@TeaM87
Prosle sezone je ime i prezime vlasnika godisnjih u VIP lozi bilo isprintano na papiru i zalijepljeno na stolice, koliko se ja sjecam...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ybg, skupa online ulaznica bila, 8€ ja mislim. Raja vani vjerovatno nije zainteresovana a za ove iz BiH je to preskupo, tako da se sad traži drugo riješenjeKevin je napisao/la: kako mislis da propade?
šteta...znači ostade samo široki sa streamovima ..a vrlo lako to su mogli svi klubovi imat i da svaka utakmica ima barem stream..
Mene vazda neki žmarci uhvate kad prilazim stadionu, vidim one ljude ispred, čujem Manijake.. Nekako mi je to neopisiv osjećaj, vazda ono kontam tekma ko tekma al' kako sam bliži stadionu sve me neko ludilo hvataRobertoBaggio je napisao/la:I ja sam malo nešto načuo o tome, ali nemam ništa pouzdano, svašta se priča, tako da se nadam da nije šuplja. Odavno mislim da bi nam Ivica mogao puno pomoći, ako on ima volje i snage da pokuša. To što ovaj gore pitar priča su gluposti. Samo je par ljudi koji su toliko cijenjeni na prostoru bivše Juge kao što je to Ivica. Čovjek je maltene samo svojom pojavom uspio izvući naš savez iz najvećih gova.na od poslije rata naovamo.petisesti98 je napisao/la:To razmisljanje je nakaradno, jednostavno je bajato i veoma tesko dokazivo![]()
Fudbal se mijenja iz godine u godinu, a porediti eru kada je Ivica bio autoritet i ovo danas vrijeme je suludo. Ja vjerujem da ogromna vecina ljudi koji su trenutno aktuelni u slovenackom biznisu i fudbalu uopste, nema bas predstavu ni ko je Ivica Osim. Sve je otislo puno dalje nego sto nama odavde izgleda, svugdje je parola ''mladji i pametniji'' osim ovdje gdje je sve naopako.
lafomamone pricas gluposti, isti taj Ivica Osim je dobio poziv da licno u ime naseg kluba dodje na pregovore a o cemu se radi ces saznati za par dana
Ah sutra, Grbavica, jug, reflektori. Baš sam se nešto poželio.
[youtube][/youtube]
Što istočne?Minhi je napisao/la:Nas najveci prioritet pored podmladjivanja ekipe traba biti IZGRADNJA ISTOCNE TRIBINE...
I mene interesuje, a istok prioritet zbog ljudi koji normalno žele gledati utakmicu, a ne iza golaAsharaK je napisao/la:O čemu se radi to sa Ivicom? Može i pvt.
RitamNexe992 je napisao/la:Pjesma za tribine-Za Siroki
-Ja znam da nikad niko rastavit me neće
od moga Želje, mog života, moje sreće
Južne tribine i Doline što mu pjeva
nama je srcu draga boja plavo-bijela
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih ****
jer tebe Željo volim više nego sebe
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
I Željo le, ale alea le,
i Željo le, ale alea le,
i Željo le, ale alea le,
Željo lea le...
[youtube][/youtube]corleone87 je napisao/la:RitamNexe992 je napisao/la:Pjesma za tribine-Za Siroki
I Željo le, ale alea le,
i Željo le, ale alea le,
i Željo le, ale alea le,
Željo lea le...
Centralni ulaz na zapad, sa desne strane ima ogradjen VIP... drvena tribina koja se raspada, stolice obicne kao i na sjeveru presvucene samo nekim kao koznim presvlakama, dosta ih ima poderanih, na nekim i nema presvlake. Prljavo kao i na ostatku stadiona, a neke stolice su dosta klimave. Sve u svemu uzasno stanje. Zadnji put sjedio u VIP na prijateljskoj sa protiv Vojkovica tj Famosa... Oni ce to malo da dotjeraju vjerovatno za likove koji tu sjede, tipa Niske Karkelje, Kozarica, Zuje, Bukija, Peljte i sina mu sudijskog tandema, Borovine i ostalih nazovi VIP licnosti. Ima tu i menadzera i njihovih priljepaka, i jos par kockastih glava koje sjede redovno.... Ja sam jedne godine imao kartu za VIP, citavu sezonu sam odgledao odatle i naradne sezone presao na sjever i rahat se osjecao, mimo one supacke price tamo i pogleda, nisko, neudobno, usko i ne vidis fino terenZuZa3 je napisao/la:Jos jednom da postavim pitanje, pa ako niko i sada ne odgovori da znam da nije zato sto niko nije vidio pitanje.
Da li neko ima slike/vide/iskustva za VIP lozu na Grbavici? Ako neko zna bar opisati gdje se nalazi i slicno. Zanima me jer razmisljam da kupim sezonsku kartu ( nisam neki navijac, ali zivim pored stadiona pa da gledam malo nas fudbal ).
hamangio10 je napisao/la:Propade Željo TV sad za sad, traže novo riješenje
Sutra nam sudi onaj sudija što nam je dosudio penal prije 2 godine ja mislim, isto protiv Širokog, za jesenji naslov na 25. rođendan Manijaka
" onclick="window.open(this.href);return false;corleone87 je napisao/la:RitamNexe992 je napisao/la:Pjesma za tribine-Za Siroki
I Željo le, ale alea le,
i Željo le, ale alea le,
i Željo le, ale alea le,
Željo lea le...
Ma neka je otišao, više volim gledati našu djecu kako ginu za dres nego njega fol nekakvog igrača a vuče se k'o krepan konj.Buu je napisao/la:To je taj evropsi klub koji je tražio Selimovica. Heh sa konja na magarca.
Dostaadi93 je napisao/la:Kako nalazu FIFA-ina pravila od svih transfera Vrsajevica dio kolaca dobiva i maticni klub ,te svi klubovi u kojima je igrao do 21.godine Prema tome odstetu od oko 100.000 KM moze ocekivati tosk iz tesnja gdje je vrsajevic ponikao ali i celik ,a Zeljeznicar oko 50.000 KM
Trebalo bi da bude na Areni.legenda reala je napisao/la:hoće biti sutra prenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.