Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fkv123
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 22:12

Već mu pjevam "ljubavi moja, gdje si do sada? Nema te hiljadu noći i dana". :lol: :lol:

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 avg 2014, 22:15

GangstaX je napisao/la: Pa, činjenice su činjenice, na žalost neki poput tebe su slijepi na njih.
Još jednom - Spahić je kiksao u najvažnijim utakmicama, i radi njegovih gluposti primamo golove, a u svakoj utakmici sa Bičakčićem u prvih 11 (izuzetak utakmica sa Litvanijom u gostima) smo primili barem 1 go. Npr. kad su nam štoperi bili Pandža-Spahić ili Vranješ-Spahić često je mreža bila čista.
nisam ja slijep ,tačno griješio je , kao što su griješili svi pa fulali zicere , pravili gluposti po terenu , i Begović je imao svojih grešaka ... , ali zapamti u ovim kvalifikacijama ćeš tek da vidiš šta je panika i konfuzija u odbrani , nadam se samo da će napad biti ubojit , pa da igramo za gol više , kao Wolfsburg kada je sa Džekom i Misketom osvojio Ligu , sjećam se da je Magat izjavio "nemaže odbrana primiti koliko napad može zabiti golova" :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 avg 2014, 22:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Duboko sam zagazio u cetvrtu deceniju zivota, nakon Spahiceve objave o kraju karijere, popio sam kafu ili pice u cetiri kafane i u sve cetiri je glavna tema Spahic. Uglavnom se druzim s generacijom, par godina dole ili hore i cudno j ili ne, konsenzus vlada, odnoso od 30 likova koji su bili za mojim ili pored mog stola, niti jedan nije rekao zao mi je. Zasto? Pokusajtebiti iskreni, ne zauzimajmo strane na formu. Covjek je jednostavno presao granice dobrog ukusa, primjeti to raja, taj obicni svijet i vecina je s osmjehom na licu docekala njegovu odluku. Da li ce nam igracki nedostajati, o tome u ovom trenutku obicna raja ne razmislja, njima je bitno da jecovjek za kojeg se vezu negativnosti rekao zbogom. Licno mislim, da nam Spahic sa Mundijala nece nedostajati jer je je tamo bio kriminalan...
Da ti nisi kojim slučajem u Beogradu obišao ove tri-četiri kafane što spominješ? Doduše čisto sumnjam da su i tamo ovakvog mišljenja.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 avg 2014, 22:51

Virtu4l je napisao/la:Još uvijek ne mogu da povjerujem da više neću gledati ovu ružu njušku u dresu reprezentacije,

slika
Koga boli neka stvar, zato cemo na semaforu gledat' kako nas panjine slične Altidore-u trpaju. :opaopa:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 08 avg 2014, 22:54

Ova tema se treba zaključati !
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 22:59

Taj "panj" je dogurao do klubova koji su svemirski brod za 99% klubova gdje igraju potencijalni reprezentativci(napadači). Ako me pamćenje služi, "kapiten" je morao šamarati i bukvalno tući Altidore-a da bi ga mogao koliko toliko zaustaviti. :kafa:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 avg 2014, 23:02

fkv123 je napisao/la:Taj "panj" je dogurao do klubova koji su svemirski brod za 99% klubova gdje igraju potencijalni reprezentativci(napadači). Ako me pamćenje služi, "kapiten" je morao šamarati i bukvalno tući Altidore-a da bi ga mogao koliko toliko zaustaviti. :kafa:
Altidore > Ibrahimović :kafa:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 23:05

Zdravko Šaraba > Emir Spahić :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 avg 2014, 23:28

fkv123 je napisao/la:Taj "panj" je dogurao do klubova koji su svemirski brod za 99% klubova gdje igraju potencijalni reprezentativci(napadači). Ako me pamćenje služi, "kapiten" je morao šamarati i bukvalno tući Altidore-a da bi ga mogao koliko toliko zaustaviti. :kafa:
Taj "panj" je odguran iz svakog tima za koji je igrao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 avg 2014, 23:36

Ma yebo srceparajuce izjave, na to vise niko ne daje 5 banki, gledajmo sa igracke strane. Spahic je, jos uvjek, i sa 35 na ledjima nas najbolji stoper.

Druga stvar, ekipa se treba priviknut na igru bez covjeka koji je bio komandant odbrane 10 godina. Ni jedan od ovih nasih stopera nisu komandovali odbranom ni u jednoj utakmici.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 23:38

@Sabinho, o kome je riječ? Zbunilo me ovo "otjerali" pa nisam siguran je li riječ o Spahiću ili ne? Što se tiče Altidore-a, da Bog da svi naši potencijalni napadači dogurali do AZ Alkmaara ili do Sunderlanda, pa makar sjedili na klupi svaku utakmicu. :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 avg 2014, 23:39

fkv123 je napisao/la:@Sabinho, o kome je riječ? Zbunilo me ovo "otjerali" pa nisam siguran je li riječ o Spahiću ili ne? Što se tiče Altidore-a, da Bog da svi naši potencijalni napadači dogurali do AZ Alkmaara ili do Sunderlanda, pa makar sjedili na klupi svaku utakmicu. :bih:
O Spahicu svakako.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 23:48

Negativno razmišljanje od strane nekih forumaša. Nije mi jasno kako bi neko drugi preuzeo ulogu vodje u odbrani a da nije Spahić se oprostio? To kao Spahić bi predao traku Džeki i pratio upute Zukanovića, Šunjića, Itd? Ovi odbrambeni koji imamo su bili uz Spahića zadnje 2-3 godine, ako u tom periodu nisu pokupili neke stvari i nisu sazreli uz Spahića onda im je najbolje da se prestanu baviti fudbalom. Svakako smatram da su spremni. Ali, kao i svaka "smjena generacije", uvijek ima doza straha hoće li se biti kako treba.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 23:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ma yebo srceparajuce izjave, na to vise niko ne daje 5 banki, gledajmo sa igracke strane. Spahic je, jos uvjek, i sa 35 na ledjima nas najbolji stoper.

Druga stvar, ekipa se treba priviknut na igru bez covjeka koji je bio komandant odbrane 10 godina. Ni jedan od ovih nasih stopera nisu komandovali odbranom ni u jednoj utakmici.
Bio je i Hiba najbolji stoper pa je otisao i mi se priviknuli na zivot bez njega. Ovo je u ovom trenutku idealan scenarij, ne samo radi toga sto mu je 35. Hvala i prijatno. Na Papetu je sad da ukomponuje odbranu bez Spahica.
A ako ispusimo evropsko nista,ha?Ide luzeraj,ma smjena generacija ,Izrael je kvalitetan,Vels ima Bejla ,izgubili smo zato sto je protivnik bio bolji a teren los i slican luzeraj.
Bitnije od svega toga je da je otisao Spaha i da su neki smirili svoj ćeif,ma bravo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 avg 2014, 23:53

Kao npr. zayebavanje u svojih 16m, 10 minuta prije kraja pri rezultatu koji te vodi na Euro ili igra 1:1 sa malo boljim jacim napadacima ili pak dodavanje lopti protivniku na 20m od gola.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 23:57

Znaš šta, @drummer? Taj "luzeraj" koji ti spominješ najviše dolazi od tebe. Spahić se oprostio i ti već vidiš smak svijeta. Ako iko ima "luzerski" mentalitet onda si to ti. Počni od sebe, pročitaj šta pišeš i razmisli prije nego što počneš tipkati.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 avg 2014, 00:02

fkv123 je napisao/la:Znaš šta, @drummer? Taj "luzeraj" koji ti spominješ najviše dolazi od tebe. Spahić se oprostio i ti već vidiš smak svijeta. Ako iko ima "luzerski" mentalitet onda si to ti. Počni od sebe, pročitaj šta pišeš i razmisli prije nego što počneš tipkati.
Kad smo smjenjivali generacije ili se najbitniji igraci oprastali svaki put smo padali na dno pa nam je trebalo godina da se dignemo.Vrati se malo,pogledaj sta se i kako desavalo i razmisli o tome.
Vidjet ces da je strah opravdan a opreza nikad dosta.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 09 avg 2014, 00:08

@drummer, i šta sad? To trebamo da živimo u strahu bez imalo optimizma? To treba da smatram jučerašnje greške drugih igrača, odnosno prijašnjih generacija, sa ovim fudbalerima što su tek se ustalili ili će se tek pridružiti reprezentaciji. Treba se učiti na greškama od ranije a ne unaprijed otpisati ove kvalifikacije kao propast. Smatram da ćemo biti kompaktniji i kvalitetniji u ovim kvalifikacijama nebo u prošlim, ali je to isključivo moje mišljenje. Vrijeme će pokazati da li sam upravu ili ne, ali ni u kojem slučaju neću biti negativan i ove momke, odnosno kompletnu seniorsku reprezentaciju otpisati početkom Avgusta.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 avg 2014, 00:14

Nadam se da ne misliš da ćemo pasti na dno jer se Spahić oprostio, prije su bila druga vremena kad nismo imali ovoliko kvalitetnih igrača, sad imamo Bičakčića, Zukanovića koji igraju u ponajboljim ligama na svijetu, Šunjića, mladog Arslanagića, gubitak jeste ali ne toliki kolikog ga vi predstavljate. Mislim da ćemo se bez problema plasirati na Ep

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2014, 00:57

fkv123 je napisao/la:@Sabinho, o kome je riječ? Zbunilo me ovo "otjerali" pa nisam siguran je li riječ o Spahiću ili ne? Što se tiče Altidore-a, da Bog da svi naši potencijalni napadači dogurali do AZ Alkmaara ili do Sunderlanda, pa makar sjedili na klupi svaku utakmicu. :bih:
:D :D Da bog da svi nasi potencijalni napadaci dogurali do klupe ( svaku utakmicu ) jednog prosjecnog Sunderlanda i ne puno boljeg AZ Alkmaara. Dali postoji komentar na nesto ovako ?? I jos nabacis zastavu. Da bog da potencijalni drugi, treci napadac top 20 reprezentacije svijeta bude kluba Sunderlanda :crazy: :crazy: Pa o cemu mi ovdje govorimo ljudi. Ovdje se radi o licnim prepucavanjima desetak ljudi na svakoj strani. Ovo VEZE nema sa vezom.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 avg 2014, 01:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Beduin, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, inzomni, MostarNeretva, myself, Rimes87, sve5 i 156 gostiju.