RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 19:43

Zizu objasnio :thumbup:

Nego gdje nam je ovo brat BMV22 :roll: sigurno placa muda po crnogorskom primorju i bari one ruske gospođe na malo ruskog što je naucio davno prije rata u školi :opaopa: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Radovan
Kontakt:

Post Postao/la Radovan » 07 avg 2014, 20:04

Ma Rodjeni majke mi moje niko da mi odgovori na pitanje hoce li dolaziti gostujuci navijaci sad u Subotu. Eno niko ni kod njih da odgovori. Kupio sam neki poklon pa da mi ga neko od njih ponese gore.

Nemojte se sekirat, sve ce bit u redu uzimamo nova tri boda.

Hajmo ruke Gore!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 07 avg 2014, 20:24

Radovan je napisao/la:Ma Rodjeni majke mi moje niko da mi odgovori na pitanje hoce li dolaziti gostujuci navijaci sad u Subotu. Eno niko ni kod njih da odgovori. Kupio sam neki poklon pa da mi ga neko od njih ponese gore.

Hajmo ruke Gore!
Pošalji brato po nekom igraču :D

Radovan
Kontakt:

Post Postao/la Radovan » 07 avg 2014, 20:52

edgardavids je napisao/la:
Radovan je napisao/la:Ma Rodjeni majke mi moje niko da mi odgovori na pitanje hoce li dolaziti gostujuci navijaci sad u Subotu. Eno niko ni kod njih da odgovori. Kupio sam neki poklon pa da mi ga neko od njih ponese gore.

Hajmo ruke Gore!
Pošalji brato po nekom igraču :D
Ma znam brato, ali majke mi moje nevjerujem fudbalerima ja cak ni iz manjih klubova. Rece da je od njega pa ce je on izkandjijat, ovo sam od srca kupio. Ako neko zna da li dolaze navijaci samo nek mi javi, moze i na pm.

Hajmo ruke Gore!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 avg 2014, 23:02

anel81m je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
Zovni u klub i pitaj, ili im pošalji mail.Ako ti treba neka pomoć pošalji mi privatnu poruku.
Hvala,anel81m!
Posl'o sam mail,ma kupit ću ja kartu nije problem,ali ćejf je ćejf :D
Konjičanin01:Ja bogami ne vidim euforiju,ovo što očekujemo od ekipe je sasvim normalno.Ipak imamo odličan roster igrača + 8 pobjeda za redom pa hebemu miša možemo vala očekivati dobre rezultate.Ako ćemo sa ovakvim igračima očekivati sredinu tabele hebajiga onda.A ako nas i uhvati euforija igrače neće jer Feja je dokazao da se zna nositi sa psihom naših igrača.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 avg 2014, 23:12

Ma beze se objasnjavate,jasta smo nego beton,jos niko ni neprica nista nego mjesto koje vodi u Evropu.
Ovo je godina povratka Rodjenih na veliku scenu :D
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 avg 2014, 09:25

emil02in je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
Zovni u klub i pitaj, ili im pošalji mail.Ako ti treba neka pomoć pošalji mi privatnu poruku.
Hvala,anel81m!
Posl'o sam mail,ma kupit ću ja kartu nije problem,ali ćejf je ćejf :D
Konjičanin01:Ja bogami ne vidim euforiju,ovo što očekujemo od ekipe je sasvim normalno.Ipak imamo odličan roster igrača + 8 pobjeda za redom pa hebemu miša možemo vala očekivati dobre rezultate.Ako ćemo sa ovakvim igračima očekivati sredinu tabele hebajiga onda.A ako nas i uhvati euforija igrače neće jer Feja je dokazao da se zna nositi sa psihom naših igrača.
Nema na čemu brate.Slobodno zovni u klub ako ti ne odgovore na mail.Ja već nekoliko godina vadim člansku, meni mrsko slat mailove pa zovnem i oni mi kažu jeli gotova ili nije, a i na mail bi trebali brzo odgovoriti, normalno u radnom vremenu.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 avg 2014, 10:22

Pošto su me kontaktirala neka raja koja nisu u Mostaru u vezi članske FK Velež samo da kažem da sam svima na raspolaganju što se tiče i informacija ili pomoći u vezi dobivanja iste.Kako ja tako sam siguran i ostala raja koja su u Mostaru (i na ovom pdf-u) će rado pomoći jer svima nam je u cilju da što više raje izvadi člansku i da se okupi oko našeg Veleža.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 avg 2014, 10:39

Da hocete vi dobiti, a i mi Borca , sigurno bi na Koševu bilo 10 + milja :D

Kako bi grmilo :njanjanja:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 avg 2014, 12:13

aS_Roma je napisao/la:Da hocete vi dobiti, a i mi Borca , sigurno bi na Koševu bilo 10 + milja :D

Kako bi grmilo :njanjanja:
Samo da pobjedimo sutra :cool:
Imacemo 7 dana za pripremu i organizaciju gostovanja na Kosevu. Eventualna pobjeda protiv MVO i vas uspjeh u Evropi bili bi odlicna pozivnica za navijace oba kluba i onda bi bilo realno ocekivati 10+milja i odlicnu atmosferu.
Usudio bih se prognozirati da bi ta tekma posle gostovanja TM na Kosevu mogla biti rekordna po broju navijaca na tekmi PL.
U svakom slucaju sretno nam u drugom kolu a onda LUDILOOOOOO :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 08 avg 2014, 12:47

Hajmo ruke Gore!
Ne dolaze brato, javi se ti meni u private pa cemo vidjet nešto da iskombinujemo.
003871312

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 avg 2014, 14:48

Ne znam kako je to bilo ranijih godina. Jel moguće da se dođe na Koševo privatnim prevozom , kontamo mi neka raja gore čitav dan malo trandat pa da se pridružimo navijačima i zajedno uđemo sa njima. Kontam nema veze određen broj te spisak onih koji ce doci ?

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 avg 2014, 15:28

Ja navijam za Velež! :mrgreen:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 avg 2014, 15:31

shaman7 je napisao/la:Ne znam kako je to bilo ranijih godina. Jel moguće da se dođe na Koševo privatnim prevozom , kontamo mi neka raja gore čitav dan malo trandat pa da se pridružimo navijačima i zajedno uđemo sa njima. Kontam nema veze određen broj te spisak onih koji ce doci ?
pa sigurno mozes, samo je fol sto ce ti juzna tribina biti ograđena i bit ce murije , e sad hocel vam vjerovati da ste navijaci Veleza pa vas pustiti mimo orgnoizvanog dolazka to je druga stvar

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 avg 2014, 15:32

aS_Roma je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Ne znam kako je to bilo ranijih godina. Jel moguće da se dođe na Koševo privatnim prevozom , kontamo mi neka raja gore čitav dan malo trandat pa da se pridružimo navijačima i zajedno uđemo sa njima. Kontam nema veze određen broj te spisak onih koji ce doci ?
pa sigurno mozes, samo je fol sto ce ti juzna tribina biti ograđena i bit ce murije , e sad hocel vam vjerovati da ste navijaci Veleza pa vas pustiti mimo orgnoizvanog dolazka to je druga stvar
Pa u gradu ili negdje se naći s ostatkom navijača i onda ući kao da sam organizovanim prevozom došao. Samo me zanima ima li veze broj koji se prijavi u klubu, jer sigurno će biti raje još koji će doći isto ko i ja, pa će broj biti veći sigurno

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 avg 2014, 15:33

NeverGiveUp je napisao/la:Ja navijam za Velež! :mrgreen:
I ja bola pusti me sa njim!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 avg 2014, 15:36

zizu1991 je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Ja navijam za Velež! :mrgreen:
I ja bola pusti me sa njim!

HoČemo gang-bang ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 avg 2014, 15:51

FK Sloboda Tuzla - NK Čelik Zenica

Ulaz: 5 KM. Za žene: besplatno.
To je to o čemu govorim.

Mislim da bih ovo trebala uvesti i naša uprava, nekako mi je dosta primamljivo i više bi žena dolazilo, što mlađih to i starijih , kao i djevojčica koje bi znale šta je prava ljubav, te da ljubav nisu srca i poljupci preko fejsa

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 avg 2014, 16:00

anel81m je napisao/la:Pošto su me kontaktirala neka raja koja nisu u Mostaru u vezi članske FK Velež samo da kažem da sam svima na raspolaganju što se tiče i informacija ili pomoći u vezi dobivanja iste.Kako ja tako sam siguran i ostala raja koja su u Mostaru (i na ovom pdf-u) će rado pomoći jer svima nam je u cilju da što više raje izvadi člansku i da se okupi oko našeg Veleža.
Ma dobit će svi članske,malo je bilo problema zbog preseljenja ali sad je sve ok.Inače kad sam nazvao rečeno mi je da će provjeriti i u roku 5 minuta su me nazvali i objasnili zbog čega mi još nije poslana članska.
Što se tiče MVO biće teška utakmica,ukoliko damo gol na vrijeme sve će biti lakše,kompletni smo i moramo se navikavati na ulogu favorita jer ćemo to biti protiv većine ekipa iz PL.Samo jako rođeni od prve minute i idemo po 9 pobjedu za redom.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 08 avg 2014, 19:39

Nemojte se zayebavat vi koji idete ne organizovano. Pravac kosevo.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.