pa jesul sta dogovorili hocel bit kakvih paraTkanton je napisao/la:Danas Nurdo okupio cijelu industrijsku zonu na temu NK Zvijezda Gradacac da se vidi koliko ko moze ucestovat u saniranju duga i sta i kako dalje
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neda niko para,morat ce Nurdo sve sam...moranjak je napisao/la:pa jesul sta dogovorili hocel bit kakvih paraTkanton je napisao/la:Danas Nurdo okupio cijelu industrijsku zonu na temu NK Zvijezda Gradacac da se vidi koliko ko moze ucestovat u saniranju duga i sta i kako dalje
Neće niko da se miješa,niko od njih nije ni doveo do toga.Tuđim se perjem kitit.....Neki kažu"Da je tako nešto traženo od strane neutralnih,tipa načelnika,možda bi bilo ok."Ali,koliko znam,baš na inicijativu općinskih struktura mnogi privatnici su već pomogli,neki simbolično,neki malo više.rasta1922 je napisao/la:Neda niko para,morat ce Nurdo sve sam...moranjak je napisao/la:pa jesul sta dogovorili hocel bit kakvih paraTkanton je napisao/la:Danas Nurdo okupio cijelu industrijsku zonu na temu NK Zvijezda Gradacac da se vidi koliko ko moze ucestovat u saniranju duga i sta i kako dalje
Opcina uplatila 14000 KM
mmln je napisao/la:Opcina uplatila 14000 KM

A šta za ostatak, zar nije danas zadnji rok za uplatiti 30.000,00 KM.mmln je napisao/la:Opcina uplatila 14000 KM
a zar nije vec to uplaceno? malo se informisi jarugacombe je napisao/la:A šta za ostatak, zar nije danas zadnji rok za uplatiti 30.000,00 KM.mmln je napisao/la:Opcina uplatila 14000 KM
Sve je uplaceno, jos sutra pobijedit Travnik i sve OK
http://mondo.ba/a499797/Sport/Fudbal/Sa ... ubove.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Je..m ovaj savez, dokle ce nas vise ovako hebavat, to je zato sto mi sutimo i nikog ne diramo, trebamo se i mi dignut napravit neku parolu protiv ovih smradova. Sad ovi nasi trebaju kroz ovu tuzbu trazit naknadu od saveza pa da vide i oni da se ne treba s nama zahebavat.
Je..m ovaj savez, dokle ce nas vise ovako hebavat, to je zato sto mi sutimo i nikog ne diramo, trebamo se i mi dignut napravit neku parolu protiv ovih smradova. Sad ovi nasi trebaju kroz ovu tuzbu trazit naknadu od saveza pa da vide i oni da se ne treba s nama zahebavat.

Eh kako vam ga šuknuše ovi iz saveza. Haman samo vi kažnjeni, ostali se izvukoše. Valjaše vam komšije pravo, jbt naknada za treniranje kao da je Džeko u pitanju 

-
Mogu li se još karte kupiti?
ma svi oni koji nisu kupili ulaznicu moci ce je kupiti sutra pred stadionom a kako cujem sutra igramo bez jakovljevica i adama
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
sutra napuniti banju i momcima dati podrsku,bice pritiska jer vecina prvi puta igra pred publikom na nasem stadionu.akobogda do prvih bodova
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Sutra pravac banja,lijepo je docekati prvenstvenu tekmu
Oleo leeeeeeeeeeee,oleo lllllleeeee,idemo do pobjedeeeeeeeee
oleo leeeeeeeee,oleo llllllllle
Zvijezde nam jedine
Danas nama svima praznik
pasti mora i Travnik
oleo leeeeeeeee,oleo leeeeeee
idemo do pobjede
Neka Savez i svi znaju
sa kime se za.ebaju
oleo leeeee,oleo leeeeee
idemo do pobjede

oleo leeeeeeeee,oleo llllllllle
Zvijezde nam jedine
Danas nama svima praznik
pasti mora i Travnik
oleo leeeeeeeee,oleo leeeeeee
idemo do pobjede
Neka Savez i svi znaju
sa kime se za.ebaju
oleo leeeee,oleo leeeeee
idemo do pobjede

Haman i ovaj Savez i dalje u sebi ima ono sto ne valja.Drugi mogu dobiti pomilovanja,a prema nama kategorični.Ha ja,neće suspendovat Slaviju,ko znaju da od toga nemaju nista.Nego udaraju tamo gdje mogu.Ovo je jedan dokaz samo da je neko lično iz Saveza u ovo upetljan,jer da nije,ne bi se tolerisali drugi duznici koji direktno duguju Savezu.Aman,onaj Lale jedno priča na tv.a kroz par dana,kada s.ebaše Zvijezdu druga odluka.
Vi niste dužni savezu nego Gradini,tako da vam savez nije mogo izać u susret,,,danas dobijte pa dalje kako bude,,vatreni je napisao/la:Haman i ovaj Savez i dalje u sebi ima ono sto ne valja.Drugi mogu dobiti pomilovanja,a prema nama kategorični.Ha ja,neće suspendovat Slaviju,ko znaju da od toga nemaju nista.Nego udaraju tamo gdje mogu.Ovo je jedan dokaz samo da je neko lično iz Saveza u ovo upetljan,jer da nije,ne bi se tolerisali drugi duznici koji direktno duguju Savezu.Aman,onaj Lale jedno priča na tv.a kroz par dana,kada s.ebaše Zvijezdu druga odluka.

Savez je taj koji je suspendovao bez ikakvih ustupaka kao sto radi drugim ekipama.Dakle,Gradina je uz pomoć Saveza iskoristila momenat.....Obaveze koje se moraju izmiriti po bilo kojem osnovu trebaju biti iste za sve.**** je napisao/la:Vi niste dužni savezu nego Gradini,tako da vam savez nije mogo izać u susret,,,danas dobijte pa dalje kako bude,,vatreni je napisao/la:Haman i ovaj Savez i dalje u sebi ima ono sto ne valja.Drugi mogu dobiti pomilovanja,a prema nama kategorični.Ha ja,neće suspendovat Slaviju,ko znaju da od toga nemaju nista.Nego udaraju tamo gdje mogu.Ovo je jedan dokaz samo da je neko lično iz Saveza u ovo upetljan,jer da nije,ne bi se tolerisali drugi duznici koji direktno duguju Savezu.Aman,onaj Lale jedno priča na tv.a kroz par dana,kada s.ebaše Zvijezdu druga odluka.
Znali neko koliko je prodano ulaznica do danas, hoćemo li uspjeti napuniti Banju bar približno kao nekad???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.