Logicno, ne igraju Famos i Obarska.Ajax je napisao/la:HajdukaSabinho je napisao/la:Bravo majstore. Kljucni igrac.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Logicno, ne igraju Famos i Obarska.Ajax je napisao/la:HajdukaSabinho je napisao/la:Bravo majstore. Kljucni igrac.
Momak uvijek odigra solidno ili odlicno samo to niko nije htio prihvatiti jbg lakse je pljuvati po momku.tyler durden je napisao/la:Dobar veceras TSS !
Dali si odgledao svih 90 minuta utakmice osim tog jako lijepog gola. Kako bi uporedio igru Susica sa Prcicem i Mariom Vrancicem ?? Ja sam odgledao svih 90 minuta pa zato pitam ??Sabinho je napisao/la:Momak uvijek odigra solidno ili odlicno samo to niko nije htio prihvatiti jbg lakse je pljuvati po momku.tyler durden je napisao/la:Dobar veceras TSS !
Trebaju im je za Europu. A sada posto su prosli trebaju im jos i vise. Odnosno cekaju da vide dali ce izvuci protivnika kojega mogu proci i mozda se isplati opet rizikovati sa tim igracima pa i sa transferom. Sam prolazak u grupu mislim da donosi 1.3 miliona. A i poslje toga ce lakse prodati reprezentativce Tina i Avdiju jer ce im cijena jos i vise porasti.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hoce li biti tog transfera? Sto se vise oduzi sve ce teze bit i njemu i Avdiji da se u nove klubove uklope.
TransferDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Avdija ni na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.