Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 17:35

Cimirot ili Dupovac - ako bar jedan ne dobije poziv makar u Oktobru,sramota

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 08 avg 2014, 17:39

mirzatele je napisao/la:Cimirot ili Dupovac - ako bar jedan ne dobije poziv makar u Oktobru,sramota
Lol sramota je samo njih spominjati kao reprezentativce
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 17:44

normalaba je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Cimirot ili Dupovac - ako bar jedan ne dobije poziv makar u Oktobru,sramota
nek nije sramota Anel Hadzic..Za njega je Cimirot - Yaya..Osim toga momak ima 22 godine i treba pomoci Sarajevu a samim tim citavoj ligi da se cijene nasih igraca povecaju i da pocnemo igrace prodavati u milionskim iznosima kao susjedi..Nebitno da li iz Sarajeva,Zeljeznicara,Zrinjskog ali igraci iz nase lige se moraju poceti pozivati

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 08 avg 2014, 17:47

mirzatele je napisao/la:
normalaba je napisao/la:
nek nije sramota Anel Hadzic..Za njega je Cimirot - Yaya..Osim toga momak ima 22 godine i treba pomoci Sarajevu a samim tim citavoj ligi da se cijene nasih igraca povecaju i da pocnemo igrace prodavati u milionskim iznosima kao susjedi..Nebitno da li iz Sarajeva,Zeljeznicara,Zrinjskog ali igraci iz nase lige se moraju poceti pozivati
I dalje tvrdim da je Cimirom smijesan. Nije kvalitet reprezentacije. Nije ni Hadzic. Trebaju se zvati najbolji i to je to. Iz nase lige u repku moze samo samo neko da Avdukica mjenja
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 18:00

Ne mora se zvati igrac koji ce igrati 90 minuta..Neka sjedi na klupi,udje ponekad,odradi prijateljske..Neka se dize rejting tog igrac/a i citave lige..Siguran sam recimo da je jedan Stanic ako ne bolji,onda istog kvaliteta kao Avdija,ili recimo Dupovac odlaskom Spahica sigurno moze dobiti poziv kao i Sunjic,Vranjes a i mladji je od njih...Jedini nacin da se odrzimo na nivou na koje smo sada je jacanje nase lige i igraca iz njega ako i dalje bude ovakva kakva je sada sa igracima koji odlaze besplatno ili za 100 hiljada maraka u najboljem slucaju,onda cemo vrlo brzo se vratiti na 50+ mjesto FIFA rang liste

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 18:13

Od onih koji su isli u Brazil sa spiska ili na tribinama treba zavrsiti najmanje 7 igraca da bi se uopste mogli pozvati neki drugi.Ili neko misli da igraci iz nase lige zasluzuju poziv prije Prcica,Vrancica,Arslanagica?Pa onda oni koje Safet nepravedno nije zvao(Zec,Stilic,Zukanovic,Stevanovic,Zahirovic...),pa onda ovi mladi koji su otisli u jace lige(Zolotic,Grahovac...)
Guzva je u sesnaestercu,nema mjesta za 50 igraca nego za 18 i eventualno dva,tri na tribine.
Pokusajte napraviti spisak 18 igraca pa ce vam biti jasno za koga sve tu nema mjesta od sadasnjih reprezentativaca a kamo li za neke nove.
Premijerligaski igrac se mora bas istaci da u takvoj konkurenciji dobije poziv,i to jedan a ne vise njih.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 18:17

dobro,vi ste upravu..Treba ostaviti Sunjica,Vranjesa i ostale oni su za 2 klase bolji od Dupovca..Ko j.ebe nasu ligu sta ce nam ona,bit cemo i dalje jedina repka bez igraca iz svoje lige i bicemo medju 10 najjacih narednih 100 godina

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 18:22

Smijes se 23-ogodisnjem kapitenu kluba koji je prije tacno 20 sati prosao u 4. pretkolo evropske lige,dobar si momak

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 avg 2014, 18:24

Normalno da se smijem.

Ovako je bilo i prije 3,4 godine kad su prizivali Torlaka.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 18:27

Mozambik je napisao/la:Normalno da se smijem.

Ovako je bilo i prije 3,4 godine kad su prizivali Torlaka.
smijem se i ja tebi i tvom misljenju..Bolji je Sunjic sa 26 godina iz Kubana Krasnodar :thumbup:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 18:36

mirzatele je napisao/la:dobro,vi ste upravu..Treba ostaviti Sunjica,Vranjesa i ostale oni su za 2 klase bolji od Dupovca..Ko j.ebe nasu ligu sta ce nam ona,bit cemo i dalje jedina repka bez igraca iz svoje lige i bicemo medju 10 najjacih narednih 100 godina
Druze,generalno se ja slazem s tobom,treba gurati malo i igrace iz domacih klubova.Samo ti kazem da je konkurencija zestoka.A nije uredu zvati slabije igrace a bolje izostaviti.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 18:43

drummer je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:dobro,vi ste upravu..Treba ostaviti Sunjica,Vranjesa i ostale oni su za 2 klase bolji od Dupovca..Ko j.ebe nasu ligu sta ce nam ona,bit cemo i dalje jedina repka bez igraca iz svoje lige i bicemo medju 10 najjacih narednih 100 godina
Druze,generalno se ja slazem s tobom,treba gurati malo i igrace iz domacih klubova.Samo ti kazem da je konkurencija zestoka.A nije uredu zvati slabije igrace a bolje izostaviti.
a da li su stvarno slabiji ? Ponavljam se evo,ali moje je misljenje,bilo tacno ili ne : Dupovac > Sunjic i Stanic > Vrsajevic..Zbog cega ? Recimo da su Sunjic i Avdija cak i malo bolji igraci ( a po meni nisu )..To su svakako igraci koji su na klupi,stariji su od ove dvojice po 3 godine i sta od njih mozemo ocekivati,sta nam mogu pruziti ? Pa zar nije bolje gurati nasu djecu,koja ce se tako prodati u neki veliki klub i mozda postati kvalitet za prvih 11..Ko da je Alen Halilovic zasluzeno pozvan u Hrvatsku..Ali gurali ga,forsirali,pravili ime od njega i evo ga sad u Barsi

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 18:48

Nebi bilo lose da Pape odgleda utakmicu Sarajeva kao najbolje domace momcadi u zadnjem predkolu liga evrope protiv jake Borussie M.. Na taj nacin bi imao odlicnu priliku da poprica sa Hrgotom i da ga proba nagovoriti da on bude taj treci napadac kojega jos uvijek nemamo. Na taj nacin bi sam sebi olaksao posao i nebi trebao da putuje igracu na noge u Njemacku. A i odgledao bi uzivo ( najbolji nacin ) dali ima u Sarajevu neki potencijalni igrac za reprezentaciju. I to u utakmici Sarajeva protiv jakog protivnika. Opet najbolji nacin da se vidi kvalitet igraca protiv najjacih protivnika se vide najbolje vrline i mane igraca.

http://www.transfermarkt.de/branimir-hr ... ler/171209

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 19:14

mirzatele je napisao/la:
drummer je napisao/la:
a da li su stvarno slabiji ? Ponavljam se evo,ali moje je misljenje,bilo tacno ili ne : Dupovac > Sunjic i Stanic > Vrsajevic..Zbog cega ? Recimo da su Sunjic i Avdija cak i malo bolji igraci ( a po meni nisu )..To su svakako igraci koji su na klupi,stariji su od ove dvojice po 3 godine i sta od njih mozemo ocekivati,sta nam mogu pruziti ? Pa zar nije bolje gurati nasu djecu,koja ce se tako prodati u neki veliki klub i mozda postati kvalitet za prvih 11..Ko da je Alen Halilovic zasluzeno pozvan u Hrvatsku..Ali gurali ga,forsirali,pravili ime od njega i evo ga sad u Barsi
Pa dobro,ima igraca iz nase lige koji su bolji ili tu negdje sa Hadzicem,Vranjesom,Vrsajevicem,Avdukicem,po mom misljenju i Sušićem...ali ja ti govorim da ce i oni otpasti,vec sad imamo viska igraca na spisku.A gdje su Arslanagic,Prcic,Vrancic za koje se valjda svi slazemo da se trebaju pozvati.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 avg 2014, 19:46

Nadam se da ce ljudi iz Saveza iskoristiti ovu veliku priliku gostovanja Mönchengladbacha na Kosevu i probati ustupiti u kontakt sa Branimirom... Dobro znam da je ovo pre vise za pozelit sto se tice naseg tako zvanog profesionalizma ali ovo je velika sansa da se Hrgota dovede pod BiH zastavu... Naravno ako to zeli...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 19:51

sajo10 je napisao/la:Nadam se da ce ljudi iz Saveza iskoristiti ovu veliku priliku gostovanja Mönchengladbacha na Kosevu i probati ustupiti u kontakt sa Branimirom... Dobro znam da je ovo pre vise za pozelit sto se tice naseg tako zvanog profesionalizma ali ovo je velika sansa da se Hrgota dovede pod BiH zastavu... Naravno ako to zeli...
Da,cim sam procitao da dolaze u Sarajevo to mi je prvo palo na pamet.
Sjesti sa Hrgotom i otvoreno ga pitati zeli li igrati za reprezentaciju BiH.A ne da se pretpostavlja da ne zeli.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 19:58

sajo10 je napisao/la:Nadam se da ce ljudi iz Saveza iskoristiti ovu veliku priliku gostovanja Mönchengladbacha na Kosevu i probati ustupiti u kontakt sa Branimirom... Dobro znam da je ovo pre vise za pozelit sto se tice naseg tako zvanog profesionalizma ali ovo je velika sansa da se Hrgota dovede pod BiH zastavu... Naravno ako to zeli...
:thumbup: :thumbup:
Treba rascistiti sada sa momkom ili zelis ili ne zelis i zdravo. Da se ne vuce vise to. Predstaviti mu projekat. Realno bi mogao da bude taj treci napadac ako bude koliko toliko igrao jer trenutno nemamo boljeg od njega.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 avg 2014, 20:02

Projekat zvani Germania Sportagentur

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 avg 2014, 20:02

Licno sam pricao sa covjekom koji poznaje familju Hrgotu i kazo mi je lijepo da momak nije ni zatvorio vrata a kamoli odbio BiH. Jednostavno da nije se odlucio ni za jednu repku. Medjutim Svedska mu nije u prvom planu jer je ih vec odbio i mislim da je to to za sad. Nije nastupao ni u U21repki vec duze vrijeme. Iskreno mislim da kad bi mu bili zagarantovano mjestu u nasem A-timu, a ne vidim zasto ne bi, mislim da bi odlucio se za nas dres.. opet kazem ovo je velika prilika da ga dovedemo. A svedjanima bi se licno ismijavao u lice posle ove propagande sa Tankovicem i sprdanja maltene sa bosancima.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.