Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
mandraX
-
Kontakt:
Pauk je napisao/la:Starleta na klupi gdje mu je i mjesto...puno para malo rada..Stanija bi mu zavidna bila.
Kapiten=Starleta
Kako bi ti slatko šamar zavez'o, da mi te je srest' samo na ulici negdje.

-
Otelo
-
Kontakt:
Pauk je napisao/la:Starleta na klupi gdje mu je i mjesto...puno para malo rada..Stanija bi mu zavidna bila.
Kapiten=Starleta
Slazem se.
Ima dobar zivot, naciji zamazao oci, u Cityu tu i tamo nesto uradi, yebe dobru zensku i jos kapiten.
Lova kapa svake sedmice a on 'ladi muda.
Dzeko ti su junak nacije

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
reptile
-
Kontakt:
Pauk je jos uvijek najgora osoba na svijetu i ovom forumu. Sevap bi bilo da mu neko spuca ban. Njegova ljubomora i mrznja prema Edinu Dzeki je stvarno van svih granica. Kakvo **** od covjeka u pm. Da ga je naci negdje vani i dobro izgazati. Ocito da voli da se kurci pa mu negine samarcina i lemanje.
shandrlike-tandrlike
-
skrozanoniman
-
Kontakt:
Postao/la skrozanoniman » 10 avg 2014, 18:34
Otelo je napisao/la:Pauk je napisao/la:Starleta na klupi gdje mu je i mjesto...puno para malo rada..Stanija bi mu zavidna bila.
Kapiten=Starleta
Slazem se.
Ima dobar zivot, naciji zamazao oci, u Cityu tu i tamo nesto uradi, yebe dobru zensku i jos kapiten.
Lova kapa svake sedmice a on 'ladi muda.
Dzeko ti su junak nacije

Kao anonimus u zivotu i na forumu nemas sanse da postignes ono sto je Edin, makar zivio 1000 zivota.
Pomiri se s tim!
-
soccerfan
-
Kontakt:
reptile je napisao/la:Pauk je jos uvijek najgora osoba na svijetu i ovom forumu. Sevap bi bilo da mu neko spuca ban. Njegova ljubomora i mrznja prema Edinu Dzeki je stvarno van svih granica. Kakvo **** od covjeka u pm. Da ga je naci negdje vani i dobro izgazati. Ocito da voli da se kurci pa mu negine samarcina i lemanje.
Sto je najveca ironija i najzalosnije od svega, njemu je Dzeko avatar.

Covjek ne zna bil se prije nasmijao ili plakao.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Ajax
-
Kontakt:
Dzeko je odigrao jako lose danas. Ponavlja se ono sto sam rekao bar 100 puta. Dzeko zavisi od saigraca. Aguero i Jovetic se mogu izvuci i sami sebi kreirati priliku kada ih ne ide. Dzeko je imao jako malo upotrebljivih lopti. Naravno da je igrao prvi tim Citya sa Silvom i Aguerom bilo bi mu malo lakse. Saradnja Dzeko - Jovetic se ne razvija na najbolji nacin. Jovetic je veliki individualista koji je navikao da je prvi igrac kluba. Tako je bilo u Fiorentini i u Partizanu. Tako ce biti i u Juventusu ili Interu ako ne zadovolji u Cityu. On se nece zadovoljiti sa klupom zato grize na svaki nacin nebi li zabio koji gol. I zabio je vec 6 komada u pripremama. Prosle godine je imao tih problema sa povredama ili sta vec. I tada ste ga mnogi ovdje ismijavali maltene kao da je amater. O Agueru se nama sta pricati. Mislim da ovo nije idealan klub za Dzeku u ovoj fazi karijere. On treba klub gdje ce se sve vrtiti oko njega a ne da ga nema 50 min i onda bjesne ako mu neko proturi loptu ili zabije neki odbijanac. Meni je Dzeko najdrazi nas igrac ( pored Spahe ) ali tako stoje stvari. Dzeko je bio odlican prvih 25 minuta puno vise je trcao nego sto inace trci. Vidjelo se je da ima veliku zelju da zabije gol. Ali nije imao prilika ( upotrebljivih lopti ) da nesto pokaze. Ali eto ako nista bar nigdje nebi toliko zaradio kao u Cityu i to puno znaci.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 10 avg 2014, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 10 avg 2014, 18:59
Opet kažem odigrao je solidno. Bolje ne može sa ovim saigračima, vezni red nula, nijedan napadač ne bi onde bolje igrao. Imao je jedan odličan sprint, Jovetić nije uspio to da kapitalizuje.
Još uvijek mi nije jasno što je izašao.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Ajax
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Opet kažem odigrao je solidno. Bolje ne može sa ovim saigračima, vezni red nula, nijedan napadač ne bi onde bolje igrao. Imao je jedan odličan sprint, Jovetić nije uspio to da kapitalizuje.
Još uvijek mi nije jasno što je izašao.

1) Zato se je Jovetic spremniji. Vecina igraca koji su igrali SP nisu ni igrali ovaj mec.
2) Zato sto se je Jovetic pretvorio u ozbiljnog konkurenta za startera. On nije vise samo zamjena za Aguera i Nasrija kada ovi nemogu. A i bio je poprilicno skuplji od Negreda sto mnogi zaboravljate. Po svima on je bio prvi igrac priprema koje je iskoristio maksimalno. I nema namjeru da stane na tome.
Mislim da ce City imati velikih problema ove sezone. Ima previse individualista u timu. A doveli su ih jos ( Jovetica ). Puno bolji mi izgledaju Chelsea i Manchester United. Izgleda da ce se Liverpool i Arsenal ukljuciti ozbiljno u borbu za to trece mjesto. Cak i Liverpool i Arsenal mi puno vise izgledaju kao tim nego City. Da o Evertonu i slicnim timovima ne pricam gdje igraci ginu jedni za druge i igraju timski.
Velika pogreska danasnje utakmice je da im je igrao 4,5 stoper Boyata koji ih je kostao prvog gola. I tada su pukli. Lescott je doktor za Boyatu jos uvijek i nisu ga trebali prodavati. Cak i Rekik je odigrao bolje na pripremama od njega. Cak i na pripremama su primali golove bas preko Boyate kojega ne vole ni navijaci. Ali eto trener ga gura. U svakom slucaju bice tek peti mozda cetvrti stoper kada se svi vrate.
-
viKK
-
Kontakt:
džeko uopšte nije tip igrača za city, što se otprilike otkad je tamo došao..
city je ekipa u kojoj napadači ne smiju ovisiti o veznom redu niti se šetati čekajući loptu. neće džeko tako nikada dati gol niti će city nešto dobiti imajući takvog igrača u ekipi. u današnjem fudbalu i vezni igrači napadaju i vezni igrači daju golove.. city je ekipa koja je prepuna sjajnih individualaca, od nasrija i silve pa do tourea i aguera.. ali pazite - aguero, silva, nasri, (prije i tevez) oni ne moraju dodavati loptu edinu ako neće. aguero je vanserijski igrač od kojeg se može očekivati minimalno 20 golova svake sezone, čak i kada se uzme u obzir koliko ga muče povrede.. silva je također igrač koji svaku drugu utakmicu daje gol ili asistenciju i ekipa cityja se ne može zamisliti bez njega. nasri je prošle sezone pokazao koliko znači za ekipu kad se vratio nakon 2 mjeseca odsustva i tada se vidjelo koliko bolje city igra kada je on u formi. o toureu ne trebam pričati, jer hvaliti nekoga iza koga stoji činjenica da kao centralni/ofanzivni vezni igrač zabije 20+ golova prošle sezone je nepotrebno. city kroji igru kroz te igrače i najviše što edin može da uradi je učestvuje u igri i zalaže se na terenu. kada god to radi - ili dadne gol ili biva jedan od boljih igrača na terenu. to se cijeni kod njega jer to je ono što se očekuje od njega. koliko puta sam samo gledao utakmice cityja gdje kada edin sudjeluje u igri, i ostatak ekipe zabija golove..
kad god edin ne dadne gol, ovdje se piše "ekipa je loše skroz odigrala, nitko nije nikakav pas dao.." znam da zvuči grubo - ali može im se. može se silvi, agueru i nasriju.
-
Ajax
-
Kontakt:
viKK je napisao/la:
kad god edin ne dadne gol, ovdje se piše "ekipa je loše skroz odigrala, nitko nije nikakav pas dao.." znam da zvuči grubo - ali može im se. može se silvi, agueru i nasriju.
Moze se i Joveticu i Navasu mada nisu takve klase kao igraci koje si nabrojao. Mogu dodati igracu u slabijoj poziciji ako to pozele ili sami pucati, driblati. Dzeko nije igrac kao Aguero ili Silva kojima se mora dodati. Slazem se sa tvojom analizom. Idealan klub za Dzeku u Engleskoj bi bio Everton ili Tottenham. Mozda i Arsenal da je dosao prije Girouda pa da igraju samo na njega. Sada bi bio veca zvijezda i bolji igrac nego sto je sada. On je nazadovao a jedan Giroud kojega smo ismijavali prije godinu, dvije ovdje napredovao. Ima mnogo klubova za njega. U Cityu je prevelika i nezdrava konkurencija. Jedino sto valja su pare.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 10 avg 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
Chinaglia
-
Kontakt:
ma to je naša klasična seljačka alibi priča: "nisu ni ostali pokazali ništa."

to isto kad u školi dobijem keca, pa onda se materi pravdam kako su i ostali dobili keca, itd

-
Ajax
-
Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ma to je naša klasična seljačka alibi priča: "nisu ni ostali pokazali ništa."

to isto kad u školi dobijem keca, pa onda se materi pravdam kako su i ostali dobili keca, itd

otprilike.
-
Beko
-
Kontakt:
Onaj Džekin sprint je bolje sve što je Jovetić uradijo u toj utakmici. Tu je meni žao što nije opalijo po golu pa šta bude. A vi koji ga kujete na klupu, tko je citiju donijo titulu prvaka sa važnim golovima. Tip je clutch i tačka. A ne zavisi od suigraca toliko, nego vise od nacina igre. Pa ko njemu pravi prostor kao sto on to zna ostalima, ko njemu spusta lopte kao sto on to zna...itd. Bilo bi dobro da prestanete biti ljubomorni, tip je prekuco cesku, njemacku i cak englesku ligu. Ovu zadnju sa 70 %. Samo onaj gore zna sta bi bilo kad vi Edin igrao na 100%. Ali i ovo je dovoljno da je medzu svjetskom elitom napadaca.
dobre guzove ima Belma
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ma koliko bio odsutan, sigurno je da ću na ovoj temi uvijek pronaći hrpu gluposti.
Čuj ovoga
Maksima, bolje bi mu bilo u Arsenalu, Tottenhamu ili Evertonu, a čovjek među najzaslužnjim za dvije titule prvaka Engleske

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
viKK
-
Kontakt:
eh, mašinerija je mnogo veća od jednog kotačića..
-
Ajax
-
Kontakt:
@ Virtual
Ako si mislio na mene. Dzeko zasluzuje da je prvi igrac kluba. Ako to nemoze u Cityu onda neki malo losiji klub ali jos uvjek velikan koji igra ligu prvaka. Da svaki drugi, treci napad ide preko njega. Da ga se trazi u igri. Kao sto se trazi npr. Aguera i kada se vrati poslje 3,4 mjeseca rovit na teren. Opet sve ide preko njega. A ne da zavisi od ubacaja Kolarova i odbijanaca. Previse je on kvalitetan igrac za nesto takvo. Npr. Jovetic i Aguero i kada zakazu opet se izvlace u sredinu. Sudjeluju u napadima ima ih na terenu. I to sa Dzekom traje od pocetka karijere u Cityu. Ove zadnje pola godine je bilo mnogo mnogo bolje. Znas i sam da su na to mnogo uticale i povrede drugih napadaca. Ali nema ama bas nikakve garancije da ce to tako biti ove sezone. Dzeko, Negredo i Jovetic se potpuno ravnopravno bore za tu jednu poziciju. Nijedan nema neki bonus kao sto pojedini mislite. Jedino Aguero je uvijek siguran. Kao i Silva, Nasri, Yaya i Kompany. Od ove sezone najvjerovatnije Kolarov, Fernandinho, Hart i Mangala ako potpise.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 10 avg 2014, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ma ko te pita šta zaslužuje, ima sve u Manchesteru, pare, trofeje, ostaće zapamćen u klubu, dio je jednog ogromnog projekta i veoma je bitan kotačić u njemu. Manchester City je IN, a Edin je dio te priče, sve ostalo je nebitno. Kakvi Evertoni i Totenhemi.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
nedim93
-
Kontakt:
Samo što ga to čini totalno OUT za Bosnu i Hercegovinu, a što je za mene bitnije mnogo više jel on IN u projektu Manchester City.
Džeko danas logično loš, jer je pobogu igrao protiv Arsenala

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Ajax
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ma ko te pita šta zaslužuje, ima sve u Manchesteru, pare, trofeje, ostaće zapamćen u klubu, dio je jednog ogromnog projekta i veoma je bitan kotačić u njemu. Manchester City je IN, a Edin je dio te priče, sve ostalo je nebitno. Kakvi Evertoni i Totenhemi.
Dobro od samog pocetka imamo razlicito misljenje i to je tako. Nema se tu sta vise pricati. Ja bi uvijek izabrao da sam prvi igrac u npr. Atletico Madridu, Dortmundu, Arsenalu i slicnim klubovima nego ovo njegovo u Cityu. Gdje mu je svaka utakmica biti ili nebiti i borba za pozicije. Ti mislis drugacije od mene i to je OK. A vidjet cemo koliko ce biti City ove sezone IN i koji ce biti na kraju. Kao sta ce napraviti u ligi prvaka, a sta Dortmund, Atletico itd. Jedino gdje ce CIty sigurno dominirati je jedan od ovih domacih kupova.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ne možemo se nikako složiti. Godinama ga selite u Intere, Totenheme, Dortmunde, a on svake sezone kupi naslovnice u Manchesteru, i usput osvaja titule. Nema niti jedan valjan razlog zašto bi išao iz Manchestera.
Voli te tvoje Sarajevo.