NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 06 avg 2014, 10:47

" onclick="window.open(this.href);return false;

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2014, 12:37

On uvede li Jedinstvo on će sigurno pobijediti na izborima, ni jedna druga stranka nema šanse. Jer to mu je 15 000 glasova 100%. Zato ovu sezonu ne da ništa u klub, a sljedeće sezone će dati duple pare, jer i ako ne udje, ode sa vlasti, ko dodje u minusu je zbog toga, njega ona boli racku. Tako da sljedeće sezone 1000% napadamo na PL svim silama.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 avg 2014, 02:12

nebeskasila je napisao/la:On uvede li Jedinstvo on će sigurno pobijediti na izborima, ni jedna druga stranka nema šanse. Jer to mu je 15 000 glasova 100%. Zato ovu sezonu ne da ništa u klub, a sljedeće sezone će dati duple pare, jer i ako ne udje, ode sa vlasti, ko dodje u minusu je zbog toga, njega ona boli racku. Tako da sljedeće sezone 1000% napadamo na PL svim silama.
Bravo za komentar to bi tako trebalo da bude :thumbup:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 07 avg 2014, 11:51

Hoće li biti prijenosa u subotu, tekstualno?
Inače, vaš bivši igrač Mladen Stjepanović neće igrati u subotu za nas.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 avg 2014, 11:55

LG97DM je napisao/la:Hoće li biti prijenosa u subotu, tekstualno?
vjerovatno hoće biti prijenos... ma taj Stjepanović je svašta izlajao protiv pojedinih ljudi iz kluba tako da i bolje mu je da ne dolazi !

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 07 avg 2014, 12:21

anonymous001 je napisao/la: vjerovatno hoće biti prijenos... ma taj Stjepanović je svašta izlajao protiv pojedinih ljudi iz kluba tako da i bolje mu je da ne dolazi !
Aha, ma najvjerovatnije. Btw dobar je igrač, sad zašto je 'lajao'?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 07 avg 2014, 12:49

Treba vidjeti na cemu je ekipa i sacekati prva 3-4 kola za neke prognoze. Proslu sezonu ste kupovali nekakva pojacanja, pa ste na kraju igrali losije nego na pocetku sezone. Sad evo isto gledam, dok niste donijeli par "pojacanja" odmah je bila prica o raspadu kluba, a najlosijoj situaciji ikada, tamo vamo, dosla 3-4 nova pojacanja, i vec odmah neki mastaju o PL. Ja mislim da nema potrebe ni o jednom ni o drugom pricati (niti kakvom raspadu niti o nekom ulasku u PL) dok se ne odigraju prva 3-4 kola. Tad ce te vidjeti koliko su vam ova "pojacanja" stvarno pojacanja, i koliko su vam ovi ostali vrijedni (mozda se od njih neki pokaze).

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 avg 2014, 13:15

LG97DM je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la: vjerovatno hoće biti prijenos... ma taj Stjepanović je svašta izlajao protiv pojedinih ljudi iz kluba tako da i bolje mu je da ne dolazi !
Aha, ma najvjerovatnije. Btw dobar je igrač, sad zašto je 'lajao'?
ne kazem da nije dobar igrac,daleko od toga ali bilo je nekih prozivki za plate sa njegove strane cak sam vidio da je na fejsbuk stranici Jedinstva napao par ljudi imenom i prezimenom nema sta nije napisao...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 avg 2014, 13:19

icetea01 je napisao/la:Treba vidjeti na cemu je ekipa i sacekati prva 3-4 kola za neke prognoze. Proslu sezonu ste kupovali nekakva pojacanja, pa ste na kraju igrali losije nego na pocetku sezone. Sad evo isto gledam, dok niste donijeli par "pojacanja" odmah je bila prica o raspadu kluba, a najlosijoj situaciji ikada, tamo vamo, dosla 3-4 nova pojacanja, i vec odmah neki mastaju o PL. Ja mislim da nema potrebe ni o jednom ni o drugom pricati (niti kakvom raspadu niti o nekom ulasku u PL) dok se ne odigraju prva 3-4 kola. Tad ce te vidjeti koliko su vam ova "pojacanja" stvarno pojacanja, i koliko su vam ovi ostali vrijedni (mozda se od njih neki pokaze).
meni je dovoljno sto je rekao predsjednik da Jedinstvo zeli biti u vrhu tabele i ove sezone pa ako se ukaze prilika da cemo napasti na premijer ligu ... nista drugo ne trebamo ocekivati jer nema para kao prosle sezone i ja se slazem da treba sacekati par kola pa da vidimo na cemu smo! po meni licno Bratstvo iz Gracanice ima najjacu ekipu ove sezone ali pitanje ja da li ce oni htijeti uci u premijer ligu jer svake sezone su u samom vrhu i onda rasprodaja utakmica...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 avg 2014, 14:57

anonymous001 je napisao/la:
LG97DM je napisao/la:Hoće li biti prijenosa u subotu, tekstualno?
vjerovatno hoće biti prijenos... ma taj Stjepanović je svašta izlajao protiv pojedinih ljudi iz kluba tako da i bolje mu je da ne dolazi !
Covjek je izlajao za svoje jer su mu ostali duzni i ja ga podrzavam,jer covjek se borio za svoje igrao za dzabe,i kad prozove ih javno odmah laje.Svaka njemu cast kad je on javno na stranici kluba ono napisao,a ne ko pojedini sto ne smiju rijeci jedne reci,a nesto pricaju.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 avg 2014, 18:14

Ma kakva PL kad prošle godine nismo mogli, da možemo ove godine. O tome možemo sanjati. Opet ne zna se, moguće da ova ekipa bude igrala ljepše nego prošla, borbenije, nismo ih još vidjeli kako treba, ali u to čisto sumnjam. Sačekati koje kolo, vidjeti kako nam ide i to je to.Uglavnom, sretno im.

A Stjepanović, ako je bio mudonja pričati svašta za klub, zašto ne bude mudonja pa ne dodje odigrati utakmicu ovdje. Pi*ka je, zašto nije otišao u Upravu i napao ljude i tražio platu? Šta on misli ako napiše komentar na fb da će dobiti plate.. Nosi ga što dalje, nek glumi negdje drugo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 avg 2014, 19:20

anonymous001 je napisao/la: ! po meni licno Bratstvo iz Gracanice ima najjacu ekipu ove sezone ali pitanje ja da li ce oni htijeti uci u premijer ligu jer svake sezone su u samom vrhu i onda rasprodaja utakmica...
Možda nije prava tema za ovo, ali baš me zanima po čemu vi to znate kakve su ostale ekipe pa ste zaključili da Bratstvo ima najjaču (tj pa SI zaključio). I kako znaš kakvu Bratstvo ima ekipu, ko igra za njih, i kako su uigrani. Gledao ih u ligaškoj utakmici nekoj ove sezone (koja nije počela?).

Nigdje veze stvarno. Premieru i vrh najavljuju GOŠK, Bratstvo, Jajce, Jedinstvo, Goražde, Gradina i mnogi a niko ne zna kakve su ostale ekipe i šta ih očekuje..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 avg 2014, 19:39

Benjo_AFC86 je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la: ! po meni licno Bratstvo iz Gracanice ima najjacu ekipu ove sezone ali pitanje ja da li ce oni htijeti uci u premijer ligu jer svake sezone su u samom vrhu i onda rasprodaja utakmica...
Možda nije prava tema za ovo, ali baš me zanima po čemu vi to znate kakve su ostale ekipe pa ste zaključili da Bratstvo ima najjaču (tj pa SI zaključio). I kako znaš kakvu Bratstvo ima ekipu, ko igra za njih, i kako su uigrani. Gledao ih u ligaškoj utakmici nekoj ove sezone (koja nije počela?).

Nigdje veze stvarno. Premieru i vrh najavljuju GOŠK, Bratstvo, Jajce, Jedinstvo, Goražde, Gradina i mnogi a niko ne zna kakve su ostale ekipe i šta ih očekuje..
zato sto su jaki svake sezone i uvijek su u vrhu... ne vjerujem da će ove sezone biti drukčije ;)

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 07 avg 2014, 22:06

anonymous001 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

zato sto su jaki svake sezone i uvijek su u vrhu... ne vjerujem da će ove sezone biti drukčije ;)
Bilo šta lijepo da si reko za Bratstvo B E NJ O bi se javio da te uvjeri da da to nije tako.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 08 avg 2014, 00:47

slika

pa mi uopste nemamo tako losu ekipu kako sam ja mislio da cemo imati ove sezone :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 avg 2014, 02:30

Fina ekipa, medju prvih 5 smo sigurno, samo za nesto vise bojim se da necemo moci ostvariit, nadam se da grijesim ali ostaje nam da vidimo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 avg 2014, 11:48

Kakve su šanse da Popara počne tekmu? Ovaj Vila gdje god je bio dobio je izlazna vrata :?
BLUTUD je napisao/la:Bilo šta lijepo da si reko za Bratstvo B E NJ O bi se javio da te uvjeri da da to nije tako.
Nek si se ti javio. Hvala Bogu bio sam upoznat sa prošlom sezonom i ekipom Bratstva pa sam govorio da su jaki i za vrh tabele, i bili su bolji sigurno od Slobode po igračkom kadru, samo je tu nešto drugo odigralo ulogu. Isto tako je i Jedinstvo imalo dobru ekipu ali nisu održali kontinuitet i svašta se izdešavalo u drugom dijelu sezone. A ti što si se nakačio na mene, pa me moraš citirat na svakom komentaru, to je tvoj problem.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 08 avg 2014, 15:22

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kakve su šanse da Popara počne tekmu? Ovaj Vila gdje god je bio dobio je izlazna vrata :?
BLUTUD je napisao/la:Bilo šta lijepo da si reko za Bratstvo B E NJ O bi se javio da te uvjeri da da to nije tako.
Nek si se ti javio. Hvala Bogu bio sam upoznat sa prošlom sezonom i ekipom Bratstva pa sam govorio da su jaki i za vrh tabele, i bili su bolji sigurno od Slobode po igračkom kadru, samo je tu nešto drugo odigralo ulogu. A ti što si se nakačio na mene, pa me moraš citirat na svakom komentaru, to je tvoj problem.
Nadam se da ćeš obrisat ova dva moja posta zajedno sa svojim jer nemaju veze sa temom NK Jedinstvo Bihać ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 avg 2014, 16:47

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kakve su šanse da Popara počne tekmu? Ovaj Vila gdje god je bio dobio je izlazna vrata :?
Ne znam zasto je na ovoj slici gore stavljen Popara kao moguci, jer u prvih 11 svi znamo da moraju biti dva igraca do 21 godine, a u ovih 11 + Popara su samo Rovcanin 93 i Vila 94 godiste, znaci da ce Popara tesko igrati od prve minute, mada bi ja volio da zamjeni Vilu ali ko ce onda drugi igrac biti do 21 god. morali bi ubaciti nekog iz odbrane ili veznog gdje imamo dosta bolje igrace u odnosu na napad, tako da je nekako logicno da prih 11 bude kao na ovoj slici ali bez Popare.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 08 avg 2014, 18:14

U jablanici svi cekaju drugo kolo kada gostuje jedinstvo,ipak je to prva utakmica kuci u Prvoj ligi,ocekuje se dosta navijaca na obnovljnemo stadionu,i napokon da prva liga dođe u nas grad :D a Jedinstvo se voli u Jablanici jer vas igrac Kovacevic je iz Jablanice
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Google Adsense [Bot], nebeskasila i 27 gostiju.