RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ANTIFA !
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 avg 2014, 03:06

RezervniGolman je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Ajmo Rodjeni po taj rekord sutra i po nova 3 boda dosta mi je i 1-0 samo da se 3 boda upisu !
IDEMO RODJENI 8/8 idemo 9/9 !
Yebem te pjanog nije sutra nego danas :urnebes: :urnebes: :tralala:
Ma danas sutra :njanjanja:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 avg 2014, 10:34

Pozdrav raji iz suncanog Mostara.

Na tekmu cu s ekipom a snimicu vam par minuta s tribine i postavit na net prvom prilikom (ne danas vjerovatno) tek tako da vas po dijaspori malo zelja mine.

Pozzz.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 avg 2014, 10:52

SVI IZA GOLA :twisted:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 avg 2014, 13:01

Bit će danas zajebana tekma, po ovoj žegi a protiv ekipe koja ima čvrstu odbranu.Treba trčati oko bunkera 90 minutaJa bi bio zadovoljan rezultatom kao protiv Drine!
Svi koji mogu danas na utakmicu, idemo po devetu u nizu!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 avg 2014, 13:50

HAJDE ROĐENIIIII!!!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 avg 2014, 14:00

Pozdrav za najbolju RAju na svijetu iz takodje suncanog Sarajeva.Na moju veliku zalost danas necu biti u Mostaru na za nas veoma vaznoj utakmici.Obaveze mi nedozvoljavaju dolazak ali cu svim srcem i dusom biti uz vas i nase Rodjene na danasnjem obaranju rekorda PL-a.Ja sam mozda preveliki optimista ali iskreno vjerujem u pobjedu iz prostog razloga sto ce danas istrcati najbolje sto trenutno imamo a takodje pouceni proslosezonskim iskustvo protiv MVO,vjerujem da ce oprez biti itekako prisutan sto ce nakraju rezultirati nadam se sigurnom pobjedom.Ta bi pobjeda osim max. ucinaka na pocetku sezone donijela i rijedak rekord i bila bi najbolja pozivnica navijacima za Kosevo.Zato jos jednom sretno nam danas i cekam vas abd. za 7 dana na Kosevu :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 avg 2014, 14:36

MostaracVelezovac je napisao/la:Pozdrav raji iz suncanog Mostara.

Na tekmu cu s ekipom a snimicu vam par minuta s tribine i postavit na net prvom prilikom (ne danas vjerovatno) tek tako da vas po dijaspori malo zelja mine.

Pozzz.

Ja sve kontam gdje li je to Medo pa se ne javlja :? ,a on dole a terenu :) .Haj valja,uzivaj i javljaj sta se desava ;)

FORZA VELEZ

Zna li se sastav?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 09 avg 2014, 14:38

Golova Rođeni ! :thumbup:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 09 avg 2014, 14:51

1-0, 2-0, 15-0 ili 10:9, nebitno je, samo da se upišu tri boda, a onda protiv Sarajeva Rođeni imaju velike šanse jer će ovi biti mislima u meču sa Borrussiom. :opaopa: Mogla bi biti devetka poslije tri kola, ali polako ipak, prvo treba Mladost ukrotiti.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 09 avg 2014, 15:00

Zar je rekord devet pobjeda? Nisam nesto upucen, znam da je ono Zeljo jednom dugo bio neporazen, sad jesu li sve pobjede bile ili je bilo remija ne kontam bas. Ko zna?

Proslu tekmu nisam bio, nije mi majka dala da ostavim mladu samu na vjencanju, danas me niko i nista nece sprijeciti da se izgalamim i istresem sve frustracije koje prozivljavam evo sedmi dan "novog zivota" :D

Play up!
Support Velez, It's logical! ★

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 avg 2014, 15:13

Mont0 je napisao/la:Zar je rekord devet pobjeda? Nisam nesto upucen, znam da je ono Zeljo jednom dugo bio neporazen, sad jesu li sve pobjede bile ili je bilo remija ne kontam bas. Ko zna?

Proslu tekmu nisam bio, nije mi majka dala da ostavim mladu samu na vjencanju, danas me niko i nista nece sprijeciti da se izgalamim i istresem sve frustracije koje prozivljavam evo sedmi dan "novog zivota" :D

Play up!
Monto zar je mlada vaznija od Rodjenih :? :D (trebo si joj odmah pokazati ko je numero uno u tvom zivotu ;) ) Ja bogami svoju ostavih nek sama festa sa ostatkom raje a ja fino na utakmicu Velez-Celik 2:0,boli me qrac ,ha ja ;)

IDEMO,IDEMO<IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO IDEMO,IDEMO<IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO IDEMO,IDEMO<IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO IDEMO,IDEMO<IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO,IDEMO IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 09 avg 2014, 15:14

slika

novi dresovi.....FORZA VELEZ

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 avg 2014, 15:16

To je to, i Vlada je tu! :opaopa:

[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 avg 2014, 15:22

pravnik1981 je napisao/la:slika

dobri su,samo mogli su brate ovaj broj i ime igraca napisati malo ljepsim izborom slova,recimo "sa sjenom" ko sto pise ovo "sole mio" puno bi ljepse izgledalo ;) (nekako mi prejednostavno izgleda ovaj broj i ime).Treba i na estetiku gledati,a mogu nekad u buduce i sa zuto-zlatnim slovima to napraviti(cisto radi promjene i boljeg izgleda dresa ali i vise primamljivog za kupce).

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 09 avg 2014, 15:24

rodjak je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:slika

dobri su,samo mogli su brate ovaj broj i ime igraca napisati malo ljepsim izborom slova,recimo "sa sjenom" ko sto pise ovo "sole mio" puno bi ljepse izgledalo ;) (nekako mi prejednostavno izgleda ovaj broj i ime).Treba i na estetiku gledati,a mogu nekad u buduce i sa zuto-zlatnim slovima to napraviti(cisto radi promjene i boljeg izgleda dresa ali i vise primamljivog za kupce).

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
samo polako...sad za sad dobro je i ovo...bit ce i to nadam se samo polako..FORZAAAAA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 09 avg 2014, 15:33

ovo je prva garnitura da radimo s ovom firmom .iduca ce biti jos lijepsa i bolja.....
radi se na tome vec da imamo sminka dresove ali prave mostarske,sa nekim simbolom grada po cemu je mostar poznat
stari most i velez na dresu veleza......samo polako
:salut:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 avg 2014, 16:54

VELEZDOGROBA je napisao/la:ovo je prva garnitura da radimo s ovom firmom .iduca ce biti jos lijepsa i bolja.....
radi se na tome vec da imamo sminka dresove ali prave mostarske,sa nekim simbolom grada po cemu je mostar poznat
stari most i velez na dresu veleza......samo polako
:salut:
mozda ovako ko sto je zvijezda ubacila gradacacku kulu u dres
slikaili ovako nesto ko u juventusa
slika

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 avg 2014, 17:15

Velež: Dragokević, Škaljić, Zolj, Vladavić, Hebibović, Popović, Merzić, Pejić, Haurdić, Nikolić, Maletić.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 09 avg 2014, 17:40

Lijepa posjeta danas u Vrapcicima,kaze na radiju reporter da ima 500 ljudi,napredujete ,bravo :lol:

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 09 avg 2014, 17:46

EdinDzekomo je napisao/la:Lijepa posjeta danas u Vrapcicima,kaze na radiju reporter da ima 500 ljudi,napredujete ,bravo :lol:
Kad pocne skola, neces se vise moci javljati. Iskoristi ovo slobodno vrijeme !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.