Aca je napisao/la:Dve najvaznije pozicije nije popunio
nemamo klasicnu devetku,
nemamo krstenog defanzivno veznog jos od Gilberta Silve,ako se uzda u Dijabiju koji bi po meni bio svetska klasa,pre ce moj Partizan osvojiti Ligu Sampiona nego sto ce Dijabi odigrati vise od 10 utakmica po sezoni, Celzi Diego Kosta,Matic,Siti Aguero,
Jaja Ture,Arsenal Giroud,Arteta zar moram dalje da objasnjavam ko se imalo razume u ovu predivnu igru koja se zove fudbal ili ti nogomet,mora da shvati da ce pre cvece procvetati na ovom razorenom Balkanu nego sto c
e Arsenal osvojiti titulu,Ako se dovedu dve svetske klase na pva dva meesta povlacim sve sto sam napisao,ali imam neki osecaj da necu morati da povlacim

.
1. greška imamo devetku
2. greška imali smo def veznog posle silve
3. greška toure nije defanzivni vezni.
4. greška Arsenal je već osvojio trofej, neki dan.
Opet se ponavljam, ovdje se zobg Artete stvorio mit o toj poziciji, koja se često opisuje kao
nevidljiva . Kada Flamini igra, naša igra djeluje 3 x bolja , a flaminijevo vrijeme je prošlo, eto toliko o tome.
Nakon ova 4 pojačanja jednostavno nema šanse da možeš pisati ovakve stvari koje se nisu pisali i u ona najgora vremena kad smo strahovali za prolaz u LP protiv Udina, a kamoli sada, kada smo n puta jači .
Chambers na DMF mi je kul ideja i vjerovatno će upaliti