Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Čestitke Edine. Da budeš pravi vođa! 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jest mi ga žao.Sad ne može zadnji izlaziti na travnjak 

- DonCorleone
- Kontakt:
Cestitam, nije losa odluka, ali da se pazljivo izrazim, bilo je boljih opcija.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Čuj on kapiten?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Najlogicnija odluka, ne vidim ko vise od Dzeke zasluzuje biti kapiten.
cestitam dzekici...sad ima priliku ispraviti sve sto nije valjalo...i pokazati ljudima da je samo bio pod losim uticajem...nadam se da se ne varam....
blago receno katastrofalna odluka ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Jedini logicni potez, zasluzio je kapitensku traku nas dijamant, cestitke Edinu.

Realna odluka koja ne talasa puno medju igracima. Asmiru vrijeme tek dolazi.
- Consigliere
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Goalgetter je napisao/la:Jedini logicni potez, zasluzio je kapitensku traku nas dijamant, cestitke Edinu.![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nemam nista protiv odluke da Edin bude kapiten, ali mi je sega zato sto je napadac, to se rijetko vidja...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Svojim odnosom i zalganjem zadnje 2 godine prema drzavnom dresu je najgora moguca odluka.
S jednog kabadahije na drugog ..
Asmir Begovic je na Svjetskom pokazao kakav kapiten na terenu treba da bude.
S jednog kabadahije na drugog ..
Asmir Begovic je na Svjetskom pokazao kakav kapiten na terenu treba da bude.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Eto Džeko, sada se možeš smijati sa kapitenskom oko ruke 

A sta ste vi ocekivali, Besica, Kolasinca za kapitena?
Koliko god mi dragi bili Begovic, Pjanic, Kolasinac i ostali, Dzeko je jedini logican izbor za kapitena! Sretno Dijamantu!
Koliko god mi dragi bili Begovic, Pjanic, Kolasinac i ostali, Dzeko je jedini logican izbor za kapitena! Sretno Dijamantu!

Svi oni koji su protiv davanja kapitenske trake Edinu su, bez uvrede, glupi, jer ne znaju sta zapravo "kapitenska traka" sve podrazumijeva, jer bi u suprotnom shvatili da trenutno boljeg izbora nemamo...
Dakle sad može trčkarat u najvažnijim utakmicama i imat opravdanje, jbga sad je kapiten. 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Totti, Raul, Messi, Ronaldo, Ibrahimović, Drogba...nummaLFCŽ je napisao/la:Nemam nista protiv odluke da Edin bude kapiten, ali mi je sega zato sto je napadac, to se rijetko vidja...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma kakvi trckaranje je luxuz, zadnje dvije godine je šetanje ono na sta smo navikliSissoko je napisao/la:Dakle sad može trčkarat u najvažnijim utakmicama i imat opravdanje, jbga sad je kapiten.
[youtube][/youtube]
Čuj šta smo očekivali
Očekivali smo igrača ne holivudskog dečka koji se raspravlja na utakmici sa publikom koja mu negoduje zbog hodanja na terenu.
Najgori kapiten svih vremena BiH

Očekivali smo igrača ne holivudskog dečka koji se raspravlja na utakmici sa publikom koja mu negoduje zbog hodanja na terenu.
Najgori kapiten svih vremena BiH

Uff,hladan tuš za hejtere,neke maloljetnike,neke novinare,neke pitare.....
Znam i vidim da su uznemireni i neobicno mi je drago zbog toga.
Sad im dodje na isto,skoro ponistava slavlje zbog Spahicevog povlacenja.
Dijamntu,ti si najlogicniji izbor.Cuvaj i brani svoje Zmajeve od sitnih dusa i losih ljudi kao sto je to radio i tvoj kapiten i povedi ih u nove pobjede.
Znam da si ti sljedeca meta ali budi siguran da cemo te mi,navijaci,zastiti pod svaku cijenu.
Sretno majstore
Znam i vidim da su uznemireni i neobicno mi je drago zbog toga.
Sad im dodje na isto,skoro ponistava slavlje zbog Spahicevog povlacenja.
Dijamntu,ti si najlogicniji izbor.Cuvaj i brani svoje Zmajeve od sitnih dusa i losih ljudi kao sto je to radio i tvoj kapiten i povedi ih u nove pobjede.
Znam da si ti sljedeca meta ali budi siguran da cemo te mi,navijaci,zastiti pod svaku cijenu.
Sretno majstore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.