Ma danas sutraRezervniGolman je napisao/la:Yebem te pjanog nije sutra nego danasANTIFA ! je napisao/la:Ajmo Rodjeni po taj rekord sutra i po nova 3 boda dosta mi je i 1-0 samo da se 3 boda upisu !
IDEMO RODJENI 8/8 idemo 9/9 !![]()
![]()

Ma danas sutraRezervniGolman je napisao/la:Yebem te pjanog nije sutra nego danasANTIFA ! je napisao/la:Ajmo Rodjeni po taj rekord sutra i po nova 3 boda dosta mi je i 1-0 samo da se 3 boda upisu !
IDEMO RODJENI 8/8 idemo 9/9 !![]()
![]()
MostaracVelezovac je napisao/la:Pozdrav raji iz suncanog Mostara.
Na tekmu cu s ekipom a snimicu vam par minuta s tribine i postavit na net prvom prilikom (ne danas vjerovatno) tek tako da vas po dijaspori malo zelja mine.
Pozzz.
Monto zar je mlada vaznija od RodjenihMont0 je napisao/la:Zar je rekord devet pobjeda? Nisam nesto upucen, znam da je ono Zeljo jednom dugo bio neporazen, sad jesu li sve pobjede bile ili je bilo remija ne kontam bas. Ko zna?
Proslu tekmu nisam bio, nije mi majka dala da ostavim mladu samu na vjencanju, danas me niko i nista nece sprijeciti da se izgalamim i istresem sve frustracije koje prozivljavam evo sedmi dan "novog zivota"
Play up!
dobri su,samo mogli su brate ovaj broj i ime igraca napisati malo ljepsim izborom slova,recimo "sa sjenom" ko sto pise ovo "sole mio" puno bi ljepse izgledalopravnik1981 je napisao/la:![]()
novi dresovi.....FORZA VELEZ
samo polako...sad za sad dobro je i ovo...bit ce i to nadam se samo polako..FORZAAAAArodjak je napisao/la:dobri su,samo mogli su brate ovaj broj i ime igraca napisati malo ljepsim izborom slova,recimo "sa sjenom" ko sto pise ovo "sole mio" puno bi ljepse izgledalopravnik1981 je napisao/la:![]()
novi dresovi.....FORZA VELEZ(nekako mi prejednostavno izgleda ovaj broj i ime).Treba i na estetiku gledati,a mogu nekad u buduce i sa zuto-zlatnim slovima to napraviti(cisto radi promjene i boljeg izgleda dresa ali i vise primamljivog za kupce).
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mozda ovako ko sto je zvijezda ubacila gradacacku kulu u dresVELEZDOGROBA je napisao/la:ovo je prva garnitura da radimo s ovom firmom .iduca ce biti jos lijepsa i bolja.....
radi se na tome vec da imamo sminka dresove ali prave mostarske,sa nekim simbolom grada po cemu je mostar poznat
stari most i velez na dresu veleza......samo polako
Kad pocne skola, neces se vise moci javljati. Iskoristi ovo slobodno vrijeme !EdinDzekomo je napisao/la:Lijepa posjeta danas u Vrapcicima,kaze na radiju reporter da ima 500 ljudi,napredujete ,bravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.