da su bolji nisu. Steta za nase greske i non salantnost inace bi mogli (a i trebali smo) voditi ovaj mec.
Bajic totalno usamljen u napadu, ali svaka mu cast samo kako se bori i kako igra. Jednostavno igraci mu Sirokog nemogu nista. Zamislite kad tu bude Varea bio!
Memija mi nije za desnog veznog. Radije bi ga volio vidjeti na beku umjesto Colica ako nista. Ali dobro, dobri se takodjer i radi svoj poso kolko tolko. Stanic opet totalno ne zainteresovano izgleda...
Marijan vrlo ne siguran. Nadam se da ce Kjosevski vec od iduce sezone biti prvi cuvar mreze.
I ako sam na pocetku reko da nebi imo nista protiv ni da utakmica zavrsi nerijeseno, posle ovog poluvremena imam drugcije misljenje. Idemo po pobjedu momci!
P.s. Adzeme ubacuj Hadziju (Amira) da pokaze hercegovcima kako se igra!
Bajic totalno usamljen u napadu, ali svaka mu cast samo kako se bori i kako igra. Jednostavno igraci mu Sirokog nemogu nista. Zamislite kad tu bude Varea bio!

Memija mi nije za desnog veznog. Radije bi ga volio vidjeti na beku umjesto Colica ako nista. Ali dobro, dobri se takodjer i radi svoj poso kolko tolko. Stanic opet totalno ne zainteresovano izgleda...
Marijan vrlo ne siguran. Nadam se da ce Kjosevski vec od iduce sezone biti prvi cuvar mreze.
I ako sam na pocetku reko da nebi imo nista protiv ni da utakmica zavrsi nerijeseno, posle ovog poluvremena imam drugcije misljenje. Idemo po pobjedu momci!

Sasvim solidna igra. Antolovica nikad nisam simpatizovao.. Uvijek nekako grijesi na Grbavici (sjetimo se onog ispucavanja protiv Celika)
Imam osjecaj da cemo ovo dobiti. Bolji smo
Imam osjecaj da cemo ovo dobiti. Bolji smo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Sretno Virtu4l danas. Solidno igrate protiv teskog protivnika. Steta da ne igra Varea.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 avg 2014, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
ee raja na moru sam pa ako neko ima neki stream da stavi link ovdje ili na pp 

=\_1921_/=
Cini mi se da smo pokretljiviji, spremniji i da vise zelimo pobjedu. Glupi kartoni.
Nikad mi nije jasno kod ovih igraca sto ispaljuju projektile i onda nesto pokusavaju tehnicki.
Nikad mi nije jasno kod ovih igraca sto ispaljuju projektile i onda nesto pokusavaju tehnicki.
Ha ha ova ti je dobra... ubacuj Hadziju (Amira) da pokaze hercegovcima kako se igra a i on je hercegovac iz Trebinja...sajo10 je napisao/la:Sasvim OK prvo poluvrijeme. Ipak igramo protiv jednog od najbolji timova u drzavi a da su bolji nisu. Steta za nase greske i non salantnost inace bi mogli (a i trebali smo) voditi ovaj mec.
Bajic totalno usamljen u napadu, ali svaka mu cast samo kako se bori i kako igra. Jednostavno igraci mu Sirokog nemogu nista. Zamislite kad tu bude Varea bio!![]()
- invincible1921
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:ee raja na moru sam pa ako neko ima neki stream da stavi link ovdje ili na pp
=\_1921_/=
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:ee raja na moru sam pa ako neko ima neki stream da stavi link ovdje ili na pp
- invincible1921
- Kontakt:
e hvala ti punosajo10 je napisao/la:http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:ee raja na moru sam pa ako neko ima neki stream da stavi link ovdje ili na pp

=\_1921_/=
ni z od zaledja..cccccccccccccccccc
Uh ovo je bilo blizu... Imali smo srece, ali igrac Sirokog jeste dolazio iz ofsajd pozicije.
Jedva cekam da Varea debituje...
Jedva cekam da Varea debituje...

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nije zaledje, nego ofsajd...bezze je napisao/la:ni z od zaledja..cccccccccccccccccc

ali slazem se... ofsajda nije bilo
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
cini mi se nije bilo ofsajda.. dobro je proslo
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 218 gostiju.