Safet Sušić - Pape

mirzza
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mirzza » 03 mar 2010, 22:53

Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
Cuva Bog Zelju svog!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 mar 2010, 22:55

harishp je napisao/la:Sta je......... :shock:
Pojela maca jezik,pa nigdje komentara.
''E necemo tako Dino'',sto bi Sintor rekao. :mrgreen:
Bravo care,nek si im ga sikno. :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 mar 2010, 22:56

mirzza je napisao/la:Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
Vala to i nije teško...za Mikada je i Ištuk Gus Hidink :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 mar 2010, 22:59

mirzza je napisao/la:Pape je gospodin sto je pokazao veceras, za Mikada je Gus Hidink!
Kuku se Kinezima :cry:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 23:01

BlueSharks je napisao/la:
Drukcije Mikado nebi ni probali ha ja svejedno su im zubi nahereni :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 03 mar 2010, 23:47

Sta hocete reci ovim?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 mar 2010, 23:54

Pape je večeras zatvorio usta ovim ovdje "znalcima" il bolje internet-znalcima...

Svaka čast Pape i nadam se da će ovo bit samo jedna u nizu pobjeda...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 mar 2010, 00:16

Hocu formaciju 4-4-2. Zar tako puno trazim???
Evo zadnje linije

Berberovic(Jahic) - Pandza-Spahic-Jahic(Papac)

Nema smisla igrati 3-5-2 ili 4-5-1 sa Salihovicem na boku. 4 odbranbena igraca+2 zadnja vezna (Rahimic-Bajramovic), to svaka ekipa mora imati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 mar 2010, 02:26

Ispade da je Sušić igr'o sa čak tri špica drugo poluvrijeme, a u najavama je bilo da će sa jednim. Što se tiče postave i izmjena, ne bih ni ja bolje. :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 02:35

majestic24 je napisao/la:Hocu formaciju 4-4-2. Zar tako puno trazim???
Evo zadnje linije

Nema smisla igrati 3-5-2 ili 4-5-1 sa Salihovicem na boku. 4 odbranbena igraca+2 zadnja vezna (Rahimic-Bajramovic), to svaka ekipa mora imati.
Sa Papcem bi moglo.A Jahica umjesto Bajramovica.Jer je nas Bajro ni na nebu ni na zemlji.
Kad se vrati onda bi Jahic i Berber mogli ordinirati po desnoj strani.
inace jesi li ti bunike halisao pa ti Nadarevica nema,mora da ti je trebu u Buzimu pokupio onu noc. :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 mar 2010, 05:46

PAPE, Respect!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 04 mar 2010, 10:58

harishp je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
Drukcije Mikado nebi ni probali ha ja svejedno su im zubi nahereni :mrgreen:
a koja je to promjena od ćire ubacio je pjanića umjesto muratovića sve ostalo isto, čovjek je prepiso formaciju i sad je capello a ćiro nema pojma

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 mar 2010, 11:42

harishp je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Hocu formaciju 4-4-2. Zar tako puno trazim???
Evo zadnje linije

Sa Papcem bi moglo.A Jahica umjesto Bajramovica.Jer je nas Bajro ni na nebu ni na zemlji.
Kad se vrati onda bi Jahic i Berber mogli ordinirati po desnoj strani.
inace jesi li ti bunike halisao pa ti Nadarevica nema,mora da ti je trebu u Buzimu pokupio onu noc. :mrgreen: :lol:
Hehe,ma nije. Imao je on svoju trebicu (neka plavusa). Ma Pandza mi je bolji igrac od njega,jaci je,bolji skok ima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 mar 2010, 12:37

Meni je bila dobra formacija sinoc stim da su Jahic i Salihovic vise bili na krilu nego u odbrani,transformacija iz 5-3-2 u 3-5-2 ili 3-4-1-2 kako se utakmica blizila kraju napad je djelovao nenormalno dobro :mrgreen: Susic je vec poceo da pravi tu tranformaciju kad je napad u pitanju i to mi se svidjelo :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 13:14

Mene je Dzeko iznenadio ako on vise ikoga moze iznenaditi. :mrgreen:
Korneri,slobodni udarci protivnika Dzeko ko stopercina od 2 metra bub glavom.
Volja ti iz spica volja ta trane.Nema veze koje.Dva,tri igraca oko njega nije bitno,lako cemo to
I kad neko kaze 40 miliona puno.
Sta puno....... dvjesta,trista :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 mar 2010, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 mar 2010, 13:31

Željovac je napisao/la:Ispade da je Sušić igr'o sa čak tri špica drugo poluvrijeme, a u najavama je bilo da će sa jednim. Što se tiče postave i izmjena, ne bih ni ja bolje. :mrgreen:
Mislim da bi ti, ukoliko se razumiješ u fudbal, trebao znati da komentar koji si postavio mogu ostaviti samo ljudi koji vole demagogiju i šuplju priču, a imaju jako površno poznavanje fudbalske igre i taktike.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 mar 2010, 14:25

AYAN je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ispade da je Sušić igr'o sa čak tri špica drugo poluvrijeme, a u najavama je bilo da će sa jednim. Što se tiče postave i izmjena, ne bih ni ja bolje. :mrgreen:
Mislim da bi ti, ukoliko se razumiješ u fudbal, trebao znati da komentar koji si postavio mogu ostaviti samo ljudi koji vole demagogiju i šuplju priču, a imaju jako površno poznavanje fudbalske igre i taktike.
Koji? Ovaj što si citir'o? Pa nisam znao, Capello, da moram tako detaljno da obrazlažem stvari koje su mi se svidjele, da bi svima bilo potaman. Ti jasno kažeš da ja volim šuplju priču :roll: Hajde baci ti jedan stručan komentar, da i mi ostali vidimo kako se to radi. Ja sam htio da kažem da je Sušić izveo jedanaestorku, koju bih i ja izveo, koliko god (ne)poznavao fudbal i da je napravio izmjene, koje bih i ja napravio. Dao Begoviću i Muslimoviću poluvrijeme, bez da je vadio rano Ibiševića i Džeku. Dao Medunjaninu 15-ak minuta, jer je u tom periodu i u klubu najopasniji, pravi džoker. Dao Zecu solidnu priliku, jer je mlad, talentovan, ne do kraja afirmisan. Nije dao Damjanoviću ni minute, kojem je svakako poziv bio neočekivan poklon. Jedino je Muratović uspio za poluvrijeme da proda svaku loptu koja je do njega došla, ali Sušić nije mogao očekivati da će biti tako loš. Kod Ćire je bio vrlo dobar.
Još jedna kritika ide za nepostojanje presinga u prvih pola sata igre. Dešavalo se da Gana dođe od svoga do našega šesnaesterca sa dva najprostija moguća pasa. Tek kad smo gol primili, zaigrali smo agresivno i nismo im davali toliko vremena da čuvaju loptu i kombinuju. To opet ne znam čija je greška, možda igrači nisu dovoljno ozbiljno shvatili upute selektora. Kakogod, do gola Gane su se šetali po terenu.
Čekam studioznu analizu čovjeka koji ne voli šuplju, demagogiju i koji ima sjajno poznavanje fudbalske igre i taktike.
P.S. Baš sam ti trn u oku kad si me napao zbog onakvog mog posta, koji je bio krajnje normalan i nevin. Razumijem i zašto. Ranije si se provaljivao u odbrani Sušića, u nemoći da kažeš išta argumentovano. ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 15:58

Sreca pa se rezultat pamti. Da ne bi Pjanica ne znam o cemu bi sad pricali. Samo se pitam sta bi bilo da smo igrali protiv jace i raspolozenije reprezentacije. Sinoc smo pobijedili samo zahvaljujuci potezima pojedinaca. Ni jednu izradjenu akciju nismo stvorili. Sramota je kako nam se Gana tako lako dovuce do 16-erca.

Pjanic & Dzeko : Gana = 2-1

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2010, 16:06

szlaja je napisao/la:Sreca pa se rezultat pamti. Da ne bi Pjanica ne znam o cemu bi sad pricali. Samo se pitam sta bi bilo da smo igrali protiv jace i raspolozenije reprezentacije. Sinoc smo pobijedili samo zahvaljujuci potezima pojedinaca. Ni jednu izradjenu akciju nismo stvorili. Sramota je kako nam se Gana tako lako dovuce do 16-erca.

a ti bas neki negativac :D :D igra nije bila ko sto bi se mogla ocekivat da je rijec o nekom takmicenju,razumljivo....prijateljska tekma i to par dana unazad saznali da igramo,prvo okupljanje papeta i igraca..neke je tek i upozno

na drugoj strani viceprvak afrike....i sta je bilo... pobjeda???? :D solidno itdanje,mozda prvih pola sata da nismo toliko trke pruzili ostalo je sve manje vise na nivou bilo....svi su zadovoljni...pocetak je...a pobjedili smo snaznu reprezentaciju ne zaboravite.....uglavnom pocetak obecevajuci
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 16:12

sarajlija89 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Sreca pa se rezultat pamti. Da ne bi Pjanica ne znam o cemu bi sad pricali. Samo se pitam sta bi bilo da smo igrali protiv jace i raspolozenije reprezentacije. Sinoc smo pobijedili samo zahvaljujuci potezima pojedinaca. Ni jednu izradjenu akciju nismo stvorili. Sramota je kako nam se Gana tako lako dovuce do 16-erca.

a ti bas neki negativac :D :D igra nije bila ko sto bi se mogla ocekivat da je rijec o nekom takmicenju,razumljivo....prijateljska tekma i to par dana unazad saznali da igramo,prvo okupljanje papeta i igraca..neke je tek i upozno

na drugoj strani viceprvak afrike....i sta je bilo... pobjeda???? :D solidno itdanje,mozda prvih pola sata da nismo toliko trke pruzili ostalo je sve manje vise na nivou bilo....svi su zadovoljni...pocetak je...a pobjedili smo snaznu reprezentaciju ne zaboravite.....uglavnom pocetak obecevajuci
Naravno da je lijepo pobijeditina pocetku. Ali to ne znaci da zaboravimo losu igru u vecem dijelu utakmice. To se ne smije ponoviti. Nece uvijek biti Pjanica i Dzeke, ovako raspolozenih. Ovo nam je proslo protiv Gane, al ne budite sigurni da ce proc protiv Rumuna ili cak Francuza. Pojeli bi nas da igramo onako ko sinoc. BUDITE OBJEKTIVNI. Pjanicev gol nije plod zamisljene taktike, to je individualni potez, kojih treba nacekat da se dese.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 7 gostiju.