RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jedino rjesenje za ove bunkeraske ekipe je da igramo sa 2 napadaca.Po onome danas sto sam vidio Haurdic bi duplo bolji bio u spicu nego na sredini i upravo sam mislio na njega kad bi igrali sa 2 napadaca on i Popovic(Mace). Popovic je danas lopte spustao nije imao neke prilike ali je vecinom spustao lopte krilima koju su samo kruzili sa loptom okolo. Hajdarevicu treba jos iskustva i pameti, Hebibovic nije odavno losiju tekmu odigro. Bice nekih promjena do utakmice sa Sarajevom...
Nadam se da ce se Jankovic oporavit i Blagoje od prve da zaigra. Nemojte kukat tek je liga pocela samo Sloboda ima 6 bodova. Svaku narednu tekmu ici na pobjedu, Feja je iz ove tekme danas skobto mnoge stvari koje treba radit protiv ekipa koje igraju bunker al hvala Bogu nema ih puno u ovoj ligi. Ova ekipa dok se 100% spremi i uigra moze u Evropu plus tu je zimski prelazni rok igraci koji ne odrade ono zbog cega su dosli naci ce se neko novi. Samo lagano
Nadam se da ce se Jankovic oporavit i Blagoje od prve da zaigra. Nemojte kukat tek je liga pocela samo Sloboda ima 6 bodova. Svaku narednu tekmu ici na pobjedu, Feja je iz ove tekme danas skobto mnoge stvari koje treba radit protiv ekipa koje igraju bunker al hvala Bogu nema ih puno u ovoj ligi. Ova ekipa dok se 100% spremi i uigra moze u Evropu plus tu je zimski prelazni rok igraci koji ne odrade ono zbog cega su dosli naci ce se neko novi. Samo lagano
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
drakensang je napisao/la:Sve stoji brate, ali nemoj da zezaš, Popović je dosta lopti spustio i izborio se za njih, te ih proslijedio. Učestvuje u igri i tu je uvijek da se pridoda. Po meni loša priprema utakmice, znalo se da imaju dva visoka stopera i Dabića kao beka od 1.90+. Haurdić - ovo što je igrao uopšte nije njegova prirodna pozicija, vidjelo se da ne može u sredini igrati, pojedoše ga a ne može da pokaže ono što zna, on je krilo ljudi moji i to se vidi odmah. Gledao sam ga u Širokom na krilu, potpuno drugi igrač, ma leteći, kad je Maleta izašao a Ani se vratio na beka. Ja da sam trener, tako bi i počeo. A i po meni da je Haurdić prekomandovan lijevo umjesto Vlade, a ušao Zvonke ili neki drugi vezni, bolje bi izgledalo nego ovako. Ali ****, ide se dalje. Nikolić borac pravi, defanzivni vezni klasični, ima dugu loptu i filozofiju igre "prvom do sebe". Odradio defanzivno dobro, ali nije imao podršku u danas vrlo lošem Merziću. Biće bolje RAja, ovim momcima treba dati ogromnu podršku na Koševu i to je to. SVI NA KOŠEVO!zizu1991 je napisao/la:Što ne mogu ovih brigalica nikako.
Inače, utakmica je bila katastrofa. Nagađanja onih koji nisu gledali utakmicu su poprilično tačna. Bunker ne možemo probiti. Puste nas ljudi po stranama, ubacuj do mile volje kad je svaka u zraku njihova. Nismo 2x duel uzeli i imali priliku za šut u njihovom kaznenom prostoru a ubačeno je preko 20x. Ljudi su se branili sa 9 a nekada i sa 10 igrača.
Haurdić mnogo serrre sa loptom, treba ga zatjerati napolje. Kada je Janković spreman Haurdić na klupi treba hladit' yaya. Ono što mene čudi jeste činjenica da Mace nije bio na klupi za ovu utakmicu ako se ne varam. Ako je bio, čudi me da nije njega ubacio da pokuša osvojiti neki zračni duel.
Onaj Popović me je razočarao, lošija verzija Raševića. Ima tu truda, borbe, ali kontrola lopte 0 bodova. Nikolić zadnji vezni je dobro odigrao ali nema ideje prema naprijed baš kao ni jedan igrač koji je nastupio u prvih 11 dok Blagojević nije ušao. I ovaj jeste dobro napuhan, i opao je dobro nakon ozlijede. Skoro svaku loptu koju je dobio u noge vraćao je nazad ili štoperima ili bekovima.
Igra je bila poprilično razočaravajuća. Krivo mi je zbog Hajdarovića jer sam vidio da mu je stvarno stalo. Kada je promašio i kada je čitav stadion zagrmio na njega, izgledao je kao da mu je čitav svijet potonuo.
Jbg, kao što sam i rekao prije ove utakmice, utakmica je bila jako teška i unaprijed upisanih bodova neće i ne smije biti ma protiv koga da igrali.
P.S. Pastrmka ohladi
Svaka čast brate za komentar, osim u vezi ovoga sa Popovićem.Promašio je loptu kad je trebao zakucat u prazan gol.Vazda nešto muti, kombinuje, meni se nimalo nesviđa.Ali to nije razlog da **** mater svakome kome stignemo i da nam lađe potonu nakon 2 kola.Da smo danas dobili bilo bi nas 2000 na Koševu, ovako će nas bit par stotina ali onih pravih!
Ma najviše tersaju oni najžešći Veležovi bolesnici koji uvijek nakon zijana yebu sve od - do, a da igramo u kantonalnoj opet bi došli da gledaju. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
ma ne znam stvarno sta da kazem igra katastrofa...milion centarsuteva ni jedan nije prosao...taktiku ocigledno treba mijenjat protiv ekipa koje igraju bunker...ne znam jesmo li ijednoj ekipi koja je igrala bunker prosle sezone kuci dali vise od 2 gola osim leotaru i radniku....opet ponavljam feja od ove taktike nema nista protiv bunkerasa...drugo je igrat protiv zelje koji se otvori i mora pobijedit...formaciju 4-4-2 mislim da trebamo igrat protiv bunkerasa...
-
- Kontakt:
RAŠOOO,hahaha majke ti tvoje ,duhovit si toliko da svaki put mi dodje da se ispovracam.Ti s kao nesto vrijedniji sto si sebi prikacio nadmak RADOVAN i sto trujes ovaj forum odkako si se prijavio,pa se redom svakom sjetis majke bez ikakvog povoda i meni kazes da sam ljakse ,samo zato jer sam stavio nik KONJICANIN.RAŠŠO ja se ne stidim odakle sam pa sponosom mogu staviti ime svog grada i garantujem da sam mnogo vise dao za Velez svih ovoh godina putujuci na utakmice iz konjica sto nije nimalo jeftino nego ti mostarski diplarosu i ubleho jedna obicna.Radovan je napisao/la:A sta sam i ja docekao majke mi moje da neko sa nadimkom konjicanin meni pise kako da se ja ponasam. Eto haj me ti nauci kako cu se ponasati ljakse jedno debilno. Mrs u tri p_i_cke materine seljacino jedna balava. Hujja odavde!konjicanin01 je napisao/la:Ista meta isto odstojanje ,iz sezonu u sezonu,nazalost jos jedan razocaravajuci rezultat.Naravno netreba ocajavat pocetak je ,ali brate nemoze da se nebude razocaran ,e zato ja nevolim tipove ,kao ovaj radovan koji se natakarijo na stranicu ima 10 dana stalno prica o nekim redaljkama ,karanju ,alo decko oladi malo,ili idi svoje sexualne fantazije prosipaj na nekom drugom foumu a ne na ovom sportskom,serem ti se na tvoj prostacki rjecnik ,koji krijes iza kvazi liskaluka,![]()
![]()
Rodjeni nemojte se sekirati. Dogodi se svakoj ekipi da izgubi bod. Idemo dalje.
Mostar u srcu Velez do groba!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma ne između sebe,bem vam miša!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mali osvrt na utakmicu,baš mali...nemamo lijek za bunker.Drinu smo nekako probili,MVO nismo.
A te 'male' utakmice,one su nas koštale prošle sezone.Nadam se da neće i ove.
A te 'male' utakmice,one su nas koštale prošle sezone.Nadam se da neće i ove.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Mostarac1971
- Kontakt:
. Raja ne dostoji nam da se iz medu sebe svadamo ne valja vam to , Znam da nas je ova utakmica izbacila iz kolosjeka pobjeda u nizu , a Bože moj idemo dalje. Svi ko jedan! I život svoj za Velež Mojkonjicanin01 je napisao/la:RAŠOOO,hahaha majke ti tvoje ,duhovit si toliko da svaki put mi dodje da se ispovracam.Ti s kao nesto vrijedniji sto si sebi prikacio nadmak RADOVAN i sto trujes ovaj forum odkako si se prijavio,pa se redom svakom sjetis majke bez ikakvog povoda i meni kazes da sam ljakse ,samo zato jer sam stavio nik KONJICANIN.RAŠŠO ja se ne stidim odakle sam pa sponosom mogu staviti ime svog grada i garantujem da sam mnogo vise dao za Velez svih ovoh godina putujuci na utakmice iz konjica sto nije nimalo jeftino nego ti mostarski diplarosu i ubleho jedna obicna.Radovan je napisao/la:A sta sam i ja docekao majke mi moje da neko sa nadimkom konjicanin meni pise kako da se ja ponasam. Eto haj me ti nauci kako cu se ponasati ljakse jedno debilno. Mrs u tri p_i_cke materine seljacino jedna balava. Hujja odavde!konjicanin01 je napisao/la:Ista meta isto odstojanje ,iz sezonu u sezonu,nazalost jos jedan razocaravajuci rezultat.Naravno netreba ocajavat pocetak je ,ali brate nemoze da se nebude razocaran ,e zato ja nevolim tipove ,kao ovaj radovan koji se natakarijo na stranicu ima 10 dana stalno prica o nekim redaljkama ,karanju ,alo decko oladi malo,ili idi svoje sexualne fantazije prosipaj na nekom drugom foumu a ne na ovom sportskom,serem ti se na tvoj prostacki rjecnik ,koji krijes iza kvazi liskaluka,![]()
![]()
Rodjeni nemojte se sekirati. Dogodi se svakoj ekipi da izgubi bod. Idemo dalje.
Mostar u srcu Velez do groba!

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- Mostarac1971
- Kontakt:
Nidje ti veze post, Haj sad razguli s teme .

Cuj ovog
Pazi sta zelis...nekada se zelje ostvare. A Velezu bi najgore bilo da pobijedi Slobodu na Tusnju.

Pazi sta zelis...nekada se zelje ostvare. A Velezu bi najgore bilo da pobijedi Slobodu na Tusnju.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Hvala, a vi opet kad dođete u doticaj sa Mostarom, opet ćete degenek dobiti. Bilo od nas, bilo od komšija. Drži se ti reprograma, milionskih dugova i uskoro opet borbe sa Metallghe BSI za ulazak u PLKrojcicaHills je napisao/la:cuj 500![]()
![]()
igrat cete vi sljedece sezone opet derbi sa goskom ali u prvoj federalnoj....sve najgore vam zelim
![]()

Vidiš, ja vama želim sve najbolje. Sloboda je naš velikan, a ti, ako jesi zaista Slobodin navijač ne možeš željeti loše Veležu, jer liga bez Slobode ili Veleža nije ista. I onaj ko se radovao vašem ispadanju nek' njemu služi na čast. Usput, generalizacija je opasna stvar.KrojcicaHills je napisao/la:cuj 500![]()
![]()
igrat cete vi sljedece sezone opet derbi sa goskom ali u prvoj federalnoj....sve najgore vam zelim
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
To sam isto i ja danas bas svojoj ekipi rekao na tribini - vidi se manjak Okica. Ja sam mislio da nece ali se barem danas vidilo. Nadam se da ce.to Feja uspjeti zakrpiti.gost je napisao/la:Moram reći, nisam baš previšeiznenađen rezultatom,. Gledao sam Veleža i protiv Sloge, i protiv Drine i evo danas. Sve je to otprilike ista igra. Vjerujem da ćemo formu dizati sa utakmicama, i ne mislim da se još uvijek treba brinuti.Bit će bolje.
Ipak, par zapažanja sa utakmice. Mislim, jedna od najgorih utakmica Anija u posljednje dvije godine, jako nam je falio pravi Hebibović u utakmici. Nikolić mi se svidio, igrač kakav nam je trebao, samo nažalost on nije igrač koji stvara šanse, to ipak neki drugi treba da rade.
Popović, bojim se da je promašaj. Jeste on, što Drake kaže, te otvarao prostor, te gradio loptu, te dodavao, ali on kao centarfor ni jedan jedini šut nije uputio, ni jednom nije bio blizu šansi, nijednom nije bio na lopti u onim bezbrojnim centaršutevoma. Nije on doveden da otvara prostor, nego da daje golove.Nadam se da će Marcel uskoro biti spreman pa da zaoštri konkurenciju. Haurdić, ne znam, puno započeo, ništa dovršio. I meni je Janković konkretniji.
I jedna zabrinutost, počinjem se pitati hoće li nam Vlada biti zaista pojačanje.
I da, ovo moram uputiti Mostarcu Veležovcu, bojim se da si ipak potcijenio Ševku Okića, puno nam je značio, donosio je kvalitet koji ja sad baš i ne vidim.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
kuknjava kuknjava kuknjavaKrojcicaHills je napisao/la:cuj 500![]()
![]()
![]()

Istina je da su danasnji rezultat i igra sasvim neocekivani ali mislim da nemamo razloga odmah paniciti i dizati tenzije.Moramo sto prije zaboraviti gubitak bodova i ujediniti se kao nikada za predstojece utakmice.Pa nemoze nam jedan los rezultat ili los dan poremetiti redove ili ambicije.Pocetak je sezone i sve se moze nadoknaditi i doraditi ali mi moramo ostati doslijedni i cvrsto ostati uz ekipu i upravu.Ova MVO nam ocigledno ne lezi,ali ubjedjen sam da ce nam nastavak donijeti puno vise radosti.Ovaj Velez smo dugo cekali,organizovan Velez,Velez koji sa gostovanja donosi bodove,Velez koji je jos uvjek neporazen nakon 9 utakmica.Zato imamo obavezu vjerovati ovim ljudima i maximalno ih podrzati, vec u sledecem kolu doci u velikom broju na Kosevo i probati izvuci dobar rezultat.Siguran sam da mozemo i hocemo.
PS Sta nam je sa nasom @Red One i njenim izvjestajem
Pozdrav Crvenoj braci sirom planete
Forza Velez ljubavi moja
PS Sta nam je sa nasom @Red One i njenim izvjestajem
Pozdrav Crvenoj braci sirom planete
Forza Velez ljubavi moja

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
bogami kako ste najavljivali,a kako igrate,mogli bi tricu primiti hladnoZoom088 je napisao/la:Cuj ovog![]()
![]()

velez nemoze pobjediti na tusnju,znamo svi zasto,sve se vraca,i placa
rodjeni,bujrum na tusanj,nece vam niko nista

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Neznam jel te ko stariji naucio poslovici "ko rano propjeva, brzo se u gnijezdo ukaki"wienultras je napisao/la:bogami kako ste najavljivali,a kako igrate,mogli bi tricu primiti hladnoZoom088 je napisao/la:Cuj ovog![]()
![]()
Pazi sta zelis...nekada se zelje ostvare. A Velezu bi najgore bilo da pobijedi Slobodu na Tusnju.![]()
rodjeni,bujrum na tusanj,nece vam niko nista![]()
![]()
![]()
Ako nije,eto ti pa nesto i nauci.A za Velez se nesekiraj jer smo ispred tvog kluba za svjetlosnu godinu,ne sudi po jednoj utakmici pametnije ti je,ako to mozes svatiti.Cuvaj se decko svog neznanja i jada kojeg ispoljavas na mnogim temama,ubice te to jadan nebio

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Pretjer'o si sa čokolinom večeras.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Mostarac1971
- Kontakt:
Polako solaš ne izlijeći pred rudu ....Što to Velež ne može pobjediti na tušnju? Nidje si veze Bečlija tek ušli u PL pa se kurçite ... Čast Slobodi Ali imate navijaće Mungose iz Banovića . Haj sadwienultras je napisao/la:bogami kako ste najavljivali,a kako igrate,mogli bi tricu primiti hladnoZoom088 je napisao/la:Cuj ovog![]()
![]()
Pazi sta zelis...nekada se zelje ostvare. A Velezu bi najgore bilo da pobijedi Slobodu na Tusnju.![]()
rodjeni,bujrum na tusanj,nece vam niko nista![]()
![]()
![]()
Razligu i rješi se ti kompleksa jadan ne bio.

Yebiga sad svi sve znaju,a MVO prešla preko pola samo kad je sudac to označio.Imamo problem sa bunkerom i to je očigledno ali nije razlog za teške riječi ili vrijedjanje igrača.IDEMO DALJE RODJENI
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.