Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

EmNer
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la EmNer » 09 avg 2014, 22:51

Muamer Tankovic asistencija i gol za AZ Alkmaar u prvom kolu holandske lige !

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 09 avg 2014, 22:58

EmNer je napisao/la:Muamer Tankovic asistencija i gol za AZ Alkmaar u prvom kolu holandske lige !
Bio sam odgledao utakmicu,onako slučajno našao stream..i mogu reći da sam impresioniran,skoro svaka opasna akcija Alkmaar-a učestvovao je Tanković,čini mi se da ga je trener držao u igri jedno vrijeme kao lijevo krilo pa ga opet vratio u špic,i zaista se dobro snalazi na obje pozicije,odabrao je sebi pravi klub,bez sumnje i očekjum ove sezone 10-15+ golova...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 23:01

Eredivisie nije nikakvo mjerilo, tako da Tanksson može zabit' i 30 komada!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 avg 2014, 23:08

ma moze on zabit 30 + i opet ga ne zelim kod nas.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 09 avg 2014, 23:10

Van Basten ce izvuci najbolje od njega, super je krenuo ! Steta sto nije malo bolje razmislio kad je birao za koga ce igrati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2014, 23:12

Nije kasno još uvijek...
DRUG NEBI TI PUNCA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 avg 2014, 23:15

Pustite price,mnogi su vagali,predomisljali se i sve im se zaboravilo,oprostilo.Medunjanin je odbio,ponavljam,odbio poziv u nasu reprezentaciju nadajuci se da ce zaigrati za Holandiju.Javio se tek nekoliko godina kasnije kad je vidio da od toga nema nista.I ko danas prica o tome?Pa Hajrovic,sjetimo se samo pisanja svicarskih medija s njegovim izjavama i prepucavanja sa Dzekom,pa Begovic....
Tankovic je nesumnjivo kvalitetan igrac,to je vec dokazao a ako nastavi sa ovakvim igrama svakako se treba sve pokusati da se dovede pod nasu zastavu.I Halilovic takodje i svi za koje postoje sanse da zaigraju za nas.

Sto se tice holandske lige,klub za koji igra je daleko bolji od mnogim klubova u kojima igraju nasi reprezentativci.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 09 avg 2014, 23:19

Ne treba nam Tanković. Ne tako davno je panj Altidore u toj ligi zabio 30 golova. :kafa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 23:26

fkv123 je napisao/la:Ne treba nam Tanković. Ne tako davno je panj Altidore u toj ligi zabio 30 golova. :kafa:
Zabio je panj i nama 3.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 09 avg 2014, 23:26

E jbg, dobar nam Zukanovic iz Genta dok je igrao u Belgiji ili pojedini iz druge lige, al eto holandska nevalja, ko sisa Ajax, Psv, Twente, AZ. Mislimda se radi o bilo kom drugom igracu da bi AZ bio extra izbor a tako i holandska liga.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 23:30

FaraonTM je napisao/la:
fkv123 je napisao/la:Ne treba nam Tanković. Ne tako davno je panj Altidore u toj ligi zabio 30 golova. :kafa:
Zabio je panj i nama 3.
istina :lol:

al' jeste, panj, u toj ligi flopovi ubijaju, vjeruj mi :D recimo Pelle koji nije uspio u Serie A, ubijao je u Feyenoordu i ovi ga uvale Sotonu za €10 mln,a još 29 godina ima :urnebes: prošle sezone je AZ uvalio Altidorea, Sunderlandu za istu cijenu :urnebes:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2014, 23:31

EmNer je napisao/la:Muamer Tankovic asistencija i gol za AZ Alkmaar u prvom kolu holandske lige !
fkv123 je napisao/la:@Sabinho, o kome je riječ? Zbunilo me ovo "otjerali" pa nisam siguran je li riječ o Spahiću ili ne? Što se tiče Altidore-a, da Bog da svi naši potencijalni napadači dogurali do AZ Alkmaara ili do Sunderlanda, pa makar sjedili na klupi svaku utakmicu. :bih:
:? :? Sta sad odjednom ni Alkmaar ne valja. A juce ti je valjao ?? Ili mozda ne valja koji god klub u kojem igra Tankovic ?? A "panj" Altidore je zabio 3 gola kada u igri nije bilo Spahica nego neki drugi stoperi koji su po tebi bolji od njega.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 avg 2014, 23:36, ukupno mijenjano 4 puta.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 avg 2014, 23:32

EmNer je napisao/la:E jbg, dobar nam Zukanovic iz Genta dok je igrao u Belgiji ili pojedini iz druge lige, al eto holandska nevalja, ko sisa Ajax, Psv, Twente, AZ. Mislimda se radi o bilo kom drugom igracu da bi AZ bio extra izbor a tako i holandska liga.
I Vranjes iz Elaziga, Visca iz Istambula,Susic i Vrsajevic iz Hajduka,Hadzic iz Sturma,Šunjic iz Zorye,Medunjanin iz Gaziantepa,Ibricic iz Kayseria,Fejzic iz Alena,Zahirovic iz Minska....
Ali eto AZ je slab,sta reci :crazy:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 23:33

Chinaglia je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Zabio je panj i nama 3.
istina :lol:

al' jeste, panj, u toj ligi flopovi ubijaju, vjeruj mi :D recimo Pelle koji nije uspio u Serie A, ubijao je u Feyenoordu i ovi ga uvale Sotonu za €10 mln,a još 29 godina ima :urnebes: prošle sezone je AZ uvalio Altidorea, Sunderlandu za istu cijenu :urnebes:
A dobro yebiga, to je liga u kojoj se igra za gol više, efikasni su svi timovi, pada puno golova po utakmici. Recimo Altidore je trpao u Holandiji gdje bukvalno nema odbrane, a onda dođeš u Englesku i syebeš se :mrgreen:

Kako god, Holandska je jedna od jačih liga i to niko ne može da ospori ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 23:37

ma jaka u kurcu, u veli vakta Ajax i PSV naprave jaku ekipu koja može šta reći u evropi, ovo ostalo je talašika :D to ti je k'o Serie A, liga je više ujednačena zbog nekvaliteta, a ne zbog kvaliteta :D

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 09 avg 2014, 23:37

@ajax, :facepalm: vidiš da se sprdam na račun ovih intelektualaca što se kunu u Spahića a Altidore kad nosao u naramku 45 minuta. Drugi par cipela je to što SAD nije bila u stanju realizirati one šanse što su imali u tom prvom poluvremenu. Naprimjer kada je Altidore pobjegao Spahiću, pa onda kada se Johnson izgubio u šesnaestercu, Itd.

Svakako sam za sve i jednog igrača iz solidnog kluba u solidnoj liZi, a da nespominjemo ako taj igrač, još povrh svega, igra važnu ulogu. :bih:

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 09 avg 2014, 23:38

Evo sad nevalja ni seria A

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 avg 2014, 23:38

Zamisli te da smo doveli Tankovica, Halilovica i Hrgotu pod našu zastavu. Kako bi tek onda svjetlo buducnost izgledala

Edit: još imaju Bešic, Kolašinac, Pjanic, Prcic... to bi bio kostur ekipe da glava zaboli.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 09 avg 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2014, 23:40

Imperator98 je napisao/la:
Bio sam odgledao utakmicu,onako slučajno našao stream..i mogu reći da sam impresioniran,skoro svaka opasna akcija Alkmaar-a učestvovao je Tanković,čini mi se da ga je trener držao u igri jedno vrijeme kao lijevo krilo pa ga opet vratio u špic,i zaista se dobro snalazi na obje pozicije,odabrao je sebi pravi klub,bez sumnje i očekjum ove sezone 10-15+ golova...
Tankovic ima 19 godina a pojedinci ga ocjenjuju kao da ima 29 godina. Gdje su bili nasi drugi napadaci sa 19 godina. AZ je odlican klub za napadaca tih godina i starijeg tamo do 23,24 godine. Zato jer se zabija puno golova. A i ovi bolji klubovi se bas i ne sramote u lige evropa i cak ligi prvaka. Za dvije, tri godine eto njega u ligama petice. A tada ce imati tek 21,22 godine. Inace pogledaj ko trenira Tankovica mislim da ce imati stosta da nauci
http://www.transfermarkt.de/marco-van-b ... ainer/2148 :bow: :bow:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 avg 2014, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 09 avg 2014, 23:42

Ja sam samo htio da kazem da bi nam on super dosao u reprezentaciji, ko je kriv zato sto ne igra za nas u to ne bi ulazio, sto se mene tice volio bi da se predomisli ako je do njega bilo i drugi su se premisljali pa su nam i oni dobro dosli na kraju..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.